עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by fuck off,

רכשתי את הצורב לפני מספר חודשים וחוץ מ-4 צריבות ראשונות בהתחלה לא יצא לי להשתמש בו...הוא עשה טיפה בעיות, הוא לא קרא דיסקים לדג' אבל לא ממש התייחסתי לזה. לפני שבוע בערך ניסיתי שוב לצרוב, אולי 4 פעמים והוא דפק את כולם. כרגע הוא בכלל לא מזהה דיסקים ורק עושה רעשים של כמו חריקות ומתאמץ. ניסיתי אותו עכשיו אצל חבר לפני שאני מחזיר לחנות והוא עובד בלי בעיות, קורא/כותב והכל חלק... למישהו יש מושג מה הבעיה יכולה להיות? קניתי כבל IDE חדש לכל מקרה (80 פין) ועם הכבל של החשמל אני לא חושב שיש בעיה, הצורב נדלק ופועל, רק עושה בעיות. תודה ענקית!

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  3. המחיר באופיס דיפו הוא 130 ל 25.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by iyehuda,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=necnd350aw&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=96&aff=Zap למה שלא תעשה הנחה לחברי הפורום אנחנו כח חזק ומאד משפיע ותחשוב על הזה

5. Started by x-dude,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16342 מעניין לקרוא, נתונים טכניים, לא לאלו שסובלים מכאבי ראש בזמן קריאת נתונים טכניים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. אהלן, אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואפקטים של וידאו. תוכנות כמו אפטר אפקטס ופרימייר לדוגמא. בנוסף עובד גם עם פוטושפ ולייטרום וגם עם קיובייס 7 למי שמכיר (תוכנה דיי כבדה על שלל שימושיה לעריכה ושימוש באודיו) מכורח הנסיבות הרבה משימות ופעולות שמבצעים בתוכנות האלה הן דיי איטיות. כלומר לוקח זמן עד ליישומן המלא מהרגע הקליק על העכבר.. למשל: אם נתת פקודה 'לחתוך' איזשהו קטע, או נתת פקודה כלשהי הקשורה לעיבוד של קטע מסויים, יכול לקחת כמה שניות טובות, לפעמים כמה דקות טובות עד שהפעולה\משימה\פקודה שנתת - הושלמה ובוצעה. השאלה שלי היא - האם כשהתוכנות האלה רצות על כונן SSD, כל הפקודות האלו מייושמות יותר מהר? אני מדבר על המהירות בשימוש בתוכנה עצמה ולא על זמן ההעלאה שלה, א…

7. איפה אפשר להשיג דיסקים של TY חוץ מLIRA וCOMP-IL? כבר נמאס לי מהמדיות של LG המעפן שיש לי עכשיו אני רוצה לצרוב רק על דיסקים איכותיים מעכשיו. אם אין בשום מקום אחר חוץ מלירה וCOMP-IL אז הVERBATIM יהיה גם בחירה טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by omer358,

צריך המלצה למתאם USB 2.0 to SATA שזה מין כיסוי לדיסק קשיח שמתחבר בעזרת USB למחשב אני צריך שזה יהיה בלי חיבור לחשמל חשוב מאוד!!! אפשר שהוא גם יהיה USB 3.0 אין בעיה ואם יש גם שניהם. הדיסק קשיח שלי הוא 250 GB כך שלא תיהיה לו הגבלה של מקום(אם יש הגבלה של מקום עדיף עם הגבלה של 1TB לעתיד) תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

מה התנאים שמעתי שזה טוב ויעיל חשבתי למה לא זה יכול להיות נחמד בבית... אז אני רוצה לדעת מה התנאים שצריך כדי שזה יפעל...(מבחינת חומרה ותוכנה)...תודה...

10. אני כרגע עם ROG STRUX Z390 והתחילה פתאום בעייה מוזרה אחרי שפירקתי/הרכבתי את המערכת מספר פעמים. כרגע מותקן SSD בודד במחשב ו WIN10 עולה ממנו, כל דיסק שאני מנסה להוסיף ללוח דרך ערוצי ה SATA של הלוח אם לא מזוהה ב Device manager. מה שמוזר הוא שאלו דיסקים תקינים שכבר היו מותקנים על המחשב ועבדו יופי. ניסיתי דיסק מכני ודיסקי SSD ועדיין לא מצליח. בדקתי עם כרטיס RAID ששמתי בלוח אם וגם שם לא... נכון לעכשיו הדרך היחידה שנשארה לי לחבר איזה שהוא דיסק היא רק ע"י חיבור מתאם USB-SATA שהוא מאוד איטי. רעיונות?

11. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כתבתי לאלה שרוצים כי במחיר הנוכחי של הכוננים אני מתקשה לראות הצדקה ממשית של רכישת הכונן הזה דווקא. https://www.youtube.com/watch?v=s-BO5p_8wpc אבל, גם אם זה מגיע באיחור, הסדרה הזו מתברגת ללא קושי לצמרת כונני דור 5. אז כאמור, מי שרוצה את הטופ ובעל כיסים עמוקים - שיהנה.

13. Started by WarNet,

יש לי על המחשב שני HD .1 WD 160GB (8MB) 7200 RPM ,שעליו מותקן ה-OS שלי. 2. Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM 32MB Sata 2 כבר תקופה ארוכה,אחד מהם עושה רעשים חזקים בגלל ששניהם קרובים אז אני חושב שזה ה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שעושה רעשים חזקים. היום במהלך גלישה באינטרנט עם דפדפן FF המחשב נתקע,עשיתי הפעלה מחדש ואז מסך ה-POST היה תקוע ורק לאחר הרבה זמן(כמה דקות) הוא המשיך למסך הבא. במסך צויין לי למטה DISK BOOT FAILURE ושאני צריך להכניס את הדיסק של מע' ההפעלה שלי. הכנסתי,וזה העביר (התהליך לקח מלא זמן) לתהליך הפירמוט. לא פירמטתי. אחרי מס' נסיונות הדלקה של המחשב שבכל אחד מהם הצלחתי להתקדם יותר עד שה-OS נפעל וקיבלתי הודעה שה-WDC WD1600AAJS-07PSA0 ATA Device שלי,כולל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ה DMA שוב נעלם לי מהמחשב, הפעם מההארדיסק שלי. יש לי במחשב 4 כוננים: צורב סידירום הארדיסק של מאקסטור ועוד הארדיסק של סיגייט האחרון מסתבר עובד לי עכשיו במצב PIO ואני לא מצליח לשנות את זה. כל השאר עובדים פרפקט ב DMA. ההארדיסק מזוהה בהפעלה של המחשב כהאארדיסק עם DMA 4. למה זה לא עובד ב WINDOWS?? ולמה זה תמיד נעלם לי?! נ.ב. WINDOWS XP SP1

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, במהלך השנה האחרונה הצטבר לי במחשב חומר שברצוני לגבות. מכיוון שמחירי ההארד-דיסקים עלו בחודשים האחרונים, ואין באפשרותי לרכוש אותם, ארצה להשתמש בהארד דיסקים ישנים שמצאתי אצלי במחסן ששימשו מחשבים ישנים (משנת 2000) ושמרתי אותם. מדובר בכ-20GB. הכוננים המדוברים הם (שלושתם IDE): WD Caviar 150AA - 15 GB WD Caviar 64AA - 6.4 GB WD Caviar 23200 - 3.2 GB השאלה שלי היא כזו: מה היא הדרך הכי טובה לחבר אותם למחשב שלי כדי להעביר את הקבצים, מלבד לפתוח את המארז, ולחבר אותם אחד אחד? יש איזשהו כבל IDE-USB, או משהו דומה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kip,

איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Natural,

קניתי SSD ושכחתי מהמתאם בקניית המחשב, אני לא מוצא מתאם כזה ב KSP ומה שראיתי טוב נמצא ב TMS: https://www.tms.co.il/product/13580 יש איזו חנות אחרת בבאר שבע או באיזור שאפשר לקנות בה את המתאם הזה או משהו דומה שיהיה טוב? מאוד חשוב לי לקבל עזרה בהקדם המחשב צריך להיות מוכן השבוע, תודה. אני יבדוק עם מכירות של KSP מחר אם יש אפשרות להזמין או אם זה לא במלאי או משהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח נייד בגודל של טרה-בייט, והסתכלתי על דגמים שונים אבל אני לא ממש מבין אז יש לי מספר שאלות. 1. ESATA וFIREWIRE - הבנתי שאלו חיבורים שהמהירות העברת קבצים בהם תהיה מהירה יותר. איך אני יכול לדעת איך יש לי במחשב את החיבור התואם לזה? 2. יש המלצות בנוגע לכונן טרה בייט טוב? בינתיים הסתכלתי על הדגמים של WESTERN DIGITAL, אבל העדפתי לשאול פה. אה יש לציין שנכון לעכשיו אני לא מחפש כוננים קשיחים ניידים עם חיבורים של ESATA וFIREWIRE. אני יכול להסתדר אם יהיה רק USB 2.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by a-v-i,

היי, אני צריך דיסק קשיח למחשב נייד. איזו חברה מומלצת, ומה סדר גודל המחירים? מספיק 40GB (אני מניח שמומלץ 5400RPM ולא 4200 שנחות משמעותית). חשוב גם שיהיה שקט... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by neo01,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם ממליצים מניסיון אם אפשר בדגש על הדגמים הספציפיים האלו Pioneer DVR-116D או optiarc ad7200a תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-256gb-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tinkerball,

אני רוצה להוסיף עוד HD(יש לי כבר של WD 80G 8BF),איך עושים את זה בדיוק? האם אני יכול לבחור כמה ג'יגה אני רוצה להוסיף לכל כונן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tk_mc,

איך מגדירים ארדיסק בביוס?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  25. Started by Zelig,

1) האם ה-4551A וה-4550A זהים בביצועים ותמיכת מדיה (מלבד labelflash)? 2) ראיתי שמוכרים NEC-4550. האם הכוונה ל-4550A או שבאמת יש דגם שונה? 3) אם באמת יש כזה דבר 4550 אז מה ההבדל בינו לבין 4550A?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.