עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Delux,

כל החברות אומרות שהארדיסקים באמת 7200 RPM שקר תורידו תוכנה לבדיקת מהירות הסיבובים ותגלו שבמקופ 7200 יהיה לכם 6000 RPM הוא משהו כזה אף פעם זה לא היה מדויק

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Moo,

התעניינתי בלקנות צורב, הומלץ לי על LG ופיוניר. החלטתי ללכת על פיוניר. ראיתי ב KSP את הדגם DVR-217DBK. לפי החיפוש ברשת הבנתי שזה יחסית מכשיר חדש בשוק. בשירשור המלצות פה בפורום הומלץ על ה 215, האם על סמך זה אני יכול ללכת לקנות את ה 217? למישהו יש נסיון עם ה 217? חשוב לי צורב שיתן מקסימום אמינות! תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. או שחייב לפרמט את הכונן הנ"ל ולהתקין מערכת הפעלה נקייה על ה- SSD ? ואם אקנה כונן קטנטן 32GB ב- 190 ש"ח ככונן CASH, ההבדלים יהיו תהומיים בינו לבין SSD שיש עליומערכת הפעלה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hardgore1,

מה שייך למה? 1. כשהווינדוס עולה 2. כשאני טוען קובץ בקיובייס והוא טוען פלגינים וסאונדים (כשכולם נמצאים על כונן ה SSD כמובן) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Romek Tagid Lo,

מה עדיף עבור הדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP ? מה עדיף עבור דיסק שישמש לאחסון נתונים (סרטים, מסמכים וכו') ? יתרונות ? חסרונות ? האם יש סיכון בהמרת הדיסק הראשי וכל מה שמותקן עליו (XP ותוכנות) מ FAT32 ל NTFS בלי לאבד את המידע ? האם עדיף לפרמט, להמיר ולהתקין ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לפני כמה זמן קניתי כונן קשיח רגיל, בתחילת 2012 בעוד חצי שנה בערך אני מתכנן לקנות כונן SSD, ולא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה-25nm לבין ה-34nm, קוראים לזה בליטוגרפיה אם אני לא טועה לא? אז בקיצור מה ההבדל ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מדובר על הדגמים: WD5000AAKS ו- ST3500320AS כשחשבתי על דיסק 500GB ישר קפץ לי לראש "AAKS" בלי לחשוב יותר מידי, אבל אז התחלתי להזכר בכל העשרות תארדים שראיתי על משתמשים שהתלוננו על בעיות עם הדיסק הזה וזה דיי הרתיע אותי כי נכון שביצועים זה חשוב, שקט זה חשוב, טמפ' חשובה, הכל חשוב, אבל אמינות זה מס' אחד אצלי שמדובר בהרדיסק. חיי הנתונים יותר חשובים מהרבע שניה הבדל שיקח לי להעביר אותם לשם. אשמח לתגובות רציניות, הרדיסקים הם בהחלט נושא חשוב אצלי. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mmnetanya,

NEC ND-3500A או Pioneer DVR-108 מה לקנות ? לפי הביקורות שקראתי ה-NEC קצת יותר טוב ? מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tb0001,

שלום, ברצוני לדעת אם ישנו כלי אשר סורק את כל הדיסק הקשיח (מבחינה פיזית, כלומר ללא קשר למחיצות או מערכת קבצים) ומדווח על שגיאות ובעיות פוטנציאליות. רצוי כלי תחת רישיון פתוח (לדוגמה GPL או BSD), אבל גם כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. (במילים אחרות, אני מחפש משהו שדומה לכלי הזה, רק בישביל דיסקים קשיחים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by sean23,

שלום, קניתי כרטיס הרחבה לנייד ssd m.2 500gb . עכשיו לפני שאני מתקין אותו הבנתי שכדאי לעשות לו התקנה מחדש של המערכת הפעלה בשביל לא ליצור באגים בהעתקה מהכוננן הישן. השאלה שלי אילו אפשרויות יש לי להעתיק או למחוק, את המערכת הפעלה שכיום יש לי בהארד דיסק, בלי לפרמט את כל החומר שעל הארד דיסק, יש מלא תוכנות ומשחקים שמותקנים, ואני רוצה להימנע מפירמוט של כל הארד דיסק. רוצה למחוק רק את המערכת הפעלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Shpitz316,

אהלן, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה בנפח 1 TB: WD1001FALS של Western Digital HD103SJ של Samsung קראתי את הסטיקי ואני עדיין מתלבט :s05: אין הבדל רציני במחיר, אז השאלה מי מהם יותר אמין/שקט/מהיר? קראתי כמה ביקורות של אנשים על הסמסונג, הרוב מאוד מרוצים אבל יש חלק שטוען שהכונן איטי ומרעיש, וזה מה שגורם לי להתלבט. הניסיון שלי עם WD הוא טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sman,

אז ככה, יש לי לוח אם של PIII שאני לא אציין את שמו על מנת שלא יזרקו עלי אגרטל או חפץ כהה זה או אחר , מעבד PIII 800, הממ ויש לי הארדיסק 30 GB 7200 של WD שמחובר כמובן ל פריימרי מאסטר, וצורב חדש של Lite-On שמחובר לסקנדרי מאסטר, משום מה שאני צורב במהירויות של בין 32 - 48 ההארדיסק פשוט ניקרע , כל משאבי המעבד עוברים לתוכנת הצריבה, והצריבה נעצרת לפעמים (מזל שיש הגנה בצורב), מה אפשר לעשות כדי לשפר את פעולת הצריבה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. על פי ההתקדמות בתחום הSSD הדור הבא בטוח יעבור את היכולת של SATA 6G. חשבתי על פיתרון. בקר DUAL SATA לכוננים שמתחבר לשני חיבורי SATA על הלוח. לפני שהדריוור של התתקן מזוהה ופועל הכונן יעבור רגיל דרך חיבור אחד. כשהדריוור יפעל הבקר המיוחד על הכונן ישלח ויקבל את המידע דרך שני החיבורים. נראה לכם שיש סיכוי שנראה בעתיד דבר כזה ? אולי יש לכם פיתרון יותר טוב ?... [הפוסט עודכן כדי למנוע חוסר הבנה]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Doorman404,

היי יש לי צורב פיליפס PCRW804 שצרבתי איתו די הרבה דיסקים עד עכשיו ... פתאום לפני יומיים, הצורב - חושב שהוא רק סי די רום - והמחשב לא מזהה אותו כצורה (גם אם מכניסים דיסק ריק הוא לא "מרגיש" שהכנסתי דיסק... ניסיתי - לעדכן את הביוס, לעדכן את הפרימוור של הצורב, שינוי הגדרות בwindows (2000) מחיקת הדרייברים וזהויים מחדש, ואחרון להוציא את החיבור של הצורב ולהחזיר אותו שהמחשב יזהה אותו עוד הפעם - וכלום לא עוזר !!!!! מה הבעיה לעזאזל ?!?!? מישהו יודע איך לסדר זאת ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב, אני עובד עם ווינדוס 7 ועם המפרט שבצד <--. בזמן האחרון ישנן מעין תקיעות קצרות כאלה במהלך עבודה שוטפת. בין אם מדובר בהעברת שיר בווינאמפ, בהמשך ניגון של סרט במדיה פלייר או בפתיחה של קובץ וורד, נראה כאילו לכונן לוקח מעט זמן לקרוא. בכל פעם כזו התוכנית עוצרת ואפשר לשמוע את הההרדיסק עובד. כשהוא מסיים יש מעין תקתוק יחיד ואז התוכנה ממשיכה כרגיל. הבעיה הזו מעט מציקה אך היא מעלה תהיות לגבי מצב הכוננים. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם צריך לחשוש, לבדוק או לעשות משהו מיוחד? תודה מראש ושבת שלום, יונתן

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם! אני קונה טלפון חדש השבוע - נוקיה 6280 או סוני אריקסון K750...עם זה משנה ואני מפש כרטיס זכרון 2 ג'יגה הכי זול שניתן לקנות לאחד מהכשירים. זרקו הצעות תודה ניב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.cdfreaks.com/news/11447

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ABG,

יש לי בעיה קצת משונה כול restrat שני נעלם לי לי כונן cd וכונן dvd מהמחשב ( device maneger לא מזהה אותם הם פשוט לא קימיים) הביוס לא מתלונן - מבחינתו הוא רואה אותם מחשב P4 עם XP דוגמה להבהרה כללית: הדלקתי את המחשב -- הכול אחלה הכול עובד restart ראשון -- כונן cd + dvd לא קימים - xp עולה כרגיל restart שני -- הכוננים חזרו - xp עולה כרגיל ( לא מזהה חומרה חדשה או משהו כזה) משהו מכיר? משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תראו יש היום דיסקים קשיחים באותם נפחים שמגיעים בשני וריאציות . האחת נקראת sata hard disks והשנייה נקראת sata raid addition hard disks הקבוצה השנייה נהנית ממשך אחריות יותר ארוך משמעותית (5 שנים לעומת 3 שנים ) וגם עולה כ- 50 $ יותר . לא הצלחתי כל כך להבין מה הסיבה לכך . האם הקבוצה השנייה בנויה מחומרים יותר איכותיים ועמידים ? האם יש שיפור משמעותי בביצועים? האם לא ניתן להשתמש בקבוצה הראשונה לצורך הקמת מערך raid? האם דיסקים מהקבוצה הראשונה יתפקדו פחות טוב במערך raid לעומת הקבוצה השנייה? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by scorpion881,

אני רוצה ליקנות כונן קשיח sata 80 giga לפחות ואני לא יודע איזה לבחור מה עדיף maxtor או wd??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idan_203,

חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by royal66,

עבור איזה גודל מקבלים יחס מחיר ל-1MB הכי זול? איזה חברות הכי מומלצות מבחינת אמינות מהירות ומחיר? לגבי המהירות איזה סוגים יש? אם למישהוא יש קישורים ל"מבחנים" למיניהם או חומר טוב אני אשמח. תודה

דיונים חדשים בפורומים