עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מדובר בכונן Samsung G3 שהוא מתפקד בתור גיבוי. אני מחפש דרך איך לסנכרן את התיקיה במחשב עם הכונן, הכוונה היא כאשר יש שינוי בתיקיה של הוספת מידע\מחיקת מידע ואני מחבר את הכונן למחשב הוא מזהה ומוחק\מעתיק בהתאם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בשעה טובה הלך כונן במחשב שלי ראיתי את הדבר הזה , אבל לא נמצא מהירות קריאה או מהירות כתיבה מפורשת אין בדיקה של אתר לאיכותו או שאתם מצאתם ? Western Digital 8TB WD_Black Performance Internal Hard Drive - 7200 RPM Class, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache, 3.5" - WD8001FZBX https://bit.ly/2VPekyU

3. כן יקרא דיסקים? כי זה מה שקרה לי.... הצורב ימאהה ואני יודע שתתחילו להשמיץ אותו אבל עדין צריך לקרות משהו או לפחות שיהרס בהדרגה... כי לא היו לי איתו בעיות לפני היום בו הפסיק לצרוב.. ואיזה הצעות יש לכם לבדיקת הצורב ולסדר אותו שיצרוב? ניסיתי את הדברים הבאים: ניקוי עינית השארתי אותו לבד בלי הדיוידי ושהוא מג'מפר למאסטר כמובן שניסיתי כמה תוכנות שונות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by idan_203,

חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Guyke,

אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 6847761,

שלום, אני צריך המלצה לארדיסק חיצוני TB אחד אני הולך לחלק אותו לשניים, חצי טרה לגיבוי וחצי טרה לנתונים אני מעדיף משהו חזק שגם אם יפול לא יקרה לו כלום, ועדיף במארז מאווור בעיקרון התקציב הוא 500 שח אבל אם צריך להוסיף אני יוסיף.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן חברה, תירגמתי את הכתבה הזו מ-cdfreaks. קריאה מהנה! למה לבדוק את הדיסקים ? אין הבטחות שהשילוב של הצורב, מדיה ותוכנה יפיקו צריבה איכותית בכל פעם. גם אם תשתמש תמיד באותה מדיה, ייתכנו שינויים מסויים שיכולים להשפיע על איכות הצריבה. במקרים מסויימים, דיסקים שונים מאותה אריזה הפיקו דיסקים בתוצאות שונות עבור הגדרות צריבה זהות. אנלוגיה נוספת היא זאת : רובנו יודעים שעלינו לבדוק את ההארדיסק שלנו עבור סקטורים פקומים מכיוון ששימוש מרובה וכן זמן, יכולים לגרום לירידה באיכות. אותו דבר קורה גם בדיסקים. האם דיסקים נהרסים? כמובן. ניהול לא נכון, אבק ואיכסון לא נכון ייפגעו בדיסק ובסופו של דבר יהפכו אותו ללא קריא. יש עוד סוג נוסף של גורמים שמשפיעים : טמפרטורה, לחות ואור אולטראויולט (UV …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RUJI,

היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, לאחרונה יש משהו שממש מרגיז אותי, שאני מעביר קבצים גדולים (8GB ומעלה) לוקח להעביר לDOK הרבה מאוד זמן, במשך הזמן הזה לעיתים הדפדפנים (גם FF וגם IE) נתקעים בשלבים שונים והיכולת להשתמש במחשב מאוד מוגבלת. גם לאחר שהסתיימה העברה הקבצים לא מתנגנים על ה DOK, כאילו שמנסים לעשות buffer ויש כאלו שבכלל לא נפתחים. חייב לציין שה DOK הוא ג'נרי 128GB אבל זה קורא לי עם עוד סוגים למשל של sandisk. ה DOK היה מחובר לחיבורי USB שונים אבל גם מאחורי המחשב יש ללח האם עם אותה התוצאה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by WinInc.dll,

קיבלתי DVD X16 LG איך אני מתקין אותו בלוח אם ? יש לי מערכת הפעלה winxp sp2 תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן! קיבלתי ממכם את הרעיון לקנות 2 כוננים קשיחים ו"לעשות" RAID0 (לא שיש לי מושג איך עושים את זה אבל אני מקווה שזה לא יהיה מסובך מדי). השאלה שלי אם זה אפשרי רק עם כוננים שווים בנפח: 80X2, 160X2 וכו' או שאפשר גם עם אחד של 80 ואחד של 160 ? כי זה מה שאני מעוניין לעשות תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב, מתחיל לקרוא כאן על המחשב הבא שלי. שוקל לקנות כונן SSD להגברת מהירות המערכת. גודל הקבצים האישיים (אופיס) הוא כ 50MB. גודל קבצי המולטימדיה (תמונות, סרטים) הוא כ 500MB. מה שאני חשבתי הוא לקנות כונן SSD 256MB עליו להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות והקבצים (וורד וכדומה) וכל שאר הדברים (תמונות, סרטים) להתקין בכונן קשיח "רגיל". המחשבה הגיונית? אגב, אם הייתי בוחר SSD רק למערכת ההפעלה והתוכנות וכל הקבצים שלי בכונן רגיל. אזי, לא הייתי משיג מהירות רבה בעבודה היומית (חוץ מזה שמערכת ההפעלה היתה עולה מהר), כי היה נוצר צוואר בקבוק איטי בשאיבת הקובץ מהכונן רגיל ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי כמה שאלות 1. מה ההבדל בין הכוננים החיצוניים של wd אני מדבר על ה3.5 אינצ שהם באים במספר דגמים ( הלבן השחור , עם העיגול הירוק ) 2.האם הם מומלצים ? 3.איזה מבינהם הכי מומלץ 4. איך הדיסק הזה של Seagate - http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=710906&DB141804=610970&DB141811=404616 יש עליו ביקורת מעולה בחול ...הוא עדיף על פני הwd ? השימושים הם להעברת סרטי hd סדרות משחקים והכל בתודה אלעד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by asi9999,

שלום אני מבקש המלצה לHD SSD בנפח של 60GB או 80GB לצורך מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות, במחיר ממוצע של כ-1000 ש"ח בבקשה . אני לא בקיע בטכנולוגיה הנ"ל , אשמח לקבל קישורים להסברים על בקרים למינהם וההבדלים בין הכוננים שבשוק . תודה לכולם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by R@mi,

שלום...ברצוני להדפיס דיסק בLIGHTSCRIBE עקבתי וביצעתי את כל ההוראות.. אך כשאני בא לעשות PRINT הוא מסיים את ההדפסה על הדיסק בשתי שניות אך כשאני מוציא את הדיסק, לא מודפס עליו שום דבר מה לעשות?? אני משתמש בתוכנת NERO ובצורב DVD תומך LIGHTSCRIBE. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץ מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי. האם ישנם בשוק מחשבים ניידים על כונן בלו-ריי? אם כן, מה המחיר של מחשב כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2 טרה, שיהיה מהיר אני מעוניין בהמלצות מאנשים שמבינים או אנשים שיש להם אחד כזה.. עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by puyol,

מה עדיף פורמט מלא או מהיר לכונן חדש? הבנתי שההבדל בזמן הוא בבדיקה של סקטורים פגומים האם בדיסק חדש זה רלוונטי בכלל?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי M4 מותקן על לוח SATA2 של אינטל (965). התקנתי היום את האינטל 330 על מערכת (AMD (770T והתוצאות ב 4K נמוכות מהותית מהתוצאות עם ה M4 (מוגדר כמובן על AHCI והורדתי כמובן.את הדרייברים האחרונים של AMD). מעניין אם זה בגלל ההבדל בבקרים של ה SSD או בציפסטים של הלוחות. לא בא לי לפרק את ה 330 ולבדוק על מערכת האינטל יש למישהו תוצאות? עדכון: הכל בסדר, עדכנתי ביוס והתוצאות עכשיו די דומות ל M4

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

היי, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 4 או 8 GB. הבנתי שעבור 4GB כדאי לקנות את הSANDISK CRUZER TITANIUM רציתי לדעת האם יש המלצה מסויימת עבור DOK של 8GB. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7348 איך הוא? האם למישהו יש היכרות איתו? האם הוא תומך בU3?(באתר רשום שהוא מכיל תוכנות לאימייל וכאלה, אך לא רשום אם הוא U3). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מהירויות העברה של עד פי 3 מכונני SATA במחיר התחלתי של 50 דולר לכתבה

24. באחד מאתרי הקופון יש את המבצע הנ"ל. http://www.bigdeal.co.il/?ui=13766 אני מנסה להבין אם זה שווה או שיש איזה קאץ' כלשהו. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by johnplon,

שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.