אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בן דוד שלי קנה כונן קשיח חדש של WD בנפח 160 ג'יגה SATA משום מה בביוס הכונן מזוהה כ-160 אך בווינדוס כ-128 בלבד (לא מותקן דבר על ההארד דיסק, המערכת הפעלה הותקנה על כונן אחר). מה הסיבה לזיהוי הנמוך ??? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן spare של 40GB Sata2 5400RPM בעיקרון מבחינת נפח הוא מספיק למחיצת Windows, אבל השאלה שלי אם מבחינת מהירות זה בסדר להתקין Windows על כונן במהירות כזאת ולא 7200RPM. אם יש בעיה והיא נעוצה בPagefile אז זה לא משנה כי אני גם ככה לא משתמש בו כי יש לי 6GB RAM. הכונן של Hitachi אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עליי לקנות בדחיפות, מחר, דיסק קשיח חיצוני. נראה לי שהמחיר פר נפח הטוב ביותר הוא בדיסקים של 3 טרה-בייט. אני מלבט בין שני הדגמים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8713 680 ₪ ושנתיים אחריות או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10943 899 ₪ ושלוש שנים אחריות. המלצותיכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולשים בו 2 דיסקים פנימיים. אני לא זקוק לנפח רב אבל הדיסק הקטן ביותר שמצאתי ושעונה על התנאים שבכותרת הוא בנפח 640GB ולשים 2 כאלו זה מיותר לחלוטין עבורי. מצד אחד, השאיפה שלי היא להוריד עלויות על ידי הורדת הנפח בלבד. מצד שני, אם (נניח) כי שני דיסקים של 320GB יעלו יותר מזה שבלינק זה בסדר מבחינתי. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1800 בגדול, אני מחפש דיסק קטן יותר שעונה על התנאים לעיל ושיהיה מחברה טובה. יש כאלו? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס (7) מציף הודעת שגיעה שיש בעיה הדיסק הקשיח. מדובר בלפטופ של Toshiba.. אני מעריך שמערכת ה-S.M.A.R.T פה מתריעה למערכת הפעלה שיש בעיה, אבל מצד שני אני לא רואה שום שגיעה קריטית.. האזהרות שמופיעות לא אומרת לי מאום ואשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר או להציע מה צריך להיות השלב הבא.. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן שנה ככה ממתי שקניתי אותו הייתה לו בעיה באתחול שהיה לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות למרות שיש לי כונן SSD כדיסק מערכת. ברשותי דיסק גיבוי ישן של WD שאצלי כבר כמה שנים טובות (3-5 שנים..אני כבר לא זוכר בדיוק) שאני משתמש בו לגיבוי הקבצים שלי שמהניסיון שלי זה הציל אותי לא פעם מאיבוד כל הקבצים. אחרי כמה בדיקות הבנתי שהבעיות של המחשב הן בגלל הדיסק הזה אז חשבתי לקנות לי דיסק פנימי נוסף כדיסק גיבוי אבל אמרו לי שיותר מומלץ דיסק חיצוני הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות דיסק חדש ובסוף תהיה לי את אותה הבעיה מה עדיף יותר כדיסק גיבוי? חיצוני או פנימי? אני צריך תשובה דחוף היום אני הולך לקנות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב... הכונן הוא Western Digital 160GB הדגם שלו הוא: WD1600AAJB האם הוא יתאים ללוח של Intel D845 תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את הברקודה ST1000DM003. המחיר הכי סביר שמצאתי בארץ הוא 380 ש"ח כאשר בחו"ל ניתן לקנות אותו סביבות ה270 ש"ח (בהינתן והדולר יישאר במגמת ירידה). השאלה שלי האם זה לא סיכון גדול מדי לשלוח אותו לארץ?, מכיוון שידוע שHD זה מוצר רגיש מאוד. וגם מה לגבי האחריות? מה קורה אם אחרי חודשיים המוצר מתקלקל כתוצאה מבלאי של החברה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכונן ssd שיש לי במחשב macbook pro retina mid 2012 השדרוג אפשרי בדגם הזה והאופציות שעומדות בפניי הן כונן של חברת owc או כונן של חברת transcend שני הכוננים בנפח של 480gb והנתונים שלהם על הנייר די זהים מצאתי באיזשהו פורום מבחן השוואה שמישהו עשה בין שני הכוננים והכונן המקורי של המחשב והכונן של transcend עלה על השנייח האחרים בהרבה אם מישהו מכיר את 2 החברות ויוכל להמליץ על אחת מהן אשמח מאוד תודה רבה אור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD 500GB הוא לא נפל או משהו אבל לאחרונה כמעט ואי אפשר לעבוד איתו לא מצליח להוציא ממנו דברים או להעתיק אליו, אפילו שויתרתי ועשיתי פירמוט זה עדיין לא עזר. יכול ליהיות שמדובר בכבל שלו וזה לא הדיסק קשיח?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי כונן .של קורסיאל mx 500 ssd והוא מראה לי כונן c במחשב שלי ככה זה אמור להיות? תודה מצורפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה בנפח 1 TB: WD1001FALS של Western Digital HD103SJ של Samsung קראתי את הסטיקי ואני עדיין מתלבט :s05: אין הבדל רציני במחיר, אז השאלה מי מהם יותר אמין/שקט/מהיר? קראתי כמה ביקורות של אנשים על הסמסונג, הרוב מאוד מרוצים אבל יש חלק שטוען שהכונן איטי ומרעיש, וזה מה שגורם לי להתלבט. הניסיון שלי עם WD הוא טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי SSD בנפח של 120GB וכונן קשיח של 500GB. שמתי לב בזמן האחרון שה-PF usage עומד על 9394MB, וזה נראה לי דיי גבוה. מה הגודל הסביר לשימוש בקובץ החלפה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב סקאזי ואני רוצה לצרוב על דיסקים של 900 ניסיתי כמה שיטות שאמרו לי ולא הצלחתי בשום שיטה משהו יכול להתנדב ולהסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי M4 מותקן על לוח SATA2 של אינטל (965). התקנתי היום את האינטל 330 על מערכת (AMD (770T והתוצאות ב 4K נמוכות מהותית מהתוצאות עם ה M4 (מוגדר כמובן על AHCI והורדתי כמובן.את הדרייברים האחרונים של AMD). מעניין אם זה בגלל ההבדל בבקרים של ה SSD או בציפסטים של הלוחות. לא בא לי לפרק את ה 330 ולבדוק על מערכת האינטל יש למישהו תוצאות? עדכון: הכל בסדר, עדכנתי ביוס והתוצאות עכשיו די דומות ל M4
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר למצוא את הכונן הזה ב-Olsale במחיר 389 ש"ח. זה מחיר טוב? תענו לי מהר כי יש מספר מוגבל של כוננים למכירה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אבא של חברה שלי קנה כונן קשיח של WD עם החיבור לחשמל ה-"3.5 בכל מקרה כשהוא קיבל אותו הוא פירמט אותו ומאז המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי להחליף כבל לא עבד כשאני מחבר אותו למחשב הוא מראה שהוא מזהה אותו אבל לא ככונן אלא כדיסק כזה כמו הכונן דיסקים שיש למחשב. בבקשה עזרה, תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעלה פה 4 תמונות אם צריך עוד משו תגידו. לפני מה שאני מבין שיכול להיות זה לא הרבה המצב לא משו כי יש שם כמה צהובים עם אזהרה הדיסק הוא 80 GB די ישן אבל / ובדיסק של 1TB של סמסונג HD 103UJ יש גם אזהרה אחת.. תגידו לי מה זה אומר ומה אני צריך לעשות תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כדי לצרוב קובץ MKV אני חייב להמיר אותו לAVI אם אני רוצה לצרוב אותו על DVD ? יש לי כמה קבצים כאלה ויש להם שני שכבות אודיו (AC3) וכתוביות, אם אני ימיר לAVI אני לא יאבד את המידע הזה? האם תהיה ירידה באיכות? (הMKV. מקודד בDIXV5.2.1 ). איזה תוכנה ממומלצת להמרה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה , אחרי שראיתי פה לא מעט דיונים בנושא ..דיונים שלא פעם נגררים לפסים אישיים משהו ..והאשמות ביחצנות או בהעדפה עיוורת של כונן/חברה זו או אחרת . הגעתי למסקנה שחייב לעשות סקר קטן , בנוגע לאיזה כונן בסופו של יום אנשים העדיפו/יעדיפו . שכל אחד בנוסף להצבעה יכתוב מה הייתה ההצבעה והאם לאחר קנייה הוא מרוצה מהכונן אותו קנה (מבחינת - ביצועים/ רמת הרעש/וכו'). בבקשה לא להצביע סתם ...רק מי שיש ברשותו אחד או יותר מהכוננים הנ''ל שיצביע , או שבכוונתו לרכוש אחד בקרוב וכונן מסויים קורץ לו יותר מאחרים.. שיכתוב מה השיקול שגרם לו לבחור בכונן הזה . אנא תתיחסו לאשכול כסקר והשתדלו להשאר בגבולות סקר (סקר הוא לא דיון ,נא לא להפוך אותו לכזה) אני מודע שיש עוד דגמים של 1TB ..וזה שהם לא בסקר לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לכם המלצות לדיסק קשיח חיצוני, בעל נפח של 2 ג'יגה וכמה שיותר קטן? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור בטלוויזיה מובנה של USB ואין לי אליו גישה. הקיר השמאלי מפריע לי ואני לא יכול להכניס את הכרטיס זיכרון לתוך הטלוויזיה כתוצאה מכך. יש דרך אולי לחבר דרך כבל שעובר מהטלוויזיה ועד המחשב? פשוט את הכרטיס זיכרון במקום לחבר לחיבור של הטלוויזיה שהגישה אליו בעייתית, אלא לחבר את זה לכבל שפשוט מגשר בין שניהם. חייב להיות, אני פשוט לא יודע מה לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-