עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בקר ה-Phison E12 של הדור החדש בשילוב שבבי BiCS של טושיבה מאפשרים לחברה האמריקאית להבטיח ביצועים גדולים במחיר שנחשב דמיוני עד לא מזמן לכתבה

2. Started by aviv00,

Host Reads : 12TB Host Writes : 11TB NAND Writes : 25TB CrystalDiskInfo 6.3.0 למה אני צריך להתייחס אם אני רוצה לחשב בערך מתי ה SSD WEAR OUT ? ל HOST או WRITE ? תודה עריכה: NAND Writes : 25TB זה הכמות שנכתבה

3. שלום לכולם! אני קונה טלפון חדש השבוע - נוקיה 6280 או סוני אריקסון K750...עם זה משנה ואני מפש כרטיס זכרון 2 ג'יגה הכי זול שניתן לקנות לאחד מהכשירים. זרקו הצעות תודה ניב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by sheff2k1,

אני שוקל לרכוש SSD כדי להתקין עליו את מערכת ההפעלה וכל תוכנות הבסיס, במטרה להיפטר מצוואר הבקבוק בטעינה הראשונית. בערך של SSD בוויקיפדיה בעברית נכתב בין היתר: "קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. כוננים עשויים להכיל נתונים חשובים שאבדנם יגרום נזק משמעותי. פתרון אפשרי לבעיה זו היא הוספת סוללה המופעלת אוטומטית במקרה של תקלה במערכת החשמל." בערך האנגלי לא ראיתי כל אזכור לעניין הזה. האם מדובר בטענה שרלוונטית לכוננים המודרניים(בפרט כונני הדור הבא שעוד מעט אינטל יוציאו לשוק)? האם הפסקת חשמל באמת יכולה לגרום לאיבוד מידע?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.cdfreaks.com/news/11447

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YohaiM,

שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודשיים מארז של 50 דיסקים רגילים לצריבה מבית Verbatim. הדיסקים הם מסוג Datalife Plus. הם מיוצרים בסין. לעומתם יש את ה-Datalife המיוצרים ביפן. אני חושב שאני עדיין יכול להחליף אותם,כי אני מכיר אנשים בחנות,וכן האריזה סגורה. השאלה כאן היא האם,למרות שמייצרים אותם בסין,יש ל-Datalife Plus שכבת הגנה יותר טובה? אני שואל כי יש כאלה שממליצים על Datalife Plus,ויש כאלה שממליצים על Datalife. בתודה מראש, יוחאי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by iem,

שוב... הכונן הוא Western Digital 160GB הדגם שלו הוא: WD1600AAJB האם הוא יתאים ללוח של Intel D845 תודה !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ohadzamir,

יש לי מספר שאלות בקשר לדיסק המדהים: 1. מתי הוא יוצא לשוק?? 2. אפשר לשים עליו גם שירים? כלומר, דיסקמנים ומערכות סטריאו יוכלו לקרוא את הדיסק? 3.על דיסק DVD אחר אפשר לשים שירים וכו'.... דיסקמנים קוראים אותו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by edoson,

שווה ת'כסף? אני יודע שזה כפול 4 אבל עדיין פחות מ-5 ש"ח לדיסק רב פעמי, שלא משנה של איזה חברה הוא תמיד דיסק איכותי ביותר! ד"א הדיסק הוא של MEMROX משהו כזה. נשמע הגיוני? כי זו חנות באינטרנט והאתר נראה מפוקפק משהו...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by חובב,

מה זה RAID מה זה אומר ??אני יודע שזה קשור ל HD אבל מה זה עושה...זה משפר משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by timk@,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by scorpion881,

אני רוצה ליקנות כונן קשיח sata 80 giga לפחות ואני לא יודע איזה לבחור מה עדיף maxtor או wd??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roeesnir,

ב-7 זה עבד לי מצויין. שדרגתי את המחשב, לוח Gigabyte Z370. אין לי אפשרות לעשות hot swat על דיסקים SATA. אני מחשב את הדיסק, ואין תגובה מהמחשב. רק כשאני מאתחל אותו כשהדיסק מחובר אני רואה אותו. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Mind_Reflection,

פאנדס מוכרים הארדיסק 20 GB JB האם הדבר אפשרי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sgsg,

הגרסאות עם באפר 16MB עולות בערך אותו הדבר. מה היתרונות/חסרונות של כל אחד מהם? כמה זמן אחריות? מי לוקח :s05:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by WildFire,

כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354623.0 הייתה לי את הבעיה עם הRAID, ניתקתי את הכונן שההודעה דיברה עליו [הסמסונג] ונשארתי רק עם WD, פירמטתי ועכשיו הכל עובד יחסית בסדר [עדיין לא התקנתי משחקים], רק שהטעינות עדיין אינסופיות, הנורה האדומה דולקת ולא כובה, רק לאחר מספר דקות היא נזכרת לכבות, וגם אז היא מהבהבת לפני זה, כאילו הHD עובד על משהו בלתי נראה. בנוסף, מסיבה זו או אחרת אני לא יכול לנטר את הטמפ' של הHD, ובעבר יכלתי לעשות זאת? [כל הדרייברים מותקנים] יש מצב שהוא מנסה להשתלט לי על המחשב ואז על העולם? ובנימה יותר רצינית, מה הבעיה? למה זה לא נפתר? עדכון: http://img381.imageshack.us/img381/1074/79936008wx1.gif הוא כל הזמן משקיע משאבים בכתיבה של קב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי דיסק און קי תוצרת A-Data עם ממשק USB2 . השאלה היא האם מישהו מכיר שיטה/תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות בזמן אמת את הקצב (מהירות) שבו מועתקים קבצים מהמחשב (לוח אם) לדיסק און קי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. על פי ההתקדמות בתחום הSSD הדור הבא בטוח יעבור את היכולת של SATA 6G. חשבתי על פיתרון. בקר DUAL SATA לכוננים שמתחבר לשני חיבורי SATA על הלוח. לפני שהדריוור של התתקן מזוהה ופועל הכונן יעבור רגיל דרך חיבור אחד. כשהדריוור יפעל הבקר המיוחד על הכונן ישלח ויקבל את המידע דרך שני החיבורים. נראה לכם שיש סיכוי שנראה בעתיד דבר כזה ? אולי יש לכם פיתרון יותר טוב ?... [הפוסט עודכן כדי למנוע חוסר הבנה]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ffetetg,

שלום מחפש מחיר טוב חארד דיסק 3 TB הבנתי שארד דיסק הכי גדול בנפח הוא של היטאצי http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מה המחיר הכי טוב שניתן להשיג בישראל ? מצאתי 995 ש"ח , למשהו רעיון אחר ? ( 2 טרה לא טוב לי )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nimrodim,

אני שוקל לקנות אותו מאחר והמחיר שלו מאוד נמוך כ 320 ש"ח. בסטיקי רשום שיש 2 וורסיות: מהירה איטית ע"פ ה FIRMWARE המותקן ב HD. כיצד אני יכול להבדיל בין השניים טרם הקניה - מספר סידורי, תאריך או משהו כזה? בנוסף קראתי שיש הבדל במספר הפלטות בין הוורסיה הישנה (3 פלטות) לחדשה (2 פלטות) - האם יש בכך אמת כולשהיא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Liran3331,

מה עדיף? מה ההבדל?<

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by D-Bang,

אני רוצה לקנות כונן DVD, מתלבט בין LITE-ON לבין TOSHIBA... אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן גם המלצות אחרות

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yair23,

כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום יש לי שאלה די מעניינת. יש לי הרד דיסק מאד קטן ב (THINCLIENT). ויש לי כונן קשיח חיצוני USB האם יש לי אפשרות לקחת שטח אחסון פנוי מהדיסק החיצוני ולהרחיב את ההרדיסק הפנימי אפילו בצורה וירטואלית כלשהיא העיקר שבסופו של דבר יהיה לי כונן עם שטח משותף שיקרא "C:"

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים