אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק קשיח הזה יש לי שתי שאלות 1.בכונן מופיעים רק 119 גיגה שאפשר להשתמש האם זה תקין? 2.משום כשאני בודק כמה גיגה בשימוש זה מראה לי 60 אבל כשאני בודק את כל הקבצים בכונן יש רק 40 לאן נעלמו 20 גיגה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WD2500AAKS 250GB SEAGATE 250GB ST3250620AS ה SEA GATE זול יותר ב 60 שח ( 305 שח באייבורי) מחפש אמינות יש עצה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן אקסטרימר פרו נבעיה שלו זה שיש לו מאוורר די רועש ולכבות אותו זה לא משהו שאני יעשה עם ההרד דיסק שיש עליו אז חשבתי לשדרג להרד דיסק נורמלי שקט וקריר האקסטרימר תומך בSATA כמובן ובהרד דיסק 3.5 אשר נכנס ישירות אליו (כלומר הרדדיסק פנימי) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח IDE אמין בנפח של 250-300GB לצורך גיבויים. ההתלבטות היא בין Samsung 250GB 8MB ל-Seagate Barracuda 250GB 8MB ו-Maxtor MaxLine III 250GB 16MB או Maxtor MaxLine III 300GB 16MB (דיסקים קשיחים של WD לא באים בחשבון מבחינתי). הסמסונג ידוע כדיסק קשיח מאוד חרישי, אבל קשה למצוא אותו. הדיסק הקשיח מיועד למחשב שמותקנים בו שני דיסקים קשיחים שקטים של סמסונג, ועוד שניים של מקסטור שהם גם מאוד שקטים, כך שאני לא מתעקש במחשב הזה על שקט מוחלט, כל עוד הדיסק הקשיח שקט ברמה סבירה. חשובה יותר הטמפרטורה של הדיסק הקשיח בשל ריבוי הדיסקים הקשיחים במחשב. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח, במיוחד דיסק קשיח המיועד לגיבויים, זה האמינות של הדיסק הקשיח, כך שהתכוונתי לקנות את הסיגייט שי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שיאפשר לי לצרוב דיסקים של אודיו בצורה חלקה בלי קפיצות. הבנתי שכדי למנוע בעיות כאלו, מומלץ לכבות את כל התוכנות שפועלות ברקע בזמן הצריבה. האם זו "אמונה טפלה" או שמא יש אמת בדבר. אם כן, מדוע זה קורה? והאם זו תופעה שקשורה רק לצריבת AUDIO CD ולא DATA למשל? אם הדבר ניתן למניעה ע"י בחירת צורב מתאים, אשמח לקבל המלצה לדגם כזה. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון : היא פירקה אותו מהמחשב , דפקה לו מכות והכניסה אותו למקפיא לאיזה חצי שעה . חיברה אותו חזרה , התחיל לעבוד קצת , בנתיים היא הוציאה את החומר החוצה , והדיסק עדיין עובד . נראה איך מממשים עליו אחריות עכשיו . אוקיי ... חברה שלי דפקה במחשב שלה את הכיסא שלה , כשהמחשב עבד . המצב כרגע שהדיסק מתקתק בצורה דיי אגרסיבית . יש לה את כל החומר הלימודים שלה על הדיסק הזה , ומן הסתם , היא לא גיבתה שום דבר . אני מוכן לקנות 120 גיגה WD IDE , או להחליף על 160 גיגה חדש לחלוטין , אני צריך מנגנון מכאני של 120 גיגה , רצוי של דגם זהה לדיסק שלה . ללכת לחברת שחזור מידע לא בא בחשבון , העלויות שם הזויות לחלוטין . אעלה צילום של הדיסק הקשיח והדגם שלו לכאן עוד מעט . למי שיש רעיונות לבנתיים איך לנסות לה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Host Reads : 12TB Host Writes : 11TB NAND Writes : 25TB CrystalDiskInfo 6.3.0 למה אני צריך להתייחס אם אני רוצה לחשב בערך מתי ה SSD WEAR OUT ? ל HOST או WRITE ? תודה עריכה: NAND Writes : 25TB זה הכמות שנכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייח שרכשתי ב-2014 אחרי ייעוץ פה באתר (שעדיין עובד פיקס) עם כונן SDD בנפח 256GB (שעליו מותקן הווינדוס והתוכנות) ושדיי התמלא . אני מעוניין להחליף אותו עם כונן גדול יותר (לפחות 1TB) בשביל לאפשר התקנה של עוד תוכנות . מישהו יודע להמליץ על כונן SSD סבבה מבחינת ביצועים ומחיר שיתאים לי ? (זה הדגם שקיים - Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III) תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי HD502HJ חדש, כשאני מתקין ווינדוס 7 ההתקנה עוברת כרגיל ולאחר ריסט כשהוינדוס אמור לעלות בפעם הראשונה , רואים את ארבעת הצבעים שמתחברים ללוגו של ווינדוס ואז המסך נהיה שחור ואפשר להזיז את העכבר אבל כאן זה נגמר. חוץ מזה אי אפשר לעשות כלום והמסך נשאר שחור. בחיבור ההרדיסק הישן שלי הכל עובד כרגיל (ההתקנה וההפעלה של כל הרדיסק נעשו הניפרד כאשר ההרדיסק השני מנותק). ניסיתי להתקין מחדש ואתו דבר בדיוק קורה. נראה לי שההרדיסק דפוק אבל נראה לי קצת מוזר מה שקורה כאן, רעיונות\עצות יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה סוגים של דיסקאוןקים וחלקם מופיעים כמו כוננים קשיחים שאני מחבר אותם למחשב. רציתי לדעת אם יש הבדל(מהירות וכו..) כלשהו בין דיסק און קי שמופיע כהתקן עם אחסון נשלף לבין זה שמופיע ככונן קשיח? וכיצד ניתן לעשות דיסק און קי שמופיע כאחסון שיופיע ככונן קשיח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות raid רציתי לדעת מה צריך לקנות, כמה עולה בערך ואיזה סוג דיסקים צריך - האם הם חייבים להיות תואמים מבחינת גודל, חברה, מהירות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן קניית דיסק 1TB של WD עם 5 שנות אחריות. קנייתו בחו"ל תחסוך לי כשליש ממחירו, אך האם אקבל עליו אחריות בארץ, ואם כן - אצל מי? היבואן?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם של PIII שאני לא אציין את שמו על מנת שלא יזרקו עלי אגרטל או חפץ כהה זה או אחר , מעבד PIII 800, הממ ויש לי הארדיסק 30 GB 7200 של WD שמחובר כמובן ל פריימרי מאסטר, וצורב חדש של Lite-On שמחובר לסקנדרי מאסטר, משום מה שאני צורב במהירויות של בין 32 - 48 ההארדיסק פשוט ניקרע , כל משאבי המעבד עוברים לתוכנת הצריבה, והצריבה נעצרת לפעמים (מזל שיש הגנה בצורב), מה אפשר לעשות כדי לשפר את פעולת הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעזרתם לי להחליט על כונן SSD MSATA של סמסונג EVO וגם התייעצתי עם הטכנאי מחשבים שלי (שבניגוד גמור למוכרים ברשת חנויות שבדרך כלל יגידו על כל חלק שהוא טוב) אשמח לקבל המלצה על הרד דיסק חיצוני אמין בגודל של 1TB... אגב, לגבי ה SSD, הטכנאי מחשבים שלי אמר שהוא אישית משתמש בו והוא יודע על הבאג ועדכון שלו פתר את הבעיה אז ככה, אני צריך שההרד דיסק החיצוני יהיה אמין, אני הולך לגבות בו את כל המחשב ולא להשתמש בו יותר מדי, רק כשאני אצטרך לעשות פורמט, יש לי ניסיון לא טוב עם WESTERN DIGITAL אבל זה אולי כי הוא קיים אצלי כמה שנים טובות ואני מאמין שהם התקדמו עם השנים... אשמח לקבל המלצה, אני מעוניין לקנות בשעה הקרובה... מוכן להשקיע 350 ש"ח ואפילו לחרוג טיפה.. סניף KSP עפולה... תו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סופסוף הוא הגיע Sandisk Extreme 64GB אשמח לחוות דעתכם על מהירות הכרטיס על האריזה מצוין: READ: UP to 245 MB/s WRITE: 190 MB/s האם הפרש של כ- 17% סביר?! ומה לגבי שאר הנתונים? הנה הנתונים:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח תקול, קניתי אותו מבאג אבל אני לא מוצא את התקלה. בדקתי באתר של Western Digital (כאן) ורשום שהוא עדיין תחת אחריות עד 25.6.14 (בד"כ נותנים רק שנה לא?) מדובר ב WD5000BPVT מסדרת Scorpio Blue (דיסק 2.5" לנייד). מדובר בבעייה פיזית בדיסק, הוא משמיע נקישות ונעצר. ז"א זה לא עניין של סקטורים פגומים וכו'. רציתי לדעת איפה אני יכול להחליף אותו והאם בבאג יסכימו להחליף לי אותו למרות שכרגע אני לא מצליח למצוא את הקבלה (אבל בטוח יש להם את זה במחשב). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההארד דיסק נקנה לפני כ- 5 חודשים והחל לגרום לבעיות. לאחר מספר בדיקות התברר שהוא תקול . גם ווינדוס 7 מדווח שההארד דיסק עומד ליפול. התקשרתי לחנות ואמרו שניתן להחליף לסמסונג או היטאצי . 500 מגה , 7200 , 16 מגה זכרון פנימי. מה אתה אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הארד דיסק באתי לפרמט אותו עם הפירמוט שיש בווינדוס XP וסמתי לב שהוא מציג רק 130GB וחשבתי שאולי אני ינסה לפרמט אותו ורק בווינדוס הוא יזהה לי אותו אבל הוא לא זיהה והוא נשאר על 103GB מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה הארד דיסק הוא של MAXTOR אם זה חשוב וזה לא יכול להיות בעיה של המחשב זה מחשב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכונן Samsung G3 שהוא מתפקד בתור גיבוי. אני מחפש דרך איך לסנכרן את התיקיה במחשב עם הכונן, הכוונה היא כאשר יש שינוי בתיקיה של הוספת מידע\מחיקת מידע ואני מחבר את הכונן למחשב הוא מזהה ומוחק\מעתיק בהתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה הלך כונן במחשב שלי ראיתי את הדבר הזה , אבל לא נמצא מהירות קריאה או מהירות כתיבה מפורשת אין בדיקה של אתר לאיכותו או שאתם מצאתם ? Western Digital 8TB WD_Black Performance Internal Hard Drive - 7200 RPM Class, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache, 3.5" - WD8001FZBX https://bit.ly/2VPekyU
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולשים בו 2 דיסקים פנימיים. אני לא זקוק לנפח רב אבל הדיסק הקטן ביותר שמצאתי ושעונה על התנאים שבכותרת הוא בנפח 640GB ולשים 2 כאלו זה מיותר לחלוטין עבורי. מצד אחד, השאיפה שלי היא להוריד עלויות על ידי הורדת הנפח בלבד. מצד שני, אם (נניח) כי שני דיסקים של 320GB יעלו יותר מזה שבלינק זה בסדר מבחינתי. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1800 בגדול, אני מחפש דיסק קטן יותר שעונה על התנאים לעיל ושיהיה מחברה טובה. יש כאלו? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-