אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לכם המלצות לדיסק קשיח חיצוני, בעל נפח של 2 ג'יגה וכמה שיותר קטן? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חיבור בטלוויזיה מובנה של USB ואין לי אליו גישה. הקיר השמאלי מפריע לי ואני לא יכול להכניס את הכרטיס זיכרון לתוך הטלוויזיה כתוצאה מכך. יש דרך אולי לחבר דרך כבל שעובר מהטלוויזיה ועד המחשב? פשוט את הכרטיס זיכרון במקום לחבר לחיבור של הטלוויזיה שהגישה אליו בעייתית, אלא לחבר את זה לכבל שפשוט מגשר בין שניהם. חייב להיות, אני פשוט לא יודע מה לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני מעוניין לקנות 3 יחידות SanDisk Extreme® Cruzer® Contour™ USB Flash Drive בנפח של 4GB ויש לי מספר שאלות: 1)מתי ה-USB 3 יוצא והאם כדאי לחכות שיוציאו DOKים של USB 3? *הבנתי שרק ב2010 הוא "יושק"* 2)אם אני מחכה לUSB 3 האם הוא יתחבר לי בלי בעיה לUSB 2 יעני לא תיהיה בעיית תיאמות (ואני מדבר על זה שאני יחבר אותו או לDVD או לCDJ 400? (קומפקט דיסק של פיונר))* הבנתי שלא תיהיה בעיה* 3)איזה חנות עדיפה ומה המחיר המומלץ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש עריסה כפולה לדיסקים מצאתי את הנ"ל - http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/372 אבל כנראה שלא ניתן להשיג אותה בארץ יותר (היבואן הביא לי בטעות דגם "מתקדם" יותר שיש בו רק USB3) השאלה שלי אם מישהו מכיר אולי דגמים אחרים אמינים? (יש את המוצר הזה http://www.win-star.com/eshop/goods.php?id=31 - אבל זה נראה לי מוצר סיני לא אמין שהולבש על "מותג") חיפשתי גם בEBAY אבל יחד עם עלות המשלוח שנעה בין 48 ל80 דולר זה יוצא יקר מאוד... d/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כונן כזה ישמש יותר לאחסון מאשר כל דבר אחר. כלומר אני לא מתכנן להתקין עליו משחקים או תוכנות ולכן מהירות הגישה אליו היא פחות קריטית. במידה ואתם צריכים עוד נתונים , אנא עדכנו אותי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל החברות אומרות שהארדיסקים באמת 7200 RPM שקר תורידו תוכנה לבדיקת מהירות הסיבובים ותגלו שבמקופ 7200 יהיה לכם 6000 RPM הוא משהו כזה אף פעם זה לא היה מדויק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן שנה ככה ממתי שקניתי אותו הייתה לו בעיה באתחול שהיה לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות למרות שיש לי כונן SSD כדיסק מערכת. ברשותי דיסק גיבוי ישן של WD שאצלי כבר כמה שנים טובות (3-5 שנים..אני כבר לא זוכר בדיוק) שאני משתמש בו לגיבוי הקבצים שלי שמהניסיון שלי זה הציל אותי לא פעם מאיבוד כל הקבצים. אחרי כמה בדיקות הבנתי שהבעיות של המחשב הן בגלל הדיסק הזה אז חשבתי לקנות לי דיסק פנימי נוסף כדיסק גיבוי אבל אמרו לי שיותר מומלץ דיסק חיצוני הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות דיסק חדש ובסוף תהיה לי את אותה הבעיה מה עדיף יותר כדיסק גיבוי? חיצוני או פנימי? אני צריך תשובה דחוף היום אני הולך לקנות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן spare של 40GB Sata2 5400RPM בעיקרון מבחינת נפח הוא מספיק למחיצת Windows, אבל השאלה שלי אם מבחינת מהירות זה בסדר להתקין Windows על כונן במהירות כזאת ולא 7200RPM. אם יש בעיה והיא נעוצה בPagefile אז זה לא משנה כי אני גם ככה לא משתמש בו כי יש לי 6GB RAM. הכונן של Hitachi אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה בנפח 1 TB: WD1001FALS של Western Digital HD103SJ של Samsung קראתי את הסטיקי ואני עדיין מתלבט :s05: אין הבדל רציני במחיר, אז השאלה מי מהם יותר אמין/שקט/מהיר? קראתי כמה ביקורות של אנשים על הסמסונג, הרוב מאוד מרוצים אבל יש חלק שטוען שהכונן איטי ומרעיש, וזה מה שגורם לי להתלבט. הניסיון שלי עם WD הוא טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץ מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי כונן WD RAPTOR 150GB והשאלה שלי האם הוא יזוהה ב SATA כמו כונן IDE רגיל ללא בעיות או שהיני זקוק לדריברים מיוחדים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש דיסק קשיח אחד בגודל של 230GB, שחולק לשני כוננים (C ו- D). אני בקרוב קונה דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB, והייתי רוצה לדעת אם אפשר לחבר את שני הכוננים C ו-D בכדי שהנפח של כונן C (הכונן של ההתקנות) יהיה 230GB. אם זה אפשרי, בבקשה תסבירו לי איך לעשות זאת. כמו כן, האם הדיסק קשיח החיצוני הזה הוא טוב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00008h5_-y0sT32dX0j4wEk3G2H:12bbi68k5?id=4194072&pr=QJ5&N=2%2031466 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה תקציב:400 שקל ומטה דרישות: שטח אחסון נייד של יותר מ2GB מיקום:חיפה וצפונה *הערה:יש לי גם דיסק קשיח ישן של 4 GB (אז אולי כדאי לחשוב על מגירות)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי לראשונה SSD. הכל טוב ויפה, אבל לא חשבתי על עניין התאימות למארז. במארז הcooler master elite שלי אני לא רואה איזה התקן מיוחד כזה או אחר שיתאים לכונן הSSD 2.5. מחפירה קצרה באינטרנט נתקלתי בסרטון הזה: מהדברים שלו נובע שבדרך כלל מתקינים את הכונן בתוך מתאם מיוחד, שיושב בסופו של דבר בכלוב שמתאים להארדיסק רגיל. אבל, לתדהמתי הוא פשוט "מדביק" את הSSD על אחד המשטחים. השאלה שלי היא האם זה בטוח לדעתכם להתקין SSD באופן מאולתר. מעולם לא הייתי זאת עם דיסק מכני בגלל נושא הוויברציות, אבל האם במקרה של SSD אין חשיבות לקיבוע וליציבות של הכונן בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, היום באתי להעביר לחבר קובץ כלשהו - חיברתי את הDOK אליי למחשב, העברתי את הקובץ לDOK, עשיתי safely remove כמו ילד טוב וזהו. אז הגעתי לבית של החבר, חיברתי את הDOK למחשב שלו... וכלום. נאדה. אין אייקון לכונן - שום הודעה שחובר משהו חדש. כלום. גם הלד לא מאיר. "עידכון" : בדקתי גם במחשב שלי - אותו דבר. אין אייקון, אין זיהוי אין כלום. ובדקתי בכמה פורטי USB. מת? ואם מת - קניתי אותו לפני פחות מחודשיים מKSP, מישהו יודע מה תהליך מימוש האחריות שם? האם זה שנעלם לי המכסה של הכונן - ישפיע על עניין האחריות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעלה פה 4 תמונות אם צריך עוד משו תגידו. לפני מה שאני מבין שיכול להיות זה לא הרבה המצב לא משו כי יש שם כמה צהובים עם אזהרה הדיסק הוא 80 GB די ישן אבל / ובדיסק של 1TB של סמסונג HD 103UJ יש גם אזהרה אחת.. תגידו לי מה זה אומר ומה אני צריך לעשות תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה , אחרי שראיתי פה לא מעט דיונים בנושא ..דיונים שלא פעם נגררים לפסים אישיים משהו ..והאשמות ביחצנות או בהעדפה עיוורת של כונן/חברה זו או אחרת . הגעתי למסקנה שחייב לעשות סקר קטן , בנוגע לאיזה כונן בסופו של יום אנשים העדיפו/יעדיפו . שכל אחד בנוסף להצבעה יכתוב מה הייתה ההצבעה והאם לאחר קנייה הוא מרוצה מהכונן אותו קנה (מבחינת - ביצועים/ רמת הרעש/וכו'). בבקשה לא להצביע סתם ...רק מי שיש ברשותו אחד או יותר מהכוננים הנ''ל שיצביע , או שבכוונתו לרכוש אחד בקרוב וכונן מסויים קורץ לו יותר מאחרים.. שיכתוב מה השיקול שגרם לו לבחור בכונן הזה . אנא תתיחסו לאשכול כסקר והשתדלו להשאר בגבולות סקר (סקר הוא לא דיון ,נא לא להפוך אותו לכזה) אני מודע שיש עוד דגמים של 1TB ..וזה שהם לא בסקר לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המליצו לי על הפורום הזה בתקווה שיוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות ssd למחשב הנייח שלי, על מנת להתקין עליו את המערכת ההפעלה בלבד בשביל שהיא תעלה מהר יותר. (כרגע המצב, שעליי לחכות בין 5 - 10 דק עד שהוינדוס יסיים להעלות, וזה אחרי התקנה נקייה שלו). דפדפתי פה קצת, ואז דפדפתי באייבורי, ואני מתבלטת בין השניים: דיסק SSD Samsung 840 EVO MZ7TE120BW 120GB 2.5" Sata 3 דיסק Kingston V300 120GB SV300S37A/120G SSD הקיגסטון זול יותר ב 120 שח. על מה אתם הייתם ממליצים? ובנוסף, איך מתבצע התהליך ההתקנה של הכונן? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עליי לקנות בדחיפות, מחר, דיסק קשיח חיצוני. נראה לי שהמחיר פר נפח הטוב ביותר הוא בדיסקים של 3 טרה-בייט. אני מלבט בין שני הדגמים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8713 680 ₪ ושנתיים אחריות או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10943 899 ₪ ושלוש שנים אחריות. המלצותיכם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן מלפני 6 ששנים, להלן הפרטים הרלוונטים: לוח אם: Gigabyte P55-UD3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov עוד פרטים פחות חשובים: מעבד: I5 750. כרטיס מסך Ati radeon 5850. הארד דיסק Western digital caviar black 1TB וזכרון פנימי 4GB. המחשב מאוד איטי ולפי ההתרשמות שלי מכמה בדיקות - ההארד דיסק הוא הבעייתי פה ומעבר ל-SSD יכול לעזור. בינתיים אני חושב לקנות את הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14819 לגבי תמיכה בלוח אם: על פי רפרוף ב-Specification של הלוח אם, נראה שהוא תומך ב-Sata2 3Gb/s. בנוסף מבדיקה ב-Bios יש לי אפשרות לעשות Sata AHCI Mode (הבנתי שזה חשוב ל-SSD). השאלות: 1. האם צפויים לי בעיות או שה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-