עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iveco,

למה שאני משנה מהגדרות > נתונים להרצה > 0*00 אז הכונן SSD מראה ביצועים טובים ושזה על ברירת מחדל התוצאות גרועות ?

2. שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 11GnR,

קניתי 840 EVO בקנייה הקבוצתית, זה יהיה SSD ראשון שלי עכשיו אני חושב איך לארגן את הקבצים. אני נוטה לפרמט לעיתים די דכופות, פעם בחודש ופחות אפילו, כי אני לא סובל כשהמערכת נהיית איטית, ואני נוטה לדפוק את המערכת הפעלה לעיתים קרובות עם יד קלה על הREGISTERY , דרייברים מפוקפקים וכדומה . בכל אופן, כדי למנוע יותר מדי פעולות כתיבה חשבתי לחלק אותו ל2 מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת לתוכנות ומשחקים מותקנות שאני תמיד צריך. וככה כל פעם שאני אפרמט, אני לא אצטרך לכתוב מחדש עוד 100 ג'יגה של תוכנות ומשחקים. אני מקווה שההתקנות של התוכנות יהיו חכמות ויוכלו להמנע מלכתוב שוב את הקבצים הקיימים, או שהתוכנות בכלל יוכלו לעבוד ישר בלי התקנה. BF3+BF4 שביחד שוקלים 50-60 גיגה אני יודע שיעבדו בלי בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איזה תוצאות נקבל אם נעשה RAID של SSD ו HDD ? השערות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, מותקנים לי במחשב שני צורבים: TEAC 52x24x52 LITEON 52x32x52 השאלה היא כזו: האם אני יכול לצרוב בו זמנית שני קבצים שונים? לדוגמה, בצורב אחד לצרוב סרט, ובזמן שהוא צורב, להכין דיסק מוזיקה ולהתחיל לצרוב אותו עםהצורב השני, עוד לפני שהראשון סיים. מקווה שאני ברור. תודה HF

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, כבר בערך שנה שה-SSD שלי לא עודכן - crucial m4 ssd 2.5 128gb (עודכן בחנות מחשבים ברגע שנרכש). חשוב לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה לעדכן קושחה לכונן SSD , כרגע הWINDOWS עולה בטיל והכל חלק, אבל אני מבין שיש שיפורים ולכן אני רוצה לעדכן. מספר שאלות: 1) לאיזה קושחה מומלץ לעדכן ? ראית שהאחרונה היא 070H 2) האם חשוב לבדוק איזו גרסה ישנה יש לי לפני עדכון לחדש ? 3) האם זה בסדר לבצע את העדכון קושחה דרך WINDOWS ? (למה יש את האפשרות לבצע את העדכון דרך ה BIOS אם זה הרבה יותר קל לבצע זאת דרך ה windowsׂׂׂ)? ניתן לראות מפרט בצד, אני בעל windows pro 8.1 . תודה מראש! אריאל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האחד מקסטור DiamondMax Plus D740X שהוא 7200 ו40גיגה והשני גם מקסטור DiamondMax Plus 8 שהוא גם 7200 והוא 30 גיגה אגב השני חדש בשנה יותר עכשיו מאיזה מהם עדיף לעשות מאסטר??? אודה אם תזדרזו לענות לי כי הכול מחכה רק לתשובה שלכם תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kitt0s,

לאחרונה הווינדוס (7) מציף הודעת שגיעה שיש בעיה הדיסק הקשיח. מדובר בלפטופ של Toshiba.. אני מעריך שמערכת ה-S.M.A.R.T פה מתריעה למערכת הפעלה שיש בעיה, אבל מצד שני אני לא רואה שום שגיעה קריטית.. האזהרות שמופיעות לא אומרת לי מאום ואשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר או להציע מה צריך להיות השלב הבא.. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי יום הולדת בקרוב והדודים רוצים לקנות לי איזשהו חלק למחשב החדש. אז החלטנו על צורב dvd. הסתכלתי על טווח המחירים בksp וראיתי שהמחיר נע בין 400 - 1000 (צורבים פנימיים). ורציתי לשאול מה בדיוק נותן לי צורב dvd? והאם הוא גם קורא dvd? זאת אומרת האם אני יוכל לקחת סרט שיש לי על המחשב שהוא בפורמט avi (ולא משנה איך השגתי אותו), לצרוב אותו בצורב שקניתי ולראות אותו בdvd שלי? וכמובן איזה צורב לקנות... אם מישהו יוכל לענות כאן על חלק מהשאלות אני אשמח מאוד. אני רוצה לדעת מה נותן לי בדיוק צורב dvd. כי אם זה רק אומר שאני אוכל לצרוב על דיסקים ענקיים בשביל לאחסן כל מיני דברים - אי לא רוצה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by oz4225,

יש לי כמה סוגים של דיסקאוןקים וחלקם מופיעים כמו כוננים קשיחים שאני מחבר אותם למחשב. רציתי לדעת אם יש הבדל(מהירות וכו..) כלשהו בין דיסק און קי שמופיע כהתקן עם אחסון נשלף לבין זה שמופיע ככונן קשיח? וכיצד ניתן לעשות דיסק און קי שמופיע כאחסון שיופיע ככונן קשיח. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. היי, החלטתי לקנות הארד דיסק חיצוני בעיקר לגיבוי, אבל גם בשביל עוד שטח אחסון. בכל מקרה, ההתלבטות שלי נעה בין הmybook home, 700 שקל בזיגזאג, עם פיירוויר, איסאטא וUSB, לבין מארז חיצוני כלשהו + ההארד דיסק של WD שמומלץ עליו בסטיקי, בערך באותו מחיר (הפרש של 100 שקל, אולי). על מה אתם ממליצים? האם לעדיף את המארז החיצוני בגלל שככה אני לא מאבד אחריות אם אני פותח אותו? eSata חובה. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בטוח ששאלו כאן את השאלה הזאתי אבל אני עדיין מושפע מדעות קדומות... צורב של Lite-on יותר טוב מצורב של Teac?? שאלתי כאן את השאלה הזאתי פעם ורוב האנשים שנראים לי מבינים בחברות של צורבים אמרו לי שלייט און יותר טוב... אבל אני עדיין לא מבין איך זה שצורב של Lite-on יכול להיות יותר טוב מצורב של Teac למרות שהלייט און יותר זול ממנו במאה שקל! אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ואני עדיין מתלבט בין שת'ה הצורבים האלה... מישהו מוכן להסביר לי איך זה שלייט און יותר טוב מטיאק למרות ההבדל במחיר??? ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by joni,

איך אני הופך אותו לBootable?!?? אני רוצה לעשות עידכון ביוס ללוח דרכו

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yosi b,

יש מארזים (כמו הקרביד 540 של קרוסאייר) בהם מפרץ ה5.25 ניצב במאונך . וברור שאי אפשר לשים שם כונן רגיל עם מגירה נשלפת. השאל אם מישהו מכיר כוננים שמיועדים לעמוד והדיסקים נכנסים בצורה מתאימה. אשמח לקישורים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mj23,

היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3

17. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA- 965P-DS3.הלוח לא מצליח לזהות כונן קשיח WD BLUE WB10EZEX. מבקש את עזרתכם הדחופה לפתור את הבעיה. http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=770 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov עוד פרטים: לוח אם כאמור, מחוברים ל-SATA אליו: כונן Hitachi 2TB - HDS722020ALA330 CDROM ועוד בקר USB של המארז. ניסיתי כמה חיבורים, באחד מהם הוא לפעמים זיהה בביוס (ולפעמים לא), אבל בשום מקרה לא זיהה כשהגיע ל-windows. תודה על כל עזרה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Shumy2,

אהלן, יש לי מפרט מחשב כמו בתמונה המצורפת.. לאור נסיון חיובי עם כוננים מהירים יותר וביקורות שקראתי, אני שוקל להוסיף לו כונן M2 שיכיל את מערכת ההפעלה ו(אולי) המחשב יהיה יותר מהיר. האם אפשרי להתקין על הלוח הזה? האם אצטרך לפרמט את המחשב? מה סדר גודל של עלות של כונן כזה? דגם מומלץ? הנפח הוא 512GB.. תודה רבה!

19. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2 טרה, שיהיה מהיר אני מעוניין בהמלצות מאנשים שמבינים או אנשים שיש להם אחד כזה.. עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Falcon007,

שלום יש לי שני הרדיסקים של 80 ג'יגה צורב דיוידי וצורב רגיל, השאלה שלי היא היכן צריך לחבר כל כונן? הכוונה היא primary secondary master slave אכשיו זה עומד אצלי ככה: primary master - hdd 80 winxp primary slave dvd-rw nec nd-3500a secondary master - hdd 80 secondary slave cd-rw sony crx195 האם זה בסדר ומה עליי לשנות כדי להשיג את הביצועים הגבוהיים ביותר עבור הכוננים הקשחיחים והצורבים. נ.ב אני לא משתמש בכלל ב On The Fly ולכן אין לי צורך בהגדרות מיוחדות בשביל האופציה הזאת. תודה רבה לעונים בצורה מקיפה. אין לי גם Raid.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש אולי מקומות מומלצים? מה צריך לשים לב שקונים דיסקים כאלו? האם יש הבדל בין DVD-R DL לבין DVD+R DL? בתודה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מחפש SSD למחשב נייח, קניתי כבר מחו"ל את הסמסונג 830 שאני רוצה לדחוף למחשב נייד Asus 73JH אבל לא היה לי זמן, כי אני חייב דחוף SSD למחשב הראשי אבל אני לא יודע איזה מבין ה 3. OCZ Technology 256GB VectorSamsung Electronics 840 Pro 256 GBCorsair Neutron GTX

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי קובץ BIN של 730 מגה. השאלות שלי הן: איך אני יכול לצרוב בכלל קובץ BIN? איך אפשר לצרוב 730 מגה? חייבים דיסק של מעל 700 מגה? אם יש לי דיסק כזה אז זה בטוח לצרוב ככה?(מבחינת הצורב)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aviv00,

Host Reads : 12TB Host Writes : 11TB NAND Writes : 25TB CrystalDiskInfo 6.3.0 למה אני צריך להתייחס אם אני רוצה לחשב בערך מתי ה SSD WEAR OUT ? ל HOST או WRITE ? תודה עריכה: NAND Writes : 25TB זה הכמות שנכתבה

דיונים חדשים בפורומים