אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל בכל זאת: פירמטתי את המחשב וצרבתי דיסקים של גיבויים. באחד הדיסקים צרבתי קובץ התקנה של משחק על דיסק DVD בתור דיסק DATA עכשיו אני מנסה להעתיק את הקובץ מהדיסק למחשב, ואני מקבל הודעת שגיאה. לא יודע למה זה, אבל צירפתי תמונה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, היום באתי להעביר לחבר קובץ כלשהו - חיברתי את הDOK אליי למחשב, העברתי את הקובץ לDOK, עשיתי safely remove כמו ילד טוב וזהו. אז הגעתי לבית של החבר, חיברתי את הDOK למחשב שלו... וכלום. נאדה. אין אייקון לכונן - שום הודעה שחובר משהו חדש. כלום. גם הלד לא מאיר. "עידכון" : בדקתי גם במחשב שלי - אותו דבר. אין אייקון, אין זיהוי אין כלום. ובדקתי בכמה פורטי USB. מת? ואם מת - קניתי אותו לפני פחות מחודשיים מKSP, מישהו יודע מה תהליך מימוש האחריות שם? האם זה שנעלם לי המכסה של הכונן - ישפיע על עניין האחריות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד dell XPS L702x יש בו שני דיסקים מהדגם הזה: http://www.storagereview.com/seagate_momentus_750gb_review_st9750420as אני מעוניין להחליף אחד מהם (דיסק המערכת) ל SSD. שוקל מאוד לחיוב את הEVO 850 500GB https://www.amazon.com/Samsung-2-5-Inch-Internal-MZ-75E500B-AM/dp/B00OBRE5UE הבעיה היא שהחלק האחורי (לפי הצילום) נראה קצת שונה בין השניים. איך אני יודע האם אני יכול להזמין ולהחליף או שצריך להזמין דגם כלשהו אחר? אם צריך אחר, איזה מומלץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץ מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן מלפני 6 ששנים, להלן הפרטים הרלוונטים: לוח אם: Gigabyte P55-UD3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov עוד פרטים פחות חשובים: מעבד: I5 750. כרטיס מסך Ati radeon 5850. הארד דיסק Western digital caviar black 1TB וזכרון פנימי 4GB. המחשב מאוד איטי ולפי ההתרשמות שלי מכמה בדיקות - ההארד דיסק הוא הבעייתי פה ומעבר ל-SSD יכול לעזור. בינתיים אני חושב לקנות את הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14819 לגבי תמיכה בלוח אם: על פי רפרוף ב-Specification של הלוח אם, נראה שהוא תומך ב-Sata2 3Gb/s. בנוסף מבדיקה ב-Bios יש לי אפשרות לעשות Sata AHCI Mode (הבנתי שזה חשוב ל-SSD). השאלות: 1. האם צפויים לי בעיות או שה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות המחשב שלי עבר פירמוט ומעבר לא מוצלח במיוחד ללינוקס שגרר אחריו פירמוט נוסף לאחר התקנת הלינוקס.. את הוינדווס התקנתי על Partition של 10 ג'יגה והשארתי את שאר ה-70 ג'יגה מחולקים בנפרד. מאז הפירמוט וההתקנה של הוינדווס מזוהה רק המחיצה של ה-10 ג'יגה, כלומר "נעלמו" 70 ג'יגה. השתמשתי בתוכנה "VirtualLab5" כדי לשחזר את הקבצים שהיו לי ב-70 ג'יגה ואכן התוכנה מראה לי את הקבצים אך לא "מחזירה" את ההארד דיסק למחשב שלי. ולכן אין לי לאן לשחזר את הקבצים. מה ניתן לעשות? אני כמעט בטוח שפירמוט יפתור את הבעיה אבל יש לי המון קבצים חשובים ב-70 ג'יגה ולכן אני מחפש פיתרון אחר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי לוח עם ציפסט z77 ועלה לי הרעיון לעשות raid 0 1 יש לי שתי כוננים של samsung 840 120gb וכונן רגיל של 500gb השאלה האם זה אפשרי לעשות מערך כזה שבו הכוננם הרגיל שיתפקד כ raid 1 ושתי הכונני הsdd כ raid0? שאלה שניה! הSata 3 תומך עד 600mb ומקסימום מהירות קריאה של הssd שלי הוא 540mb האם היה שינוי אם בכלל בraid 0 או שכל חיבור נותן 600mb לחוד הייתי שמח לקבל מבחני ביצועים תודה רבה לעונים..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שנראית לי מוזרה מאוד. קיימים לי 2 HD במחשב, אחד של 500 ג'יגה עליו מותקנת VISTA ושני של 120 עליו מותקנת XP. במידה ו 2 הHD מחוברים והביוס מוגדר לRAID אז הכל עובד כמו שצריך במידה ו2 הHD מותקנים אבל הביוס לא מוגדר לRAID הוא מציג לי את האחוזים שרצים בעת הפעלת המערכת ואז ישר קורס ומפעיל את המחשב מחדש. במידה ואני מנתק את הארדיסק עם הXP עליו ומשאיר רק את הVISTA, הוא אומר לי שלא מותקנת לי מערכת הפעלה על הHD ושאני צריך להתקין... אני רוצה לנתק את ההארדיסק עם הXP כדי לחבר צורב לחיבור SATA שלי (יש לי רק 2 במחשב). איך מטפלים בזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי קנה הרד דיסק 160GB SATA עם לוח של גיגה בייט K8NS וכאשר ניסינו להתקין את ה-WINDOWS ,המערכת זיהתה לנו שההרד דיסק הןא בגודל של 131GB . מישהו יודע בבקשה איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג מה אומרים על זה ברשת, לא חיפשתי אפילו, אבל יצא לי לממש אחריות על כמות מטורפת של SSDים כאלה. 240GB בעיקר. הם עובדים יפה כמה חודשים, ואז פתאום מתים בלי התראה מוקדמת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר גם מבוסס MP3, רצוי בעל רגישות גבוהה וזמן הקלטה של לפחות 4 שעות המטרה היא למקם אותו בתיק כלשהו ולהקליט סביבה של סלון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ הדיסק מיועד רק לגיבויים. פעמיים בשבוע. שלוש פעמיים גג. מה יחזיק יותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה או טיפ על כונן חיצוני בגודל 1T שהיה מספיק מהיר לנגן סרטי HD ללא בעיות ושיהיה יציב לגיבויים תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מה המהירות המקסימלית שבה נשלח המידע ברכיבים הבאים: עכבר, מקלדת, מסך, HD. 2. למה תקשורת טורית יותר מהירה מתקשורת פרללית? 3. מה זאת מקלדת יד אחת? 4. מה זה cylinder/head skew? TODA ;D
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני מעוניין לקנות 3 יחידות SanDisk Extreme® Cruzer® Contour™ USB Flash Drive בנפח של 4GB ויש לי מספר שאלות: 1)מתי ה-USB 3 יוצא והאם כדאי לחכות שיוציאו DOKים של USB 3? *הבנתי שרק ב2010 הוא "יושק"* 2)אם אני מחכה לUSB 3 האם הוא יתחבר לי בלי בעיה לUSB 2 יעני לא תיהיה בעיית תיאמות (ואני מדבר על זה שאני יחבר אותו או לDVD או לCDJ 400? (קומפקט דיסק של פיונר))* הבנתי שלא תיהיה בעיה* 3)איזה חנות עדיפה ומה המחיר המומלץ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NEC ND-3500A או Pioneer DVR-108 מה לקנות ? לפי הביקורות שקראתי ה-NEC קצת יותר טוב ? מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Host Reads : 12TB Host Writes : 11TB NAND Writes : 25TB CrystalDiskInfo 6.3.0 למה אני צריך להתייחס אם אני רוצה לחשב בערך מתי ה SSD WEAR OUT ? ל HOST או WRITE ? תודה עריכה: NAND Writes : 25TB זה הכמות שנכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי הארד דיסק של MAXTOR 10GB .. מה אתם אומרים ? זה מספיק זיכרון או שאני צריך לקנות הארד דיסק חדש ? אם זה לא מספיק אז אני רוצה לקנות Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Cache 100ATA במחיר של 660 ש"ח ... שווה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 וכונן - Intel SSD 120G Sandforce התקשרו מהחנות ואמרו שהכונן "מיושן" ולכן הוא לא במלאי יותר. כששאלתי על ה M4, הם ענו שגם הוא מיושן. בנתיים ביטלתי את ההזמנה, ואמרתי להם שאני יברר. האם תוכלו להמליץ לי על חבילה שתכלול כונן SSD עדכני (120GB) וכונן איכסון 1TB אמינים, כשביחד לא יעברו את ה 1000 ש"ח ? הכונן הגדול ישמש לאכסון קבצים גדולים (סרטים, שירים, משחקים, תוכנות) . כונן ה SSD ישמש להתקנות של המערכת ולמשחקים. לוח האם שלי בעל חיבור SATA. (לא SATA2 או SATA3)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות raid רציתי לדעת מה צריך לקנות, כמה עולה בערך ואיזה סוג דיסקים צריך - האם הם חייבים להיות תואמים מבחינת גודל, חברה, מהירות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב Western Digital 250GB AAAKS אם אני לא טועה והוא מחובר כמובן ב-SATA . יש לי עוד הארד דיסק בחדר שאין לו חיבור Sata אלא רק IDE . הבנתי שזה חיבור הרבה יותר איטי מה-SATA . האם כדאי לחבר את ההארד דיסק בנוסף לקיים עם IDE ? (לא ביחד,הכוונה שאחד יהיה סאטה והשני IDE ) ? השימושים שלו יהיו רק לאכסון תיקיות\סרטים ומוזיקה. כי מבחינת ביצועים של משחקים עדיף לי לשים על ה-SATA נכון? תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך צריבת משחקים אני צריך לקנות דיסקים שהם DVD+R DL 8.5GB לפי מה שהבנתי Verbatim הם הטובים ביותר, אבל הם באמת קיים כזה הבדל באיכות בינהם לבין nashua, TEAC או silverline? ההבדל הוא מעל 30 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים, ולכן אני שואל.. האם באמת אני לא אוכל לשחק משחקים עם דיסקים "נחותים" יותר? העיינית של האקסבוקס תהרס? בבקשה enlighten me בנושא ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-