אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי כרטיס הרחבה לנייד ssd m.2 500gb . עכשיו לפני שאני מתקין אותו הבנתי שכדאי לעשות לו התקנה מחדש של המערכת הפעלה בשביל לא ליצור באגים בהעתקה מהכוננן הישן. השאלה שלי אילו אפשרויות יש לי להעתיק או למחוק, את המערכת הפעלה שכיום יש לי בהארד דיסק, בלי לפרמט את כל החומר שעל הארד דיסק, יש מלא תוכנות ומשחקים שמותקנים, ואני רוצה להימנע מפירמוט של כל הארד דיסק. רוצה למחוק רק את המערכת הפעלה. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסק און קי 16GB מיועד להעברת סרטים ולחיבור ל DVD כדי להציג דרכו סרטים. אשמח לקבל משהו משתלם, ואם אפשר אז שיהיה מפה: (לא חייב) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בכונן SAS שאני שוקל לרכוש. האם עלי להכין את עצמי לרכישה של כבל מיוחד/שונה מאשר זה שנמצא בספק הכוח שלי (SATA)? או שמדובר באותו הממשק? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדווס אקס פי על כונן C ולא נגעתי בכונן די. כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אז המחשב מציג רק את כונן C ולא את כונן D. מה אפשר לעשות? בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס (אחרי הבוט דוייס בביוס) והדיסק מופיע שם חי ושלם - אך במחשב לא. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן .התקנתי FREE REGION צורב הDVD שלי פועל כשורה קורא חופשי את אותו סרט אשר הכונן אינו קורא הכונן הוא LG GDR 8162B מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שני הדגמים הבאים: SAMSUNG EVO 128 GB: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20280 לKINGSTON HYPER-X: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20040 מתלבט בעיקר בגלל מהירות קריאה כתיבה שנראה שלהיפר יש יתרון כלשהו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר למצוא את הכונן הזה ב-Olsale במחיר 389 ש"ח. זה מחיר טוב? תענו לי מהר כי יש מספר מוגבל של כוננים למכירה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים באחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקע רק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחח מישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בכונן Samsung G3 שהוא מתפקד בתור גיבוי. אני מחפש דרך איך לסנכרן את התיקיה במחשב עם הכונן, הכוונה היא כאשר יש שינוי בתיקיה של הוספת מידע\מחיקת מידע ואני מחבר את הכונן למחשב הוא מזהה ומוחק\מעתיק בהתאם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, היום באתי להעביר לחבר קובץ כלשהו - חיברתי את הDOK אליי למחשב, העברתי את הקובץ לDOK, עשיתי safely remove כמו ילד טוב וזהו. אז הגעתי לבית של החבר, חיברתי את הDOK למחשב שלו... וכלום. נאדה. אין אייקון לכונן - שום הודעה שחובר משהו חדש. כלום. גם הלד לא מאיר. "עידכון" : בדקתי גם במחשב שלי - אותו דבר. אין אייקון, אין זיהוי אין כלום. ובדקתי בכמה פורטי USB. מת? ואם מת - קניתי אותו לפני פחות מחודשיים מKSP, מישהו יודע מה תהליך מימוש האחריות שם? האם זה שנעלם לי המכסה של הכונן - ישפיע על עניין האחריות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ BIN של 730 מגה. השאלות שלי הן: איך אני יכול לצרוב בכלל קובץ BIN? איך אפשר לצרוב 730 מגה? חייבים דיסק של מעל 700 מגה? אם יש לי דיסק כזה אז זה בטוח לצרוב ככה?(מבחינת הצורב)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על הדגמים: WD5000AAKS ו- ST3500320AS כשחשבתי על דיסק 500GB ישר קפץ לי לראש "AAKS" בלי לחשוב יותר מידי, אבל אז התחלתי להזכר בכל העשרות תארדים שראיתי על משתמשים שהתלוננו על בעיות עם הדיסק הזה וזה דיי הרתיע אותי כי נכון שביצועים זה חשוב, שקט זה חשוב, טמפ' חשובה, הכל חשוב, אבל אמינות זה מס' אחד אצלי שמדובר בהרדיסק. חיי הנתונים יותר חשובים מהרבע שניה הבדל שיקח לי להעביר אותם לשם. אשמח לתגובות רציניות, הרדיסקים הם בהחלט נושא חשוב אצלי. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NEC ND-3500A או Pioneer DVR-108 מה לקנות ? לפי הביקורות שקראתי ה-NEC קצת יותר טוב ? מה אתם אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL OptiPlex 380, ברצוני לקנות SSD, בדקתי בביוס שאני יכול לשנות מצב SATA לAHCI ולא מצאתי אפשרות כזו כלל וכלל, האם אתם יודעים איך להגדיר נכון ביוס של דל שיפעל טוב עם כונן SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי לוח עם ציפסט z77 ועלה לי הרעיון לעשות raid 0 1 יש לי שתי כוננים של samsung 840 120gb וכונן רגיל של 500gb השאלה האם זה אפשרי לעשות מערך כזה שבו הכוננם הרגיל שיתפקד כ raid 1 ושתי הכונני הsdd כ raid0? שאלה שניה! הSata 3 תומך עד 600mb ומקסימום מהירות קריאה של הssd שלי הוא 540mb האם היה שינוי אם בכלל בraid 0 או שכל חיבור נותן 600mb לחוד הייתי שמח לקבל מבחני ביצועים תודה רבה לעונים..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי M4 מותקן על לוח SATA2 של אינטל (965). התקנתי היום את האינטל 330 על מערכת (AMD (770T והתוצאות ב 4K נמוכות מהותית מהתוצאות עם ה M4 (מוגדר כמובן על AHCI והורדתי כמובן.את הדרייברים האחרונים של AMD). מעניין אם זה בגלל ההבדל בבקרים של ה SSD או בציפסטים של הלוחות. לא בא לי לפרק את ה 330 ולבדוק על מערכת האינטל יש למישהו תוצאות? עדכון: הכל בסדר, עדכנתי ביוס והתוצאות עכשיו די דומות ל M4
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן רציתי רק לדעת פרטים לגבי ה SSD הזה ... הוא נקנה מבאנדל של i7 4770K + s3500 160GB ב 1250 ש"ח בעיקרון הייתי יכול לחכות ( לא ידוע כמה זמן ) ולהזמין במקומו את ה 520 240GB ... אבל בגלל שאני לחוץ למחשב כרגע עשיתי את ההזמנה ... רציתי לדעת האם אני ממש יבחין הבדל משמעותי ב3500 והאם אני יכול לישון בשקט ... אשמח להערות ממכם ... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שחייב לפרמט את הכונן הנ"ל ולהתקין מערכת הפעלה נקייה על ה- SSD ? ואם אקנה כונן קטנטן 32GB ב- 190 ש"ח ככונן CASH, ההבדלים יהיו תהומיים בינו לבין SSD שיש עליומערכת הפעלה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה בנפח 1 TB: WD1001FALS של Western Digital HD103SJ של Samsung קראתי את הסטיקי ואני עדיין מתלבט :s05: אין הבדל רציני במחיר, אז השאלה מי מהם יותר אמין/שקט/מהיר? קראתי כמה ביקורות של אנשים על הסמסונג, הרוב מאוד מרוצים אבל יש חלק שטוען שהכונן איטי ומרעיש, וזה מה שגורם לי להתלבט. הניסיון שלי עם WD הוא טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם של PIII שאני לא אציין את שמו על מנת שלא יזרקו עלי אגרטל או חפץ כהה זה או אחר , מעבד PIII 800, הממ ויש לי הארדיסק 30 GB 7200 של WD שמחובר כמובן ל פריימרי מאסטר, וצורב חדש של Lite-On שמחובר לסקנדרי מאסטר, משום מה שאני צורב במהירויות של בין 32 - 48 ההארדיסק פשוט ניקרע , כל משאבי המעבד עוברים לתוכנת הצריבה, והצריבה נעצרת לפעמים (מזל שיש הגנה בצורב), מה אפשר לעשות כדי לשפר את פעולת הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותו יש לי לוח אם MSI945 פלטינום יש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישי ניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-