עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים, היום היה בי דחף לקנות SSD למחשב הנייח לאחר התחבטויות רבות עצרתי בדרכי לעבודה ורכשתי OCZ TR150 - 240gb https://ocz.com/us/ssd/tr150-ssd הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המוצר, הוא עלה לי בערך 460 ש"ח, פשפשתי וראיתי בהמלצות מפרטים את המפרט הבא שדיי תואם את המחשב שלי https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110818 וממליצים שם על הדיסק הקשיח הבא: Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 אשמח לשמוע דעתכם ועצתכם פלוס המלצות לכרטיסים שונים במחיר הזה תודה!

2. Started by tomer512,

אני צריך דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB\ 500GB עדיף 500 ושיהיה זול השימוש שלי הוא לאקס בוקס. אז נראה לי שהוא צריך להיות מהיר (בשביל שלא יהיו תקיעות באמצע המשחק). אני חיפשתי כמה ומצאתי את אלה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1448 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728688 אבל הראשון זה 320 והוא יותר יקר מהשני שהוא 500 יש למישהוא הצעות מה לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by moris,

היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by kikocal3,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש על כל חלקיו ואני צריך את עזרתכם. שיקול ראשון - מחיר יחסי - 1TB אמור להספיק, אבל אני לא בטוח אם זה משתלם מבחינת ההבדל במחיר. שיקול שני - מהירות - הבנתי שהיום המארזים מאפשרים הוספה של כונן נוסף במקביל לכונן הישן, אז השאלה היא, האם המערכת תעבוד מהר יותר כשיש שני כוננים של 1TB בהשוואה למצב שבו יש כונן אחד של 2TB? או שזה תלוי בניצול הנפח (כונן "עמוס" יותר, ולא משנה נפחו, יעבוד לאט יותר מכונן שלא מעמיסים עליו)? ב-TMS - שני הכוננים שחשבתי עליהם הם 1TB של טושיבה (321 ש"ח) ו-2TB ברקודה של סיגייט (490 ש"ח). * אין בעיה של תקציב. את ההפרש במחיר אני לוקח לכיס. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ניר_,

שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by masterb,

1. ניסיון חיפוש בפורום, לא עזר :s05: 2. לעניין - יש לי RD עם 40 GB של WD אתמול קיבלתי מחבר הרדיסק נוסף של 20GB גם הוא של WD ונראה חדש ביותר. 3. לא מבין כלום בחומרה אבל בכ"ז פתחתי אחרי מאמץ רב את המארז עפ"י הסבר שקיבלתי חיפשתי אחר הכבל שמחבר מהלוח לRD גיליתי כי ה"חוט" הנ"ל תפוס מצד אחד בהרדיסק ובהמשך בצורב ז"א שאין לי כבל עם חיבור מתאים להרדיסק החדש. :'( 4. שאלותי הם: איך נקרא הכבל הנ"ל ? יש לי מקום (חריץ)פנוי בלוח במקביל לכבל חיבור הנוכחי של ההרדיסק + הצורב, האם אליו לחבר הכבל החדש שאני יקנה/יגנוב ממקום העבודה ? ואז להרדיסק + חיבור לחשמל וזהו ? פעם היה קטע של מאסטר+עבד? (אין ג'אמפר על הרדיסק החדש) האם הWIN XP יזהה לבד הכונן החדש? 5. הוראות (עדיף מפורטות ) הע…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  7. היי חבר'ה, יש לי שרת SBS2003 ושלושה דיסקים חיצוניים שהוקצו לי לטובת הגיבוי שלו, של 300GB כל אחד. אנחנו עובדים עם תוכנה קצת ישנה (Veritas version 9) אבל זה מה שיש כרגע. גודל המידה שמצריך גיבוי הוא בערך 250GB. התחלתי לתכנן את הגיבוי מחדש לשרת הזה ואני נתקל בבעיה, אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה שיהיה גיבוי יומי מסויים, כך שבמקרה שקובץ אבד/נפגם/נעלם אני יכול להשיג אותו מהימים שלפני. כעקרון, הייתי משתמש בשיטה נפוצה שהולכת כך: גיבוי מלא ראשוני על דיסק A -> גיבוי אינקרמנטי יומי על דיסק B ו-A לחילופין -> פעם בשבוע גיבוי מלא על דיסק C אבל אז התקילו אותי: אני לא יכול לגשת לדיסקים של הגיבוי בצורה יומית (הם נשמרים בכספת). אני יכול לגשת אליהם רק פעם בשבוע. האופציה הראשונה ש…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by shlox,

שלום לחברי הפורום, הזמנתי את ה-Samsung HD203WI שהמולץ כאן בפורום, אך כעת התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שבמקום מה שהזמנתי הגיע הדגם HD204UI (מדובר כזכור בכונן פנימי 2TB). האם מדובר בדגם טוב יותר או פחות, והאם ההבדלים מהותיים? בקיצור, לקחת או לוותר? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. א. האם על פי המידע שמופיע פה הכונן עובד על מקסימום הגדרות (מהירות) ? ב. ישנה קטגוריה OS OPTIMIZATION שמופיע בה שאינה מוגדרת - לבצע הגדרה ? ג. הכונן משמש למשחקים בלבד והמטרה שיפתחו/יעלו מהר. ד. ותחושתי שהמהירות היא לא מי יודע מה , המהירות של כונן מערכת ההפעלה הרבה יותר מהירה (CRUCIAL MX 256 MB) ה. כל מידע חשוב שניתן לקרא מהתמונות (אשמח ללמוד) ו. תודה

10. מדובר בDOK של CORASAIR, 16 GIGA מדגם VOYAGER MINI ראו בקישור הבא (אתר יצרן) http://www.corsair.com/products/voyagermini/default.aspx כמו כן, אשמח לדעת אם יש עוד תוכנות לפירמוט מעבר לתוכנה של HP, והאם יש טובות ומתוחכמות יותר (עם יותר אופציות של פירמוט). כמו כן אשמח לקרוא קישור למי שיש לגבי השוני בין FAT32 ל NTFS בפירמוט DOK, והאם יש העדפה כלשהי לכאן או לכאן. נ.ב. אני מבקש תוכנה אחרת בנוסף לסטיקי, היות וHD TUNE PRO עושה לי בעיות, ולא עולה בד בבד עם הDOK מחובר למערכת...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, בראשותי 3 HDD על איזה מהם עדיף להתקין מערכת הפעלה (VISTA)? לשיפור ביצועים... - HD103SJ סמסונג 1TB - HD300LD סמסונג 300GB - ST3500320AS סיגייט 500GB תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האים צפוי לנו מעבר מהר יותר מאשר ציפינו ? http://www.dailytech.com/Sony+Releases+Report+on+Bluray+vs+HD+DVD/article6841.htm

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Ypaul123,

היי, איפה ניתן, אם בכלל, לרכוש פאקינג ברגים לכונני M.2 בכדי לחברם ללוח אם ? תודה מראש, .

14. Started by skuki1,

אהלן! קניתי צורב DVD NEC. חסרים לי ברגים :kopfpatsch: מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  15. אחרי בעיות חוזרות ונשנות עם הקשיח הזה, החלטתי לקבל חוות דעת מקצועית פה. מצורפות תמונות מתוכנות הדיאגנוסטיקה השונות. אני מניח שכדאי לציין שהכונן תיקתק לאחרונה, והעלה BSoD שנפתר (Unmountable משהו). תודה מראש - דיי חשוב. גיא. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by FreezHer,

אהלן חברה הרצתי עכשיו בפעם הראשונה סריקה עם התוכנה Hard Disk Sentinel והוא מראה לי שהבריאות של הדיסק הקשיח היא רק 60%, האם זה צריך להדאיג אותי? מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  19. חשבתי על WESTERN DIGITAL 3200AAKS/KS. האם יש המלצות יותר טובות? או שאלך על אחד ממה שכתבתי?? תודה רבה שיהיה שבוע טוב לכולם!!

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  20. אני רוצה לפצל אותו לאחד של 300 ועוד אחד של 300 , איך אני עושה זאת ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. יש לי חיבור SATA וחיבור של POWER (שני חיבורים אחד ליד השני בכונן) החיבור POWER מתפצל מהארד דיסק הראשון שמחובר יחד בפיצול לכונן DVD,עכשיו החיבור SATA הקטן של הארד דיסק הראשון מחובר לSATA 1 הDVD מחובר לSATA 2,עכשיו שמתי את החדש בSATA 5 או 6 אם אני לא טועה (משום מה אין לי 3 או 4). עכשיו שאני מדליק זה נתקע לי לפני שזה מעלה את כל הכוננים וספירת הזכרון וכדומה,אני יכול ללחוץ על DEL (זה מראה לי שיש לי את האופציה) אבל זה לא עולה. ההארד דיסק החדש שומעים אותו שהוא מתחיל לעבדו ואז לאחר כמה שניות הוא עושה שני רעשים ומפסיק ואז חוזר על עצמו עוד פעם אחת. מה דעתכם? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. שלום יש לי כונן אחד של NEC שהוא גם צורב וגם קורא. פתחתי את ה EVEREST לצרכים מסויימים, ואני רואה את זה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/IDE%20Drives%20Guide/Everest3.jpg מה זה השני? למה יש שניים?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים