אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי מאיביי כרטיס זכרון Transcend 32GB Class10. בדיקה פשוטה עם H2testw, גילתה שהכרטיס מזוייף, הכתיבה נתקעה באיזור 4GB. קיבלתי את הכסף בחזרה והכרטיס נשאר אצלי. לפני שאני זורק אותו לפח, חשבתי אולי לנסות לסדר אותו, לפרמט אותו איכשהו לגודל האמיתי, כך שיהיה אפשר להשתמש בו. האם ניתן לעשות את זה? אם כן, אז איך? חיפשתי בגוגל, ולא ממש הבנתי מי נגד מי. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק ריק בכוונה לצרוב עליו וכאשר אני מנסה לפתוח את הדיסק הריק אז קופצת ההודעה: H:\ is no accesible incorrect function מערכת הפעלה XP PRO וכאשר אני מנסה לצרוב עם נרו אז פשוט הוא לא מזהה דיסק.. ווינדוס מזהה שיש דיסק.. הוא מחליף את הסמל לסמל של CDR אבל כאשר אני מנסה לפתוח אז מופיעה ההודעה הנ"ל כשאני מכניס דיסק מוזיקה או כל דיסק מקורי אחר אז הצורב מתפקד מצויין!
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מדבר על הדיסק שמכניסים כדי להתקין את ה SATA כדי שאני יוכל להתקין WINDOWS בבקשה אחים שלי .
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי, יש לי sandisk cruzer blade 64gb הוא בא בהתחלה fat 32 ואחכ עשיתי לו פירמוט ל ntfs (היתי עם חברים ולא הצליחו להעתיק משהו, אחכ הצליח) ניסיתי להפעיל בכמה מכוניות, לא עובד גם לא הספקתי לבדוק אותו על ההתחלה.. אני מניח שהיה עובד.. יש מצב הפאנלים של מכוניות קוראות רק fat32? בפירמוט אני רואה אפשר לעשות רק ntfs / exfat לנסות את ה exfat? וכמה לשים ב allocation unit size ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פיתרון אחסון חיצוני משתלם שמשמש לעבודה יומיומית לא כבדה. חשבתי על האופציות של SSD חיצוני רגיל והבנתי שיש גם אפשרות להרכיב כונן M2 אל תוך מארז. אשמח לדעת אילו חיבורים צריכים להיות לי במחשב כדי לנצל כמה שאפשר את המהירות של הכונן. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://hwzone.co.il/news/1237109876/25949/ אני לא מבין את ההתלהבות מתקן סאטה שיש את "אחיו" הגדול בשוק העסקי.ה - SAS שהחליף את תקן SCSI עובד עם כוננים של 15K RPM ועובר באמינות וביצועים כל תקן שיציג "אחיו" הקטן.כאחד ששוקל כוננים בתקן ובקר כזה אין לאירגון SATA IO מה לחדש. הכל על הנייר.במעשי הכל הבדלים מינוריים.תעבורת המידע נתונה אך ורק למהירות הכונן ולא לממשק.ברור שיש כוננים משובחים כמו הסמסונג אחד טרה או ה WD 640 אבל עדיין בקרי הלוח אם אינם מספקים את מה שנותן בקר עצמאי.לכן לדעתי הכל ניסיון כושל לדחוף טכנולוגיה מקרטעת לשוק מנומנם ולהעיר אותו מתרדמת המיתון העולמי. במילים פשוטות מנסים למכור לנו חומרה שיש לנו כבר !!!.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה עדכון קושחה הכי מומלץ לNEC 3550? ואיזה שיפורים הוא נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מע' הפעלה : XP צורב : NEC תוכנה : NERO עד עכשיו צרבתי DVD בלי שום בעיה, בכל המדיות שניסיתי. לא שיניתי שום הגדרה במחשב. עכשיו פתאום החלו להופיע הודעות השגיאה "NO seek complete" , והמדיות נדפקות. הדבר חזר על עצמו לאחרונה כמה וכמה פעמים, בכל הנסיונות שעשיתי. יש למישהו מושג מה אומרת ההודעה הזו ? האם הבעיה בצורב ? אודה לעזרה !
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני קונה תצורב הזה שלH20L LG מה אתם אומרים? http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יותר טוב מH10A ?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע? בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג. אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות... ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני בוחן כרגע את ההשתלמות של אפיק רכישת מחשב יד שניה, ואת העלויות הנלוות. האם לדעתכם ניתן לרכוש מחשב מיד2, נניח ב500 ש"ח, לחבר אותו לחשמל ולהתחיל לעבוד כרגיל, או שאני צריך להחליף את הדיסק הקשיח (ב 250 ש"ח נוספים)? למה עלי לצפות בעבודה כזאת(עם הכונן המשומש)? מה עלי לבדוק בדיסק בעת הקניה(/אחריה)? מה יכול להשתבש בתסריט הרכישה המדובר (מבחינת הדיסק הקשיח)? איזו עוד שאלה הייתי צריך לשאול אתכם ולא שאלתי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועיים לארה"ב ומעוניין לקנות שם כונן קשיח ב80-120GB. אני מוכן להשקיע עד 60-70$ בכונן ומעדיף כמה שיותר גדול ואמין(הדגם שאני מכיר כאחד האמינים הוא WD 80GB SE, אבל אני מניח שהשתנו דברים). כמו כן אני מתלבט בנוגע לקניית צורב DVD. סה"כ הטלויזיה שלי מחוברת למחשב ככה שאין ממש צורך בו(אלא אם שכחתי משהו?), אבל אני בכל מקרה מעוניין לשמוע על דגמים מומלצים בסביבות ה-50$. תודה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נגיד והיו מציעים לכם כונן קשיח עם אותם ביצועים בדיוק, ויש או Samsung או Seagate, מה הייתם מעדיפים? אני מתלבט בין אחת החברות האלו..לי חשוב האמינות של חברת הדיסק הקשיח שאני הולך לקנות, ואני מתלבט בין סמסונג לבין סייגט. אני שואל בכלליות על הכוננים הקשיחים של סמסונג ושל סייגט, ואני לא שואל על דגמים ספציפיים שאני חושב לקנות..תעזרו לי בבקשה להחליט, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני נייד של טרה. חיפשתי בכל מיני מקומות, ביניהם כאן באתר ובפורום, והסקני כמה מסקנות. מה שחשוב לי הוא רק שתאמתו אותן, ותביעו את דעתכם על המוצר שכנראה אני אלך עליו. מבחינת חיבורים, אני לא צריך שום דבר חוץ מ USB2.0. הבנתי שיש אפשרות לרכוש את ההארד דיסק והמארז בנפרד אבל לדעתי אין לי טעם לעשות זאת, כלכלית בעיקר. הדיסק שאני חושב לרכוש הוא זה: Seagate 1000GB ST310005EXD101RK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 מספר שאלות, בעיקר אם מישהו מהגולשים כאן מחזיק מוצר כזה: 1. מבחינת גודל פיזי, פי כמה הוא גדול יותר מה WD 2.5 הסטנדרטיים(פשוט אלה היחידים שהתעסקתי איתם)? האם ברמה שזה יכול להעיק לשאת אותו איתי? 2. האם יש צורך לחבר אותו לחשמל…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התחדשתי ב USB Cruzer U3 16GB ויש לי מספר שאלות מאחר ולא מצאתי הסברים בנושא בFAQ שלכם: א. נתקלתי לאחרונה הרבה במושג Portable לצד תוכנות שונות. האם אלו תוכנות שניתן להריץ מהUSB ? אם לא אשמח להסבר. ב. אני מחפש כמה תוכנות שירוצו דרך ה U3 בלחיצה אחת על המחשב (שעליו הן לא מותקנות כמובן). דוגמא אחת טובה היא Everest שאני מניח שכולכם מכירים. לא מצאתי גרסה שלה באתר להורדות דרך הU3 עצמו. האם קיימת גרסה מתאימה שתעשה את העבודה? כנ"ל לגבי סריקת וירוסים מקומית על מחשב היעד. אשמח להכוונה והסבר. כל טיפ או טריק שימושי למשתמש חדש יתקבלו בברכה. תודה (= עריכה: ועוד 2 שאלות שעלו בדעתי, האם ניתן להתקין Skype/Mesenger באמצעות ה U3? אם אני מוחק את הU3 לצורך פרמוט למען שיטת ה NTFS…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברוצוני לקנות ארדיסק חיצוני חדש. אני רוצה ארדיסק אם הדרישות הבאות : 1. בין 250-320GB 2. שהיה בו חיבור esata זה בין הדברים הכי חשובים 3. שלא יצטרך חיבור לחשמל 4. שאם נאי מחבר אותו בUSB אז שזה היה USB אחד ולא שניים (מסיבה של חשמל) 5. יש עדיפות לחברה WD 6. שהיה 2.5 אינץ' עדיף 7. עד מחיר של 400 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום SSD intel 530 120GB חדש מivory ואני התחלתי לחשוד עכשיו שקיבלתי מהם ריפבריש קודם כל הSSD הגיע בקופסאת OEM כמו בסירטון הבא (לא היה לי כוח לצלם סורי)שכבר לא ממש בא לי בטוב כי אני מפסיד ככה גם כבל SATA וגם מתאם 2.5-3.5 הדבר השני שהתחיל לעלות לי חשד זה הSSD עצמו שיש עליו סימנים לא יפים של שיפשופים אני יודע שהאיכות לא משהו בכלל וזה גם דרך הניילון אז אני מצטער אבל בסך הכל מה שאתם אמורים לראות זה השיפשופים האלא בצד התחתון של הSSD משהו שאני לא רגיל לראות במוצר חדש אין שום סיבה שמוצר שיצא חדש מהמפעל לא יגיע ברמת גימור מושלמת בתח לא של חברה ידועה כמו INTEL
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש באפשרותי לבחור בין הארבע כאשר רובם באותו המחיר או קרוב מאד. סמסונג S183L פיוניר 212BK לייט און 20A1H כאשר הוא PATA אבל עם לייטסקרייב. לייטאון 20A1S. מה לדעתכם הכי מומלץ וכדאי? יש טעם לחכות מעט לדברים חדשים וטובים יותר?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://e.walla.co.il/?w=/201/2543041 זו פדיחה ברמה לאומית, בטח אם זו כבר הפעם השניה שזה קורה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לפרמט מלא, או מהיר דיסק חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי ב-KSP בזמנו 2 מארזים עם דיסקים של 160 GB כל אחד. בתקופת השימוש השוטף בהם, חדלו לתפקד השנאים שלהם כמה פעמים והוחלפו במסגרת האחריות. אחרי שנגמרה האחריות,הם טוענים שאין ביכולתם להחליף/למכור לי שנאים חדשים (או אפילו משומשים). השנאים הם אטומים ולא ניתנים לפתיחה ללא הרס. שאלתי היא: האם ניתן להשיג שנאים חדשים לפי נתוני הספק קיימים? אם כן, איפה? תודה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-