אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ממשק IDE 8MB BUFFER 7200 RPM 3 שנות אחריות 255 ש"ח, משתלם או שעדיף 250GB ב-329 ש"ח? (אין לי חיבור SATA).
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות H.D של 2TB עבור אחסון מידע וקבצים. מצאתי שיש גירסאות שונות של WD : ירוק, אדם, שחור. בדקתי ברשת ולא מצאתי עליהם הבדלים יותר מידי משמעותיים ממה שאני מבין... אז באתי להתייעץ איתכם כאן. 1. האם יש הבדל משמעותי בין הגירסאות של WD \ סיגייט\היטאצ'י ? 2. על איזה פרטים לשים לב יותר בקניית H.D ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קנתי שבוע שעבר הרדיסק חדש מדגם WD3200KS ובדיוק אתמול סיימתי להתקין הכל היום הורדתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שיש שם אפשרות של ניתוח מצב ההרדסיק אז סתם רציתי להבדוק ולהשוות אם הישן אבל אחת השורת לא נמצאת למלעה משום מה ובגלל שאני לא מבין גדול בהרדיסקים אז אני שואל אם זה תקין
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
ערב טוב, צרבתי לעצמי כמה דברים היום עם צורבי החדש ואחרי כמה מדיות שמילאתי, שמתי לב שאני צורב על 52 והדיסקים בכלל 40! השאלה האם זה צורב את המדיות כמו שצריך או שזה יוצא פגום? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-WD Black (870 ש"ח ב-KSP אילת) לבין ה-HGST DESKSTAR NAS (820 ש"ח בפלונטר). ההבדל במחיר לא משמעותי. HGST נחשבים יותר אמינים, לפחות לפי הדיווחים של backblaze.com. האמנם?
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ThinkPad T550 שאני מעוניין לשדרג, הוא עובד באופן איטי ביותר ומקשה על עבודה רציפה. אני רוצה להחליף את הכונן המכאני של המחשב הנייד שלי לכונן SSD חשבתי על משהו בנפח של 512GB-1T, מה ההמלצה שלכם? כמו כן, אני מעוניין להחליף את הזיכרון RAM של המחשב למשהו מהיר יותר, כרגע אני עם 8GB זיכרון ורוצה להגדיל ל-16GB. מה מתאים ומומלץ למחשב שלי? בנוסף, יש לי במחשב זיכרון מסוג M.2 של 16GB, מה התפקיד שלו והאם יש לי צורך לשדרג אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
למטרות השתקה וקירור של דיסקים...
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש את הנייד הזה השבוע והייתי מעוניין לשדרג אותו בכונן SSD. מן הסתם חשוב שיהיה אמין ומינימום 200GB, התקציב שלי הוא גג 1,000 ש"ח. עוד שאלה ששאלתי בפורום ניידים אבל אולי גם אתם תוכלו לענות לי עליה, האם ניתן להוסיף לנייד הנ"ל את הכונן או שאצטרך להחליף עם הקשיח? תודה מראש, אלון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בבית הספר שאני עובד יש חדר מחשבים עם מעבד core 2d due זיכרון 4ram וכונן הארדיסק רגיל חשבנו לשפר לתלמידים קצת את המחשבים - הם מתלוננים שהם איטיים.. חשבתי על שדרוג הארדיסק ל ssd להוסיף עוד זיכרון של 4gb אני מצרף תמונה של המעבד והזיכרון (צריך תואם למה שיש היום) אני מחפש כונן שישפר את המחשב אבל במחיר סביר (אפשר גם אמזון) הכונן הוא רק להתקנות של ווינדוס וכו' - בנוסף במחשב יישאר הארדיסק הישן מדובר על 20 מחשבים
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הכונן שאני מנסה לבדוק הוא Intel 335 180gb. צירפתי תמונה של הבדיקה. בכל האתרים השונים ה SSD הזה עובר את ה400 בכיף (Average read). אצלי הוא באזור ה300. (עשיתי את המדריכים לשיפור הSSD , והמחשב הוא חדש אז חוץ מתוכנות של win8 אין משהו רץ) רעיונות מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או בכלל להפוך אותו ל NTFS?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נדמה לי שמשהו קרה להארד דיסק שלי, ובאשמתו המחשב קצת איטי. אני רוצה להיות בטוח שזה ממנו (לפני שאני שולח אותו לתיקון במסגרת האחריות), אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את הביצועים של ההארד דיסק? ורציתי לדעת גם, איזה תוצאות אמורים לצאת לי אם יש לי הארד דיסק: WD 80GB 2MB BUFFER 7200 RPM?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כבר יומיים שה HD שלי משחק משחקים מסוכנים, אני שומע באמצע העבודה את כיבוי ה HD שלי (יש לי שניים ואני מדבר בוודאות על HD 40 GB של WESTERN שהוא גם C אצלי) אני שומע אותו פשוט באמצע העבודה מתכבה, עכשיו, יש לי פנל קידמי למארז שמחובר יחד עם ה HD והוא גם מתכבה, אז אני חושב שהבעיה היא לא ב HD אלה באחד החיבורים במולקס או בספק, האם אני צודק? או שזה ה HD?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היצרניות Silicon Motion ו-Phison אינן מבזבזות זמן, ומכינות את קו המוצרים שעשוי להפעיל את כונן האחסון המהיר העתידי שלכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין למכור ביד2. שניהם אצלי כבר כמה שנים, כך שנצבר עליהם המון מידע (כולל תמונות אישיות, כל מיני שיחות עם חברים במסנג'ר וכו'). כבר עשיתי כמה שיחזורים בעצמי אחרי פירמוט, וראיתי שלשחזר דברים שחשבתי שנמחקו זאת לא בעיה בכלל. כדי למנוע מקרה כזה אחרי שאמכור את שניהם, יש איזה שהיא דרך למחוק לגמרי את כל המידע מבלי אפשרות לשחזור? דרך אגב, מה המחיר ההוגן לשניהם ביחד? הם מופיעים בפרופיל. שניהם אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל אין איתם שום בעיות טכניות.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלומות, רציתי לקנות SSD למחשב נייד חדש שקניתי כדי לשדרג את הביצועים שלו. עכשיו לאחר קריאה קצרה הבנתי שצריך להקדיש למערכת ההפעלה כמות מסויימת של נפח כדי שהיא תפעל בצורה טובה. ולא תפגע בביצועים של כל המחשב.( במקרה שלי זה windows 8 ) אני לא רוצה לקנות SSD בגודל של יותר מ128GB השאלה שלי האם 64 GB יספיק? והאם אוכל לחבר את ההארדדיסק הקיים שלי בצורה חיצונית למחשב נייד לאחר ההתקנה של הSSD. סליחה מראש על הבורות במושגים וכל מיני פרטים טכניים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי חברה, יש למחשב הנייד של אמא שלי צורב שמתאים בשבילי לצרוב משחקי 360, אבל ממה שאני יודע בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס 360 צריך לעדכן את הכונן לfirmware החדש ביותר, קוראים לכונן: HL-DT-ST DVD+-RW GSA-U20N אבל אין מושג של איזה יצרן זה ואני לא מצליח למצוא לו עדכון לפירמוור חדשני... תעזרו בבקשה? (: תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כותרת^^ תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני, וחשבתי על המוצר הבא: Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 מה דעתכם עליו? משתלם למחירו?.. תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון באותו מחיר של אני יכול לקחת או : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer או MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer אז מה עדיף ?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי אז ככה ,יש לי כונן של 15GB (ממש ישן) שאני כבר ממש לא משתמש בו ואין עליו כלום (טוב, כמעט כלום) היום החלטתי שאני רוצה להוציא אותו משום שהוא סתם משתמש בחשמל של המחשב, כשאני מוציא אותו אז המחשב נותן שגיאה בעת הפעלה שהוא רוצה שאני יביא לו מיקום לעשות ממנו BOOT, ניסיתי ללכת לBIOS ולתת לו כונן אחר לעשות לו BOOT ממנו (יש לי עוד 2 כוננים) אך זה נכשל ל2 הכוננים, אז חיברתי אותו חזרה ושמתי אותו שוב כ BOOT בביוס ועכשיו הכל פועל כרגיל ואני רוצה ממש להפטר מהכונן הזה, הוא סתם אוכל חשמל ובגלל זה הכרטיס מסך לא מנצל לי את הספק כוח כמו שצריך מה שגורם לי לlow fps בחלק מן המשחקים שאני יכול להריץ אותם חלק כמו לדוגמא bad company 2, יש לי חבר אם מעבד בטיפה יותר חזק ויש לו רק כונן אחד והמש…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-