עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by the kooks,

שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב ב-USB. כרגע אני משתמש בו כמקום אחסון למשחקי WII (מתחברל -WII ב-USB). יש לי שם כבר כמה משחקים שחבר שם לי שם ברוב טובו. אני מעוניין להוסיף עוד אחד, כשאני מחבר את הכונן למחשב (ניסיתי כמה מחשבים) הוא מעלה לי הודעה שאני חייב לפרמט, אם אני מסרב - אין לי גישה לכלום. אם אני אאשר - אאבד את המשחקים הקיימים שם. מה אפשר לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by UncleRico,

מישהו אי פעם חשב על זה ? האם זה אפשרי ? זה פשוט לא ייתכן המצב הזה ! אין עוד מוצר בעולם, שבו למוכר אין מושג מה הוא מוכר, ולקונה אין מושג מה הוא קונה. רשום משהו על הקופסא, ואין לך מושג מה מתחבא מתחת לדיסק. איך זה שאף אגודה למען זכויות הצרכן לא מטפלת בזה ? אז מה אם רובם לא מבינים בזה ! אם אני קונה VERBATIM ורשום על החבילה: MITSUBUSHI CEMICAL CORPORATION ואני מגלה בבית שהדיסקים הם של CMC אז משהו פה דפוק ומסריח ואני גם בטוח שלא חוקי ! למה אין אפשרות למצוא דיסקים נורמלים במדינה הזו, מבלי להוציא מאות שקלים על משחקי אן דין דינו ? למה אי אפשר לרשום את שם היצרן של הדיסקים על גבי הדיסק ! זהו, פרקתי קצת עצבים...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3

6. Started by roeesnir,

אני תוהה. ??? נניח שיש לי מארז RAID עם 5 דיסקים קשיחים ב-RAID0. אני אמור לקבל מהירות גבוהה מאוד. האם הממשק של המארז (לדוגמא FW) לא יוריד את המהירות? הרי הוא מגבל.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Liran.D,

שלום רב, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של samsung F3: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm 500GB. האם הכונן מומלץ? אם יש כוננים במחיר של עד 220ש"ח של חצי טרה בייט שנותנים ביצועים טובים יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AboveBeyond,

אהלן , במהלך הסופש אתקין win 7 על ה m4 128gb האם אני צריך להוריד דרייברים ספציפים להתקנה ? אני פשוט לא רוצה להתקע בחלק הזה שאין לי מחשב ובנוסף , bios - achi נכון ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by YoniG,

אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Syrul,

היי חבר'ה. ברצוני להתקין כונן SSD בגודל 128GB בנוסף לכונן ה-1TB 5400RPM שקיים במחשב. בפורום מחשבים ניידים הסבירו לי כי עליי לקנות HDD CADDY תואם למחשב על מנת להחליף אותו בכונן האופטי הקיים, להתקין שם את הHDD הנוכחי ובמיקום הקודם את ה-SDD החדש. מעבר לזה, תהיתי על איזה SSD הייתם ממליצים למחשב הנ"ל ? האם כל SSD יתאים? איך אני יודע מה המידות הרצויות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אני רוצה להעביר דיסק קשיח של 40GB מהמחשב הישן למחשב שיש עליו קשיח אחד של 160GB ואין לי RAID בלוח (נדמה לי..) הלוח D102GGC2 intel grand county 2.... האתר http://www.intel.com/products/motherboard/D102GGC2/index.htm אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר את ה דיסק של ה 80GB בלי שום RAID פשוא שיהיה עוד מקום אחסון, ומה אני צריך לעשות בשביל זה.. שיהיה על שני הדיסקים הקשיחים מערכת הפעלה מותקנת , וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by pichu7,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים חדשים (כפי שציינתי למעלה) וכונן ישן של 250 עליו מותקנת XP. על כונן BLUE התקנתי WIN7, על ה BLACK לא מצליח להתקין מערת הפעלה ללא שגיאות.... בכל מקרה, כדי למקד את הבעיה: ה BIOS מזהה את כל שלושת הכוננים, כך גם מערכת ההפעלה. כשאני משנה את סדר האתחול ב BIOS ומנסה לאתחל ממערכת ה WIN7 - אני מקבל את ההודעה כפי שכתובה מעלה. הכוננים מוגדרים ב BIOS כ IDE. ביטלתי גם את ה SMART ב BIOS. אנא עזרתכם - בעיית חומרה? כיצד אני בודק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי הרדיסק חדש (Seagate 320GB 16MB sata2) עכשיו יש לי כבר במחשב הרדיסק SATA, שבו כמובן מותקן הווינדווס והכל. אני רוצה לחבר את ההרדיסק החדש למחשב, בשביל שאני יוכל להעביר קבצים מהישן לחדש. (בסופו של דבר אני יוציא את ההרדיסק הישן ויתקין מערכת הפעלה בחדש וישתמש רק בו). עכשיו, לפי מה שאני מכיר, לפחות בהרדיסקים IDE, פשוט מחברים אותם והווינדווס מזהה לבד ומוסיף כוננים נוספים (E,F וכו) וישר יש אליהם גישה. חיברתי את ההרדיסק החדש לSATA, הווינדווס מזהה אותו (הוא מופיע בHardware manager תחת Disk drives), אבל הוא לא מופיע ב My Computer ככונן... וכמובן אין לי אפשרות לגשת אליו... השאלה מה אני מפספס? יש לו איזה התקנה ראשונית? או שזה קשור ל RAID, שזה כבר יותר מורכב.. בסופו של דבר אני פש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. הכונן הקשיח שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות כונן חדש. ראיתי שהכונן נ"ל מאוד משתלם מבחינת המחיר שלו: 540 ש"ח. אך רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים. ושאלה נוספת, האם כל כך הרבה נפח בכונן אחד לא משפיע על מהירות הגישה למידע? לא כדאי מספר כוננים בעלי נפח "נמוך" מאשר כונן אחד בעל נפח "גבוה"? כמו כן, אני לא מתכנן RAID. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, חשובה לי האמינות, ו WD נותנים 5 שנים אחריות לעומת 3 בסמסונג (אם כי הוא יקר בכ 100 ש"ח). תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הנפח הגדול ביותר שאתם יכולים לקבל בכונן NVMe מודרני מגיע ממקור לא צפוי לכתבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shuky123,

המחשב שלי, win XP קרס. לאחר נסיונות לא מוצלחים לאתחל אותו - הכוונה להמון הודעות שגיאה ובסוף כשלון מוחלט, הוספתי דיסק נוסף שיש ברשותי ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - winxp בזמן ההתקנה מערכת ההפעלה זיהתה כי ישנם בעיות עם הדיסק הנוסף וביצעה סריקת דיסק. הדיסק עצמו היה מחולק ל- 3 פרטישינים, אני עכשיו מצליח להכנס ל-2 מתוך ה-3 ואילו ל-3 אני מקבל את ההודעה הבאה: the file or directory is corrupted and unreadable יש על הדיסק חומר חשוב, איך ניתן להגיע אליו כאשר ההצעה ללכת לחברה שעושה זאת בתשלום לא באה בחשבון. ניסיתי את התוכנה מהאתר ntfs.com אבל גם היא אינה מצליחה לראות את הדיסק הנ"ל אשמח לעצה או כיוון כלשהו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yanivnn,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. קניתי לא מזמן הארד דיסק של 640 גיגה של סמסונג וגיליתי שהוא לא מספיק לי.... אני רוצה לקנות כונן 3.5 2 טרה כי הבנתי שהם יותר אמינים מאשר ה2.5 . הייתי שמח להמלצה עם לינק אם אפשר לגביי כונן מומלץ . ולגביי השאלה האם יש דרך להעתיק 500 גיגה בצורה בטוחה מכונן 2.5 ל3.5 ? קרה לי פעם שהעתקתי סרטים והיה תיקעות ... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום יש לי מפרט קצת ישן אך עדיין סוחב בכבוד יחסית משחקים של היום AMD athlon 3700+ Gigabyte Ga -k8n-sli 4x512mb corsair DDR400 samsung 160GB sata 2 Leadteck 8600GT extreme edition. השאלה האם קניית HD חייתי כמו ה barracuda s.11 500GB של SEAGATE ישפר את הביצועים של המחשב שלי? האם זמן טעינת המשחקים יקצר? או שאני לא ארגיש את ההבדל בכלל. אין לי כרגע כסף לשידרוגים אחרים תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי לוח אם של Asus, הוא ישן כבר 4 שנים נראה לי, או יותר. הדגם הוא Z97M-PLUS עם 10Gb/s M.2 Socket 3. לאחר שה-HDD שלי מת ביחד עם ה-2 טרה בייט של הקבצים שהיו בו אני מתכנן לקנות את ה-SSD הזה: Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 1920GB SSD. השאלה שלי היא אם הלוח יגביל את הביצועים של ה-SSD, כמו מהירות הקריאה והכתיבה ואם הוא בכלל יעבוד כמו שצריך. תודה מראש על התשובות וסליחה על הבורות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shahar07,

הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יצרנית שבבי הזכרון הקוריאנית מציגה כונני אחסון חדשים מתוצרת עצמית, עם שבבי הדור החדש לכתבה

25. יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר......(buffer) שילחו לי ל-ICQ : 137303228 קוראים לי מני..... דחוף!!!! אודה לכם אם תשיבו לי תשובה.....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים