אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
נפלו לידי כונן ובקר סקזי ישנים. כיתד אני מתקים אותם? זה P&P? יש צורך בדריברים? בהגדרות מיוחדות בביוס? כל מי שיכול להסביר קלות על דרך ההתקנה אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי סוף סוף את הצורב ובגדול אני מרוצה... הצריבה מצויינת, צרבתי כרגע על דיסק של סאסונג שאמור להיות למהירות 16 במהירות 32 ואין שום שגיאות... אבל עשיתי בדיקה בNero CD Speed למהירות הקריאה ומשום מה המהירות לא מגיעה למקסימום (48), הגרף מתחיל מ24 עולה ל28-29 ואחרי זה נע בין המהירויות האלו... למישהו יש מושג למה? אני חושב שזה משהו במערכת שלי ולא בצורב כי גם בדיוידי (של פיוניר) זה ככה... הממ... DMA אני חושב מופעל (ראיתי בלוג של נרו) אבל איפה אפשר לבדוק את זה באקספי? AMD Tbirb 900 / AOpen AK33 MB הצורב והדיוידי מחוברים על אותו הכבל, הצורב הוא מאסטר ושני הארדיסקים מחוברים על כבל שונה... אם זה משנה משהו...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה כבלים כאלה קטנים סטנדרטיים שמתחברים לכל מקום ונותנים חשמל עכשיו יש לי כמה אבל אין לי אף אחד פנוי ואני רוצה לקנות צורב אז מה לעשות - 1) יש מפצל? 2) להחליף את הסידי עם הצורב ויהיה לי רק צורב? ואז כדי לצרוב דיסקים אני יעביר את הדיסק לתקיה ואז אני יצרוב מהתיקיה לדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של samsung F3: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm 500GB. האם הכונן מומלץ? אם יש כוננים במחיר של עד 220ש"ח של חצי טרה בייט שנותנים ביצועים טובים יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנפח הגדול ביותר שאתם יכולים לקבל בכונן NVMe מודרני מגיע ממקור לא צפוי לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצות לקופסה חיצונית לדיסק 2.5 מסוג EIDE לחיבור באמצעות USB .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחיצה של 137GB ועוד 12GB שלא נמצאים בשום מחיצה ושניהם נמצאים על אותו ההארד דיסק. אני לא מצליח להוסיף למחיצה של ה137GB את ה12GB הפנויים האלה, אני משתמש בParagon Partition Manager. ניסיתי להפוך את ה12GB הפנויים למחיצה, אבל זה לא עזר. איך אפשר להכניס ל137GB את ה12GB הפנויים האלה.? אריאל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם הדיסק Western Digital 5000AAKS, אך להפתעתי קיבלתי את המחשב עם הדיסק Western Digital 5000AADS. מה אתם אומרים יצאתי מקופח או מרווח? מה ההבדל בין הדיסקים? לפי הנתונים היבשים שאני רואה לAADS יש 32MB זיכרון מטמון ולAAKS יש 16MB זיכרון מטמון, וגם הAADS הוא מגרסת ה"Green" ולפי מה שאני יודע הAAKS לא. אשמח לתשובות חברה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מסתכל בזאפ ואני רואה שיש סדרות של HD פנימי.. דבר ראשון מה זה אומר סדרה ? דבר שני איזה סדרה הכי טובה ? Caviar SE Caviar Green Caviar Black Caviar Blue RE2-GP Raptor RE2 Caviar SE16 VelociRaptor Scorpio Blue RE3 http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187339&DB141821=141823
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח ישן 80GB, שאני רוצה להוסיף למערך רייד 0. האם הדבר מסוכן? האם יגביר את הסיכוי לקריסה של המערך ואיבוד מידע? האם מהירות הכתיבה הגבוהה של המערך תרד? ובכללי האם הביצועים ירדו? נ.ב. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי לאחרונה 2 התקני SATA על מחשב מבוסס אנפורס 2 אולטרא 1 צורב LG דגם GH20NS10 2 דיסק קשיח 160 סיגייט אחרי ההתקנה הצריבות נכשלות אחת אחת.חשוב לציין שמקודם היה צורב נק 3550 IDE והוא צרב מצויין. החלפתי כבר 3 תוכנות צריבה נרו 7.8 8.3 מיקרו ואפילו חזרתי אחורה ל6.6 האם זו הגדרה כלשהי בבקר SATA? הלוח הוא אסוס A7N דלוקס. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט וזה מה שהוא רושם לי lnsufficient memory למה יש לי 512 זיכרון DDR לוח אם ABIT NF7 AMD 2500
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שכתבתי את הנושא במקום הנכון אם לא תעבירו. קניתי דיסקים של רייטק שחורים כאלה שניראים כמו תקליט(עם ציפוי כזה עבה יפה) עכשיו כמובן שטוש שחור לא רואים וכנל גם צבעים אחרים אז אני מחפש טוש שיהיה מתאים למשימה בצבע לבן ראיתי את הטוש הזה של חברת Sharpie על בסיס שמן http://www.ebay.com/itm/Sharpie-Oil-Based-Extra-Fine-White-Paint-Markers-30515-/251008215641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a71416a59 האם הוא מתאים למשימה ? או שיפגום בדיסק /ימיס אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש של 1000GB ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר מהיר, למסגרת המחיר. אני מוכן לשלם עליו 600 ש"ח, ואני מעדיף שהוא יתמוך בSATA3, במהירות של 7200 RPM עכשיו אני יודע שהמחירים עלו עקב השיטפונות בתילאנד, אבל אני רואה שיש הרבה דיסקים קשיחים דומים אבל שונים, מצאתי תדיסק קשיח שהכי משתלם לדעתי, מאייבורי, דיסק קשיח של SEAGATE מפרט: קוד דגם Model ST3000524AS נפח Capacity 1000GB חיבור SATA3 Interface 6Gb/s זכרון מטמון Cache 32MB מהירות Spin Speed 7200rpm אריזה Packing OEM עכשיו אני יודע שבאתר של SEAGATE יש דגם דומה רק שיש לו 64 זיכרון מטמון, האם זה חשוב? זה הבדל משמעותי ל1000GB? האם SATA 3 משמעותי לעומת SATA2? והאם אריזה של OEM אומר שזה יגיע ללא …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה SUMSUNG 840 PRO 256GB: כפי שאתם רואים המהירות קריאה בסדר בתוכנה של סמסונג, אבל בשאר המבחנים המהירות נמוכה. ב-AS SSD כל התוצאות נראות לי נמוכות, דעתכם???
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. יש לי לינוקס שאני לא משתמש בו, ואני רוצה למחוק את המחיצות שלו ולספח את שטח הדיסק שיתפנה למחיצה של חלונות, אבל כשאני בא למחוק אותן עם פרטישן מג'יק הוא נותן לי הודעת שגיאה וכותב שהסוג הזה של מערכת קבצים (Ext3 ו-Swap) לא נתמך על ידו. איך אני מוחק את המחיצות האלה? עם איזו תוכנה? זה יילך אולי עם ה-disk manager של WINDOWS? 2. יש לי מחשב מאוד ישן, בן 7 בערך. עכשיו כשהמסך שלו הלך החלטתי לזרוק אותו. רק את ההארד דיסק שלו החלטתי להעביר למחשב הנוכחי שלי. מדובר בהארד דיסק של SEGATE 6 ג'יגה 5400 RMP (הדגם נקרא ST36421A), מאוד ישן. האם תוחלת החיים שלו עלולה להיות קצרה והוא ישבוק חיים תוך כמה זמן? כדי לי להימנע מלאחסן עליו מידע שאני לא רוצה לאבד? אני יכול להמיר את מערכת הקבצים שלו ל-N…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מגבה eGO 2TB (או שזה iomega כתוב עליו את שניהם) ויש לי מגבה wd 500GB 3.5 inch העברתי מהמגבה wd למחשב בשתי נגלות 150 ג׳יגה וזה לקח בערך שעה ורבע כל נגלה אחר כך העברתי מהמחשב למגבה השני את הכל ב2 נגלות וזה גם לקח כל נגלה שעה ורבע בערך ובכללי אני מעביר הרבה פעמים 20 ג׳יגה רצוף כי אני מוריד מלא סרטים בhd זה יכול להרוס את זה? נגיד זה במחשב לפעמים כותב לתאום שיש 200 דקות לסיום ואז זה יורד וזה עושה כמה פעמים בלי שאני נוגע זה אומר משהו רע? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שצויין בכותרת, מחפש מארז חיצוני לדיסק "3.5 עם תמיכה ב USB3.0 תקציב: עד 200 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 250). הצעות/המלצות יתקבלו בששון...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם דיסק SATA 3 יכול לעבוד על מחשב ישן? הבקר יזהה אותו כ-SATA 2 ? האם בכלל שווה לקנות הרדיסק בנפח כזה? אני רוצה להשתמש בו בתור דיסק איחסון לסרטים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותכם בנושא. אני מחפש לקנות דיסק נייד USB אם חשמל. אמין ואיכותי ובמחיר סביר. שימושים עיקריים: גיבוי קבצים ואחסון מידע. מחפש דגמים מוממלצים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-