אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזו, יש לי במחשב שני HD שונים אחד 20GB שמיועד ל OS בלבד והשני 80GB שמיועד לתוכנה מסויימת. עד היום השתמשתי בכונן של ה 80GB והכונן השני לא היה מחובר בכלל. עכשיו התקנתי את הכונן השני ביצעתי פירמוט והתקנתי עליו WIN XP כרגע מה שאני מעוניין לעשות זה לפרמט את כונן C אבל אני לא מצליח. מה עליי לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.היה לי דיון בפורום ספקים ומארזים על דגם מסויים. ושמתי לב שהחיבור של יחידת הדיסקים הקשיחים ניקרא SAS.זה ניראה כמו מפצל מ SATA אחד לכמה חיבורים.לא ברור כיצד מגדירים פה רייד.אשמח להסברים כי אני מגלה עניין בשדרוג המארז שלי וזהו מארז שרת בסיסי.אם יש איזה קישור שאוכל ללמוד על התקן אשמח לקבל.המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 שלום מעוניין לרכוש את ההרדיסק הזה. שאלתי היא האם הוא טוב?האם מרעיש?יש לי גרדע סיגייט 750 גיגה והוא ממש שקט במחשב שלי. או שהאם כדאי לחכות לסאטה 3? כי הלוח שלי תתומך סאטה 3. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הענקית הקוריאנית וסיגייט מזכירות לנו שכוננים מכאניים הם עדיין אלופי הנפח, עם קשיח נייד של 4TB שתוכלו להכניס לכיס לכתבה: http://hwzone.co.il/4-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA- 965P-DS3.הלוח לא מצליח לזהות כונן קשיח WD BLUE WB10EZEX. מבקש את עזרתכם הדחופה לפתור את הבעיה. http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=770 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov עוד פרטים: לוח אם כאמור, מחוברים ל-SATA אליו: כונן Hitachi 2TB - HDS722020ALA330 CDROM ועוד בקר USB של המארז. ניסיתי כמה חיבורים, באחד מהם הוא לפעמים זיהה בביוס (ולפעמים לא), אבל בשום מקרה לא זיהה כשהגיע ל-windows. תודה על כל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את הדיסק הזה דיסק קשיח חיצוני LaCie Rikiki 500GB 2.5´´ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8416&perur=2&t=14&c=489 עכשיו הקטע הוא שבחיים לא שמעתי על החברה הזאת. מה אתם אומרים? שווה השקעה של 255 שקל במקום איזה 350 (המחיר המקורי) ? או שזאת חברה שעדיף לא להתקרב אליה? שורה תחתונה אני אהיה מבסוט מהקניה? יש לי עד מחר עם המבצע הזה. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה בחיבור הארדיסק מפלטפורמת הDATA .. כיצד לחבר את כבלי הDATA באיזה צורה ? הינה תמונות: זו הכניסה בלוח אם http://img24.imageshack.us/img24/3834/p1010029lm.jpg אלה החיבורים http://img7.imageshack.us/img7/4004/p1010030yq.jpg מה שאני צריך זה הסבר שיהיה עם אפשר בצורה הזו: דוגמא: כחול -ללוח אם ירוק -לצורב אפור-להארד דיסק מקווה שהבנתם .. תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח להמלצות על רכישת SSD 1Tb M2.0 באמזון במבצעים הנוכחיים עבור לפטופ חדש שרכשתי כעת (מגיע עם 256Gb בלבד) כשדרוג/תוספת. Lenovo ThinkPad E15 G3 15.6" Ryzen 5 5500U מעדיף שהמחיר יהיה מתחת לרף המס (<75$), אמינות גבוהה (הבנתי שעדיף TLC עם DRAM Cache) ומהירות גבוהה יחסית. ראיתי את הכונן הזה שנראה אטרקטיבי אבל הוא QLC ללא Cache - Western Digital 1TB WD Green SN350 אשמח להצעות והמלצות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדווס אקס פי על כונן C ולא נגעתי בכונן די. כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אז המחשב מציג רק את כונן C ולא את כונן D. מה אפשר לעשות? בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס (אחרי הבוט דוייס בביוס) והדיסק מופיע שם חי ושלם - אך במחשב לא. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח P55A-UD3 מעבד I7 2.8GHZ ו8 GB זיכרון כרטיס מסך 4830 אני רוצה לשדרג את המהירות עבודה שלי בפוטושופ בעיקר,,,,,האם 128 יספיקו לי לטובת מערכת הפעלה, פוטושופ ועוד שתיים וחצי תוכנות קלות? האם שדרוג הזכרונות ל16 ג"ב ושדרוג הכרטיס מסך יעזרו ויתרמו גם הם? איזה SSD מומלץ לי לטובת הצרכים שלי? אני עובד עם מצלמה עתירת פיקסלים(D800E) ולכן אני צריך קצת לזרז עניינים בעיבוד בברכה, אורי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על דיסק SSD דגם : SSD Corsair CSSD-F120GB2 120B 2.5" SATA חיסרונות ויתרונות בתודה ויום טוב לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה הגעתי למצב שאני בא לנתק את ההארד דיסק ולהעביר אותו למחשב של החברה שלי כמו כל סופ"ש אבל מסתבר שבשני הדיסקים של ה500 יש בערך 10 אחוז פנוי בכל אחד. חייב דיסק דחוף, עדיפות לסיגייט 7200.11 500 גיגה אבל במצבי הנוכחי מוכן להתפשר מה שכן אני כרגע בת"א ומחר אני באשדוד... בתודה מראש לכולם ובברכת שבת שלום. שי ביטון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי SAMSUNG HD204UI שקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדר הוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות? האם SAMSUNG לא חברה אמינה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר מוחקים מידע מכונן SSD בוינדוס 10, מערכת ההפעלה מבצעת טרים וממלאת באפסים את הסקטורים שבו הוא היה מאוחסן, ככה לפי מה שידוע לי. האם זה אומר שהמחיקה היא סופית ומוחלטת ולא ניתנת לשחזור? השאלה שלי היא תיאורטית, משום שלפעמים כשמחליפים מחשב רוצים למחוק את כל נתוני הכונן לצמיתות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
WD2500AAKS 250GB SEAGATE 250GB ST3250620AS ה SEA GATE זול יותר ב 60 שח ( 305 שח באייבורי) מחפש אמינות יש עצה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם אחרי שנתיים-שלוש שנים הכונן האופטי (או כנראה הגומיות שם שאחראיות על הוצאת הכונן) לא יוצא החוצה כאשר אני רוצה להוציא אותו. הוא מנסה, אבל כאילו משהו תופס אותו. ורק בפעם השנייה/שלישית שאני לוחץ על כפתור ההוצאה הוא יוצא וגם זה אחרי שבהתחלה היה לו 'קשה קצת'. אני מניח שזה בגלל הבלאי/אבק וזה אצל כולם, אבל מעניין אותי לדעת אם אכן אני צודק או שזה רק אצלי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה בעיה מוזרה מאוד בגירסא הזאת של אל ג'י *12 כאשר קניתי אותו היה לי פנטיום 2 333 עכשיו לא יכלתי לצרוב על 12 תמיד זה היה נדפק עכשיו בדקתי אצל הרבה אנשים ובאמת הם יכלו לצרוב רק על 8 כי 12 היה דופק! עכשיו עברתי לפנטיום 4 ואני יכול לצרוב על 12! מבלי שידפוק עכשיו מה שמוזר כאשר קניתי את הצורב לא היה קיים עוד פנטיום 4 אז איך זה יכול להיות? ואם יש אפשרות לסדר את זה אשמח לשמוע למה בן דוד שלי לא יכול לצרוב על 12 ויש לו סלרון 667!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה נקבעת המהירות של גיבויים? בתמונה 1 יש כונן שחלק מהנתונים שלו טובים יותרו חלק פחות אך הוא מהיר הרבה יותר בביצוע גיבויים ובהעלאה שלהם. מה הסיבה לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום כולם! שמתי עין על הארד דיסק ההיברדי הזה momentus xt האם יש אותו למישהו? השאלה המרכזית שיש לי זה לפי מה שפחות או יותר הבנתי ה4 ג'יגה פלאש שיש בדיסק הוא פשוט סוג של זיכרון קאש שיודע להפעיל את עצמו על הדברים שמשתמשים בהם הכי הרבה האם מישהו יודע או יש לו את הכונן ויכול להגיד לי אחרת? כי לפי מה שקראתי אין פה מחיצות שאתה יכול לבחור מה להתקין על ה4 ג'יגה ומה על השאר בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם ישנן עוד המלצות לכונן NAS 2TB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-