עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  2. .השתמשתי במדיה של LG כפול 8 R+ בעזרת CLONE DVD2 וגם בDVD SHRINK העתקתי לHARD DISK ורק אחרי זה צרבתי הצריבה עברה ללא כל בעיות,אך לאחר שניסיתי לקרוא אותו בצורב DVD,הוא לא קרא אותו. ניסיתי גם בDVD שיש לי עם DIVX וגם הוא לא זיהה כלום! כאשר אני מנסה להיכנס לדיסק בצורב דרך MY COMPUTER ,זה מה שאני מקבל (תמונה מצורפת) אמנם הייתי על FW 101 (אין לי מושג אם זה משנה),אבל גם אחרי ששידרגתי לFW 103לא השתנה כלום! הצורב חדש לחלוטין! מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by Ghtm,

קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז. לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת... אני משתמש בנרו 6 למישהו יש רעיון? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ofirs1,

שלום לכולם.. אני מנסה לצרוב את המשחק GTA SAN ANDREAS וזה לא נותן לי להכניס את המשחק זה כותב לי דבר כזה... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות??? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Jesper,

יש לי מדיות silver line DVD-R X8, וצורב NEC 3500. באתי לצרוב על מדיה ב-NERO, והוא לא איפשר לי לצרוב במהירות X8, אלא רק X4. למה זה? מה אפשר לעשות כדי לצרוב על המדיות X8? צריך להוריד פירמוור חדש בשביל זה? אם כן אז איזה?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  6. רכשתי עפ"י המלצות בפורום ובמקומות אחרים את הצורב ASUS DRW-2014L1T ושאר המפרט שלי מופיע בפרופיל המשתמש. המחשב עובד עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט בעברית וישנה בעיה עם הצורב בקריאת דיסקים,לוקח לו המון זמן לקרוא דיסקים (DVD או CD)וכשאני אומר המון זמן מדובר על מספר דקות לדיסק בודד כשבזמן הזה כל לחיצה על מקש כלשהו או פעולה כלשהי גורמת לתקיעה של המערכת עד להוצאה של הדיסק . על פניו הכונן אינו תקול ודיסק אחד הוא הצליח לקרוא ,זמן הקריאה לטעמי אינו סביר במערכת כזו חזקה (מפרט בצד),כשבזמן זה כמובן איני מנסה לבצע שום פעולה אחרת שגורמת לעומס. מה יכולה להיות הבעיה והאם למישהו יש ניסיון דומה? קראתי באיזה מקום שהכונן קורא אמנם מעט לאט CD-R אבל לא ברמה כזאת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Radeon38,

היי חברים העלתי את הבעיה באתר השכן ולא נתנו לי פיתרון אז אני מתייעץ איתכם. ובכן זה הסיפור... ברשותי בקר פרק 5 עם קושחה של LSI כדי שיעבוד עם חלונות XP. עד עכשיו הוא עבד רק עם שני רפטורים בתצורת רייד 0 למערכת הפעלה. לפני שבועיים..כן שבועיים !!!.רכשתי 3 כונני סמסונג F3.התקנתי את התוכנה של LSI לניהול הבקר ויצרתי דיסק וירטואלי וחילקתי אותו ל-2 במיקרה X או פשוט ללא חילוק במיקרה Y. בשני המיקרים הכונן ראשון של שני הרפטורים ניקרא VD 0 ואילו מה שנוצר משילוב הכוננים החדשים ניקרא VD 1 ו - VD 2 בהתאמה. משום מה אחרי סיום ההגדרות ברגע שאני מאתחל את המחשב הבקר פוסח על ה VD 0 (ששם יש לי את המערכת הפעלה ) וקופץ יש ל VD 1 או 2 שהם ריקים מתוכן וטוען שאין מערכת הפעלה על המחשב וכותב לי - in…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  8. היי צרבתי בנרו 6 דיסק בפורמט Audio CD ככה שיהיה אפשרי לשמוע במערכת סטריאו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק במחשב והוא עבד בלי בעיות כאשר המדיה פלייר זיהה אותו בתור Audio CD והשמיע לי אותו. לאחר מכן שמתי את הדיסק במערכת סטריאו והמערכת כותבת שאין דיסק בפנים. לצורך בדיקת המערכת עצמה שמתי דיסק Audio CD אחר שצרבתי פעם והוא כן עובד במערכת סטריאו. ניסיתי לשים את הדיסק החדש שצרבתי בdvd (כזה שמתחבר לטלויזיה) והוא קורא את הדיסק ומשמיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by bozi,

חברה שלום יש לי מחשב של DELL GX520 קניתי לאחרונה ארד דיסק חדש! W.D 80G SATA2 ,לאחר הפרמוט וההתקנה, יש רעשים מהארד-דיסק כאשר המחשב עולה,וכאשר מבצעים פעולות קריאה\כתיבה מולו. במצב מנוחה הוא לא מרעיש,הרעשים נשמעים כמו ארד-דיסק ישן עם מעין "חרחורים" חזרתי לחנות והחליפו לי 2 ארדיסקים נוספים,כאשר אחד מהם דגם אחר[160G W.D SATA2 ] עדיין אותם רעשים פחות או יותר בשניהם. מה כדאי לעשות??? יש לי במחשב השני W.D 40G SATA1 בן 3 שנים ולא שומעים אותו בכלל. איזה ארד-דיסק הכי שקט?? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by SharonSx,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש לא מזמן ואיתו הארד דיסק בנפח 500GB של חברת Seagate על כל פנים דיסק עושה רעש מטורף!! כמו של מכונת ירי קטנה שנמצאת בתוך המארז אם חשוב לציין אז המארז הוא 3D Aurora מהיכן מגיע מקור הרעש? מהתנודות של הארד דיסק בכלוב? או מהארד דיסק עצמו? והאם אפשר לפתור זאת? תדוה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sh780,

שלום אנשים, רציתי לשאול אתכם שאלה בזמן האחרון הארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים יכול להיות שהרעש הזה נובע איך שהוא מחוסר בצריכת חשמל? שההארד דיסק לא מקבל את כל החשמל שמגיע לו.. הייתכן הדבר?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by weinman,

לאחרונה התקנתי דיסק קשיח בגודל 200 גיגה כדיסק ראשי עם מחיצת אתחול. דיסק זה שימש כרגיל כדיסק רגיל לאכסון ועבד טוב. לאחר ההתקנה הראשונה המערכת קרסה וכך קרה לאחר 3 התקנות נוספות. האפיון העיקרי של הקריסה היה אובדן מחיצת התקנה ושיבוש קבצים קריטיים. בעיית וירוסים ושאר המזיקים נבדקה ונמצאה תקינה. המחשב עובד היטב עם ההתקנה הקודמת על דיסק קשיח 80 MB של WD לאחר התייעצות עם בעל נסיון עלתה ההשערה שיתכן מדובר בבעיית חומרה הנובעת מזיהוי לא תקין של הדיסק ברמת הביוס. והשאלה היא האם משהו נתקל בבעייה דומה או מודע לפיתרון כלשהו? להלן המפרט של המחשב: (ע"י BIOS Agent Version 3.23) BIOS Date: 11/05/02 BIOS Type: American Megatrends BIOS ID: 62-2002-001199-00101111-040201-KT333-GA7VRXP1 O…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by Rammler1983,

היי, ברשותי מחשב נייד בן שנה של חברת אסוס, ושלשום לקראת סוף העברת קןבץ iso גדול קבלתי את ההודעה הבאה: "Cannot copy... Data error (cyclic redundancy check)" אז ככה, אני יודעת שזאת בעיה בsectors כי לפי תוכנת היצרן "Hitatchi" ןmhdd יש לי בעיה בהם. התוכנה של Hitatchi מציעה לי שתי אופציות: 1. Erase Disk, entire Disk will be rewritten 2. Sector Repair , corrupted sectors are rewritten בכל אופציה המידע על הsector יימחק אבל השאלה מה הכוונה בrewritten? ששום מידע לא יישמר יותר על הsectors האלה יותר ואז הכונן קשיח ייאבד מהנפח שלו? והאם ייתכן באמת שזאת לא בעיה פיזית ושלא צריך להחליף את הכונן הקשיח? תודה לכם, franz

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. [אותה השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית"] מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במ…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by TheEmbryo,

יש לי דיוידי רום של TOSHIBA (SD-R1612, לוח אם של אסוס (P34VX) ווינידוס XP. אני מנסה נואשות להפעיל את הכונן בDMA MODE אבל משום מה הוא מתעקש לעבוד ב PIO ONLY. מה כבר עשיתי? : 1. העברתי ל "dma if available" 2. נסיתי להוריד והלתקין מחדש את הסידירום / Secondary Ide. 3. לעדכן את הדרייברים האחרונים של via. 4. הביוס מזהה אותו כ DMA. 5. נסיתי דרייבר אחר של VIA שלא עזר. 6. החלפתי כבל ל80 פין 7. החלפתי את מיקום החיבור, לPrimary Slave עכשיו הוא (Secondary Master). 8. התקנתי מחדש את הוינדוס. כלום לא עוזר, הכונן תומך בDMA ועובד יופי על מחשב אחר עם לוח של Gigabyte. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  16. יש לי דיסק קשיח של WD SATA. חיברתי אותו, והתקנתי עליו WINDOWS. למחשב מחובר גם דיסק IDE של מקסטור. משום מה המחשב מזהה לי רק 131 ג'יגה שבפועל הדיסק הוא 160. קראתי פה בפורום שמדובר בבעיה של ווינדואוז ורק מ SP1 ומעלה אפשר להתקין דיסקים גדולים יותר מ 131 ג'יגה, אבל לי יש SP2 ועדיין הדיסק מזוהה כ131. מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by chenc,

קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  18. אשמח עם המומחים לאמצעי אחסון יוכלו לעזור בפוסט דלקמן - מיקמתי אותו בתמיכה טכנית למרות שככל הנראה זה שייך לכאן. אפשר להעביר אותו לכאן במקרה הצורך. תודה רבה. http://hwzone.co.il/community/threads/555444-Lenovo-Flex-2-14-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%9C-%D7%9E-DOK

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dot com,

פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by orenbutn,

שלום אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אתחיל בפרוט על החומרה הרלונטית לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) הארדיסק: WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA ככה הבעיה שלי היא כזאת משומה ההארדיסק מזוהה אצלי כide איך אני יודע את זה? 1. בeverest הוא מזוהה כide ולא כSATA 2. בביוס הוא מוגדר תחת IDE CHANNEL הורדתי דריברי F6 מהאתר של ג'יגהבייט, ספציפית ללוח שלי (זה היה חתיכת סיפור להשתמש בהם כיוון שאין לי פלופי.... נסעתי לחבר להביא....). קיצור היו שם דריברים של סקאזי וראיד בלבד ולא של SATA הבנתי גם שהיום אין צורך בכלל להשתמש בהם כדי להגדיר sata זה נכון? תוכלו בבקשה לעזור לי? תודה

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by CheNit,

היום התקנתי את המחשב החדש, הכל הלך טוב ויפה. אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע לי השגיאה: http://www.rar.co.il/files/Love-1129931478.png וכשאני אומר לו להמשיך בכל מל מקרה מופיע לי שגיאה שאומרת להכניס דיסק SRCDATA ושצריך למצוא קובץ שנקרא nvata. חיפשתי את הקובץ הזה בדיסק לוח אם שקיבלתי, דיסק התקנה של nforce 4 אבל לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא gigabyte k8nf-9. מה אפשר לעשות בנידון? תודה

22. Started by FordF13,

אני מרגיש שיש לכונן הקשיח בעיה של איטיות ופריזים במאמץ הרצתי בדיקה MHDD ולא מצאתי בעיות אבל הורדתי תוכנה HD TUNE ואני חושב שהדיסק דפוק : הכונן דפוק נכון ?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  23. שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש כונן 1TB למטרות גיבוי. החיצוני הכי נוח והכי קל לגבות, לנתק, ולשים בארון עד לגיבוי הבא. הפנימי הוא לפי מה ש"שמעתי" יותר אמין.. האם אמורה להיות לי בעיה לאורך השנים עם כונן חיצוני כמו הסיגייט DESK ? או שעדיף ללכת על בטוח ולקנות כונן פנימי רגיל ? האם זה ידוע שכוננים חיצוניים תמיד ימותו לפני הפנימיים ?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים