אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הייתי בשופרסל דיל יש להם מבצע על CD בגודל 700 מ"ב באריזת 50PACK של BENQ במחיר של 19 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסיקים לצורב רגיל אז בחנות אמרו לי 100 דיסקים של החברה SILVERLINE /סילברלין השם הוא בערך ! אז הדיסקים האלו טובים? 100 דיסקים ב90 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב ב-USB. כרגע אני משתמש בו כמקום אחסון למשחקי WII (מתחברל -WII ב-USB). יש לי שם כבר כמה משחקים שחבר שם לי שם ברוב טובו. אני מעוניין להוסיף עוד אחד, כשאני מחבר את הכונן למחשב (ניסיתי כמה מחשבים) הוא מעלה לי הודעה שאני חייב לפרמט, אם אני מסרב - אין לי גישה לכלום. אם אני אאשר - אאבד את המשחקים הקיימים שם. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט דיסק קשיח עם חיבור SATA וקיבלתי בטעות דיסק עם חיבור של IDE האם זה משמעותי מבחינת מהירות? בכדי להחליף את הדיסק אני צריך לנסועה עם אוטובוס לחנות ואף ללכת כ 30 דקות ברגל. האם שווה את המאמץ להחליף את הדיסק, או שאין כמעט הבדל בין הביצועים בחיבור SATA ו IDE וכדאי להשאר עם הדיסק אותו קיבלתי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשפר קלות את המערכת שלי ע"י SSD Caching. ממה שקראתי באינטרנט אין צורך ביותר מ-64GB בשביל לקבל תוצאות טובות יותר (לפחות ממה שנטען שאינטל בדקו). כרגע מותקן אצלי HDD של סיגייט בגודל 3 טרה בייט, יש לי בנוסף עוד 2 יחידות של 1 טרה שאני משתמש בהם כחיצוניים - כך שאחסון אינו אישיו בכלל, ואין לי צורך בכונן חדש לאמצעי זה. מחיפושים בסיסיים בזאפ ודומיו, לרבות חנויות שלא מופיעות שם, ראיתי שהמחירים ל-60-64GB כמעט וזהים לכוננים בגודל כפול מזה. מה ההסבר לכך? או שיש משהו שאני מפספס? במידה וכך הדבר יהיה הגיוני יותר לקחת דגמים חדשים יותר ובעלי נפח גבוה יותר, לא? אילו דגמים יכולים להתאים למטרה כזאת? ובמידה והחלטתי לקחת נפח גדול יותר, האם אני מוגבל ל64GB בהגדרות הדרייבר של אינטל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישות: ממשק בחיבור USB2 לפחות 500GB נפח אכסון אמינות גבוהה (ישמש בין היתר לגיבוי תמונות ומסמכים) תקציב גג 550 ש"ח -+ לגבי ניידות - זה ממש לא משנה לי אני לא הולך להסתובב איתו, לכן בגלל הפער במחיר אני אעדיף לקנות כונן 3.5" אילו כוננים מומלצים יש בתקציב הזה? איך הכונן הזה? http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=seagate500&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4853&aff=Zap〈=HE
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. הכונן הקשיח שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות כונן חדש. ראיתי שהכונן נ"ל מאוד משתלם מבחינת המחיר שלו: 540 ש"ח. אך רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים. ושאלה נוספת, האם כל כך הרבה נפח בכונן אחד לא משפיע על מהירות הגישה למידע? לא כדאי מספר כוננים בעלי נפח "נמוך" מאשר כונן אחד בעל נפח "גבוה"? כמו כן, אני לא מתכנן RAID. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח samsung ssd evo 840 120gb עליו התקנתי את מערכת ההפעלה ואת התוכנה של סמסונג כאשר היה לי ווינדוס 7 ו 8.1 היה אפשר לעשות rapid mode בווינדוס 10 הוא פשוט לא נותן לי מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל כי אני רגיל לעבוד עם GHOST/ האם גם שעובדים ב RAID-0 אפשר לבצע גיבוי ואז שחזור לדיסק בודד בלי RAID ? אם כיום יש לי דיסק בודד עם מערכת הפעלה האם אוכל לגבות אותו בגוסט אימג ואז לשחזר אותו לRAID 0 ? (וגם בכיוון ההפוך ? ) האם לצורך העניין DISK SSD OCZ REVODRIVE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והדבר עדיין f*cking עובד!!! איך?!?!?!?!?! בגלל חוסר זהירות דחפתי בכוח את הכונן מהמארז והוא יצא בבת אחת, עף מהשולחן ונחבט 3 פעמים ברצפה (לא שטיח). אין לי מושג אם נשבר שם משהו אבל כרגע הכונן עובד
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במזל טוב יש לי צורב Aopen עכשיו לפי האתר יש אזהרה שיש להסיר קודם את ה- uninstall Intel Ultra ATA איפה זה בדיוק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה. ברצוני להתקין כונן SSD בגודל 128GB בנוסף לכונן ה-1TB 5400RPM שקיים במחשב. בפורום מחשבים ניידים הסבירו לי כי עליי לקנות HDD CADDY תואם למחשב על מנת להחליף אותו בכונן האופטי הקיים, להתקין שם את הHDD הנוכחי ובמיקום הקודם את ה-SDD החדש. מעבר לזה, תהיתי על איזה SSD הייתם ממליצים למחשב הנ"ל ? האם כל SSD יתאים? איך אני יודע מה המידות הרצויות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אי פעם חשב על זה ? האם זה אפשרי ? זה פשוט לא ייתכן המצב הזה ! אין עוד מוצר בעולם, שבו למוכר אין מושג מה הוא מוכר, ולקונה אין מושג מה הוא קונה. רשום משהו על הקופסא, ואין לך מושג מה מתחבא מתחת לדיסק. איך זה שאף אגודה למען זכויות הצרכן לא מטפלת בזה ? אז מה אם רובם לא מבינים בזה ! אם אני קונה VERBATIM ורשום על החבילה: MITSUBUSHI CEMICAL CORPORATION ואני מגלה בבית שהדיסקים הם של CMC אז משהו פה דפוק ומסריח ואני גם בטוח שלא חוקי ! למה אין אפשרות למצוא דיסקים נורמלים במדינה הזו, מבלי להוציא מאות שקלים על משחקי אן דין דינו ? למה אי אפשר לרשום את שם היצרן של הדיסקים על גבי הדיסק ! זהו, פרקתי קצת עצבים...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי סטרימר (IAMM83) עם אפשרות לחיבור כונן פנימי. אני מחפש כונן 2TB מומלץ. מקריאה בסטיקי, ראיתי כי אין ההמלצה היא ללכת על 1TB, אבל מכיוון שחשוב לי נפח איחסון גבוה, אני מעדיף 2TB. כמו כן, מכיוון שהכונן סגור בתוך מארז של הסטרימר - אני מעדיף כונן שמתחמם באופן מינימלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כונן לגיבוי בנפח טרה. אני רוצה שבהמשך לאחר שיתמלא אעביר אותו למחשב הראשי ואז אקנה גיבוי של 2 טרה. לצורך זה האם משנה האם אקנה כונן 2.5 או 3.5? האם השיקול שלי רלוונטי בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי של 1TB, חשבתי על SAMSUNG F3 מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו ב KSP? ולשאלה העיקרית: יש לי כרגע כונן 250GB די ישן שבעיקר משמש לאחסון ועוד כונן 500GB שטיפה יותר מהיר והוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100GB שעליה מותקנת מערכת ההפעלה VISTA 64BIT והשאר כ 340GB שמותקנים תוכנות ומשחקים וגם קצת אחסון. בגלל שנגמר לי המקום לגמרי אני קונה את הטרה. השאלה שלי היא איך להגדיר את הטרה החדש שהוא כמובן הרבה יותר מהיר מהכוננים האחרים, האם לחלק אותו למחיצות נפרדות? האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עליו? בעתיד אני אשדרג ל7 אז אני יוכל כבר להתקין אותה על החדש. האם לעשות מחיצה נפרדת למשחקים ותוכנות או שעדיף להתקין אותם על אותו כונן או מחיצה שעליו מותקנת מע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש (Seagate 320GB 16MB sata2) עכשיו יש לי כבר במחשב הרדיסק SATA, שבו כמובן מותקן הווינדווס והכל. אני רוצה לחבר את ההרדיסק החדש למחשב, בשביל שאני יוכל להעביר קבצים מהישן לחדש. (בסופו של דבר אני יוציא את ההרדיסק הישן ויתקין מערכת הפעלה בחדש וישתמש רק בו). עכשיו, לפי מה שאני מכיר, לפחות בהרדיסקים IDE, פשוט מחברים אותם והווינדווס מזהה לבד ומוסיף כוננים נוספים (E,F וכו) וישר יש אליהם גישה. חיברתי את ההרדיסק החדש לSATA, הווינדווס מזהה אותו (הוא מופיע בHardware manager תחת Disk drives), אבל הוא לא מופיע ב My Computer ככונן... וכמובן אין לי אפשרות לגשת אליו... השאלה מה אני מפספס? יש לו איזה התקנה ראשונית? או שזה קשור ל RAID, שזה כבר יותר מורכב.. בסופו של דבר אני פש…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-