אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי, אני שוקל לשפר קלות את המערכת שלי ע"י SSD Caching. ממה שקראתי באינטרנט אין צורך ביותר מ-64GB בשביל לקבל תוצאות טובות יותר (לפחות ממה שנטען שאינטל בדקו). כרגע מותקן אצלי HDD של סיגייט בגודל 3 טרה בייט, יש לי בנוסף עוד 2 יחידות של 1 טרה שאני משתמש בהם כחיצוניים - כך שאחסון אינו אישיו בכלל, ואין לי צורך בכונן חדש לאמצעי זה. מחיפושים בסיסיים בזאפ ודומיו, לרבות חנויות שלא מופיעות שם, ראיתי שהמחירים ל-60-64GB כמעט וזהים לכוננים בגודל כפול מזה. מה ההסבר לכך? או שיש משהו שאני מפספס? במידה וכך הדבר יהיה הגיוני יותר לקחת דגמים חדשים יותר ובעלי נפח גבוה יותר, לא? אילו דגמים יכולים להתאים למטרה כזאת? ובמידה והחלטתי לקחת נפח גדול יותר, האם אני מוגבל ל64GB בהגדרות הדרייבר של אינטל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שב-FAT32 יש הגבלה לקבצים שמעל 4 ג'יגה אבל אני לא מאמין שיש לי הגבלה בהארד דיסק הזה הרי הוא חדש וכל הקטע פה זה להכניס קבצים גדולים. מישהו יודע אולי מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שיש לי צורך בשרת NAS לכל ההורדות סרטים והמוזיקה שלי מבקש טיפים איך לבחור NAS מה הפרמטרים החשובים שיש לשים דגש עלייהם כגון מהירות עבודה או מעבד וכו' תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק של wd 320g 7200rpm המקום בו נגמר לי דיי מהר, החלטתי לרכוש דיסק נוסף פנימי של 1.5T של חברת seagate דגם הgreen במהירות 5900rpm. (המחשב ברשותי עם מעבד i5 ועם זיכרון 4 ג'יגה) ההתלבטות שלי האם שווה לי להעביר אליו את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 (ו-ווינדוס 8 בעתיד) ולהשתמש בו כדיסק קשיח המרכזי עליו יושבת מערכת ההפעלה?או רק כדיסק איחסון? או שההבדלים הם כל כך מהותיים ומורגשים בין מהירויות הדיסקים שהדבר לא שווה ומשתלם לי מבחינת המהירות? או שבסה"כ מדובר במילי שניות שלא ארגיש אותם בעבודה רגילה מול מערכת ההפעלה? תודה לתשובה ע"י מי שהתנסה בעניין.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2יחידות 600GB 10K RPM SAS IBM 49Y2003 2 יחידות 300GB 10K RPM SAS IBM 42D0637 יחידה אחת HP 4TB 7200RPM SAS HP MODE: ST4000NM0023 בכמה עדיף לתמחר והיכן למכור ? (חדשים אטומים באריזת OEM, לא מחודשים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חשובה לי האמינות, ו WD נותנים 5 שנים אחריות לעומת 3 בסמסונג (אם כי הוא יקר בכ 100 ש"ח). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיווח עדכני ברשת מצהיר כי זכרונות בטכנולוגיה שאמורה לגשר בין הנדיף לבלתי נדיף יגיעו רק לקראת שנת 2019, בניגוד להצהרות הקודמות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי הרגע כונן SSD 840 Pro של סמסונג וכונן 3TB Caviar Black במחיר מציאה מאמאזון שאמורים להגיע אליי שבוע הבא. ואז עלתה לי בראש המחשבה אם עשיתי טעות מבחינת SATA 4 שאמור לצאת אבל עוד לא ידוע מתי. לגבי הכונן 3TB פנימי אין לי שום דאגות כי כונן קשיח רגיל בחיים לא מסוגל להגיע למהירות כזו. השאלה לגבי ה-SSD, מכיוון שהכונן הזה מנצל את SATA3 במלואו אולי הייתי צריך לחכות ל-4? מצד שני אי אפשר לדעת מתי זה יצא בכלל וגם כמה ביצועים נוספים אני ארוויח מ-4 כשיצא. אבל השאלה היא אם מכיוון שה-SSD הזה מנצל את 3 במלואו, יהיה שיפור במהירות שלו כשיצא SATA 4 או שהוא תמיד יהיה מוגבל -500MB? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש מבצע באופיס דיפו שיש על ההארדיסק הזה מחיר ללא תחרות 600 שקל ושנתיים אחריות. יש לי נסיון טוב עם דיסקים לצריבה של וורבטיים, אבל לא שמעתי עליהם בכלל בתחום ההארדיסקים. האם הם מייצרים את הדיסק עצמו? ואם לא, מי בדיוק ייצרן הדיסק ובאופן כללי הייתי רוצה לדעת אם זאת עסקה משתלמת וכדאי והאם המוצר אמין איכותי וטוב.. למידע באתר הרשמי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אי פעם חשב על זה ? האם זה אפשרי ? זה פשוט לא ייתכן המצב הזה ! אין עוד מוצר בעולם, שבו למוכר אין מושג מה הוא מוכר, ולקונה אין מושג מה הוא קונה. רשום משהו על הקופסא, ואין לך מושג מה מתחבא מתחת לדיסק. איך זה שאף אגודה למען זכויות הצרכן לא מטפלת בזה ? אז מה אם רובם לא מבינים בזה ! אם אני קונה VERBATIM ורשום על החבילה: MITSUBUSHI CEMICAL CORPORATION ואני מגלה בבית שהדיסקים הם של CMC אז משהו פה דפוק ומסריח ואני גם בטוח שלא חוקי ! למה אין אפשרות למצוא דיסקים נורמלים במדינה הזו, מבלי להוציא מאות שקלים על משחקי אן דין דינו ? למה אי אפשר לרשום את שם היצרן של הדיסקים על גבי הדיסק ! זהו, פרקתי קצת עצבים...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקלקל לי ה HDD המחשב מזהה את ה HDD אבל כאשר אני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: d:\is not accessible. The request could not be perfomed because of an I\O device error ה HDD היה מפוצל ל 2 והיה לי חומר די חשוב עליו. מקריאה בפורומים נסתי כמה אפשרויות והצלחתי דרך חיבור חיצוני (מתאם בין SATA ל USB) לראות רק מחיצה אחת. השאלה שלי האם אני יכול לתקן את HDD בדרך כלשהי ולהציל את החומר על המחיצה השנייה? הבנתי שכנראה והכרטיס האלקטרוני נדפק ואם אני יחליף אותו התקלה תסתדר ( מאיפה אני יכול להשיג כרטיס כזה?). והאם יש לכם עוד רעיונות לפתור את התקלה ולהחזיר את ה HDD לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים חדשים (כפי שציינתי למעלה) וכונן ישן של 250 עליו מותקנת XP. על כונן BLUE התקנתי WIN7, על ה BLACK לא מצליח להתקין מערת הפעלה ללא שגיאות.... בכל מקרה, כדי למקד את הבעיה: ה BIOS מזהה את כל שלושת הכוננים, כך גם מערכת ההפעלה. כשאני משנה את סדר האתחול ב BIOS ומנסה לאתחל ממערכת ה WIN7 - אני מקבל את ההודעה כפי שכתובה מעלה. הכוננים מוגדרים ב BIOS כ IDE. ביטלתי גם את ה SMART ב BIOS. אנא עזרתכם - בעיית חומרה? כיצד אני בודק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי צורך באחסון אבל בגלל ההפרשים (67 שקל) אני שוקל ללכת על 500GB במקום 320GB. יש הבדל בין הכוננים? (חוץ מהנפח מן הסתם...) האם אחד מהם יהיה יותר מהיר? יותר שקט? לפי מה שהבנתי כאן בפורום ה-3200 עם פלטה אחת וה-5000 עם שתי פלטות. זה אומר שה-5000 יותר מהיר? (כי הוא מחפש במקביל על שתיהן...) או להיפך? ראיתי עכשיו בסטיקי שהכונן המומלץ ל-500GB הוא בכלל של סיגייט, אז אולי אני צריך בכלל לשנות את ההתלבטות שלי... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה כזה. מקור: שווה קריאה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו הארד דיסק של 80 ג'יגה מקסטור SATA. הוא כמעט מלא ואני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד. עכשיו אני חשבתי לקנות מקסטור 160 ג'יגה SATA 8MB אבל הבעיה שראיתי בKSP ופנדה שיש הפרש דיי גדול במחיר בין הארד דיסק של DiamondMax 10? DiamondMax 9 או DiamondMax plus 9 מה ההבדל בניהם? והאם באמת כדאי לי לקנות את ההארד דיסק של מקסטור? אני צריך 160 ג'יגה ושיהיה SATA תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(שואל עבור חבר)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר......(buffer) שילחו לי ל-ICQ : 137303228 קוראים לי מני..... דחוף!!!! אודה לכם אם תשיבו לי תשובה.....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטל 335, איך אני מעדכן את הקושחה שלו לגרסת קושחה הכי חדשה לפני התקנת מערכת ההפעלה עליו? תודה מראש זה קצת דחוף לי כי אני רוצה כבר להתקין את המערכת הפעלה עליו היום
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-