עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iakovl,

השאלה בגדול בכותרת, יש לי את ה330 כבר תקופה במערכת החדשה שלי בנפח 120 גיגה... למערכת זה מספיק ושאר הדברים נמצאים על המערכי קשיחים האחרים שלי הSSD מהיר וטוב אבל עכשיו עם הBF והסייבר שיגיע עוד מעט יש לא מעט מבצעים גם בארץ על SSD

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Guy950,

טוב, אז כבר פתחתי נושא אז אנצל אותו לבעיה נוספת שלא ברורה לי. כמו שאמרתי, יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. הכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דרייבר שניתן להתקין רק דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס. 2…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by name,

יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by cool_g,

שלום לכולם אני מחפש דיסק קשיח חיצוני למחשב נייד שלי חשבתי על סיגייט 2.5" אך מאחר ויש לי אחד כזה עם 500GB שאני מאוד מרוצה ממנו אז אני חושב אולי עדיף לי לקנות אחד כזה של 3.5" מחפש משהו באיזור ה1TB עם עדיפות ל1.5TB ושיהיה לו חיבור ESATA תקציב עד 700 ש"ח ואם יש 2TB עד 700 ש"ח אשמח לשמוע על דיסקים קשיחים מומלצים. אהה ודבר נוסף האם IOMEGA הם מומלצים ביחס לסיגייט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by moryo,

קניתי מחשב חדש, ולא רציתי לאבד את כל המידע שעל ההארד דיסק שלי (שהוא חדש ונקנה רק כמה חודשים לפני המחשב) יצרתי על ההארד דיסק מחיצה (השארתי שטח ריק, לא הקציתי שטח לכונן כלשהו) ועליו התקנתי WIN 7 (על המחשב הישן היה לי WIN XP) עכשיו יש לי בעיה שאין לי גישה לאותה מחיצה ישנה הקבצים שם, כשאני מעלה את המחשב עם MINIXP (דיסק BOOT של HIREN) אני רואה את הקבצים אבל כשאני מנסה להפעיל את הקבצים ב-WIN 7 אין לי גישה לדיסק, אני אפילו לא יכול לראות אותם איך אפשר לפתור את זה בלי אופציות של פרמוט הדיסק, את ה- WIN 7 אין לי בעיה למחוק ולהתקין מחדש אם זה יעזור דרך אגב, אם זה עוזר: המחשב הקודם שלי היה עם מעבד אינטל, מה שיש לי עכשיו הוא עם AMD תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כן .התקנתי FREE REGION צורב הDVD שלי פועל כשורה קורא חופשי את אותו סרט אשר הכונן אינו קורא הכונן הוא LG GDR 8162B מה עושים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מסתכל על כוננים SSD NVME GEN4 כל הכוננים איטיים כמו GEN3 אותה מהירות למה זה ככה ? אפשר לקחת לוח אם פשוט GEN3 ולחסוך כסף למה לקחת GEN4 ולקבל 3 ? כונן SSD NVME של WD SN580 1TB שנחשב "מהיר " הקריאה שלו 4150 כתיבה שלו 4150 זה רחוק מלהיות GEN4

8. https://www.amazon.com/-/he/dp/B0786QNS9B/ref=twister_B09RYPDGS3?_encoding=UTF8&th=1 crucial. https://www.amazon.com/PNY-CS900-Internal-Solid-State/dp/B07XZLN9KM?tag=hwzone0f-20&th=1 pny.

9. בעקבות אירועים אחרונים , הגעתי למסקנה שאני חייב לגבות את הנתונים על המחשב שלי- יש לי 2 מע' הפעלה על 2 HD נפרדים וHD אחד שהוא רק מידע תוכנות שירים ושטויות. מה הדרך הכי מומלצת לגבות את כל המידע? אני ראיתי לדוגמא בHP הנייד כדי לשחזר את המערכת מכניסים דיסק או 2 והוא פשוט עושה ממנו BOOT ומשחזר את כל המערכת כולל פרטישנים התקנות והכל - בדיוק לתצורה בה מקבלים את המחשב מHP. אני רוצה לעשות כזה גיבוי רק מהמערכת שמותקנת אצלי עכשיו... תודה לכל העוזרים ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי, יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול, נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA . חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ . האם יש למשהו הצעה אחרת? האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, שמתי לב שבעת גלישה בכרום יש מעין דיליי בעלייה של דפים, מופיעה בסטטוס בר הודעה "wait for cache", מה שגרם לי להבין שהדפדפן קורא את הקאש מהדיסק וזה לוקח יותר מדי זמן, בנוסף, שמתי לב שלעיתים כשאני מעתיק קובץ לדיסק הוא מעתיק בקצבים ממש איטיים, ויש מצבים שהוא מעתיק בקצבים סבירים לחלוטין. היום כשהדלקתי את הלפטופ התחלתי לשמוע תיקתוקים (במרווחים גדולים) שנעלמו לאחר זמן מה. יש דרך לבדוק מה מצב ה-HD (תוכנה כל שהיא) או להבין אם קיימת בעיה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יש משיהו יותר טוב טוב מה HD הזה בטווח מחיר זהה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by matan007,

יש לי כונן קשיח של 160G. כונן זה מחולק לשתי מחיצות D ו-E. האם יש אפשרות לאחד שתי מחיצות אלו לכונן אחד גדול (ז"א לבטל את המחיצות על הדיסק הקשיח)? אני משתמש בוונדוס 7 64 ביט. בנוסף אין בעיית פרמוט, שתי המחיצות מפורמטות וריקות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. קניתי לא מזמן הארד דיסק של 640 גיגה של סמסונג וגיליתי שהוא לא מספיק לי.... אני רוצה לקנות כונן 3.5 2 טרה כי הבנתי שהם יותר אמינים מאשר ה2.5 . הייתי שמח להמלצה עם לינק אם אפשר לגביי כונן מומלץ . ולגביי השאלה האם יש דרך להעתיק 500 גיגה בצורה בטוחה מכונן 2.5 ל3.5 ? קרה לי פעם שהעתקתי סרטים והיה תיקעות ... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3

16. השאלה בכותר. אשמח לשמוע קצת תגובות בעקבות הפעלה של תוכנות מדידת חום בימים האחרונים כשמחשבי פועל 7\24 באופן רציף כבר שנתיים וחצי עם הדיסק הזה. אציין שזהו הדיסק היחיד שקיים אצלי. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by fire15,

איזה צורב כדי יותר ? כי יש הבדל גדול במחיר זה:צורב 1 אוו זה:צורב 2

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, מותקנים לי במחשב שני צורבים: TEAC 52x24x52 LITEON 52x32x52 השאלה היא כזו: האם אני יכול לצרוב בו זמנית שני קבצים שונים? לדוגמה, בצורב אחד לצרוב סרט, ובזמן שהוא צורב, להכין דיסק מוזיקה ולהתחיל לצרוב אותו עםהצורב השני, עוד לפני שהראשון סיים. מקווה שאני ברור. תודה HF

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אשמח להמלצותכם בנושא. אני מחפש לקנות דיסק נייד USB אם חשמל. אמין ואיכותי ובמחיר סביר. שימושים עיקריים: גיבוי קבצים ואחסון מידע. מחפש דגמים מוממלצים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pwntigo,

שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ashbit_q,

רציתי לשאול איך אפשר לדעת איזו מהירות יש לדיסק און קיי, יש כאלה שהם איטיים ויש מהירים למרות שכולם USB 2 איך אני בתור לקוח יכול לברר על המהירות שלהם? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חבר כתב לי כך.. "אין לי כוח להסביר...אבל בקשר להארדיסק הוא כן. כמה שיש לך יותר זיכרון זה פחות Swapping להארדיסק...שזה = יותר מהירות,פחות טעינות מהארדיסק" תסבירו לי בבקשה כל דבר שקשור לזה.. איך ההארדיסק פועל בדיוק בדיוק ומה הקשר המדויק שלו לזיכרון ואיך בדיוק הוא חוסך לו זמן?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bennnn,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 שלום מעוניין לרכוש את ההרדיסק הזה. שאלתי היא האם הוא טוב?האם מרעיש?יש לי גרדע סיגייט 750 גיגה והוא ממש שקט במחשב שלי. או שהאם כדאי לחכות לסאטה 3? כי הלוח שלי תתומך סאטה 3. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים.תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם! ברצוני להתקין מערכת הפעלה פעילה על DOK שאלתי היא: מה המהירות קריאה כתיבה המינימלית שזה מצריך וכן מה המהירות המומלצת ואיזה DOK מומלץ(האם שווה להשקיע בDOK כגון SanDisk Cruzer Extreme) תודה מראש לעונים

25. הענקית הקוריאנית וסיגייט מזכירות לנו שכוננים מכאניים הם עדיין אלופי הנפח, עם קשיח נייד של 4TB שתוכלו להכניס לכיס לכתבה: http://hwzone.co.il/4-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.