אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
רכשתי הארדיסק חדש Samsung 502HJ 500GB SATA 2 כרגע יש לי במחשב הארדיסק של WD 120 GB ישן שהוא לא SATA 2 המטרה שלי בסופו של דבר להתקין את הWindows על ה500GB ולהשאיר את ה120 לעוד זכרון. יש לי בעייה עם זיהוי של ההארדיסק במחשב כנראה בגלל שהמחשב שלי ישן ולא תומך בSATA 2 כאשר הביוס עולה הוא לא מזהה את הSamsung ככונן חדש אבל הוא כן מופיע כאשר יש לי את החלון של ה RAID ככה שהוא בעצם חצי מזוהה כאשר אני מנסה לפרמט אותו עם דיסק של ווינדוס נרשם לי שהכונן לא מוזהה והוא מזהה רק את הכונן הישן. לאחר שקראתי קצת בעלון שהביאו לי עם ההארדיסק הבנתי שהוא בעצם עובד על 3GB והלוח אם שלי מזהה רק 1.5GB ושאני צריך לשנות את הארדיסק שיעבוד על 1.5GB אז נכנסתי לאתר של Samsung והורדתי PATCH שאמור לסדר את זה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל כי אני רגיל לעבוד עם GHOST/ האם גם שעובדים ב RAID-0 אפשר לבצע גיבוי ואז שחזור לדיסק בודד בלי RAID ? אם כיום יש לי דיסק בודד עם מערכת הפעלה האם אוכל לגבות אותו בגוסט אימג ואז לשחזר אותו לRAID 0 ? (וגם בכיוון ההפוך ? ) האם לצורך העניין DISK SSD OCZ REVODRIVE
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף עבור הדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP ? מה עדיף עבור דיסק שישמש לאחסון נתונים (סרטים, מסמכים וכו') ? יתרונות ? חסרונות ? האם יש סיכון בהמרת הדיסק הראשי וכל מה שמותקן עליו (XP ותוכנות) מ FAT32 ל NTFS בלי לאבד את המידע ? האם עדיף לפרמט, להמיר ולהתקין ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אותו כבר איזה 5 שנים לא יודע למה אבל PartitionMagic מראה שהוא "bad" (סתכלו בתמונה הראשונה) ניסיתי בעזרת התוכנה (PartitionMagic ) לעשות פרמוט אבל הוא מראה שגיאה(תמונה שניה) נראה לכם הלך הארד -דיסק? ד"א ניסתי להתקין עליו ווינדוס (xp) אבל אחרי שההתקנה מעתיקה קבצים להארד דיסק ויש הפעלה מחדש זה מראה שגיאה שחסר קובץ ד"א2 ההארדיק מופיע לי גם במחשב שלי והוא עובד (תמונה שלישית) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי MAXTOR 80 GB- 8 MB BUFER ואני רוצה לדעת במדויק מה תפקיד ה באפר ובמה הוא מעויל ??? ואל תגידו לי לעשות חיפוש !! כי עשיתי וחוץ מבלבולי שכל לא הבנתי כלום !! אז בבקשה אם משהו מוכן שיסביר את זה כאן !! תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש בלוחות חיבור זה SATA Express connectors http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#sp איזה כונן ניתן לחבר כדי לקבל מהירות גבוהה ? מתחבר כאן גם כונן SATA או רק כונן מיוחד ? איזה כונן מיוחד ?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות בין 2 צורבים דואל לייר שגם לייטסקריב הראשון צורב של LG ב145 LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail שהוא נראה לי ממש טוב +מגיע בקופסא שאני שונא כשהם לא והשני DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata והשלישי DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata ושניהם אותו מחיר (המחיר דומה בין כולם אז לא אכפת לי מה הכי זול חשוב לי איכות ) ועוד שאלה כבר יש בארץ דיסקים של LIGHTSCRIBE שהם דואל לייר ואם המציאו פנטנט לאיזה מדבקה או משהוא צריך את זה דחוף למחר כי מחר יש לי טרמפ במיוחד לאיפה שמוכרים! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני לא חדש באתר אבל כן חדש במערכת הפורום שלכם ואשמח לקבל עזרה בהקשר ל- Seagate Momentus XT שאני מאוד רוצה לקנות. הבעיה היא כזאת, בכל מקום שאני קורא עליו או שאומרים שהוא הכי טוב שיכול להיות בייחס לכונן מהיר+ עם מחיר שפוי או שאומרים שהוא ממש בעייתי, נתקע המון, יוצא ל"מצב שינה" וקשה לו מאוד להותאושש ממנו וכו וכו וכו. יש לי מחשב נייד שקניתי לפני כשנתיים בערך של gigabyte מדגם w468n הוא מעולה רק שהדיסק הקשיח שלי התחיל לזייף. אם מישהו יודע משהו על ה- Seagate Momentus XT אני אשמח לשמוע ממנו. (ד"א יש לי חבר טוב שקנה אותו והתאכזב מאוד.) נקודה למחשבה, יכול להיות שהוא יוצר בעיות רק על מחשבים של MAC? :s05: תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. קיניתי בעבר צורב חיצוני של BENQ - EW822U, יועד בעיקר לצריבת משחקים. בעבר הייתי צורב קיבצי אימג' והכל היה רץ מעולה. לפני זמן מה התחילה בעייה בקריאת ה DVD ולדוגמא ה PS2 לא זיהה אותם יותר. שמתי לב שלעומת העבר כעת שאני משתמש בתוכנות צריבה (לא משנה איזה, ניסיתי כמה - NERO, ALCOHOL, DVD ENCRYPTOR וכו',) למרות שהתוכנה מגיעה ל 100% פעולת הצריבה ממשיכה למשך יותר למעלה מדקה גם לאחר שהתוכנה הגיעה ל 100% (לא קרה בעבר כאשר ה DVD עבדו כמו שצריך). ניסיתי להתקין מחדש את הצורב, הדרייברים ואפילו את ה WINDOWS מחדש... נאד'ה, הבעיה חוזרת על עצמה. האם מישהו מכיר סיפור כזה ויודע איך להתמודד עם הבעיה ? אשמח להצעות ודיעות נוספות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את הדיסק הקשיח Maxtor MaXLine III 16MB ATA133 בנפח של 250GB או 300GB (רצוי 300GB אם ההפרש במחיר לא גדול) במחיר סביר? הדגם המדוייק הוא 7L250R0 עבור ה-250GB, ו-7L300R0 עבור ה-300GB. מצאתי את ה-250GB בלמיר במחיר סביר של 665 ש"ח. בפנדה יש גם את ה-250GB וגם את ה-300GB, אבל במחיר מטורף של 1,154 ש"ח ל-250GB ו-1,701 ש"ח עבור ה-300GB. אין לי מושג איך אפשרי הפרש כזה במחיר. יכול להיות שבלמיר הצליחו להשיג מחיר מצויין על הדגם הזה. מישהו מכיר אולי חנות נוספת (עדיף באיזור המרכז) שאפשר להשיג בה את הדיסקים הקשיחים האלה במחיר סביר כמו בלמיר (דיסקים קשיחים אחרים של מקסטור בנפחים האלה שמצאתי בחנויות אחרות היו מסדרת DiamondMax 10).
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, יש באפשרותי להשיג כוננים של סמסונג או WD באותו מחיר פחות או יותר (הסמסונג אפילו יותר זול). בדגמים של ה 250 לWD יש 16 מול סמסונג עם 8. הסמסונג מדגם : SP2504C וה WD WD2500KS בדגמים של ה 320 לשניהם יש 16. הסמסונג מדגם HD321KJ וה WD מאותה סדרה, KS. הבנתי שהכוננים של סמסונג לרוב שקטים יותר, אך מה לגבי ביצועים ואמינות? עוד לא החלטתי אם 250 או 320, כך שאשמח לקבל ביקורות עליהם בנפרד. ומלבד זאת מה לגבי הצורב LITE-ON 20A1H? הוא מדורג ב X20, איך האיכות צריבה והמהירות תכלס? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מבקש לדעת אם הצורב הבא טוב למיטב ידיעתכם LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ואם לא אז איזה צורב SATA אחר טוב..
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איך אני בודק ssd alignment ? ביצעתי CLONE להארדיסק שלי אל ה-SSD באמצעות Paragon Migrate OS to SSD™, הם טוענים שהם מבצעים alignment במהלך בתהליך, אבל אני רוצה להיות בטוח שהוא בוצע, איך ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי דיסק של WD 160 SATA1 שהוא לפי המבחנים דיסק בינוני מינוס אני מתכוון לחבר אותו ב RAID בתקווה לשפר את הביצועים איזה דיסק אתם ממליצים לי לקנות האם יש יתרון לדיסק מהיר בRAID כשאחד הדיסקים איטי? אגב הלוח שלי MSI K8N NEO4 PALT תומך ב SATA2 אבי
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצורך גיבוי. יש לי בבית רשת מחשבים ואני רוצה להיות מסוגלת לגבות מהרשת (לחבר לראוטר) אבל גם להיות מסוגלת לגבות דרך USB. האם יש דיסק עם חיבורים כאלה? תודה, מיכל
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כתוב בעמוד המכירה של הדיסק הקשיח "תומך בלוחות אם בצ'יפסט H61 ומעלה" זה הלוח אם שלי https://www.asus.com/Motherboards/P7P55D_Deluxe/ כרגע מותקן בו כונן 3TB שמוגדר כ- GPT והוא מזוהה בכל הנפח שיש בו.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לבקר RAID. אני צריך לעשות RAID 5 ל - 3 כוננים קשיחים. מתאים ל - SATAII. אני רוכש מחשב עם לוח אם שיש לו פונקצית RAID מובנת בתוכו אבל זה יגזול משאבים יקרים ברגע שאני ינסה להפעיל RAID5. המעבד הוא Q6600. הבקר צריך להיות סביר פלוס, אני לא צריך משהו עצבני מידי לשרתים אבל לא בדיוק משהו שהתקלקל או יעמיס יותר מידי למעבד שלי לכתיבה. מותר גם לחרוג מהתקציב רק תנו לי הסבר לשיפור בביצועיים ואם יש אתר שעושה השוואה בין בקרים אני ישמח לראות. תודה יבגני
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. בקצרה כונן הישמש להרצת סרטי בלוריי יסבול בגלל היותו מהליין הירוק של ווסטרן דיגיטל לעומת הגרסה השחורה שהינה יותר מהירה? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם לפטופ ומחשב נייח. קניתי כבל 20 שקל כזה של יו אס בי זכר זכר. חיברתי בניהם ולא קורה כלום. מה אני עושה עכשיו ? :'(
-
- 7 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
אני רוצה לראות באיזה מהירות הדיסק הקשיח שלי רץ.... אפשר לינק לישיר לתוכנה שבודקת זאת ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום התפנה לי מקום בתקציב ורציתי לשדרג אתה ההארד דיסק מ-160GB ל-250. הפרש הוא 70 שקלים. אבל תמורת עוד 30 שקלים אני יכול לקבל 250GB עם 16MB BUFFER, אני במצב שאני ממש מנסה לקצץ איפה שאפשר. האם תוספת ב-BUFFER תיתן משהו??? זה ש
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב hp probook 440 g4 (מסך 1080P לא מגע, מעבד I7, ווינדוס 10 פרו ו256GB של SSD) והייתי רוצה להוסיף לו כונן 2.5 אינץ' כיוון שיש מקום לכך ושנגמר לי המקום על הכונן הקיים והייתי רוצה לדעת היכן אוכל להשיג כוננים שבוודאות יפעלו עם המחשב או שיש אחריות על כך שהם יפעלו עם המחשב ללא בעיות. חיפשתי על כך מידע אך לא מצאתי כוננים ספציפיים. תודה רבה מראש לכל העונים והעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ;D אני מחפש כונן חיצוני להעברת סרטים לטלוויזיה. רוב הכוננים באים עם 2 חיבורי USB על מנת לספק לכונן זרם מספיק גדול. בטלוויזיה יש לי חיבור USB אחד בלבד. האם אפשר להפעיל את הכונן רק מחיבור אחד? ואם לא אז מה הפתרון? :s05: תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-