עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום , יש לי הארד דיסק בגודל 6 ג'יגה כי ה-80 ג'יגה שלי הלך , אז שמתי 6 ג'יגה בנתיים עכשיו המחשב עובד לאט ואני רוצה לפרמט אותו הבעיה שלי עכשיו זה שיש לי רק כונן C וכל הקבצים עליו..איך אפשר לפרמט בלי למחוק את כל הקבצים ? יש לציין שאין לי DOK/צורב ועוד אמצאי איחסון..

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  2. מעבר לביצועים, הפרמטר החשוב ביותר (לפחות לי) הוא אמינות. האם קיימים נתוני אמינות לדיסקים אלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  3. יש כולכך הרבה צורבים מומלצים שם ואני לא יודע כולכך במה לבחור, לכן בפתחתי את האשכול. נצמם קודם את האפשרויות, אני צריך צורב שחור ושהיה SATA. שאיכות הצריבה שלא תהיה איכותית מאד, מהירות הצריבה פחות חשובה. שתהיה תמיכה בסריקת טעיויות. מה זה בידיוק ביטסטינג? קריאה מהירה של CD/DVD. תמיכה בכל הפורמטים שלהדיסקים DVD +/-, RAW,RAM וכו'... שהריבה סה"כ תהיה איכותית ועמידה, שאני לא יגלה אחרי צריבה שאין קבצים בדיסק, והדיסק עצמו מלאה ^^ דבר שני, אם אני מזמין אותו מחנות והוא מגיע בדואר, יש לו סכנה לההרס/להפגע בדרך?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. ותודה רבה ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 600 ש"ח מה עדיף ה WD SATA 120GB 8MB 7200 או אותו הרד דיסק אבל מחברת אחרת MAXTOR???? או סמסונג?? אני רוצה החברה הכי הכי שקטה עם ביצועים טובים... וכמובן כמה שיותר פחות התחממות תענווו ליי אני תקוע בלי מחשב

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rangerman,

התוכנה שניסיתי נקראת HDD Temperature והדבר היחידי שהיא נותנת זה הודעות שגיאה יש לי מדחום דיגיטלי עם קצה ממתכת, אבל אני מפחד לדחוף אותו לתוך אחד החורים של הכונן (לא בא לגרום לקצר). רעיונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asta,

שלום לכולם קניתי היום מארז cake של 25 מדיות של silver line dvd-r x4 professional צבע המארז כחול כול זמן שלא פתחתי את האריזה אני עדיין יכול לקבל את הכסף חזרה מה אתם אומרים מניסיון, זאת מדייה נורמלית? אני בעיקר צורב סירטי xvid וממש לא הייתי רוצה לגלות אחרי שנה שכול מה שצרבתי שווה לתח...... תודה לכול המשיבים

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by boludo,

שלום לכולם חיפשתי, קראתי מה לא עשיתי ועדיין אני לא מוצא פתרון אני עורך וידאו ואני רוצה לקנות 2 HD מסוג SATA1 בנפח של 80gb במהירות 7200לחבר אותם בRAID 0 בכדי לשפר את הביצועים (ליצור 160 GB ב RAID) חשוב לי מאוד האמינות של ה HD, וכמובן הביצועים (ואם אפשר שישמור על שקט יחסי) אשמח לקבל המלצות שלכם על סוג ופירמה מתוך נסיון אישי אני ירושלמי אז גם מקום אמין ואדיב לקניה תודה עורך

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by tomer_et,

האם ניתן למחוק רק קובץ ספציפי מתוך דיסק DVD רב פעמי ? ב-NERO קיימת רק אפשרות למחוק את כל הדיסק (או לפחות כך נדמה לי). האם יש דרך כזאת, ואם כן - איך ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה

10. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני עוד שבוע טס לארה"ב, ואחי רוצה לקנות מחשב חדש.. אז חשבתי לנצל את הנסיעה כדי להביא כמה רכיבים משם.. בהנחה שהמחשב יהיה למטרת גיימינג, ויש סיכוי שאני אפילו אדחוס לו שם SSD 128GB, איזה כונן הייתם ממליצים לרכוש דרך אמאזון? האם גם שם אין לי ברירה אלא לראות את המחירים המנופחים או שיש עדיין דגמים במחירים שפויים? מהחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום... השאיפה לכיוון 7200 RPM עם 500GB מינימום, 1TB מקסימום.. תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. עשיתי בדיקה וכיבלתי הכל ירוק(תמונה מצורפת), אבל רציתי לדעת מה זה אומר אם אני יקבל אדום(מה זה מייצג)? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  12. אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם? (השארתי הודעה כזו גם בפורום האודיו אז מצטערת אם מישהו קרא את זה פעמים פשוט אני זקוקה לתשובה ) :-*

14. Started by KingYes,

אהלן יש לי שני הארד-דיסקים על המחשב.. שניהם זה סיגיט של 500GB ו-32MB באפר. עד עכשיו עבדו מצויין.. פתאום אני מגיע הבייתה ואני רואה שהמחשב לא מזהה לי אחד מהם.. ועוד שבאתחול עצמו המחשב ממש ממש לאט.. וגם במסך ההוא שצריך ללחוץ על DEL בשביל להכנס לביוס.. הוא ממש תקוע שמה. מה יכול להיות הבעיה? למה הוא לא מזהה לי את הארדדיסק השני? ולמה זה כזה לאט?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by jorgito,

שלום! לא ידעתי אם לשים את זה כאן או בתמיכה אז אני מנסה את שניהם לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. שלום. ברשותי כונן SH-203B של סמסונג עם קשוחה עדכנית (SB01) לפני בערך חודש הכונן הפסיק לקרוא דיסקים, בין אם מדובר בCD או DVD. ניסיתי לתקן זאת ע"י כל הפתרונות שמציעה מיקרוסופט (FIX IT, REGEDIT, מנהל ההתקנים) אך לשווא. הכונן בן 6 שנים סה"כ. זהו? הלך קפוט? האם יש טעם בכלל לרכוש דיסק ניקוי בכ20 ש"ח או שכבר צריך להחליף את הכונן? בברכה, אור כהן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היום הדלקתי את המחשב ואני רואה באתחול של הביוס שהוא מזהה את הצורב בשם מפוברק. מתי שאני מכניס דיסק, באמצע הקריאה המחשב עושה ריסט. לא נגעתי בכלל בצורב כבר שבוע... ככה הוא מזהה לי אותו בווינדוז: למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לצרוב לו פלאש מחדש, אבל הפלאשר לא מצליח... שאלה נוספת, במידה והוא באמת נדפק,שווה לקנות צורב סאטה או שזה לא משנה? מצורבי ה-IDE הכי מצא חן בעיניי הלייטאון (20A1P), יש איזה יתרון ל-H22 עליו? תודה מראש, טל. עריכה: סידרתי את זה, ניתקתי את הכבל של החשמל מהצורב, הדלקתי, נתתי לביוס לעלות, עשיתי ריסט וחיברתי את הצורב לחשמל, תקין.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by ofir_16,

היי! אני מחפש לקנות מדיה דו שכבתית ורציתי בעצתכם מה הכי טוב? ראיתי את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1657&products_id=10279 (איך הם בתור חברה? זה שרשום ביפנית לא אומר שהם מיוצרים שם, נכון וגם ראיתי באופיס דיפו מבצע על ורבטים..... בהנחה שכסף לא בעיה - איזו מדיה דו שכבתית הכי טובה?? (הבנתי שאלה שמיוצרים ביפן הכי טובות, אם כן, היכן אוכל למצוא)? תודה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by חובב,

שלום ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית האחד נייד סמסונג N150 מעבד ATOM וחיבור SATA 2 וחשבתי להשקיע בין 150 ל200 שקל על SSD עד 64 GB מספיק לשימושים שאני צריך(בעיקר מסמכים ואינטרנט). השני נייח C2D E7400 עם לוח יחסית ישן (asrock g41c-gs) שהחיבור בו גם sata 2 וחשבתי לשים לו SSD עד 120. התקציב לשניהם הוא עד 400 שח עם חריגות קטנות. חשבתי לשים לראשון https://ksp.co.il/?uin=23482 או https://ksp.co.il/?uin=17997 האם זה משנה ?או לקחת את הזול מבניהם? לשני חשבתי https://ksp.co.il/?uin=21931 האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by daido,

היי אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון: יש לי הארד דיסק שמחובר בכבל SATA (הטכנולוגיה הישננ) והוא קורא את מערכת ההפעלה שלי. יחד עם זאת יש לי כבל בודד של IDE (הכבל ריק מכל חיבור) שעליו אני רוצה לחבר הארד דיסק שיהיה משני, ההארד דיסק יכול להתחבר לכבל הזה IDE. כשחיברתי את ההארד דיסק לכבל הזה, המחשב לא זיהה אותו. מה עושים כדי להצליח שהוא יקרא אותו לאחר שאני נכנס למערכת ההפעלה? הגדרתי אותו כSLAVE או שאין צורך אודה לכם על כל עזרה דיידו

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. Started by Sonya,

שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק 2TB פנימי - חשוב לי מאוד שיהיה שקט. השימושים העיקריים - צפייה ואחסון בסרטים. (מעדיף WD) תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום, הבנתי שמדובר פחות או יותר באותו היצרן. אם ככה, מה ההבדל בין ה- C400 של מיקרון ל-M4 של Crucial שמצדיק את המחיר הגבוה יותר של המיקרון ? את ה-Crucial אפשר להשיג גם יותר בזול (למשל כאן). ההפרש באחוזים די משמעותי מול החנות הראשונה. האם יכול להיות שבמחיר הזול אני מקבל גרסה ישנה יותר? משלוח מספק מפוקפק? משהו אחר לשים לב אליו או שאפשר להזמין מכל חנות ללא חשש? תודה ושיהיה לכולם יום מצויין.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by tgen,

האם יש צורך לעדכן מידי פעם את הדרייברים של כונני ה- CD וה- DVD? מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500 ואני רוצה לדעת מה עדכון FIRMWARE יאפשר לי(חוקי או פרוץ). בעקרון הדבר הכי חשוב לי זה שאני אוכל לצרוב את הVERBATIM DVD+RW 4X שלי מהר יותר, זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by roy_BB,

איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.