אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי צורב YAMAHA CRW3200E למעלה משנה בזמן האחרון יש לי בעיות בצריבה. זה התחיל מזה שאני לא מצליח לקרוא ולכתוב על RW. ובימים האחרונים אני לא מצליח לצרוב בכלל בכל פעם שאני צורב אני מקבל שגיאה כזו "current program area empty" "could not perfom fixation " אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה אני מאוד אשמח תודה מראש איציק.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב של LG שבמשך הרבה זמן צרב נהדר... עד שיום אחד נמאס לו. הוא קורא דיסקים, אבל לא מוכן לצרוב בכלל...
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב סוני 24\10\40. אני משתמש בניירו ,וגם ב- NTI CD MAKER אבל אני לא יכול לצרוב מעל X8. בניירו אני רואה שהתוכנה מזהה שהצורב X24, אבך שמתחילים לצרוב המהירות משתנה ל X8 צריך עזרה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב של סוני 24\10\40 הבעייה היא שאטני לא מצליח לצרוב מעל מהירות X8 אני משתמש ב -NERO , ויש לי את האופציה לצרוב X24. אבל שמתחיחלים לצרוב המהירות יורדת ל-X8. אם אתם יכולים לעזור........... תודה
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב פרוייקט של 697 מ"ב לדיסק של 700 מ"ב בעזרת NERO6. (פרוייקט מידע). הפרוייקט מורכב מ4 קבצים : קובץ וידאו בכיווץ XVID שתופס 696 מ"ב ועןד 3 קבצים של כתוביות. כאשר אני מנסה לצרוב את הפרוייקט, התוכנה אומרת לי שאין מספיק מקום על הדיסק, ועלי להכניס דיסק עם יותר מקום. הצורב הוא PHILIPS16X10X40 וניסיתי את כל שיטות הצריבה האפשריות DISC AT ONCE, TRACK AT ONCE, FINALIZE וללא FINALIZE. כמו כן ניסיתי להחליף 3 דיסקים ועדיין הבעייה נשארה. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרטים על דיסק DVD בתוכנת Nero 8 ואני לא מצליח , בסימוליישן הכל מגיע ל- 100% , אבל ברגע שהוא מתחיל לצרוב יש שגיאה (שמתי תמונה) ניסיתי להתקין גירסא יותר עדכנית של Nero או אפילו יותר ישנה ועדיין יש לי את השגיאה הזו . מה אפשר לעשות ? *הוספתי תמונה . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. ניסיתי לצרוב DATA DVD ומשום מה הוא נתקע על 1%, ואז מוציא את הדיסק החוצה, שגיאת MEMORY. יש לציין שכבר צרבתי על סוג הדיסקים הללו כבר (קופסא כבר חצי ריקה...), ודיסק CD רגיל הוא צרב לי בסדר. הדיסק מסוג DVD-R של VERBATIM. ניסיתי כמה דברים : 1. לצרוב על דיסק DVD אחר. 2. הורדתי את מהירות הצריבה. 3. עשיתי UNINSTALL לדרייבר של הצורב (הדגם רשום במפרט שלי) 4. ניסיתי על תוכנת צריבה אחרת. יש פתרון אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי צורב DVD מדגם NEC ND-3540A. http://www.cdfreaks.com/article/214 קניתי היום עשרייה שלדיסקים רב פעמיים מדגם: Verbatim DVD+RW 4.7GB 4X Branded 10pk Spindle מנוע ממחשבים. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4563 ניסתי לצרוב היום קובץ AVI קטן סתם לצורך בדיקה בנרו. עם הכנסת הדיסק הצורב ביקשר לפרמט את הDVD אומנם הפירמוט לא הצליח. לא האפשרות המהירה ולא האיטית . בNero InfoTool אני רואה בברור שהדיסקים +RW נתמכים . עשיתי בדיקה נוספת של פירמוט וצריבה על צורב מסוג LG-GSAH10N והכל עבר בהצלחה . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3520A וכשאני צורב אודיו בנרו 7.0 יש קפיצות כאלה בשירים. המקור תקין! זה כבר קרה לי בכמה דיסקים על סוגי מדיות שונות. יש לכם פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה .. כשהוא מנסה לצרוב VCD בנרו...לאחר שנרו מסיים את הקידוד...מקבלים הודעה שאין מקום על הדיסק..(דיסק של 700 מגה..והוא כותב שהגודל של הקובץ הוא 720, **הגודל האמיתי של הקובץ הוא 696 **)כשמכניסים לו דיסק של 800 הוא גם כותב שאין מקום והגודל של הקובץ הוא 814 ,כשמכניסים דיסק של 870 מגה גם מקבלים הודעה שאין מקום וגודל הקובץ הוא 884....כלומר משחקים של חתול ועכבר,ובגלל זה אי אפשר לצרוב.. אני מקווה שהבנתם את הבעייה..למרות ההודעה המסורבלת
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבצים הבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפון ודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליו באותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בזה להעברת מדייה בין מחשבים כבר יותר מחודשיים ללא כל בעייה ופתאום בשבועיים האחרונים המחשב המריץ WIN 7 רואה את המתאם כדיסק בגודל 0 בייט כשהוא מחובר למעט החיבור USB (חיבור USB2) בקדמת המארז... המחשב השני (WIN10) רואה אותו כדיסק תקין בלי שום בעייה. מה שמוזר שזה פתאום קרה, בעבר הכרטיס SD עם מתאם ה USB עבד היטב בכל חיבורי ה USB רעיונות כיצד לפתור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, לפני כשבועיים שלושה קניתי כונן קשיח חדש של חברת Western Digital בנפח של 200 גיגה בייט. הוע עבד טוב ויפה עד לפני כמה ימים, כשניסיתי לגשת לקבצים בכונן לוגי שיצרתי על אותו HDD, מדובר בתקייה המכילה סרטים, וכשניסיתי להפעיל את הסרטים, שיום קודם עבדו, לא הצלחתי, וכשניסיתי להעבירם מתיקיה זזו קיבלתי הודעה שגיאה שאומרת, שהקבצים אולי בשימוש או שאין לי ההרשאה להזיז אותם. אני משתמש בגישת יחיד בWINXP שהיא כמובן אדמין. אני לא מצליח להפעיל את אותם קבצים רק בתיקיה זו ובעוד אחת הנמצאות על הכונן, אך קבצים אחרים שבתוך ההכונן אני כן מצליח להפעיל, זוהי בעיה מוזרה לגמרי שבחיים לא נתקלתי בה, ולכן אני שואל אותה פה, אולי מישהו מכיר את הבעיה, עכשיו כטראבלשוט פשוט הרצתי דיפראג וסקאן דיסק, א…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים לא מזמן רכשתי צורב חדש מסוג LG. לצורך צריבה אני עושה שימוש בתוכנות המקובלות כגון DVD SHRINK , DVDFAB וכו.. בהתחלה משך הצריבה(כל התהליך כולל ניתוח הדיסק ע"י התוכנות) לקח כ- 45 דקות. לאחרונה זמן הצריבה התארך ללא הכר ועומד על כ- 120+ דקות . המחשב נקי מוירוסים ורוגלות.יש שפע מקום פנוי בכונן C. עשיתי ניקוי ודחיסה לכונן C ע"י הכלי שמובנה ב- XP ועדין אין שיפור במצב. ברצוני לציין, שברגע שהצורב משמש ככונן להפעלת משחקים שונים הוא עובד מצויין. בנוסף אין שום בעיה איתו בזמן צפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא משך זמן הצריבה שהתארך מאוד. אודה לכם על המלצות לפתרון הבעיה. יואב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההארדיסק בשימוש חיצוני עם מתאם SATA ל USB עובד לצורך גיבוי אולי דלק עד היום 8 פעמים בודדות שאני מנסה להפעיל אותו הוא נדלק ואז מתכבה שאני מוציא את הכבל סאטא ומחזיר הוא נדלק שוב ואחרי כמה שניות מתכבה עזרתכם יש לי חומר מאוד חשוב עליו תודה !!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים בבעלותי כונן maxtor basics 1000GB שנרכש באייבורי בהמלצת אנשים ומנהל הפורום. לצערי היום לאחר חודשיים שהוא עשה צרות קטנות באה הצרה הגדולה, הווינדוס לא מזהה אותו..פשוט מת.. מחברים אותו ל- USB ואז הוא עושה קולות של מוות..או שהווינדוס עושה את הקול של כאלו הוא זיהה חומרה חדשה ולפעמים הוא מנסה להתקין אותו אבל הוא לא מצליח יש לי חומר של 800 גיגה עליו! אין אפשרות להציל? לתקן? איכשהו לתקן את הדבר המטומטם הזה? (תסלחו לי על השפה אני בעצבים על החרא הזה)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזשהי בעייה שאני לא מוצא את הפיתרון: אני רוצה לצרוב וידאו על דיסק DVD-RW במערכת ווינדוס 7, עכשיו כשאני עושה העתק הדבק של הקובץ לדיסק הוא פשוט מעתיק את הקובץ לדיסק (כנראה שגם צורב) אבל כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא לא יכול לקרוא אותו, יכול להיות שזה בגלל שלא צרבתי על הדיסק? (גם רשום משהו לגבי UDF אולי זה קשור?) מה עושים במקרה כזה? תודה לכל התשובות
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אחרי התקנת ווינדוס 8 הווינדוס לא זיהה לי את הכונן של 3 טרה ביט והצלחתי להגידר ממנו רק 2 טרה ביט ו 750 גיגה נשארו לא מצליח להגדיר מה לעשות? http://www.siz.co.il/my.php?i=winacod30zmz.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב כונן DVD: LG DVD-ROM 8162B. בשנתיים הראשונות שלו הוא פעל מצויין ואז פתאום הוא הפסיק לקרוא DVD וזה כבר למעלה משנה וחצי ככה. בעוד שהוא מצליח לקרוא כל CD בצורה מצויינת - הוא לא מצליח לקרוא אף DVD (צרוב, מקורי...). דברים שניסיתי לעשות ולא עזרו: - לנקות את העדשה עם CD מנקה של SILVERLINE (מכירים את השטות הזו??!) - לשדרג את ה-Firmware לגרסה הכי חדשה (033). מה עכשיו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי לוח לוח Z87 XPOWER המכיל 10 יציאות SATA, הארבע הראשונות ניתנות לשימוש ב RAID ואני משתמש בשני 0RAID. הראשון הוא הבוט ומכיל שני SSD של 128 (סה"כ 1/4 טרה בייט) והשני הוא לא בשימוש כרגע (אני הולך לבצע עליו התקנה נקייה של 7/10WIN) ומכיל שני SSD של 512 מפעם לפעם ה RAID השני היה מאבד דיסק (היה מופיע לי בתוכנת הניהול בווינדוס ובזמן הבוט), היו מותקנים שני דיסקים של סאמסונג של 1/4 טרה אבל מיכון שלא השתמשתי בו התעלמתי מזה. החלפתי את הדיסקים לפני כחודשיים לחדשים אבל התופעה שוב חוזרת על עצמה. היום ביצעתי בוט ולפני העלייה קיבלתי שגיאה בה נאמר כי דיסק אחד לא מחובר, החלפתי כבל ובזמן עלייה הופיע לי שמותקן שם SM2258AB במקום ה TEAML5Lite הקיים. ביצעתי שוב בוט והדי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברשותי הצורב NEC3540A.מעודכן לקשוחה האחרונה וRCP1 כאני צורב DATA(למשל סרטים של DIVX) וניסיתי עם כמה תוכנות(NERO,ROXIO,VSO)הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אחר כך הכונן לא קורא את הדיסק הצרוב. כאני מנסה את הדיסק בכונן של LG הוא קורא אותו ללא שום בעיות. הצעות לפיתרון הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הצורב שלי עבר הסבה לליצן יש לי צורב PHILIPS *48 MODEL: PCRW 4816 הכסוף הזה למי שמכיר.... בנירו הוא נותן לי מקסימום לצרוב על *16 למען האמת, זה או 16 או 4... איפה כל השאר??? למישהו יש מושג? ד"א אם מישהו יכול למצוא לי עדכון קושחה זה יהיה טוב.. בין אם זה קשור ובין אם לא... תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-