אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי הארד דיסק חיצוני של WD של 500 G. כשאני מנסה להעביר אליו קבצים שגדולים מ-4 G הוא כותב שאין מקום בהארד דיסק, אבל כל מיני קבצים קטנים יותר כן עוברים. זה בטוח משהו בהגדרות. יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות זיכרון נייד (DOK) בסביבות 200 ש"ח יש SanDisk Cruzer® Micro 8GB שעולה בסביבות 130 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. ויש SanDisk Ultra® Cruzer® Titanium 8GB שעולה בסביבות 190 ש"ח ויש Extreme® Cruzer® Contour 8GB USB Flash Drive שעולה בסביבות 200 ש"ח ויש זכרון נייד מבית Ceon דגם Unit Drive 16GB שעולה 220 ש"ח אחריות לכל החיים באייבורי. מה ההבדלים בין הדגמים ומה מועיל ה U3 של סאן דיסק, הרי אפשר להכין לבד תפריט הפעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון CF 4GB KINGSTON. אין לי בו שימוש, אולי ניתן לחברו בתור כונן ל USB ולהשתמש בו בתור כונן שמאכלס זיכרון וירטואלי? מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי נייד של סוני שנרכש בארה"ב כבן שנתיים ולמרות שהוא לא עבד הרבה לאחרונה החלו רעשים של מדי כעשר דקות נקישה קטנה. ההארד דיסק הוא של טושיבה מדגם: MK1652GSX והרי השאלות: 1.האם זה אומר בוודאות שההארד דיסק עומד לעבור מהעולם? אפשר לשער מתי? 2. האם יש משהו שניתן לעשות כדי להאריך את חייו? 3. האם המוכר (האתר הרשמי של סוני) יחליף לי אותו למרות שהוא באחריות או שעד שלא מגיעים למצב של השבתה מלאה הם לא מחליפים? 4. כחלק מהעסקה קיבלתי גם רשיון לווינדוס ויסטה ולחבילת אופיס, האם יש סיכוי שהרשיון שלי יפגע בצורה כלשהיא ולא אוכל להשתמש בהם כתוצאה מהחלפת הארד דיסק? תודה מראש, עמית
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מנתק את הHD מהמחשב המידע עליו לא יכול להימחק נכון(אני רוצה להיות בטוח) ועוד משהו יש אפשרות לדעת אם HD עובד או לא?(מחוץ לWIN) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לשני כונני USB חיצוניים אחד בגודל 2.5" והשני 3.5" לשניהם אין צורך לחיבור נוסף מלבד USB2. גודל: 500GB בשני המקרים תודה רבה, Teapot.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את הצורב DVD שבכותרת שהוא אמור להגיע למהירות של 8X אבל כשאני צורב המקסימום שאני יכול לשים זה 4X....למה? הנה תמונה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/page.JPG יכול להיות שזה בגלל המדיות?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! היום נקרעה לי הגומייה בdvd/r והוא לא נכנס. עכשיו אני צריך לקנות חדש. אני צריך המלצה לכונן חדש במחיר זול ושיהיה חיצוני (חשוב). השימושים שלי הם כלליים ולא ספציפיים. האם סביר שעוד מעט כבר לא ימכרו דברים לdvd וכדאי לי לקנות בלו ריי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום הזה!! אני קורא בפורום הזה כבר הרבה זמן ורציתי להגיד שזה אחלה פורום עם אנשים נחמדים שבהחלט יש להם ידע נרחב. אני עצמי צרבתי כבר למעלה מ-1000 מדיות של דיוידי ואשמח לתרום כאן מניסיוני וכן להוועץ בעצותיהם של אחרים. לסיום הודעה זו אציין כי המדיה המועדפת עליי היא של TAIYO YUDEN- זו פשוט מדית דיוידי עם 0% תקלות (לא כולל הפסקות חשמל בלתי צפויות בזמן הצריבה) ועוד מדיה מצוינת היא של FUJIFILM. בברכת חג שמח לכל חברי הפורום :-)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בזמנו קניתי WD8MB 80GB מחנות טק פשוטה וקרובה לבית שלי. החנות נסגרה, והאחריות עדיין בתוקף (3 שנים). ה-HD הראשון שקניתי עשה בעיות ומת לאחר חודש, הוא הוחלף ללא בעיות במקום. באותו הזמן שמתי לב שהחדש יותר מרעיש...ועם הזמן הרעשים רק גברו עד כדי רעשי תקתוק בעת מאמץ..ממש שומעים את הראש זז. הייתי בטוח שזה רעש טבעי, כמו כן שאני עובד עם ה-HD כך מעל שנה וחצי כבר. ורק לא מזמן השתקתי את הרעש של המחשב, עשיתי לעצמי סוג של פרויקט כזה - כדי שאני יוכל לישון בשקט. עכשיו הרעש של ה-HD מאוד חזק, ומעבר לכל פתרונות ההשתקה ל-HD (שהם נושא אחר) אני רוצה להפעיל אחריות ולהחליף את ה-HD כי במחשב של אחי אין את הרעשים האלה....בדקתי טוב טוב. אך החנות נסגרה, מה עושים? למי פונים? לכל יבואן של WD? להגיד…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות גיבוי למחשב דוגמא עשיתי פירמוט או הקנת וינדוס ואני רוצה לשמור את ההגדרות שהדרייבר אנטי וירוס חייגן הכול מותקן שפעם הבאה שאני יעשה פירמוט אני לא יצטרך להתקין הכול שוב פשוט להכניס ת'דיסק וההגדרות השמורות עולות יש אפשרות לעשות את זה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. המחשב שאני כרגע כותב עליו מילים אלו, הוא בעל כונן קשיח של 500 גיגה. המחשב פעיל - יש עליו את מערכת ההפעלה כמובן, מסמכי וורד, וכן הלאה. ברצוני לברר לגבי הוספת כונן זהה, וליצור מערך RAID 0. השאלה - האם יש צורך בפירמוט מלא? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה כרטיס USB בשם SanDisk Cruzer Edge 8GB. בשביל לאחסן בו העברתי קבצים לכונן שלו שמצאתי בתקיית המחשב שלי והתעלמתי מהתוכנה שקפצה עליי וניסתה להתקין לי כמה תוכנות (גוגל כרום ועוד תוספת לאיביי באקספלורר או משהו כזה... תאמינו לי שסיירתי בתוכנה וחיפשתי לראות אם יש בה משהו אחר אבל זה הדבר היחיד שמצאתי בה), שמתי לב שכשאני מנסה להעביר קובץ גדול (נגיד 6GB, כאשר להזכירכם הכרטיס הוא של 8GB) זה לא מאפשר לי בטענה שאין מספיק מקום אפילו שמצויין שזה 8GB. חשבתי שזה יותר הגיוני שלכרטיס הזה תהיה תוכנה או דרך לעקוף את הבעיה אבל כלום. איך ביכולתי להעביר את הקובץ היחסית "גדול" לתוך הדיסק און קי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב דיוידי הזה. הוא כבר לא קורא דיסקים דיוידי שהוא צרב. שאלתי פה בעבר ואמרו לי שזו בעיה ידועה ויש אותה להרבה אנשים. אז מה שאני רוצה לשאול זה אם צריבת עדכון קושחה אחד מאלה יעזור? http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות צורב dvd עד 300 שקל וחייב שיהיה בצבע שחור מחכה להמלצות תודה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מכרתי את המחשב הישן שלי לחבר והיה למחשב 40GB של IBM. מסתבר שהקשיח התקלקל פתאום כי הוא עושה רעשים ונתקע. אז אני רוצה לקנות למחשב הזה דיסק קשיח זול. על מה אתם ממליצים לי ללכת? כמה זה צריך לעלות? תודה רבה,
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
קראתי את ההמלצות, מה שהסקתי זה שהצורב הזה מומלץ: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4770&catcode=80&AdCat=&parentid= יש לכם הצעות אחרות? לא מחפש משהו מפלצתי (אם יש כזה מושג בצורבי DVD) אבל גם לא משהו שלא יתפקד או שלא יקרא לי דיסקים רגילים כמו הצורב המעפן של TEAC שיש לי פה. אשמח לשמוע המלצות ואם אפשר אז גם חנויות טובות וזולות שדרכן ניתן לרכוש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בלוח האם של המחשב שלי יש 8 יציאות SATA וכולן תפוסות עם חיבורים לדיסקים קשיחים. יש לי צורך בעוד 4 יציאות לפחות. אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס הרחבה ל SATA פנימי, שישמש לחיבור דיסקים קשיחים,צורב וכד' . תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מדוע כל כך הרבה זמן של ניסויים הדיסקים הקשיחים (ביחד עם הכוננים האופטיים) אלה הרכיבים היחידים שלא מצליחים לשפר במערכות של ימנו, הרי הדבר היחידי שהשתנה במהלך השנים האלו זה הנפח אבל המהירות עדיין נשארה כמעט אותו דבר.? והאם משיהו יודע למה ה HD הוא צוואר בקבוק למערכת (מהבחינה הפיזית) אשמח לשמוע תשובה.. שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי plextor w2410 ואני מעונין לעדכן לfirmware החדש v.1.04 אבל לפני כן, איך אני יכול לבדוק עם איזה גירסת firmware הצורב שלי עובד כרגע?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסקים CD-R שגם נגן CD ישן יוכל לקרוא. כרגע כל הנגנים שלי בבית לא מיסתדרים עם כל הסוגי דיסקים שניסיתי ואי-אפשר להעביר שירים רק לשמוע מההתחלה עד הסוף, חוץ מה - Silver Line, שאפשר להעביר בו רק שיר אחד כל פעם. אז איזה סוג דיסקים אתם ממליצים? ד"א אני צרוב על המהירות הכי נמוכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה יש לי צורב של YAMAHA 24X 10X 40X ומאז הפירמוט האחרון של המחשב אני כבר לא מצליח לצרוב במהירות המקסימלית בחלון הצריבה אני רואה שה read buffer יורד ל0 וכשזה קורה אז אותו דבר מתחיל לקרות ל record buffer ואז הוא בעצם לא מקבל יותר מידע לצרוב והוא מפסיק את הצריבה ואז הוא מקבל מחדש את המידע לצרוב אני שומע אותו מעלה את המהירות שלו ואז הצריבה מתחדשת... יש לי מזל שיש buffer underrun protection ככה שאני יכול להיות רגוע ולדעת שהוא יוכל להמשיך את הצריבה גם אם הוא הפסיק אותה מהסיבה הנ"ל... אם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אני אשמח לדעת ואם מישהו מכיר או זוכר יותר נכון את הפקודה של DOS שמסדרת את הזיכרון המהיר אני אשמח אם תזכירו לי...