עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היצירות החדשות של Seagate ושל Western Digital מזכירות לנו שההתפתחות הטכנולוגית אינה נעצרת, גם בקטגוריה הוותיקה והמאותגרת של הכוננים הקשיחים לכתבה

2. Started by g00098,

שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי קופסה של 50 DVD-R של VERBATIM תוצרת יפן בעלי קוד של TYG03 צרבתי משהו ולא היתה בעיה מיוחדת , אבל בבדיקה של נרו תחת CD EXTRA ניתן לבדוק איכות של דיסק ושם הדיסק מקבל ציון מאוד נמוך של 49 , בבדיקת SURFACE SCAN אין ERROR משהוא מכיר את סוג הדיסקים עם הקוד הספציפי? נחשבים איכותיים? האם הבדיקה אמורה להדאיג לגבי איכות הדיוידי? דרך אגב הצורב שלי הוא PIONEER 111D תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omertgm,

זה הכרטיס השני מדגם זה שנהרס לי לגמרי. אי אפשר להשתמש בכרטיס במצלמות שונות. אי אפשר למחוק תמונות או לפרמט את הכרטיס עם המצלמות. אי אפשר לפרמט ב win7 או XP. אי אפשר לפרמט ע"י SDFormatter4. הכרטיס מזוהה עם נפח של 30.6MB במקום 32GB. הודאות שגיאה אומרות שהכרטיס לקריאה בלבד למרות שבוודאות הוא לא במצב מוגן לכתיבה. ממה שחיפשתי באינטרנט זה מצב פטאלי סופי ללא יכולת תיקון. הכרטיסים נקנו ב KSP כך שהם מקוריים, מקווה שאפשר לממש אחריות עליהם (רשום באתר אחריות לכל החיים) רעיונות אחרים לפני שאני הולך אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by brum,

אהלן. במחשב שלי עם לוח אם ASUS P4C800 DE יש צורב, סידירום והארדיסק SATA . הסידור שלהם מהחנות קצת משונה בעיני - אשמח אם תגידו לי מה עשו פה ? והאם יש מקום לשיפור ? הצורב - FIRST PRI כלום - FIRST SLAVE כלום - SECOND PRI סידירום - SECOND SLAVE הארדיסק סאטא - THIRD MASTER כלום - FORTH MASTER תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Impreza,

אבא שלי הביא לי 50 מדיות של MEMORY, דיסקים צהובים כאלה מישהו מכיר אותם? אפשר לשמור עליהם חומר? אני לא רוצה שידפק לי למרות שאי אפשר להחזיר אותם, השתמשתי בחלק עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם זה חשוב לוח האם שלי הוא gigabye ga-7nnxp עם מעבד amd athlon 2500 .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ha,

יש לי לוח לוח Z87 XPOWER המכיל 10 יציאות SATA, הארבע הראשונות ניתנות לשימוש ב RAID ואני משתמש בשני 0RAID. הראשון הוא הבוט ומכיל שני SSD של 128 (סה"כ 1/4 טרה בייט) והשני הוא לא בשימוש כרגע (אני הולך לבצע עליו התקנה נקייה של 7/10WIN) ומכיל שני SSD של 512 מפעם לפעם ה RAID השני היה מאבד דיסק (היה מופיע לי בתוכנת הניהול בווינדוס ובזמן הבוט), היו מותקנים שני דיסקים של סאמסונג של 1/4 טרה אבל מיכון שלא השתמשתי בו התעלמתי מזה. החלפתי את הדיסקים לפני כחודשיים לחדשים אבל התופעה שוב חוזרת על עצמה. היום ביצעתי בוט ולפני העלייה קיבלתי שגיאה בה נאמר כי דיסק אחד לא מחובר, החלפתי כבל ובזמן עלייה הופיע לי שמותקן שם SM2258AB במקום ה TEAML5Lite הקיים. ביצעתי שוב בוט והדי…

9. איזה חברות של דיסקים איכותיים לצריבה של DVDR יש? אמרו לי TY אבל לא יודע מאיפה להשיג א תזה איזה עוד יש אני רוצה לצרוב מידע חשוב שישמר לי להרבה שנים ומוכן להשקיע כסף במדיות לכל מדיה עד 5 שקל.. אבל תנו טווח מחירים לכל המדיות הכי טובות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shir12345,

אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של סמסונג ללא חיבור לחשמל ההתלבטות העיקרית היא בין 2 הדגמים האלה http://www.electrophoto.co.il/Product.asp?Pid=8806071213361 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=802589 שניהם USB 3.0, שניהם לא צריכים חיבור לחשמל אותו מחיר בערך רק שאחד 500GB מסדרת M2 והשני 640GB מסדרת S2 מה ההבדל בין הסדרות? הM2 חדש יותר ועקב כך מהיר יותר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ccc,

אהלן רציתי לשאול אם דיסק DVD טוב של TEAC יחזיק את ה-10 שנים ? האם הוא עדיין יקרא ע"י כוננים ? הדיסקים ישמרו בתוך תיק מיוחד הרחק משמש, לחות ומים. האם זה נחשב פתרון גיבוי יחסית אמין ? עוד שאלה של NOOB אבל אף פעם לא התעסקתי - האם כל צורב DVD יכול לצרוב על DVD DUAL LAYERS ? והאם הם אמינים כמו הרגילים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קניתי מיקרו אסדי של סנדיסק מאליאקספרס, ואני חושד שהוא מזויף. אמנם הקיבולת והמהירות תקינים, כך שאם זה מזויף - מדובר בזיוף ברמה, ולא זבל סיני ירוד [אולי זבל סיני איכותי...], ובוודאי לא מזויף מבחינת הקיבולת שלו. זה נבדק בתוכנת H2testw. האם מישהו יכול לדעת על פי הצורה החיצונית שלו האם הוא מזויף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום , לפני חצי שנה קניתי מחשב חזק מאוד עם כל הרכיבים הכי חזקים בשוק ... שזה כולל גם את הVERTEX 3 , ואני רואה שהמחשב לא מהיר כמו שהוא היה אמור להיות עם כרטיס פי 10 יותר מהיר , אז בדקתי וראיתי שבהעתקות ופתיחת קבצים וקבצים מקובצים המהירות לא עולה על 120M , אני עשיתי כל מה שהמליצו לי באתרים אחרים ( כולל לשנות את הבקר לAHCI שעזר קצת בפתיחה של הווינדוס ) מה אני עושה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. המחשב הישן שלי (מסדרת 9637 ThinkCentre M55e ) עושה רושם שהדיסק הקשיח שלו הולך למסור את חיו. מבקש לדעת איזה דיסק קשיח מתאים לו , ראיתי שיש לו חיבור SATA , אבל זה מאוד מוזר לי , כי בכול זאת מדובר במחשב משנת 2007 ! זה מהמפרט ברשת עליו : Hard drive features 7200RPM Serial ATA supported וכאן תאור החיבורים על הלוח אם /SATA IDE connectors מתנצל שאני לא יכול לתת את הליניקים ישירות לאתר של לנובו , משום מה בהעתק להודעה כאן , הם מובלים למקום שגוי , אבל חיפוש באתר לנובו תחת 9637 (תת דגם CTO ) יתן את הדגם המדוייק. http://www.lenovo.com/il/en/ אשמח לדעת איזה דיסק קשיח ניתן לקנות עבורו (מספיק לי גם נפח קטן , כיום יש עליו 80 GB ). תודה מראש, דרור .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה גודל אופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה WIN 7? קניתי מחשב חדש, CORE I5 4GB RAM הרד דיסק SAMAUNG 1TB HD103SJ, בנוסף התקנתי הרד דיסק WD GREEN 2TB SATA3 לאכסון נתונים. המחשב ישמש לעריכת וידאו PREMIER שימושים כלליים ועוד. מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. אז מה הגודל האופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה? על המחשב הישן הספיקו 20G לכל התוכנות מתוך ה100G שהקצבתי מתוך הדיסק (500G של WD) למע' ההפעלה. האם יספיקו לי 100G מהסמסונג? אני משתדל לא לשמור נתונים על הדיסק של מע' ההפעלה מחשש צורך לפרמט אותו. אשמח להמלצה עם הסבר לאיזו חלוקה לחלק את הדיסק הקשיח. שאלה שניה - עד היום השתמשתי בסיגייט פיירוול על ווינדווס אקספי , רציתי לדעת אם חומת האש של וינדוס 7 מספיק חזקה ואין צורך בפיירוול נוסף? תודה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי לוח 7VTXH+ שאמור לפעול ב ATA133 והארדיסק של מקסטור שגם אמור לפעול במצב זה. איך אני יודע באיזה מצב הוא פועל בכלל??! תעזרו בבקשה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HAIM511,

כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו . תודה בכל אופן.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by T-Better,

אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bennash,

שלום. אני יודע שלמחשב יש יחידת עיבוד מרכזית (CPU) גם מאז שנות ה-90' התחיל להיות גם יחידת עיבוד גרפיקה (GPU). אבל בזמן האחרון שומעים על יחידת עיבוד לכונן מצב מוצק (SSD) שהיא זאת שמשפיעה על הכונן מצב מוצק (SSD) יותר מכל רכיב שם ויש היום ברוב יחידות העיבוד האיילה גם צלעות קירור בינתיים ללא קירור אוויר. רציתי לדעת איך קוראים ליחידת העיבוד של ה-SSD? (תודה מראש לעוזרים, בעיקר באנגלית וגם אם אפשר עם תרגום כל שהוא בעברית)?

20. היי, אני יכול להביא אותו ישירות מארה"ב (ז"א בלי משלוח) http://www.amazon.com/SanDisk-Ultra-2-5-Inch-Height-SDSSDHII-960G-G25/dp/B00M8ABHVQ/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 מה אתם אומרים על הSSD הזה ספציפית ועל המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NTK1,

הזמנתי כונן SSD מארצות הברית שאני צריך לקבל ביום שני ( חצי מחיר ממה שעולה בארץ ) בכל מקרה יש לי לפטופ עם כונן שמחולק לשני מחיצות, אחת ( D ) של בערך 15GB ויש בה את ההתקנה של ה-WINDOWS בשביל שחזור המערכת, וכל שאר המקום זה ב-C, איזה תוכנה הכי טובה לשכפול הכונן 1:1 של שני המחיצות בדיוק כמו שהם עכשיו ועוד שאלה שלא ממש ידעתי באיזה פורום לכתוב, יש לי תחנת עגינה עם 4 כוננים של 2TB שמחוברים ב-USB 3, אני רוצה לשים אותם רחוק מהמחשב ואני צריך כבל מאריך, אבל הבעיה שלא מצאתי כבל מאריך ל-USB 3 של יותר מ-3-5 מטר אם אני אחבר 2 כבלים של 5 מטר האם תהיה בעיה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TzV-EyE-GeR,

בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לקנות צורב DVD חדש. קראתי את האשכול עוגן עם כל הצורבים ואני נוטה לכיוון ה-LG SUPER MULTI.. אני סבבה עם LG יש לי מסך שלהם, טלויזיה שלהם, צורב שלהם, ואני מרוצה. אבל לסופר מולטי הזה אין LIGHT SCRIBE, ומכיוון שהבדל המחירים לא כזה גדול חשבתי כבר לזרוק עוד איזה 10 שקל בשביל הפונקציה המגניבה הזאת.. אבל אני רואה שכמעט אין כאלה אני קונה את הצורב מ-SKYPC [אלא אם כן יש לכם מקום זול יותר באיזור השרון] יש הצעות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asvg,

שלום , אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני ומדפדוף בדפיי האינטרנט שמתי לב שלא מציינים את מהירות הסיבוב כמות מטמון רק את הממשק ,למה , זה לא חשוב בדיסקים חיצוניים רק בפנימיים ??? ולגביי חברת WD לא מציינים ירוק כחול שחור וכו כמו שמציינים בדיסקים הפנימיים מדוע ?? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by saarsa,

חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://www.ninja-polo.com/index.php/sandisk-cruzer-8gb.html זה זיוף?? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.