עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הרדיסק בעיקר לגיבויים במחשב (לא שלי ...אני רושם בשביל מישהו) יש חיבור SATA 1 השאלה האם עדיפות לפנימי או חיצוני ? מה ההבדל במהירות בערך באחוזים בין פנימי 7200 SATA לחיצוני שיפעל במהירות USB 2 ? אפשר המלצות ל(בינתיים) חיצוני עד 300 ..400 ? מצאתי את זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=727525 מה אתם חושבים עליו ? (יש שם תגובה שלילית אחת אני יודע אבל זה הרדיסק אי אפשר לדעת מה יהיה ועל מה תיפול ומתי) תודה !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tomer512,

אני צריך דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB\ 500GB עדיף 500 ושיהיה זול השימוש שלי הוא לאקס בוקס. אז נראה לי שהוא צריך להיות מהיר (בשביל שלא יהיו תקיעות באמצע המשחק). אני חיפשתי כמה ומצאתי את אלה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1448 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728688 אבל הראשון זה 320 והוא יותר יקר מהשני שהוא 500 יש למישהוא הצעות מה לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jclarkk,

עד שאני מביא לעצמי עוד C300 הייתי חייב להתרברב קצת בתוצאות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yossi Bitton,

היי ברשותי כונן ssd של סמסונג התקנתי אותו על לוח אם של אסוס x299_e. בביוס אני רואה אותו באפשרויות לboot. אבל המחשב לא מזהה אותו בהתקנים וגם לא בdisk manager.

5. קניתי בלירה 50 מדיות שבפרטים היה רשום Media code : ritekg05 קיבלתי את המדיות , צרבתי על מדיה אחת משחק . פתחתי dvd info שם היה רשום לי בMedia id : tyg02 האם עבדו עליי ? חשבתי שרכשתי רייטק g05 , האם מדיה קוד ומדיה Id הם לא אותו דבר? ( אני גם שואל על כך כי בבדיקה קיבתי הרבה מאוד ארורים ) מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shahar07,

הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by fp581,

איפה אני יכול למצוא כזה חיבור להחליף ב דיסק קשיח שלי יש לי WD my book 500g תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 00Amir,

האם יש כונן גיבוי חיצוני שמגבה את עצמו ברייד 1 ? זאת אומרת שבמקום לגבות על 2 כוננים נפרדים יתבצע גיבוי בכונן אחד בעל 2 כוננים פנימיים? יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל חוות דעת של המומחים והמנוסים כאן יש לי דיסק קשיח 1TB במהירות 5400RPM שיש עליו מערכת הפעלה. אם אעתיק את המערכת הפעלה (:C) לדיסק קשיח 300GB RAPTOR 10K, עד כמה יהיה שיפור מבחינת מהירות טעינת ווינדוס באתחול, פעילות בווינדוס (תוכנות וכו')? יש לי מערכת הפעלה על כונן 5400 כיוון שבזמנו לא היה לי מספיק תקציב לקנות דיסק קשיח רגיל (7200RPM) ולכן השתמשתי בדיסק קשיח קיים שהיה עליו בחלקו מידע. כעת אני יכול לעבור ל10K ורציתי לדעת לפני המעבר, אם זה אכן משמעותי ועד כמה בערך למי שיש ניסיון עם זה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

אהלן , במהלך הסופש אתקין win 7 על ה m4 128gb האם אני צריך להוריד דרייברים ספציפים להתקנה ? אני פשוט לא רוצה להתקע בחלק הזה שאין לי מחשב ובנוסף , bios - achi נכון ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oronluko,

היי, קניתי SSD Crucial MX100 256GB לפי המלצות הרבות שראיתי פה בפורום במטרה לשפר קצת את המחשב הישן שלי (אם החליט לשדרג אותו ה-SSD יעבור למחשב החדש). ראיתי במדריך של האתר כי צריך להפעיל בביוס את הפונקציה AHCI אך לא הצלחתי למצוא אותו (לוח אם ASUS M2N-E). עשיתי קצת חיפוש באינטרנט ולא מצאתי פתרון או תשובה חד משמעית. בינתיים התקנתי את המערכת הפעלה והביצועים הם: https://drive.google.com/file/d/0B4k_WUtDchWhZnF0N0h5emE3YjQ/view?usp=sharing 1. מישהו יודע איך להפעיל את ה-AHCI בלוח אם הזה? 2. האם התוצאות האלו סבירות לחיבור SATA2?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mrraz,

עכשיו הייתי בשופרסל דיל יש להם מבצע על CD בגודל 700 מ"ב באריזת 50PACK של BENQ במחיר של 19 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לפני כמה זמן עברתי למחשב החדש שלי, והכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד: אני רוצה להעביר את כל המידע הישן שלי מההארד-דיסק הישן (10 ג'יגה בערך), לחדש. כשאני מחבר אותו בתור SLAVE להארד-דיסק הראשי (תראו במפרט) המחשב עושה פוסט מאד איטי (הוא גם לא מזהה את הכונן), עובר למסך הבא ונתקע בשורה Verifyng DMI Pool Data... מה אפשר לעשות? ועוד דבר, נגיד שאני יצליח להפעיל את המחשב איתו, והמחשב יזהה אותו, האם אני יוכל להעביר קבצים בינהם? משום שההארד-דיסק השני הוא FAT32, וזה יש לי עכשיו הוא NTFS.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hardgore1,

הי, יש לי לנובו g580. ראיתי ב specs שהוא sata III compatible. מה זה אומר? לא הבנתי את הקטע של התאימות.. אם אני שם בו ssd, הוא ינצל את כל המהירות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by arigo,

שלום, מחפש SSD ללוח אם B450 M בגודל של 500G אפשר המלצה למוצר ובחנות ?

20. Started by HAIM511,

כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו . תודה בכל אופן.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני יודע שב-FAT32 יש הגבלה לקבצים שמעל 4 ג'יגה אבל אני לא מאמין שיש לי הגבלה בהארד דיסק הזה הרי הוא חדש וכל הקטע פה זה להכניס קבצים גדולים. מישהו יודע אולי מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aofer,

כלומר אני מבין שזה קרן לייזר וכל זה.. אבל למדפסת לייזר למשל צריך טונר, כדי שללייזר יהיה חומר לחמם אותו אם ככה בדיסק שתומך בLS יש סוג של טונר built in שאותו הלייזר מחממת? ואם כן אז זה בטח תומך כרגע רק בשחור נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RonCohen,

מקווה שזה לפה טוב אני רוצה לעשות מערך RAID0 אז רק דבר אחד אני לא יודע אני יצריך לפרמט את המחשב כי אם לא אז המידע שהיה נישאר רק כל כונן אחד.... קיצר אני צריך לפרמט או לא???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חשבתי לקנות כונן לגיבוי בנפח טרה. אני רוצה שבהמשך לאחר שיתמלא אעביר אותו למחשב הראשי ואז אקנה גיבוי של 2 טרה. לצורך זה האם משנה האם אקנה כונן 2.5 או 3.5? האם השיקול שלי רלוונטי בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי של 1TB, חשבתי על SAMSUNG F3 מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו ב KSP? ולשאלה העיקרית: יש לי כרגע כונן 250GB די ישן שבעיקר משמש לאחסון ועוד כונן 500GB שטיפה יותר מהיר והוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100GB שעליה מותקנת מערכת ההפעלה VISTA 64BIT והשאר כ 340GB שמותקנים תוכנות ומשחקים וגם קצת אחסון. בגלל שנגמר לי המקום לגמרי אני קונה את הטרה. השאלה שלי היא איך להגדיר את הטרה החדש שהוא כמובן הרבה יותר מהיר מהכוננים האחרים, האם לחלק אותו למחיצות נפרדות? האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עליו? בעתיד אני אשדרג ל7 אז אני יוכל כבר להתקין אותה על החדש. האם לעשות מחיצה נפרדת למשחקים ותוכנות או שעדיף להתקין אותם על אותו כונן או מחיצה שעליו מותקנת מע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.