עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. צרבתי את כל מחסן התוכנות שלי (באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) ע"ג תקליטור .וברוב טפשותי , את המחסן בהרד דיסק מחקתי כדי לשחרר מקום .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ . ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . שמתי את התקליטור בכונן הצורב (ימהה) . הצורב בכלל לא זיהה את התקליטור ולגביו הוא ריק. כאשר אני שם את התקליטור בכונן הסי.די . אני רואה היטב את כל התוכנות והקבצים . מישהו אמר לי לנסות דרך הדוס . ז"א , לנסות ולהעתיק בחזרה (דרך הדוס) את תכולת התקליטור לכונן הקשיח . נראה לכם ? למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור "גיבוי" מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. רציתי להחליף את הדיסק (היטאצי 500GB, לא משהו, שרד שנתיים שבהן עבד אולי 100 שעות) התקול שלי בדיסק הכי טוב מבחינת שרידות וביצועים, בנפח של 1TB. המארז שיש לי הוא של 2.5 אינץ עם חיבור SATA 3GB ויציאת USB3. אשמח לקבל עצות מכל סוג שהוא.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by barbone,

החלטתי לכתוב מכתב לWD העולמית. מסרתי להם כמה נתונים טכניים ותוצאות בדיקות SMART של ההארד דיסק והם ענו: We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and description provided it seems that the drive has developed a fault and needs to be replaced. The following knowledge base article explains what your best options are for data recovery: אוקיי עד כאן הכל טוב. עכשיו רשמתי להם שוב מכתב שבו אני מתלונן על איכות המוצרים שלהם ושכבר אין לי בטחון להשתמש במוצרים שלהם ושכנראה הם צריכים להחמיר עם הבדיקות איכות. מה ענו לי? We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and desc…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BMD,

בדקתי דיסקים לצריבה באובר ברן בנרו - TESTING - הדיסק הראשון שבדקתי היה מתוצרת טיוואנית בלתי מוכרת DV-BOSS 102% מעל ה 700 מגה הרשומים ... פשוט עלוב. הדיסק השני גם כן במהירות *24 של BENQ 103% - עשה רעש בכונן בצורה מפחידה ביותר - למזלי הבדיקה נפסקה .. דיסק של HP שקיבלתי לפני 4 שנים - 650 מגה - התוכנה פשוט לא נתנה את האופציה ... והדיסק סומן כ *16 תוצרת של MITSUI .. ולתוצאה המפתיעה - דיסק של GPT 650 מגה לפי האריזה - סומן כ 700 מגה לפי בדיקה ראשונית .. וכ- *48 - מכיוון שהדיסק נקנה לפני שנתיים אז לא רציתי להעמיס ובדקתי אותו ב *16 בלבד . את התוצאה אתה יכולים לראות בתמונה למעלה .. 124%!! אני חייב לציין שהדיסקים האלה עשו לי צרות בעבר - פשוט התקלקלו והיו בלתי ניתנים ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by BigDragoon,

אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי ssd בתור דיסק של מערכת הפעלה , ועוד דיסק HHD לשאר התוכנות . בHHD יצרתי מחיצה בשם K ואת כל הקבצים הזמנים העברתי לשם. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט למחשב אני מקבל את ההודעה הזאת : "one of your disks needs to be checked for consistency" ורשום שזה למחיצה K .. ואז זה עושה את הבדיקה של הקבצים והמחשב עולה . עשיו אני רוצה לעשות בדיקת שגיאות למחיצה(K) אבל אני מקבל את ההודעות הבאות ורציתי שתגידו לי מה זה אומר ? והאם אפשר להמשיך בבדיקה או שזה יעשה נזק ? (עריכה: במדריך שאמרו ליצור את המחיצה (K) כדי להעביר את הtemp אליו אמרו לפרמט ל FAT32 כדי למנוע איחוי דיסק אבל עכשיו בדקתי וwindows כן עושה למחיצה איחוי מתוזמן... אז השאלה השניה - זה האם לבטל את האיחוי למחיצה או להשאיר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by omertgm,

זה הכרטיס השני מדגם זה שנהרס לי לגמרי. אי אפשר להשתמש בכרטיס במצלמות שונות. אי אפשר למחוק תמונות או לפרמט את הכרטיס עם המצלמות. אי אפשר לפרמט ב win7 או XP. אי אפשר לפרמט ע"י SDFormatter4. הכרטיס מזוהה עם נפח של 30.6MB במקום 32GB. הודאות שגיאה אומרות שהכרטיס לקריאה בלבד למרות שבוודאות הוא לא במצב מוגן לכתיבה. ממה שחיפשתי באינטרנט זה מצב פטאלי סופי ללא יכולת תיקון. הכרטיסים נקנו ב KSP כך שהם מקוריים, מקווה שאפשר לממש אחריות עליהם (רשום באתר אחריות לכל החיים) רעיונות אחרים לפני שאני הולך אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shaks,

נהרס לי לפטופ עם הארדיסק SSD מסוג msata, אני רוצה לגשת למידע הנמצא עליו ואין ברשותי מחשב שתומך בממשק הזה. האם יש דרך לחבר את ההארדיסק באמצעות מתאם/מגירה כמו שאפשר לעשות עם כל הארדיסק רגיל של 2.5 אינטש? אשמח לקישור לכזה מתאם/מוצא (עדיף מהארץ אבל אם אין בארץ אז חו"ל)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בגודל של 80 גיגה. יש לי מחשב חזק, אם דרוש מפרט אני ארשום פה בהמשך. העיניין הוא שאני לא לגמרי מבין איך העסק עובד. אם אני מתקין חלונות 7 על ה SSD ואת כל שאר התוכנות אני אתקין על HDD רגיל שיש לי עכשיו, אני בכלל ירגיש בהבדל כל שהוא ? או בגלל שאני מתקין תוכנות ב HD הרגיל אני לא אראה שום הבדל? האם בכלל משתלם לקנות SSD? תודה מראש ושבת שלום !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים, לאחרונה נהרס הדיסק הקשיח החיצוני שלי שהיה מחובר עם ספק. הגעתי להחלטה שאני קונה שניים, אחד פנימי למחשב ואחד חיצוני שלא יהיה מחובר קבוע אלא רק בעת גיבוי. האם אפשר המלצה לשני דיסקים קשיחים חיצוני ופנימי בנפח טרה בית כל אחד? האם יש מניעה מחברות כמו סגייט וסמסונג? לקנות רק ווסטרן? בדיסק קשיח חיצוני מה ההבדל העקרוני בין דיסק קשיח עם ספק וללא ספק? מה יותר מומלץ?.. תודה מראש למגיבים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. טוב בערך בשנה האחרונה ההארדיסק שלי עושה בעיות, הווינדווס כל בערך חודש-חודשיים עושה שגיאה שחסר קבצים לווינדווס והוא לא עולה. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה בהארדיסק כי אני לא רואה שהבעיה יכולה לבוא ממשהו אחר. עשיתי בנצ'מארק עם התוכנה HD TUNE וכל פעם הוא עשה שגיאה בנקודה הזאת: אפשר לראות גם שיש הבדל ענק בין המקסימום למינימום, והגרף "משתולל" בין המהירויות. אפשר לדעת בוודאות אם יש בעיה בהארדיסק לפי התוכנה? אני כבר מתכנן לקנות כונן חדש בגלל הבעיות שהוא עושה. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by marlboro,

1C82-0000-19E5-MAAX-4006-3080-9819 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 16/08/2006 22:44:04 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.3.2 Internal Version: 7, 2, 3, 2 Recorder: <YAMAHA CRW-F1E> Version: 1.0b - HA 1 TA 0 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 Drive buffer : 8192kB Bus Type : default (0) -> SCSI, detected: ? CD-ROM: <VJ1570Y PFZ681O >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === DiskPeripheral : Maxtor 6Y120P0 nvatabus Port 0 ID 0 D…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cilay,

אהלן אני רוכש היום סטרימר של פופקורן C200 ואני צריך לרכוש גם דיסק קשיח שיתאים לו מהרשימה הבאה : http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists איך הדיסק קשיח הזה?: Western Digital Caviar Green WD20EARS אמין? מהיר? יחזיק הרבה חומר של מדיה ... די דחוף אני מתכנן היום או גג מחר לרכוש את הכל. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה רק אצלי או שאצל כולם אחרי שנתיים-שלוש שנים הכונן האופטי (או כנראה הגומיות שם שאחראיות על הוצאת הכונן) לא יוצא החוצה כאשר אני רוצה להוציא אותו. הוא מנסה, אבל כאילו משהו תופס אותו. ורק בפעם השנייה/שלישית שאני לוחץ על כפתור ההוצאה הוא יוצא וגם זה אחרי שבהתחלה היה לו 'קשה קצת'. אני מניח שזה בגלל הבלאי/אבק וזה אצל כולם, אבל מעניין אותי לדעת אם אכן אני צודק או שזה רק אצלי?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kirma,

יש לי חבר שחוזר ממיאמי עוד כשבועיים השאלה היא אם כדאי לי להביא את ה SSD משם OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-120G 2.5" 120GB SATA III http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227706 המחיר הוא 225 דולר שיוצא בערך 225X3.6=810 ( ו 20 דולר החזר, יוצא 736) לעומת המחיר פה בארץ שהוא 1350 הכי זול בזאפ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ZeppeliN,

סתם רציתי ליידע אתכם שכרגע יש את המבצע הזה (קונים 2 מוצרים של VERBATIM, השני ב50% הנחה) תתחדשו :]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Liorking,

אני לא רואה שום מקום ברור במארז Antec VSK-4000 לחיבור של SSD. האם אני צריך לקנות מתאם במיוחד בשביל זה? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר לסגור את הפתיל. מצאתי את הפתרון כאן.

18. Started by almog1620,

יש ברשותי כ-30 דיסקטים מפורמטים ששוכבים בבית ומשום מה קשה לי לזרוק אותם... אני סנטימנטלי אילהם יותר מדי, פעם אחרונה שהשתמשתי בהם הייתה לפני חצי שנה על מחשב ציבורי ישן... העתקתי אליהם קובץ וורד סתם בשביל הכיף והאזנתי לקול מחט הכתיבה כמו ילד קטן חחח יש למישהו רעיון למה לעשות איתם חוץ מלזרוק לפח? תודה.

19. שלום לחברי הפורום. אני מחפש מארז דיסק "3.5 אמין ושקט ואם אפשר אז שיהיה גם אסתטי. חשוב לי שיתאים לדיסק SATA ויהיו לו יציאות USB 2.0 ו eSATA ויתאים ל - windows 7 ויתמוך בדיסקים לפחות עד 2TB **אני מתכוון שהדיסק ישמש אותי לגיבוי המחשב (כ-200GB) ולהשתמש בו להתקנת משחקים שירוצו ממנו-והאם יש דרישות מיוחדות לכך?? נתקלתי במספר מארזים ובמחירים שניראים לי טובים (אשמח לדעת אם יש טובים יותר): SNT - UB-102-SU2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UB-102-SU2&cart=126580242819308559〈=heb Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=N0003USU&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he מארז אלומיניום חיצוני לדיסק קשיח …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Evergreen,

שלום לכולם, יש לי שלושה הארדיסקים במערכת, שניים של WD ואחד מקסטור. על ערוץ IDE אחד יושבים WD800JB ו-WD400BB ועל השני Maxtor SATA 120GB. כמה שאלות: 1. ייתכן שהעובדה שה-BB וה-JB חולקים ערוץ מאיטה את ה-JB? (שניהם ATA100). 2. ה-JB מהיר יותר מה-SATA. זה הגיוני (בגלל שהוא של ווסטרן דיגיטל) או שצריך להניח שמשהו בחיבור שלו או בקונפיגורציה של ה-BIOS או של Windows XP לא אופטימלי? אם כן, מה למשל זה יכול להיות? 3. אני רוצה סט כבלים עגולים ובכל מקום אני מוצא רק ATA133. אפשר להשתמש בכבל ATA133 עם דיסקים שמחוברים על ATA100? תודה מראש לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rambonzo,

מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ברשותי כרגע הארד דיסק 250GB עם מחיצות של 80 ו-160 ג'יגה. אני רוצה לשכפל אותו להארד דיסק חדש בנפח 500GB כשאני משאיר מחיצה אחת כמו שהיא ואת המחיצה השנייה מגדיל בהתאם להפרש בנפח שאני מקבל. (המחיצה שאני משאיר כפי שהיא, היא זאת של מערכת ההפעלה) הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by FuZuL,

המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה??? האם שאני מבצע וייפ למחשב זה מוחק את כל הארדיסק או שאני יכול לבחור רק כונן מסויים? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by jamush,

לפני כחודש נשרף לי המחשב(ספק,לוח,זכרונות,ה.דיסק,CD,CDRW..) הכל הלך... אבל הכי חשוב לי ההרדיסק המידע נחוץ לשחזור מה לעשות וכמה זה יעלה לי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים