אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח לכולם. היום ניסיתי לצרוב מדיית DVD+R 8x ומשום מה לקח לי כחצי שעה לצרוב על כל המדיה, הצריבה בוצעה ב8x (מהירות המקסימלית של המדיה), דבר שאמור היה לקחת כ8 דקות. זכור לי שבעבר הצורב היה די רועש בזמן הצריבה, אך כרגע אני בקושי שומע אותו. אני משתמש בNero 6 ומדובר בצורב Samsung SH-S183L בן כשנה. מישהו נתקל בתופעה כזאת ? מה עושים ? *שחכתי לציין שניסיתי גם לעשות Image לדיסק DVD וגם זה לקח כחצי שעה*
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן. יש לי hdd wd my book 500gb בדקתי במנהל דיסק של w7 וראיתי שיש לו 30GB שטח ריק ולא מוגדר. שעשיתי על המחיצה הראשית "הרחב" אני מקבל הודעה לאחר next nex.. the opertion is not supported th object ואגב אי אפשר להגדיר מחיצה. מה ככה נבלעו 30 GB?? מה עושים? אהה ועם התוכנה Partion megic תעזור אז תומרו לי ואני יאלץ לעשות סדר ולמצוא את הדיסק שלה במידה והיא תומכת בw7 x64
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק נוסף של WD, בנפח 200GB, לא חדש, יד שניה, אבל ממישהו שעבד איתו חודש (בדוק). משום מה הוא עושה רעש ,קצת מוזר, אבל לי אישית הוא מציק. זה מעיין "שריקה", של "תדר גבוהה" ("תתתיייייייייייייייייייי...") יש לי 4 דיסקים קשיחים בנפחים דומים של אותה חברה,ואף אחד לא עושה רעש כזה. הדבר דיי מציק לי, אבל אני מפחד יותר שזה משהו שיכול לפגוע במידע (מידע חשוב,אני עורך וידאו, ואני שם סרטי וידאו גדולים של חתונות). מישהו מכיר את התופעה? מסוכן? מה המדיניות של ההחלפה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחדשתי בהאר דיסק חדש של טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל.בהתחלה הוא עבד מצויין והכל,אבל בימים האחרונים שמתי לב לזה שהוא ממש איטי.עשיתי לו בדיקת מהירות והוא מעביר רק כ10 מגה לשניה,בעוד שהאר דיסק אחר,גם של ווסטרן דיגיטל של 640 ג'יגה מעביר לי 100 מגה לשניה. מישהו יודע מה הבעיה?האם ההאר דיסק תקול?האם זו בעיה של חשמל משהו?הספק לא סוחב? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי אותו במחשב, הביוס קולט אותו אבל אבל המחשב לא עולה במצב של AHCI. *מערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן קשיח ואני לא מפרמט אלא מעביר לSSD. עזרה בבקשה. ד"א הwindows גם לא קולט את הכונן למרות שהביוס כן.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אנשים שלום 1. סביר להניח שהדיסק הקשיח שלי גוסס, אבל אני אחלוק איתכם את הסיפור, ואולי מישהו יציע משהו שלא חשבתי עליו: מדובר בדיסק קשיח בן כ-4.5 שנים של WD, בנפח 250GB. בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי ממש איטי ובהרבה מקרים מערכת ההפעלה פשוט "קופאת" לכמה דקות, ואז הבחנתי שהדיסק הקשיח עובד הרבה (ה LED האדום בחזית המארז דולק במשך זמן ממושך). נראה כי מערכת ההפעלה לא ממש "תקועה" אלא פשוט ממתינה שהדיסק הקשיח יסיים את פעילותו. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה עם מערכת ההפעלה (Windows 7), אז התחלתי לסגור תהליכים ושירותים, אבל זה לא עזר. בשלב מסויים שמתי לב שהעתקת קבצים בתוך הדיסק הקשיח הזה לוקחת הרבה מאד זמן, וגם לאחר שההעתקה מסתיימת הדיסק הקשיח ממשיך לעבוד. מכיוון שעל הדיסק הקשיח מותקנת ג…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה?
-
שלום לכולם: הנה פרטי המחשב: I7 920 GIGABYTE EX58 UD5 (זה בערך הדגם) ATI REDAON 5850 6GB RAM ההארדיסקים הבעייתים: SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB SUMSUNG F3 SPINPOINT HD103SJ 1TB X2 הבעיה התחילה כאשר חיברתי את SUMSUNG F3 SPINPOINT HD203WI 2TB הביוס גילה אותו והווינדוס לא גילה אותו, ולהיפך... נתתי לטכנאי והוא חיבר אותו עם שני האחרים ועכשיו כולם מוגדרים כדיסקים חיצוניים (הם מופיעים בווי הירוק הזה למטה בסרגל כלים של הדסקטופ - הוצאת חומרה באופן בטוח) הטכנאי אמר שכנראה הם מזוהים ככה בגלל שהם יכולים לעבוד ככה ואפשר לנתק אותם מתי שרוצים דרך הווי הירוק. האם זה אמור להיות ככה? הוא חיבר אותם על ACHI ו-G3. מה עושים? אשמח לקבל מענה, בתודה, מוטיקס
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. אני בטוח שהבעיה במע' ההפעלה (לכן שאלתי גם בפורום windows) האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מוזרה ונורא מציקה: יש לי צורב DVD של NEC (דגם: 3520A). מסתבר שהוא קורא רק חלק מהדיסקים - הוא קרא לי את כל המדיות DVD שניסיתי, וגם כמה דיסקים רגילים, אבל לאחרונה ניסיתי כמה דיסקים רגילים שהוא פשוט לא קרא - הוא התייחס אליהם כאילו יש דיסק ריק עם 0 מקום פנוי בכונן. אני יודע בוודאות שהדיסקים האלה מכילים מידע. זה קרה לי גם עם דיסק שקיבלתי עם הלוח אם של ג'יגה-בייט. שכפלתי אותו עם צורב במחשב אחר ואז הוא כן קרא את הדיסק הצרוב. מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לפתור? יש רעיונות? עדכון firmware יעזור פה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי צורב dvd מדגם: Sony RW DW Q28A הבעיה היא שהמחשב מזהה את הכונן ככונן cd ולא כ-dvd . זוהי בעיה מוכרת בקרב הצורבים מדגם זה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או להביא לי איזה שהוא דרייבר, תודה רבה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במחשב של חבר צרבתי DVD מתוצרת (CMC (RICOH הצורב : NEC 3520 כשהרצתי cd-speed העקןמה הייתה סבירה פחות או יותר. הבעיה היא שאני לא מצליח לקרוא את הדיסק במהירות סבירה במחשב שלי... אני מנסה לקרוא אותו באמצעות כונן DVD רגיל של TOSHIBA המהירות איטית מאוד, כשאני מנסה לבדוק את הקריאה בCD-SPEED , הכונן לא מתניע... מאוד שקט, וקורא במהירות X2 בערך... האם הכונן לא בסדר ? מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה הדיסק ? עכשיו אני מגלה שיש לי בעיה גם עם דיסקים רגילים... אני לא מבין איך זה יכול להיות, פעם אחת זה עובד טוב, פעם שניה עושה בעיות. כניראה שזה עיניין של מזל...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו באיזה פורום . קניתי כונן של Wd 500 ג'יגה כדיי לגבה ולשמור סרטים תוכנות משחקים הכל. העניין הוא שנגיד משחקים ששוקלים 2 ג'יגה 2.5 גג הוא מצליח להעיבר לכונן הקשיח מהמחשב אבל כשאני מנסה להעביר משחק ששוקל 6 ג'יגה כמו : Assassins.Creed או את המשחק Crysis או פשוט לא נותן לי להעביר אותם הוא מעלה לי הודעה שגיאה כזה מרובעת ויש בצד איק אדום ורשום לי שם ככה: " אין אפשרות להעתיק את Assassins.Creed : אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולארח מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על-ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים לחץ על לחצן ניקוי הסדיסק. " זה כל מה שרשום בהודעה מילה במילה, העניין הוא שזה כונן של 500 ג'יגה ונשאר לי …
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD-RAM של VERBATIM כאשר אני צורב איתו בנרו אז אני צורב 4.3 ג'יגה ב15 דקות שזה מאוד מהר אך אח"כ הוא מתנהג כמו דיסק רגיל לשיכתוב ואני לא יכול למחוק כלום אלא רק לעשות לו פורמט ואם אני פשוט מעביר לDVD-RAM קבצים אז הוא "מעתיק" אותם המהירות איטית מאוד מה לעשות שתהיה לי מהירות צריבה טובה וששימור על התכונות המדיה??
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המחשב הנוכחי כבר יותר מחצי שנה ורק היום שמתי לב למשהו מוזר (בעיקבות התקנת HDD נוסף שכרגע מחובר חיצונית ע"י USB). מערכת ההפעלה היא win8 pro. יש לי כונן SSD של סמסונג 840 series שמן הסתם הוא הכונן הראשי והוא מחולק ל5 מחיצות (כפי שיש בתמונה המצורפת): חלק ששמור ע"י המערכת -סבבה, כונן C עצמו היכן שwin יושב - סבבה, ועוד 3 מחיצות של 10GB כל אחת שאחת מהן לא הוקצתה בכלל ו2 מהן הן RAW. בזמנו כשהתקנתי את המחשב הדבר הראשון שעשיתי היה להתקין את המעדכן קושחה של סמסונג ולעדכן והכל היה בסדר. לא היו תקריות חומרה אחרות חוץ מספק שנשרף (שבטוח לא קשור לבעיה הזאת לדעתי) ועידכוני דרייברים כושלים של הכרטיס מסך (כנ"ל). אז האם זה אמור להיות ככה? כלומר בשביל התקן הזה של האיחסון המ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה חמור עם הכונן החיצוני שלי! הוא מעביר מידע במהירות של (נכון לרגע שכתבתי את זה) 20KBPS כאשר אמור להעביר קבצים במהירות 5MBPS + ככל הנראה משהו בו לא תקין... כן, יש עליו ביטוח וכמובן שאני אלך להחליף הבעיה היא שיש לי 440 גיג'ה של מידע עליו וכרגע אני מנסה להעביר לפחות חלק ממנו על המחשב שלי מישהו יודע על איזושהיא דרך שאפשר לטפל בתקלה בו?(אם בכלל אפשר) נ.ב ניסיתי כבר את error checking של windows הגעתי ל 50000 אלף קבצים(כ10% מהתהליך הסתיים) ...אחרי 24 שעות...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB קיצר אני מעביר דברים אצל חבר פיתאום זה מפסיק לזהות אותו וכאלו וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אותו יש לי שם דברים מאוד שלחתי אותו לתכנאי הוא אמר שאיפשר להוציא את המידע בדרך רגילה רק עם מעבדה בצפון. בקיצר אבל הוא מזהה אותו יענו לפעמים אפשר להכנס לתוך הדיסק און קי ואז שבוחרים תיקיה בתוכו זה מתחיל לא להגיב
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי די חדש SANDISK U3 SMART CRUZER MICRO 8GB העברתי אליו לאחר שקניתי אותו פעם אחת קבצים ומאז כשאני מכניס אותו למחשב אני לא יכול להכנס אליו. כשאני מכניס אותו לUSB הוא נותן לי את ההודעה הזו http://img397.imageshack.us/i/95472773.jpg/ כשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם שהדיסק בכונן אינו מאותחל, אני מנסה לאתחל אותו ואז כותב שלווינדוס לא היתה אפשרות להשלים את האתחול. מה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורם יש לי דיסק קשיח שדורש אתחול מה אפשר לעשות כדי לא לאתחל אותו זה מאוד חשוב לי להוציא את חומר :-[ :-[ :-[ תודה מרואש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום קניתי דיסק קשיח (500GB) וחיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים. הכונן מזוהה בBIOS וגם במנהל ההתקנים אבל הוא לא מוצג ב"המחשב שלי". אגב, חיברתי את הדיסק לאחר שמערכת ההפעלה כבר מותקנת. מערכת הפעלה Windows XP SP3 מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-