אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין VERTEX 3 PRO לVERTEX 3 הרגיל אני לא הבנתי מה מצדיק פי 2 מחיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים של WD הראשון הוא 320GB SATA2 16MB 7200RPM והשני הוא 500GB SATA2 16MB 7200RPM אני בקרוב עומד לקנות מחשב, עכשיו אני רוצה לדעת אם שווה לקנות כונן חדש של SATA3 או להשאיר את הכוננים הקיימים הנ"ל? תודה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באפשרותי לרכוש גם בארה"ב וקרוב משפחה יכול להביא. גם אשהה השבוע בגרמניה, (פרייבורג) ומכיוון שגרמניה ידועה במחירים זולים בכל מיני דברים, אם יש יתרון לרכוש בגרמניה, אין לי כל בעיה. האם שווה להשקיע בכונן חיצוני שהוא SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש אולי יישומים שיכולים להקל על הכונן ssd מבחינת שטח האחסון שלא ייגמר מהר? למשל CCleaner יכול לנקות ממנו זבל. זה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בזאפ, האופציות שעל הפרק הם: SanDisk 64GB SDSSDP064G Kingston SSDNow 60GB SV300S37A Crucial 64GB CT064M4SSD3 Crucial Solid Series 64GB CT064M4SSD2 OCZ Agility 3 60GB AGT325SAT360G מה לדעתכם הכי ממומלץ? מבחינת נתונים 'על הנייר' נראה שהOCZ הכי טוב. המחשב בין שלוש שנים, מיועד לאופיס וגלישה, אני מקווה שSSD יתן לו קצת זריקת מרץ. תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם במחשב asus k53S שלפי מה שבדקתי יש לו הארד דיסק 2.5 אפשר לשים איכשהו m.2 2280? אם כן איך? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 ורציתי לעשות מחיצה למערכת ההפעלה הכוללת 1.win xp 2. Program files (תוכנות חשובות...) 3.זכרון וירטואלי אז כמה גי'גה אני צריך לתת לזה ??? עריכה : כמה זיכרון וירטואלי אני צריך (יש לי 256זכרון DDR 333mhz ) ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. אני שומע לא פעם ולא פעמיים גם מאנשים פה בפורומים וגם מאנשים קרובים אליי, משפטים כמו: "כן, אצלי הכל מגובה ישירות לענן" או "יש לי דיסק חיצוני, אני מגבה אליו הכל" וכל מיני משפטים כאלה שהם בעיקרם הגיוניים מבחינת הרעיון אבל שגויים ברמה הטכנית. סנכרון של מידע אל הענן - הוא לא גיבוי. מהסיבה הפשוטה שמחיקה בטעות של קבצים על המחשב או הטלפון ימחקו גם בענן. הפעולה על המכשיר, גם אם נעשתה בטעות, תתבצע בעצם גם בענן. (ברוב המקרים יש אופצה לשחזור דרך סל מחזור אבל אי אפשר לסמוך על זה ומבחינה טכנית זה לא נחשב גיבוי) העתקה של מידע לדיסק חיצוני - גם זה לא נחשב גיבוי. זה אמנם עותק של המידע במקום "בטוח" אבל זו פעולה ידנית, על גבי מדיה לא הכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כונן חיצוני 320 גיגה ואני מעוניין להפוך אותו ל FAT 32 T אייך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז קודם כל, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל כיוון אבל אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה פה. (חיפשתי ולא מצאתי). התעדכנתי פה בפורום שאנשים פה קונים מדיות DVD-R מOffice Depot , של Verbatim (נדמה לי שככה כותבים) במבצעים שלהם. מחר אני מתכונן ללכת ולקנות כאלה מאופיס דיפו בתל אביב (מקווה שיהיו בחנות). השאלות שלי הן- 1. תוצרת איזו מדינה הכי מומלץ לקנות את המדיות הנ"ל? 2. אם הם לא יהיו על אילו מדיות אחרות אתם ממליצים מאותה חנות ותוצרת איזו ארץ ? (אשמח אם תסבירו איך לבדוק את המדיה קוד בחנות לפני הקנייה). 3. אילו מדיות CD-R אתם ממליצים? חשוב של חברה איכותית כי הקודמים היו של סתם חברה והצורב שלי (Nec3540) לא היה מסוגל לצרוב במהירות של יותר מ8X . 4. מה המחירים של המדיות (D…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במערכת 64 ביט עם 16GB זכרון פנימי, איך ניתן ליצור כונן קשיח מדומה פנימי של נגיד כ-10GB ? האם הדבר אפשרי ? האם הכונן אכן יהיה מהיר בצורה משמעותית ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם צורב חיצוני שמחובר ב-USB עובד לאט יותר מצורב פנימי? אני מתלבט אם להכניס אחד למפרט שאני בונה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, אני מעוניין לקנותSATA 3 SSD , כרגע יש לי את הלוח הבא עם אפשרות חיבור ב-SATA 2 בלבד : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3013#sp מהי האופציה על מנת שלא יהיה צוואר בקבוק? לקנות בקר sata3 PCI-E ולחבר את ה-SSD אליו? או שיש מתאם מ2 ל3? רצוי פתרון זול ככל האפשר אך העיקר שזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הים רכשתי HD חדש ונוצר מצב שיש לי יותר מדי מחיצות, רציתי לדעת איך אפשר לאחד שתי מחיצות (D וE) למחיצה אחת. כמו כן כל מחיצה כזאת היא בעצם גם HD שונה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(
-
רציתי לבצע לכונן החיצוני שלי איחוי (Defragmenter) איך שלחצתי על Defragmenter קפץ לי חלון הבא: רציתי לשאול אתכם, האם אפשרי בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני? ניסיתי מס' כוננים של WD בנפחים שונים, וכל פעם קפץ לי החלון הזה. 1-אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מהו אותו חלון. 2-האם ניתן בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לרכוש מארז לHD שלי אבל אם יש כבל בלבד אז זה מספיק לי... זה יותר קטן/קל/מאוורר/זול חשבתי לקחת את הכי זול, אך האם יש הבדל בין המוצרים וכדאי להשקיע יותר או שלדעתכם גם זה יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5592 כתוב שמהירות "העברת נתונים" היא 480Mbps אני משער שזה קריאה, כמה לדעתכם הכתיבה? האם זה מהווה צוואר בקבוק משמעותי? ומה ההבדל (חוץ מהSATA) לדגם הזה שעולה 120 שקל? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש נשרף לי המחשב(ספק,לוח,זכרונות,ה.דיסק,CD,CDRW..) הכל הלך... אבל הכי חשוב לי ההרדיסק המידע נחוץ לשחזור מה לעשות וכמה זה יעלה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי 12 חבילות מאייבורי, והם חזרו אלי ואמרו שיש להם רק 3. אני רוצה לקנות 200 או 300 דיסקים. מישהו מכיר מקום זול?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי המון תמונות, התקנות משחקים כבדים וסרטונים וכרגע ה3TB שקיים הולכים להיגמר. מעוניין לרכוש כונן נוסף בנפח של 6TB ומעלה. חשוב שיהיה אמין ויסחב תקופה יחסית ארוכה. תקציב של בין 600 ל900. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: SAMSUNG 500GB SATA 2 HD501LJ T166 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2425 2) WESTERN DIGITAL 500GB SATA 2 KS 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 איזה מהם עדיף מבחינת: א) ביצועים ב) שקט ג) קרירות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח של 640GB של WD לפני כ-3 שנים. לאחרונה הרגשתי באיטיות טעינה הן בעליית ווינדוס והם בטעינת משחקים (השוויתי גם לשחקנים אחרים) עם מפרטים פחותים משלי. ביצעתי defragment להארד דיסק וכמו כן בדקתי ואין בו אף סקטור/בלוק דפוק. כשקניתי את הדיסק הרצתי עליו בדיקה ב-hdtune. היום, 3 שנים לאחר מכן, התוצאות שונות. יש תמונות של התוצאות למטה. אולי למישהו יש הסבר למה צנח ה-burst rate ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
st1000lm014 וינדוס 8 מחובר למחשב נייד של לנובו. המחשב עולה ואז נכנס למצב תיקון, במצב תיקון אין הרבה מה לעשות, ניתקתי את הדיסק מהמחשב וחיברתי למחשב האישי שלי עם מחבר USB- SATA, המחבר עובד כמו שצריך(בדקתי עם דיסק אחר). הדיסק לא עולה בכלל, המחשב לא מזהה אותו. חיברתי מחדש את הדיסק למחשב נייד המקורי והפעלתי LIVE CD של ווינדוס 10 במטרה להגיע למידע שנמצא על המחשב. אפשר להיכנס לדיסק, אבל אחרי 10 שניות המחשב נתקע ואי אפשר לגשת יותר לדיסק הקשיח. וגם הוא נמחק מרשימת הכוננים הפעילים. יש מה לעשות? אגב, בביוס כן המחשב מזהה את הדיסק. הוא גם לא נשמע כמסתובב. אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-