עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, רכשתי לעצמי כונן קשיח חדש והתקנתי עליו win7 . את הכומן הישן שעליו מותקנת vista פשוט ניתקתי. עכשיו אחרי שראיתי שהכל בסדר בכונן החדש אני רוצה לחבר את הכונן הישן ולהעביר ממנו חומר.(הכונן הישן יעבור למחשב אחר). היות ולשניהם יש מערכת הפעלה ובגלל ששניהם כונני SATA ללא ג'ימפורים של primary /secondary האם תהיה היתנגשות בין שניהם? מה עושים? תודה,חיים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sEEdy,

אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי לקנות SSD ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ואני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף עליו, מה הSSD הכי טוב שיש במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום האם במחשב asus k53S שלפי מה שבדקתי יש לו הארד דיסק 2.5 אפשר לשים איכשהו m.2 2280? אם כן איך? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by efee123,

כותרת, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shimon23,

יש לי כרגע כונן קשיח אחד wd 80gb ide שמחובר ללא ג'אמפרים על מנת שיהיה מאסטר. היום קניתי את הכונן WD2500KS שאמור להיות מחובר עם SATA. חיברתי את הכונן, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הכונן השני מכיוון שאני מעוניין שהכונן עם ה IDE יהיה כרגע המאסטר. משום מה המחשב לא מזהה לי את הכונן SATA, לא בביוס ולא בווינדוס. מה אפשר לעשות? ד"א הלוח אם שלי הוא ABIT KV8 עם מעבד ATHLON 64 3000 S754.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני קונה הרדיסק נייד מחר או מחרתיים ואני צריך עזרה. לאחר קריאת מספר נעוצים ונושאים של משתמשים אני קצת מבולבל וקשה לי להחליט, אני צריך הרדיסק נייד לגיבויי תמונות, מסמכים ואחסון סרטי HD . הכיוון הוא 2TB מכיוון שחצי ממנו אני כבר יכול למלא והעלות לשקל שלו הכי משתלמת. ההתלבטות היא בין ‏My Book Essential Edition, 2TB USB 2.0 במחיר 770 ש"ח , ל כניית מארז חיצוני ‏Dynamode External USB 3.0 Hard Disk Enclosure במחיר 170 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10287 והרדיסק פנימי כלשהו (כנראה WD). למארז החיצוני יש יתרון ברור של ה USB3 (אם זה באמת יעבוד) השאלות: 1) האם המארז החיצוני של Dynamode ידאג לקירור הנדרש להרדיסק?…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כתבה חדשה ב-NetChief Blog, שמראה שכונני Seagate אמפירית נוטים להרבה יותר תקלות מכונני WD או Hitachi: [h=2]למה כדאי להיזהר מדיסקים של Seagate[/h]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by e-d-a,

יש לי צורב nec 3550a ודיסקים (הבנתי שמאוד טובים) של verbatim dvd-r 4.7 ושאני מנסה לצרוב data במשקל 4550-4600 אז הוא לא נותן לי ואומר שיש בדיסק 4480 (לא זוכר בדיוק כמה). למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by x-dream1,

קניתי מחשב חדש AMD XP200 לוח GIGABYTE ....... איך מציגים את הטמפ' של WD 80GB 8MB ? במחשב הישן יש לי HD IBM40GB והטמפ' מוצגת ב-SPEEDFAN בלי בעיה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jambo222,

שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rank,

מה ההבדל בין VERTEX 3 PRO לVERTEX 3 הרגיל אני לא הבנתי מה מצדיק פי 2 מחיר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by cganir,

שלום ! אודה לכם על המלצה לכונן DVD למחשב . משהו זול, וטוב. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Kirma,

יש לי חבר שחוזר ממיאמי עוד כשבועיים השאלה היא אם כדאי לי להביא את ה SSD משם OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-120G 2.5" 120GB SATA III http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227706 המחיר הוא 225 דולר שיוצא בערך 225X3.6=810 ( ו 20 דולר החזר, יוצא 736) לעומת המחיר פה בארץ שהוא 1350 הכי זול בזאפ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני בוחן כרגע את ההשתלמות של אפיק רכישת מחשב יד שניה, ואת העלויות הנלוות. האם לדעתכם ניתן לרכוש מחשב מיד2, נניח ב500 ש"ח, לחבר אותו לחשמל ולהתחיל לעבוד כרגיל, או שאני צריך להחליף את הדיסק הקשיח (ב 250 ש"ח נוספים)? למה עלי לצפות בעבודה כזאת(עם הכונן המשומש)? מה עלי לבדוק בדיסק בעת הקניה(/אחריה)? מה יכול להשתבש בתסריט הרכישה המדובר (מבחינת הדיסק הקשיח)? איזו עוד שאלה הייתי צריך לשאול אתכם ולא שאלתי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני כמה שנים משתמש בCrucial M4 128GB ואני די מאוכזב ממנו.. המהירויות שלו נמוכות בהרבה ממה שהם אמורות להיות (גם אחרי פרמוט) וכל פעם שיש הפסקת חשמל או אפילו ניתוק רגיל שלו מהספק כוח כדי לפתוח אתת המארז ולעשות שינויים בחלקים בו, הוא נכנס למצב שהBIOS לא קורא אותו, או שהוא כן קורא אותו אבל לא מוצא את המערכת הפעלה (והדרך היחידה לסדר את זה היא רק אם משאירים את המחשב דלוק למשך יותר מחצי שעה על מצב שכתוב בו שמערכת הפעלה נמצאה) בקיצור, לא אמין. אני מחפש כונן SSD בנפח 250GB עם מהירויות טובות, מחיר משתלם ובעיקר אמינות! בינתיים ראיתי המלצות עליו:Samsung MZ75E250 250GB מישהו יכול לתת עוד הצעות ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by XpideR,

שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רציתי לבצע לכונן החיצוני שלי איחוי (Defragmenter) איך שלחצתי על Defragmenter קפץ לי חלון הבא: רציתי לשאול אתכם, האם אפשרי בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני? ניסיתי מס' כוננים של WD בנפחים שונים, וכל פעם קפץ לי החלון הזה. 1-אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מהו אותו חלון. 2-האם ניתן בכלל לבצע איחוי לדיסק חיצוני. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הוספתי הארד אבל איך אני מחבר אותו יענו שיפיע לי במחשב שלי ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה??? האם שאני מבצע וייפ למחשב זה מוחק את כל הארדיסק או שאני יכול לבחור רק כונן מסויים? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

אני צריך המלצה ל-SSD למחשב נייד ישן יחסית עם קשיח די צולע של 5400RPM. מחיר לא ממש משנה, אפשר גם להציע מהאיביי.. באיזור ה-200 שקל לדעתי. 120GB אמור להספיק.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, קניתי לאחרונה SSD של סמסונג (840 הרגיל) בנפח 120 ג'יגה. היום לקחתי את המחשב שלי thinkpad t400. הוצאתי את ההרדיסק הרגיל ובמקומו שמתי את ה SSD ועשיתי התקנה נקיה של win 7 pro 64. ההתקנה עברה בלי בעיות אבל לאחריה לא ניתן להשתמש במחשב כי כל כמה דקות המחשב פשוט נכבה. אין מסך כחול, אין בעליה אח"כ שום הודעת שגיאה. פשוט נסגר לבד ללא התרעה. לא הותקנו שום תוכנות וההגדרה בביוס היא AHCI. משום מה נראה שבמצב safe mode לא הייתה את הבעיה הזו. ניסיתי להתקין כמה שיותר דריברים אבל אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך בSM וויתרתי על העניין. עכשיו ניסיתי להתקין win 8 pro 64 אבל פה הוא בכלל לא נתן לי להתקין אלא מראש אמר שיש שגיאה. התקנת win 7 pro 32 הסתיימה עם אותן תוצאות כמו ב64 ביט בכך שהמחשב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק מובנה האם יש אפשרות להתקין את כל התוכנות והמשחקים שעל הארד דיסק הזה במכה להארד דיסק מובנה אחר של מחשב נייח? ואם כן אשמח לקבל מדריכים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. אז קודם כל, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל כיוון אבל אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה פה. (חיפשתי ולא מצאתי). התעדכנתי פה בפורום שאנשים פה קונים מדיות DVD-R מOffice Depot , של Verbatim (נדמה לי שככה כותבים) במבצעים שלהם. מחר אני מתכונן ללכת ולקנות כאלה מאופיס דיפו בתל אביב (מקווה שיהיו בחנות). השאלות שלי הן- 1. תוצרת איזו מדינה הכי מומלץ לקנות את המדיות הנ"ל? 2. אם הם לא יהיו על אילו מדיות אחרות אתם ממליצים מאותה חנות ותוצרת איזו ארץ ? (אשמח אם תסבירו איך לבדוק את המדיה קוד בחנות לפני הקנייה). 3. אילו מדיות CD-R אתם ממליצים? חשוב של חברה איכותית כי הקודמים היו של סתם חברה והצורב שלי (Nec3540) לא היה מסוגל לצרוב במהירות של יותר מ8X . 4. מה המחירים של המדיות (D…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alexrta,

שלום לכולם. הים רכשתי HD חדש ונוצר מצב שיש לי יותר מדי מחיצות, רציתי לדעת איך אפשר לאחד שתי מחיצות (D וE) למחיצה אחת. כמו כן כל מחיצה כזאת היא בעצם גם HD שונה. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dodger,

אהלן קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שביקשתי היה זה של סיגייט. אחרי כמה ימים אמרו לי בחנות שיש בעיה של תאימות של סיגייט 418 עם המעבד של אינטל i5 ושמו לי במקום את ה5000AAKS‏ ‏שעולה 20 שקל יותר והנתונים שלו אותו דבר. יש לי 2 שאלות - אחת אם אתם מכירים בעיה כזאת, והשנייה אם הכונן של WD‏ ‏הוא באותה רמה וכדאי לי כבר להישאר איתו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים