עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי לכולם התייעצות קטנה.. יש לי המון מידע שמאוד יקר לליבי. כרגע יש לי 4 הארד-דיסקים ניידים, כולם 3.5 ובנפח של בין טרה לטרה וחצי. בהתחלה שני הארד-דיסקים היו לגיבוי שני הארד-דיסקים האחרים. בעצם, כל המידע היה כפול. כיום הגיע מצב שכל הארבעה מלאים, כל אחד במידע ייחודי. ז"א, אם איזשהו הארד-דיסק הלך, אז כל החומר הלך. אין גיבוי. חשבתי על שתי אופציות ורציתי להתייעץ אתכם: 1. לקנות עוד הארד-דיסקים ניידים לגיבוי. פחות נוח ולא יודע כמה משתלם כלכלית. 2. לקנות מחשב ייעודי למידע שבעצם עליו יאוחסן על המידע (מדובר על נפח התחלתי של מעל 4 טרה) והארד-דיסקים הניידים יחזרו למטרתם המקורית - גיבוי, במקרה שקורה משהו למחשב. אותו המחשב, מלבד זאת, לא צריך להיות בשמיים (אולי אני אקנה כרטיס טלוויזיה למ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by דין.,

שלום חברים, התחדשתי במסך FHD ואני רוצה לצפות קצת בבלו-ריי ולכן אני צריך נגן. במקרה אני גם צריך צורב דיוידי אז הרעיון לקומבו קפץ ישר לראש. מה דעתם על ה-SH-B083L של סמסנונג? או על כל נושא הצורב המשולב בכלל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hz707,

האם יש הבדלים בין הלוחות של גיגה בייט בנושא הרייד ? מתי כדאי להתשמש בבקר ולא ביכולת של לוח האם (האם לשני דיסקים בRADE 0 יש יתרון בבקר חיצוני - ומה היתרון ? ) האם יש המלצה לגבי בקר חיצוני .? מה הם כלי ה "DEFRAG" ל RAID 0 ? איך TRIM מתפקד בסביבה של RAID 0 ? GHOST יודע לעבוד עם IMAGE של RAID-0 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כתבה חדשה ב-NetChief Blog, שמראה שכונני Seagate אמפירית נוטים להרבה יותר תקלות מכונני WD או Hitachi: [h=2]למה כדאי להיזהר מדיסקים של Seagate[/h]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש 3 דגמים איזה מהם עדיף לקחת למחשב חדש שאני קונה? Kingston 250GB A2000 עולה 199 שקל ADATA XPG SPECTRIX S40G 256GB עולה 215 שקל ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO עולה 215 שקל מה יותר עדיף לקחת עד 256GB?

6. שלום לכם, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD. יש ברשותי לוח אם ASUS P5G41C-M LX, ומקריאה ברשת הבנתי שהוא לא תומך ב-AHCI. האם עדיין כדאי להשקיע ב-SSD, או שעדיף להחליף לוח אם (וכנראה שגם מעבד כתוצאה מכך)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omerz90,

שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג עם 1 TB מדגם HD103SJ האם אני יוכל לעשות איתו RAID 0 עם ST1000DM003 של סיגייט? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. סמסונג הכריזה על ה-SSD 9100 PRO לא מובן לי למה זה טוב עבור משתמש PC רגיל ? המבחנים הסינטטים נפלאים ככול שיהיו לא עוזרים בכלום ! למשתמש רגיל הם מתחממים מאוד אורך החיים שלהם Total Bytes Written (TBW) ב- 2TB הוא 1200 הדור הקודם 990 Samsung 9100 PRO SSD Brings 14,800MB/s Speeds and Generous 8TB Option - StorageReview.com המחיר שלהם כמעט כפול אבל על מה לשלם ?

9. Started by XCG120,

ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB חשוב לי שיהיה אמין,מהיר,איכותי ומחברת WD אבל לא חייב? ובנוסף מה עלי לדעת לפני שאני קונה דיסק קשיח חיצוני דיסק כזה או אחר ? ומה חשוב שיהיה בו? בתודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Animor,

שלום, קניתי דיסק קשיח של 640GB של WD לפני כ-3 שנים. לאחרונה הרגשתי באיטיות טעינה הן בעליית ווינדוס והם בטעינת משחקים (השוויתי גם לשחקנים אחרים) עם מפרטים פחותים משלי. ביצעתי defragment להארד דיסק וכמו כן בדקתי ואין בו אף סקטור/בלוק דפוק. כשקניתי את הדיסק הרצתי עליו בדיקה ב-hdtune. היום, 3 שנים לאחר מכן, התוצאות שונות. יש תמונות של התוצאות למטה. אולי למישהו יש הסבר למה צנח ה-burst rate ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rittberg,

אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by planB,

אני מתלבט בין שני החברות האלה, מה אתם אומרים???... אני רוצה צורב אמין ואיכותי...(: תקציב 400 ש"ח...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dante123,

היי חברה. חיברתי את הUSB שלי למחשב (XP) והוא זיהה שמשהו התחבר אבל הוא לא מזהה מה זה. למישהו יש דרך שהוא יזהה את הMP3? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ariel1k1,

שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מצאתי שניים זולים עם 8GB: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16773 2) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1563&aff=zap מה דעתכם עליהם ? איכותיים ? אמינים ? מהירים ? האם יהיה עדיף לקחת אחד של 4GB אבל עם יותר פיצ'רים ? כמו זה - http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4319#

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. גם חברת הענק האמריקאית מבצעת את המעבר הרשמי לטכנולוגיית ה-3D NAND, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שזה יסייע למחירים להתכווץ לכתבה

18. ההרדיסק הוא 80 GB של WD מפורמט. המחשב מזהה אותו כשהוא מחובר ישירות ל-IDE אך משום מה שמחברים אותו דרך הממשק של ה-USB לא רואים אותו ב"מחשב שלי" . כלומר, המחשב מזהה אותו, ורושם את זה בבלונים הצהובים שנפתחים בשורת המשימות, אך לאחר כל הזיהוי הוא לא מופיע "במחשב שלי" ולכן אין גישה אליו בכלל. ההתקן הזה עובד תקין (היה מחובר להרדיסק 40 GB שלצערי נפל, ומת.) איך גורמים למחשב "לראות" את ההרדיסק ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by עוד מישהו,

שלום, אני דיי חדש בנושא של חומרת SSD ולכן הייתי צריך להמלצה על SSD מהיר (למרות שכולם מהירים) חשבתי על X25 של אינטל אבל אני כבר לא יודע אם זה רלוונטי להיום. הנפח שהייתי רוצה הוא 32 או 64-בסה"כ הSSD ישמש למערכת הפעלה WIN 7 64 BIT והתקציב הוא באזור של ה 500 ש"ח ורצוי אפילו פחות. כנראה אני אזמין מ EBAY אשמח להמלצות בנושא. תודה מראש

20. Started by klayman,

בוקר טוב, מישהו יודע פחות או יותר מה מחירו של המוצר הבא : http://www.visualdg.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99_%D7%90%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F_QNAP/4xHDD/4xHDD/939-TS-459_PRO_II/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Overkiller,

שלום לכולם! יש לי הארד דיסק מהמחשב הישן שהייתי רוצה לחבר למחשב הנוכחי, ההארד דיסק הוא איזשהוא IDE בנפח 40 ג'יגה ויש לי עכשיו SATA2 בנפח 250; זה לא שאני רוצה להוסיף מקום, אני יודע שיהיה פשוט יותר לקנות חדש בגרושים, אני פשוט צריך את המידע שנמצא על הכונן הישן, הכונן היה כונן ראשי, ז"א שיש בו מערכת הפעלה מותקנת ושאר רקות....העניין הוא שאף פעם לא ביצעתי פעולה כזו....מה אני צריך לדעת? האם יש לי חיבור מתאים (דהיינו IDE) על הלוח אם? (מפרט מימין), אם וכאשר אני אצליח לחבר, איך אני רואה את המידע שעל הדיסק? איך אני מעביר מידע מאחד לשני? תודה רבה לעונים -רון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by romi103,

בס"ד באיזה שהוא מקום ראיתי שמישהו כתב את המשפט הזה: "כדי למקסם (את המיהרות) עליך להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק SSD ובנוסף להכניס עוד אחד למחשב ועליו לשמור את החומרים. חשוב מאד שהתוכנה והחומרים לא יהיו על אותו דיסק. במיוחד אם אתה עובד עם CS6." . השאלה למה זה חשוב שהתוכנות לא יהיו באותו דיסק של מערכת ההפעלה? שיהיה עוד SSD ? לעשות על זה RAID ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaks,

נהרס לי לפטופ עם הארדיסק SSD מסוג msata, אני רוצה לגשת למידע הנמצא עליו ואין ברשותי מחשב שתומך בממשק הזה. האם יש דרך לחבר את ההארדיסק באמצעות מתאם/מגירה כמו שאפשר לעשות עם כל הארדיסק רגיל של 2.5 אינטש? אשמח לקישור לכזה מתאם/מוצא (עדיף מהארץ אבל אם אין בארץ אז חו"ל)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Liorking,

אני לא רואה שום מקום ברור במארז Antec VSK-4000 לחיבור של SSD. האם אני צריך לקנות מתאם במיוחד בשביל זה? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר לסגור את הפתיל. מצאתי את הפתרון כאן.

25. יש למישהו מושג איזה תוכנה מתקנת סקטורים פגומים בהרדדיסק.. אבל משהו טוב ...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.