אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
אני אוסיף דגמים לפי דרישה, ומכיוון שאין לי מושג או חצי מושג בנושא אני אשמח להמלצות ודרישות, ואחרי שיהיו דגמים אני אפנה לחברות לראות אם יש על מה לדבר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם ברצוני לרכוש צורב חדש ניגשתי להרבה חנויות וכול אחד אומר לי משהו אחר LG/YAMAHA 44*24*44/פלקסטור 48*24*48שמגיע החודש/TEACH 40*12*40/LITE ON 40*12*48 אני צריך עזרה בבחירה אני צורב די הרבה גם מוזיקה וגם קבצים אני מחפש את הצורב האמין והמהיר ביותר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. במחשב שלי עם לוח אם ASUS P4C800 DE יש צורב, סידירום והארדיסק SATA . הסידור שלהם מהחנות קצת משונה בעיני - אשמח אם תגידו לי מה עשו פה ? והאם יש מקום לשיפור ? הצורב - FIRST PRI כלום - FIRST SLAVE כלום - SECOND PRI סידירום - SECOND SLAVE הארדיסק סאטא - THIRD MASTER כלום - FORTH MASTER תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יש משיהו יותר טוב טוב מה HD הזה בטווח מחיר זהה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם האחרונה לפני שאני קונה? דרישותיי: 1. מהיר 2. אמין 3.שקט 1. Samsung HD501LJ אשר קיבל ציון נורא גבוהה כן מבחינת הביצועים וכן מבחינת הרעש : http://www.anandtech.com/storage /showdoc.aspx?i=3031 2. WD5000AAKS 500GB הכונן המפורסם... אשר אני בספיקות לגבי הרעש שלו והאמינות - מה אתם אומרים? 3. Barracuda 7200.11 500gb ST3500320AS 32MB היתרון של ה 32MB - מה בקשר לכל השאר? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני וראיתי עכשיו מבצע ב ksp שאפשר להשיג בו 2 כוננים חיצוניים של Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB במחיר של כ- 540 שקל ביחד!!! רציתי לדעת אם הכונן הזה מומלץ?? והאם מישהו מכיר כונן אחר שיש עליו מבצע ושווה יותר לקנות אותו? תודה אליה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה על כונן חיצוני בנפח 2TB, שמיועד לעמוד במקום ולאחסן סרטים וכו'. אין כוונה לנייד את הכונן, והוא צריך לעמוד גם בדרישות הבאות: אמינות מרבית, לא מעוניין להתעסק עם קריסות, אבדן מידע והחלפות. מהירות 7200 RPM, אני רוצה ביצועים טובים. אם אפשר, שהחשמל מה-USB יספיק בלי לחבר בנוסף הזנת מתח משקע חשמלי. חוץ מזה, שמעתי הרבה דרעק על כונני Western Digital ישירות מחברים קרובים שקנו ונכוו, אז אני חושב שהמותג הזה יורד מהאופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני רוצה לחבר HDD מאוד ישן למחשב שלי. אבל בגלל שכל היציאות ה-SATA3 שלי תפוסות (צורב, הארדדיסק), אני רוצה להשתמש דווקא ב-SATA1. למה? כי יש לי לוח של ASUS דגם H67, ויכול להיות שהיציאות הללו תקולות. אפשר בבקשה הסבר למציאה של היציאה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי BOOTABLE DISK אבל הוא מלא סריטות ואני רוצה לצרוב אותו לפני שהוא לא יהיה קריא ביכלל, אז עשיתי לו IMAGE וניסיתי בעזרת הנרו בcd -rom (boot)1 והוא לא עשה לי בוט דרך הסידי יש שם עוד אפשרות של cd- rom (efi boot)1 אני לא יודע מה זה, אז בשורה התחתונה איך אני עושה BOOTABLE דיסק ללא CD COPY? ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה חיברתי למחשב של אחי הארד דיסק של סיגייט 500GB חדש שקניתי עם מתאם מתח מחיבור רגיל של הספק לחיבור חשמל של SATA והוא נשרף הלכתי לחנות והחלפתי אותו ושחיברתי שוב הוא שוב נשרף מה יכולה להיות הבעיה? המתאם הזה של המתח יכול להיות שהוא שרף אותו כי ניסיתי לחבר איתו צורב דיוידי פעם שגם נשרף לי ועוד הרד דיסק 160 של WD יכול להיות שהמתאם הזה דפוק? אני ישמח לעצות כי אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5638&CatCode=399 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8782&CatCode=399 ומה עדיף לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני גולש לפעמים בפורום פה וראיתי שיש משהו שנקרא כונן SSD שהוא יותר מהיר מכונן רגיל(לפי מה שהבנתי...) ובאמת, ברוב המשחקים החברים שלי טוענים יותר מהר מימני אז החלטתי שאני רוצה אחד כזה שיכול להכיל 3-4 משחקים (Battlefield,COD,Assasian Creed) אפשר הצעות ?? (אם צריך מפרט של המחשב תגידו, אני יביא
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים את זה? יש לי דיסק קשיח חדש וזה 500 ג'יגה כרגע על מחיצה אחת ואני רוצה לחלק את זה לשתי מחיצות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הרדיסק עובד במצב AHCI דרך הוינדוס (ולא דרך הביוס)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן נייד 500 גיגה שאני משתמש בו לצורכי עבודה, אני מנייד את הקבצים שלי על הכונן הנייד ועוד עליו גם כן בבית ובעבודה, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לסנכרן ולגבות אוטומטית כל מה שאני עושה . נגיד לכונן שיש לי במחשב, כונן 500 גיגה שכל איזה כמה זמן או אוטמטית או באמצעות תוכנה יבוצע גיבויי מהכונן הנייד לכונן הפנימי שבמחשב, ככה שבמידה ואחד הכוננים יתקלקל/יגנב וכ'ו יהיה לי תמיד גיבויי של כל הקבצים החשובים שלי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבנתי שהסדרה F3 של סמסונג היא הבחירה הטובה בסטה 2. איזה מבין הסמסונג האלו עדיף? 1TB 7200RPM 32MB, SATA II F3 HD103SJ http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1219 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105Si http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=511
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שרצוי לקנות מודל אחר במקרה ויש לי רק SATA 2 ולא SATA 3? בנוסף, איפה כדאי לקנות כונן כזה? אני מעוניין להוסיף את הכונן לPC שלי ולעשות מיגרציה של מערכת הפעלה לכונן הSSD. הבנתי שהכונים האלה באים עם תוכנות למיגרציה? אז איפה לקנות ומה כדאי לקנות בדיוק בהנחה ויש לי SATA 2 ולא SATA 3?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב חדיש שרץ עם חלונות XP SP 2. לוח אם 945P-S3 של GIGABYTE וכונן קשיח 160GB SATA 2. הביוס מזהה את הכונן כ SATA אך באמצעות device manager +EVEREST+SNANDRA +HD TUNE כולן טוענות כי הכונן שלי רץ רק במהירות UDMA 5 כלומר ATA 100 וזה במקום מהירות ATA 300 (sata 2 . כלומר הפסד גבוה בביצועים של הכונן . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה האופציה הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי 2 הארד דיסקים במחשב(160GB של WD מדגם 1600AAJS, ו-1TB של Samsung מדגם HD103SJ). כבר כמה חודשים שהסמסונג עושה בעיות ולאחרונה אפילו WIN7 לא זיהתה אותו כמה פעמים. תוכנת Hard Disk Sentinel נותנת את ההודעה הבאה: Failure Predicted - Attribute: 1 Raw Read Error Rate, Errors occurred while reading raw data from a disk. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 895 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. הה.דיסק נקנה ב RSM לפני פחות משנה ועדיין באחריות. מכיוון שהכונן מלא במידע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-