אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי, נראה לי מתאים יותר לפתוח תרד חדש, כי בניגוד לקודם זה לא שאלות כלליות. אלו דגמים ספציפיים מהבלק פריידי באיביי/אמזון/עוד מקומות אם אתקל במשהו. https://www.ebay.com/p/Seagate-Constellation-ES-2TB-Internal-7200RPM-3-5-ST32000644NS-HDD/92246111?iid=162340737898&_trkparms=5079%3A5000006421 190ש"ח 2 TB https://www.ebay.com/p/Seagate-Barracuda-2-9TB-Internal-7200RPM-3-5-ST3000DM001-HDD/111355521?iid=263110789972&_trkparms=5079%3A5000006421 210 ש"ח 3TB https://www.ebay.com/itm/WD-2TB-RE4-WD2003FYYS-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s-3-5-Enterprise-Hard-Drive/162680175286?_trkparms=5079%3A5000006421 2TB ש"ח193 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן שלי נשרף עקב נפילת חשמל...עכשיו אני צריך אחד חדש ואחד חיצוני לגיבוי כבר מעל לחצי שנה לא נגעתי בכל עניין החומרה ואין לי מושג מה הולך עכשיו בשוק, אז אני אשמח לקצת עזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 20:57:05 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=27145&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=25009&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2 עשיתי חיפוש קטן, מה אתם אומרים עליהם?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 21:01:45 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי דיסק קשיח של Western Digital - 30GB מחבר, הרכבתי אותו וכאשר באתי לפרמט אותו פעולת הפירמוט לקחה המון זמן (השארתי אותו כל הלילה ובבוקר הוא עדיין פירמט). בסוף הפירמוט הוא נתן לי הודעת שגיאה. החלפתי לו מיקום אחר במחשב וחיברתי אותו לIDE אחר - כרגע המחשב לא מזהה את ההרד דיסק (גם לא בBIOS) במחשב שלי. במחשב של אח שלי הוא מצליח מדי פעם לזהות את ההרד דיסק בBIOS אבל הוא בפועל מערכת ההפעלה אינה מזהה אותו. כמה שאלות: יכול להיות שפעולת הפירמוט הרסה לי את ההרד דיסק? ??? שמעתי על עוד כמה הרדיסקים של Western Digital של 30GB שהיו להם תופעות דומות, יכול להיות שהסידרה של ה30GB לא מוצלחת? וכמובן למי שיש איזשהו פיתרון אז בשימחה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המלצה למשהו מסוים ? בעיקר בכדי להעביר סדרות\סרטי HD. אשמח לקבל המלצה על DOK מהיר איכותי ואמין. וכמה אמור לעלות DOK כזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. במחשב שלי עם לוח אם ASUS P4C800 DE יש צורב, סידירום והארדיסק SATA . הסידור שלהם מהחנות קצת משונה בעיני - אשמח אם תגידו לי מה עשו פה ? והאם יש מקום לשיפור ? הצורב - FIRST PRI כלום - FIRST SLAVE כלום - SECOND PRI סידירום - SECOND SLAVE הארדיסק סאטא - THIRD MASTER כלום - FORTH MASTER תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז קודם כל, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל כיוון אבל אני מקווה שהשאלה שלי מתאימה פה. (חיפשתי ולא מצאתי). התעדכנתי פה בפורום שאנשים פה קונים מדיות DVD-R מOffice Depot , של Verbatim (נדמה לי שככה כותבים) במבצעים שלהם. מחר אני מתכונן ללכת ולקנות כאלה מאופיס דיפו בתל אביב (מקווה שיהיו בחנות). השאלות שלי הן- 1. תוצרת איזו מדינה הכי מומלץ לקנות את המדיות הנ"ל? 2. אם הם לא יהיו על אילו מדיות אחרות אתם ממליצים מאותה חנות ותוצרת איזו ארץ ? (אשמח אם תסבירו איך לבדוק את המדיה קוד בחנות לפני הקנייה). 3. אילו מדיות CD-R אתם ממליצים? חשוב של חברה איכותית כי הקודמים היו של סתם חברה והצורב שלי (Nec3540) לא היה מסוגל לצרוב במהירות של יותר מ8X . 4. מה המחירים של המדיות (D…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה זמן שאני מרגיש ושומע את ה-HD שלי מקרטע, הרצתי עליו את הבדיקות של SAMSUNG (הורדתי מהאתר של סמסונג), וקיבלתי הרבה הודעות שגיאה של ERROR: LBA index וכמובן הודעת שגיאה בסוף הבדיקה. (מצורפות תמונות). האם יש מה לעשות בנידון? או פשוט לקחת את ה-HD לחנות שבה קניתי ולדרוש החלפה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן נייד 500 גיגה שאני משתמש בו לצורכי עבודה, אני מנייד את הקבצים שלי על הכונן הנייד ועוד עליו גם כן בבית ובעבודה, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לסנכרן ולגבות אוטומטית כל מה שאני עושה . נגיד לכונן שיש לי במחשב, כונן 500 גיגה שכל איזה כמה זמן או אוטמטית או באמצעות תוכנה יבוצע גיבויי מהכונן הנייד לכונן הפנימי שבמחשב, ככה שבמידה ואחד הכוננים יתקלקל/יגנב וכ'ו יהיה לי תמיד גיבויי של כל הקבצים החשובים שלי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש בנושא של חומרת SSD ולכן הייתי צריך להמלצה על SSD מהיר (למרות שכולם מהירים) חשבתי על X25 של אינטל אבל אני כבר לא יודע אם זה רלוונטי להיום. הנפח שהייתי רוצה הוא 32 או 64-בסה"כ הSSD ישמש למערכת הפעלה WIN 7 64 BIT והתקציב הוא באזור של ה 500 ש"ח ורצוי אפילו פחות. כנראה אני אזמין מ EBAY אשמח להמלצות בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לדעת על איזה הרד דיסק 250GB SATA 1 אתם ממליצים לרכוש? תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הכונן של Samsung sata HD 103sj אני צריך המלצה על כונן חדש בנפח 250 גיגה לפחות בתקציב עד 500 ש"ח אולי עדיף לי לקנות כונן ssd? תודה למומחים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כונן חיצוני 320 גיגה ואני מעוניין להפוך אותו ל FAT 32 T אייך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי הרדיסק חיצוני של wd והוא עבד יפה מאוד, ועכשיו הוא עושה בעייה, המחשב מזהה שמשהו נכנס, אבל הוא לא מראה לי את הכונן שלו, לא קופצת לי תקייה שלו, נסיתי עם הרדיסק אחר והיה בסדר. ניסיתי להחליף כבל וגם זה לא עבד...הכבל של ההרדיסק שלא נפתח, עובד על זה שפועל כשורה אז בעצם זה לא הכבל. על ההרדיסק נדלקת נורה כאילו הוא עובד, אבל במחשב הוא לא מופיע. מה יכולה להיות הבעייה? אני לא רוצה לפרמט אותו יש לי שם מלא תמונות של המשפחה. מה עוד אפשר לעשות בלי לפרמט? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה חיבור LVD בכרטיס סקזי ובמה הוא שונה בחיבור 68 פין רגיל ? ואיך זה יכול להיות שמהירות העברה של סקזי היא 160MB/sec כאשר התקן PCI יכול להעביר מקסימום 133MB/sec ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם במחשב asus k53S שלפי מה שבדקתי יש לו הארד דיסק 2.5 אפשר לשים איכשהו m.2 2280? אם כן איך? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לרכוש כונן SSD, לצורך התקנה של המערכת הפעלה 7 64Bit והמשחק BF4 ועוד משחק אחד, השאלה העיקרית היא: האם 128 ג׳יגה יספיקו לי לצורך זה? כי ה250 ג׳יגה יחסית יקר לי עכשיו כ1000 ש״ח. כיום הדיסק C שלי הוא 100 ג׳יגה, וזה מספיק, כי הכל מחולק לשלושה מחיצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות כרטיס microSD בגודל 32GB, ובנוסף אני מעוניין לקנות קורא+כותב שמתאים לו. אני יודע כבר איזה כרטיס אקנה, זה יהיה זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823422 עולה 144שח. עכשיו השאלה איזה קורא+כותב לקנות? מה הכי מהיר שיש, שיתאים למהירות של הכרטיס? תודה רבה card
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן קשיח 500GB אבל אני לא יודע מה טוב איכותי ומהיר... אני צריך המלצה! תודה לעוזרים. ואם אפשר לבחור אותו ב-tms אני אשמח...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב שלושה כוננים של 250GB מחוברים ב-RAID5. במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר ומהיר יותר, הזמנתי כונן SSD 32GB מסוג SLC תוצרת Samsung וכונן WD 640GB. אני רוצה כמובן להתקין על ה-SSD את מערכת ההפעלה (Vista 32bit) ולהשתמש בכונן הקשיח לאחסון, אולי אפילו נשלף. יש לי התלבטות בין שתי אפשרויות שנראות לי הסבירות ביותר: 1. לקנות כונן קשיח נוסף זהה ולעשות משניהם RAID (שחלקו יהיה RAID0 עליו יהיה ה-Page File) אבל אז אני צריך לוותר על האפשרות לשלוף את הכונן הקשיח מהמערכת כשהוא לא בשימוש... 2. להשאיר את ה- Page File על ה-SSD, כשהפחד העיקרי הוא מקיצור חייו של הכונן. האם צריך לדאוג מאורך חייו של הכונן? מה לדעתכם עדיף? אשמח גם להצעות אחרות... אולי לבטל את ה Page File לחלוטין? בנוס…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כונן SSD מדגם Crucial M4 128GB, שדרגתי את הקושחה ל-040H. התקנתי Windows 8 מחדש, ביצעתי Restart פעם ראשונה והכונן נעלם. ה-BIOS לא מראה אותו בכלל (קודם הוא כן הראה). ניסיתי לבצע Power Cycling, אך ללא הצלחה. יש עוד הצעות? בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי למחשב נישן שלי הרדיסק WD 20GB 5400RPM. אני רוצה להעביר את כל מה שיש לי מההרדיסק הישן (6 GB :) אל החדש כולל הווינדוס וכולל הכל. יש איזשהי דרך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שרצוי לקנות מודל אחר במקרה ויש לי רק SATA 2 ולא SATA 3? בנוסף, איפה כדאי לקנות כונן כזה? אני מעוניין להוסיף את הכונן לPC שלי ולעשות מיגרציה של מערכת הפעלה לכונן הSSD. הבנתי שהכונים האלה באים עם תוכנות למיגרציה? אז איפה לקנות ומה כדאי לקנות בדיוק בהנחה ויש לי SATA 2 ולא SATA 3?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-