אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. הצורב שלי- TEAC CD-W552E , בן כשנה וחצי, לא עבר אצלי "התעללויות" מיוחדות... לאחרונה,הצריבה הפכה לבלתי אפשרית- הן נסיונות בצריבה עם התכנה שבאה עם ה XP, או לחילופין, בנסיונות עם NERO תהליך הצריבה,מסתיים כביכול בצורה תקינה אך כאשר אני מנסה לקרוא את תכולת הכונן,מתוך "סייר הקבצים", העסק נתקע... השימוש הוא תמיד באותה מדיית צריבה, שבזמנו, עבדה ללא כל בעייה. בימים האחרונים,הצורב,פשוט חדל להראות סימני חיים - והפך, ללא כל פעולה מצידי, ל DISABLED, ב DEVICE MANAGE... כל נסיון, להפוך אותו ל ENABLED, לא עוזר, הוא נשאר כפי שהוא- בלתי שמיש... העצה שקיבלתי היא, לא לשבור את הראש, פשוט לקנות חדש... מה דעתכם, האם ישנן בדיקות שאוכל לעשות, כדי לאבחן את מצבו? באם אכן, נ…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי לפני קצת פחות משנה רכשתי את הדיסק הזה: http://kst.co.il/Product.asp?productid=857 שלוש שנים אחריות, 2 טרה, 3.5 אינטש, USB-3. עקב רעשים שהוא עשה, פניתי לחנות ממנה רכשתי (KSP) ולאחר בדיקה אמרו לי שיביאו לי דיסק אחר, חדש, מהדגם הזה: http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=885&language=1 על הנייר - הם נראים בדיוק אותו הדבר. ההבדל העיקרי שהוא נותן 'רק' שנתיים אחריות, אבל נאמר י ב-KSP שהם יאריכו לי את האחריות ל-3 שנים מינוס החודשים שעברו מאז שרכשתי את הדיסק. הם טוענים שהם מחליפים כי כבר כמעט שום חנות בארץ לא מוכרת דיסקים של סמסונג.... מה דעתכם? זה בסדר? לעשות את ההחלפה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה חוויתי מות של הארדדסיק של SEAGATE מדגמי ה500GB והוא הוחלף באחר כבוד לWD ללא שאלות מיותרות- אבל כאן הבעיה הקלה כי המחשב הוא של אחותי ובאמת לא מסובך להתקין אותו מחדש. קניתי את אותו HDD להורים שלי(שני המחשבים נקנו בו זמנית) והוא עדין לא מת- בחנות מוכנים להחילף לי אותו גם לWD. הבעיה: על הHDD שאני רוצה להחליף יש 2 מערכות הפעלה שרצות XP וויסטה- ולהתחיל עכשיו להתקין הכל מהתחלה זה סיפור מההפטרה(למעלה מ6 שעות עבודה). עכשיו שתי מערכות ההפעלה מגובות בנפרד על GHOST שנוצר מתוך מערכת ההפעלה של כל אחד מהם(קובץ גוסט של ויסטה שנוצר על ויסטה וקובץ גוסט של XP שנוצר מתוך הXP), בנוסף יש עוד פרטישן של קבצים שלא קשורים למערכת הפעלה. השאלה היא: איך אני "מצלם" את כל ההארדדיסק(…
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי אחד שיש בו 150 גיגה ואחד שיש בו 850 גיגה. יש אפשרות לשלב בין שניהם ? או לפנות מקום בכונן של ה150 על חשבון ה850 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp ואני מעוניין להוסיף לו SATA 3 ו-USB 3.. ראיתי שיש כרטיסי PCI אבל האם יש כרטיס PCI אחד שכולל את שניהם? אולי גם יצא לי יותר זול.. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס SD גדול ככל האפשר שלא משתמש בטכנולוגיית HC. כ"כ המהיר ביותר (האם כל הX133 למינהם הם HC או לא)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות HD SATA חדש - 250GB עד 450 שקל. חשבתי ללכת על Maxtor Diamondback21, אבל יש לו רק 8MB והבנתי ש16MB עדיף. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש בעל חיבור סאטא ברצוני לדעת מה הגודל המשתלם ביותר לרכישה היום, באופן עקרוני אחרי התבוננות במחירים אני חושב שההתלבטות היא בין 120 , 160לבין 200 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צהריים טובים. כפי שבטח ידוע לרובכם, הוכרזה סדרה חדשה של דיסקים קשיחים מבית היצרנית "Seagate", בשם "7200.12". כונן בנפח 500GB מהסדרה החדשה אמור להגיע לחנויות בחו"ל ביום שני הקרוב. בקיצור, הייתי מעוניין לדעת האם Seagate מתכננת להכיל בסדרה כוננים בנפחים של 250GB, 320GB, 1TB ו-1.5TB? תודה רבה לעוזרים וסופשבוע מעולה לכולם
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שהסדרה F3 של סמסונג היא הבחירה הטובה בסטה 2. איזה מבין הסמסונג האלו עדיף? 1TB 7200RPM 32MB, SATA II F3 HD103SJ http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1219 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105Si http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=511
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים עם לוח אם ASRock H87M. באתר החברה יש בביוס האחרון, כאן, עדכון לתמיכה ב-NVMe ו-m.2. איך הביוס אמור לתמוך בתקנים האלה אם אין לו סלוט ל-m.2? אני יכול באיזה שהיא צורה להשתמש ב-SSD בתקנים האלה בלוח הזה? תודה לעונים מצורפת תמונה של העדכון ביוס שבאתר של אסרוק
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והארד דיסק חדש עכשיו, יש לי גם את ההארדיסק הקודם שהוא לדעתי פחות מהיר ומן הסתם פחות חדיש. האם זה שאני אחבר גם את הישן ייפגע בביצעים של החדש בצורה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברה אני בהתלבטות גדולה עם לקנות כונן ssd בחו"ל (ארה"ב). שם זה יוצא לי הרבה יותר זול, אבל בכל זאת כונן טוב של 120gb עולה שם מעל 200$. שווה את זה? חשבתי אולי על ה-vertex 2, למישהו יש התנסות עם הכונן הזה, או כונן דומה מבוסס sandforce? או שעדיף להשקיע על כונן כמו crucial c300 שנותן מהירויות קריאה מטורפות, אבל הבעיה היא שאין לי לוח תומך sata3 אז הוא יעבוד על sata2. אני לא רוצה את הכוננים של אינטל, כי הם הרבה יותר איטיים... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה... תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A ובסלון DVD די מעפן של פרוסאונג ג'רמני (LOL). על איזה מדיות אני צריך לצרוב כדי לראות בסלון? ואיך אני יודע באיזה פורמטים הוא תומך או לא?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מספר מה קרה אני צריך לציין שהמחיצה השנייה במחשב (D), יש בה 100GB מלאים בפרויקטים של שנים... כל המוזיקה שלי שאני לא רוצה לחשוב מה קורה אם זה הולך... כל הסרטים שלי, חודשים על גבי חודשים על גבי חודשים של איסוף מידע למוד שאני עובד עליו, מליון תמונות וסרטי תעודה... קבצים נדירים של האחים שלי, תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שאין להם גיבוי, ספרייה עם קבצים אישיים שלי אחרים ועוד ספרייה עם כל קבצי ההתקנה שאני צריך לאחר פירמוט - ככה שאם אתם ממליצים על משהו לעשות, בבקשה, בבקשה בבקשה שזה יהיה משהו בטוח או לפחות תנסו להסביר לפני ולא "תנסה XYZ" ואז אני אגלה שהכל הלך כי אם זה הלך... אני פשוט מרושש מבחינת תוכן, קשה להסביר את זה במילים, זה בערך כמו שלמישהו נשרף העסק. עכשיו ככה,…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה DOK שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כמו APACHE MYSQL PHP שיהיה אמין, קומפקטי, ולא יפשל.. חשבתי על SanDisk Cruzer Micro U3 1GB מחירו 56 שקל, הוא מבית טוב ותומך בהרצת תוכנות (U3) מה אתם מציעים?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ10 מחשבים שהולכים לאחסן פרויקטים חשובים , חלקם יותר חדשים וחלקם יותר ישנים. אני צריך בקרי רייד איכותיים ואמינים בשביל המחשבים האלה שיריצו RAID 1 על כונני SATA יחסית חדשים (צריך לזכור שלא כל לוחות האם תומכים SATA). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן, לא מזמן הוצאתי הארדיסק של WD (בנפח של 40 ג'יגה) ממחשב ישן... ההארדיסק קצת רועש ומצפצף, אבל הוא מתפקד בתור ה- pr0ndrive. לאחרונה שמתי לב לתופעות מוזרות שהוא גורם להן, כגון תקיעת המחשב, BSOD, ועוד... היום, כשהרצתי Chkdsk, הוא נתקע ב- 40%, המסך קפא לרגע, אז הופיע ה- BSOD. מה זה אומר? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח 3T בטעות הגדרתי אותו כ MBR וקיבלתי פחות מ-2T כשמתי לב המרתי אותו לGPT אבל לא קיבלתי עדיין את השלוש TB פחות או יותר ונשאר פחות מ-2T מה פספסתי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות DOK חדש אחרי שהPATRIOT XPORTER התעקם ונשבר... אני מעוניין בDOK מהיר ככל האפשר. הייתי מרוצה מאוד מהפטריוט. השאלה היא איזה DOK מהיר יותר הPATRIOT XPORTER XT כמו שהיה לי או לדוגמא הDOK הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12172 שהוא USB 3 כמובן שיש לי חיבור USB 3 בלוח...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
השאלה בכתורת, אבל תכלס, אם אני כונה כונן SSD, בגלל זמני התגובה המהירים שלהם, כמה מהר יותר תעלה מערכת ההפעלה שלי. והאם העובדה שיש לי כונן רגיל יפריע לזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-