עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tz2000,

שלום הייתה לי בעיה של דינמיק דיסק דיסק קשיח שלא הראה תכוננים של 500 GB שמחולק ל2 מחיצות מצאתי פתרון ברשת. http://www.neondemon.com/archives/how-to-fix-invalid-disk-error-in-windows-7 ע"פ זה לפתוח עם התוכנה הזו שפה ולשנות בכונן מ 42 ל07 , לאחר שעשיתי זאת זה מצא מחיצה אחת ומראה את התוכן של מחיצה אחת בלבד לאחר ששינתי ת42 הבעיה שאני לא רואה את המחיצה השניה ואני לא רואה עוד שגיעה מתחת של 42? מה לעשות בבקשה עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם NAS - אחד ברשותי. https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58090&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= baracuda https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=50988&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= מתלבט בין שני הדגמים. מה ההבדל בניהם חוץ מהמהירות סיבוב ? מה מיוחד ב NAS והאם הוא עדיף לצורך אחסון נתונים (לא בונה על raid).או שיש דגמים של WD עדיפים ? היעוד הוא לצורך גיבוי בלבד. אגב,הHDD האחרון…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לפי דעתי אם צריך להתקין את הסאטא חייב להתחיל עם ארדיסק שתומך ב-ATA אתם אומרים? ???

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by eliil1,

אני יכול לעשות בויסטה BACK UP COMPUTER , לצרוב את זה, להחליף הרד דיסק ואז לשים את זה שם ולעשות RESTORE COMPUTER? או שאין דרך אחרת להעביר את המידע מהרד דיסק להארד דיסק?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by MaxHDD,

כשאני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי : HITACHI HTS541680J9SA00 זה מבקש ממני לפרמט . אני רוצה לפרמט ולכן אני לוחץ על אתחול ולאחר שאני מסיים לאתחל , זה מוציא לי הודעה שלwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול. אחרי שיוצאים מזה זה מוציא הודעה שלבדוק אם הדיסק הקשיח מחובר טוב ואם הוא לא מוגדר לקריאה בלבד. אני כבר שבועיים עם זה ואני חייב להצליח לפרמט ! ניסיתי להשתמש בתוכנה הזאתי : HP USB DISK STORAGE FORMAT TOOL אבל כשאני מנסה לפרמט שם (בFAT32 - זה גם ד"א מה שאני רוצה) זה רושם לי "Write - Protected" . לפי מה שאני מבין , כניראה הדיסק אולי מוגדר לקריאה בלבד ? איך אני יכול לבדוק ולשנות את זה ?! תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. יש לי כל פעם שאני רוצה להוציא הוצאה בטוחה את ההארד דיסק חיצוני 2.5 שלי הודעה שאני לא יכול לנתק כי יש תוכניות שמשתמשות בכונן. הבעיה היא שאין! אני לא הפעלתי ולא הדלקתי....איך אפשר לדעת מה משתמש בכונן ? עד עכשיו הייתי עושה התחלה מחדש לווינדוס (אני משתמש ב7 אם זה עקרוני...)

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. רכשתי כונן SSD עבור מערכת ההפעלה וכעת כונן הHDD לא עושה כלום מלבד לאחסן קצת קבצים שירים וכאילו . .. מה שקורה זה שכשאני נכנס לכונן D (שהוא למעשה הHDD המדובר) אז המחשב קופא לאיזה 4 שניות ורק אז זה נכנס לכונן . פעם לפני שרכשתי את הSSD זה לא היה ככה. מעבר לכך אחרי שאני נכנס פעם אחת זה מסתדר לזמן מה ואז אחרי פרק זמן מסוים שאני לא נוגע בכונן D, חוזר חלילה. למיטב הבנתי המחשב לא עושה שימוש בכונן ה HDD המדובר ולכן הוא מכניס אותו למצב שינה (בקיצור הוא לא מסתובב) כך שכאדר אני מעורר אותו הוא רק מתחיל להניע ועד שהוא מגיע למהירות הרצויה אני מתייבש לי בינתיים. בעבר הוא היה כל הזמן בפעילות כי המערכת הפעלה ישבה עליו ולכן לא היו עיכובים אך כעת הוא נמצא בפנסיה מוקדמת. כיצד ניתן לפתור את ה…

8. Started by shaynet,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by avibek,

שלום לכולם חברי הפורום. לפני מספר ימים קניתי ssd מהסוג הזה corsair force gt 120gb. והתקנתי אותו למחשב הזה(שאגב נקנה אחרי ההמלצות פה) את הכונן HDD החלפתי עם הCD-ROM וה-SSD במקום הHDD. asus n56vz Intel i7-3610QM 2.30GHz 8GB RAM 750GB 7200 RPM+120GB SSD geforce 650m 2gb השאלה שלי האם התוצאות של הבנצ'מרק מספיק טובות?וכן הוא מוגדר בביוס כ- AHCI. על פי היצרן זה אמור להיות 555 MB/S קריאה ו- 515 MB/S כתיבה. אז השאלה שלי האם יש עוד דרכים שבעזרתם ניתן לקבל את הנתונים המטורפים של היצרן? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  11. אם אני קונה עכשיו (יחד עם המחשב) כוננן ובעתיד קנות כונן נוסף אך של חברה אחרת יהיה הבדל בביצועים או במשהו לעמות שאני יקנה עכשיו כונן ובעתיד עוד כונן של אותה חברה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by corefff,

אני בקרוב קונה מחשב חדש בעוד שבועיים. ואני שוקל לקנות ארד דיסק של 500GB בגלל כל עליות המחירים והאמת אני לא זקוק ליותר מ-500 אבל מה שמפריע לי זה ה-16MB שלו. האם יש הבדל משמעותי בין ה-16MB ל-32MB כשזה מגיע למשחקים? ואני מתכוון למשחקים שתופסים הרבה GB כמו BF3 וגם למשחקים עוד הרבה יותר גדולים שככל הנראה יצוא בעתיד. האם המצב הזה התן עדיפות משמעותי ל32MB בעתיד?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום. התבקשתי להפוד דיסק קשיח SATA של 160GB לדיסק חיצוני 2.5'' ע"י הוספת מארז. חיפשתי בחנויות בארץ ובאינטרנט וכל המארזים שראיתי היו מוגבלים עד 80GB. היה אחד בזאפ שלא אך הוא היה יקר. לכן חיפשתי ב-EBAY, שם היו המון בכל מגוון המחירים ולא ממש ידעתי מה לבחור. קניתי מארז שעלה 1$ ועוןד 5$ משלוח. לא סיכון גדול. כעת כשהרכבתי אותו וחיברתי למחשב, אני מרגיש שהוא רועד=עובד כל הזמן. גם כשאני לא משתמש בו. שאלתי היא האם זה תקין או שזו תקלה וזה יהרוס את הדיסק? שאלה שניה שתעזור לי ולכל מי שירצה לקנות מארז: אם ארצה לפעם הבאה לקנות מארז. האם תוכלו לתת לנו דרך לבחור מבין המגוון הגדול מאד של מארזים שמוצע. מה עלינו לקחת בחשבון? איך בוחרים מארז? לנוחיותכם הנה קישור למגוון ב-EBAY: http://shop.eb…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי כנון קשיח חיצוני WD MY PASSPORT ESSENTIAL 750GB והוא כרגע FAT32 ,יש אפשרות לעשות את חלקו בNTFS? אני רוצה להשתמש בו לגיבוי של המחשב אבל גם להשתמש בו בטאבלט והטאבלט יודע לקרוא רק את הFAT32 אז יש דברים שאני לא צריך בעצם בטאבלט ואותם אני יכול להשאיר בNTFS בעצם השאלה אם זה אפשרי? תודה

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  15. שמתי לב שקופץ לי חלון בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס זה חלון שלintel matrix storage החלון מתקדם בצורה נורא איטית וכרגע הוא עומד על 90% וקצת. ורשום אליו התקדמות האיתכל?? איתכול של מה? לדעתי במשך כל הימים שעברו מאז בניית המערכת החלון הזה עובד ורק עכשיו הוא לקראת סיום! זה נורמאלי? זה תקין? ככה זה צריך להיות אחרי בניית מערך רייד5? דרך אגב התוכנה לא מראה לי איזה סימן קריאה או בעיות ככה שאני מבין שהכל תקין! תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  16. הדגם הוא HDD:320.0g 7200 ATA100 Seagate 16Mb 7200.10 (ST3320620A) יש לי נתונים טכניים אבל הם ברוסית מי שמבין שיגיב תודה. Емкость накопителя: 320 GB Интерфейс: ATA-33/66/100 Формфактор жесткого диска: 3.5" Объем буфера: 16 MB Скорость вращения шпинделя: 7200 rpm Поддержка SMART: 1 Среднее время ожидания: 4.16 мс Скорость передачи данных: 100 Mb/s Тип коннектора питания: 1 4-конт. разъем(а/ов) Стандартный Molex Максимальный уровень шума: 30 dB Максимальная потребляемая мощность: 13 Вт Физические размеры, вес: 635 г

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by danver,

ה DVD נעול על אזור 1. יש דרך כל שהיא לשנות ? אשמח לקבל תשובה .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, לפני כמה ימים בעת התקנת משחק עלתה לי הודעה "האם ברצונך לאתחל את הדיסק בכונן D ?"(שהוא בכלל כונן קשיח) מאז נעלם לי הכונן הקשיח הזה שהכיל 40GB. למזלי הכונן הראשי שמחולק לשתי מחיצות עדיין קיים ועובד, אבל מאז רק מנהלהתקנים מזהה את הכונן האבוד, ואילו ב-disk management הוא לא קיים. יש שם רק דיסק 0 (כונן C, כונן E) וכונן תקליטורים 0 איך זה יכול להיות שהכונן מזוהה ב-BIOS וב-DEVICE MANAGER ולא בניהול הדיסקים. ב- BIOS מופיע אגב: DISK 0 MASTER ריק DISK 0 SLAVE SEAGATE 250 GB DISK 1 MASTER ASUS DVDRW DISK 1 SLAVE MAXTOR 40GB (הכונן האבוד) אודה מאד מאד על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. בעבר הרחוק כשהייתי תלמיד היה לנו בבית ספר כיתת מחשבים עם פנטיום 3 והיה להם כרטיס גיבוי כזה שלא משנה מה אתה עושה למחשב ברגע שהוא עולה מחדש הכל חוזר לקדמותו! מישהו מכיר או שמע על דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני עומד לפני רכישת לוח אם מסוג Asus P8Z68-V Pro שיודע להשתמש בSSD לקשינג וע"י כך להאיץ את המערכת רציתי בבקשה לקבל המלצה על SSD בנפח של כ-64GB שיהיה מהיר מאוד איכותי ואמין (מה הנפח הכי משתלם מבחינת נפח מחיר?) את ה-SSD ארכוש ב-Amazon.com ואשלח לחבר בארה"ב התקציב לשם כך הוא 100-150$ (אם יש משהו ששווה להרחיב למענו את התקציב אשמח לשמוע) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shaohad,

אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אבד לי הג'אמפר של ההארד דיסק ויש לי שניים אני כרגע אז פועל רק עם הארד דיסק אחד (אין לי אפשרות לשניהם כי בראשון לא היה לי ג'אמפר) איפה אני יכול להשיג ג'אמפרים בלבד? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקיי אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל לאחרונה עלה לי זיכרון מהרדיו דיסקים הישנים שהיו ברכבים פעם אשר לא היו קוראים צרובים וזה הכניס אותי לאיך בדיוק הרדיו דיסק הבדיל בין דיסק מוזיקה מקורי לצרוב? האם זה השיטת צריבה\מדיה\מהירות? כמו כן, איך דיסק שאתה לוקח ועושה לו אימג' 1:1 יכול להיות הבדל בין מקור להעתק? תודה לעונים ;D נ.ב, שיהיה ברור שזה למטרת ידע כללי(לא בטוח שיש משהו לא חוקי בשאלה, אבל בכל זאת...) ולא ידעתי איפה לשאול =]

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by jara14,

אהלן יש לי HD חיצוני שהכל היה בסדר איתו עד אתמול. פתאום כשאני מנסה להיכנס לHD אני מקבל הודעת שגיאה. חשבתי שהוא הלך, אבל מסתבר שהוא עובד חלק על המחשב השני. ניסיתי כמובן להחליף לחיבורי USB אחרים במחשב הסורר אך ללא הועיל. ההארד דיסק מופיע ב- DEVICE MANAGER וגם ב- MY COMPUTER (אבל ללא האייקון הקבוע). לפני שאני עושה פורמט אשמח לקבל כל הצעה. אגב, יש לי XP במחשב הבעייתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyahalom,

שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים