אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם מותר לחבר כבל SATA להארדיסק כשהמחשב דלוק? ובנוסף לכך גם את כבל המתח שלו? אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב NEC 4551 ואמרו לי שנגמר המלאי אבל הם יכולים לתת לי את 4571 באותו מחיר. האם 4571 הוא צורב טוב יותר ובאמת כדאי לקנות אותו במקום ה4551 ?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח 160GB אבל יש המון חברות ואני לא יודע איזה מהן הכי כדאי לקנות? (segate, WD, maxtor, samsung....) אני רוצה שהדיסק הקשיח יהיה שקט כמה שאפשר, איכותי ומהיר... אז איזה הכי טוב לקנות?
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים של 1TB . על אחד מהם יש וינדאוס ועל השני יש משחקים/מוזיקה/סרטים וכו' בגודל של כ 300GB . כשאני מחבר אותם ל RAID 0 מה קורה למידע שנמצא על הדיסקים?! תודה. עריכה : (שימו לב הודעת ה 3000 שלי )
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
הזמנתי אותו ב430 שקל (אמזון איטליה) מקווה שלא עשיתי טעות .. האינטל 535 משחק אותה קשה להשגה ולא נשלח מאף אמזון לארץ (אלו שכן נשלחים עולים במחיר זהה לארץ). ובמקום להשקיע על 500GB SSD השקעתי על עוד 16GB ראם (ב420 שקל) ותכננתי בכל מקרה לקנות מאייבורי את ה8TB ב1400 שקל, באמזון הוא יצא לי הכונן 8TB ביחד עם 2 הדברים האחרים משלוח בחיוב יחיד (ה8TB ב1100 שקל)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, דבר ראשון אני מעוניין לקנות 3 יחידות SanDisk Extreme® Cruzer® Contour™ USB Flash Drive בנפח של 4GB ויש לי מספר שאלות: 1)מתי ה-USB 3 יוצא והאם כדאי לחכות שיוציאו DOKים של USB 3? *הבנתי שרק ב2010 הוא "יושק"* 2)אם אני מחכה לUSB 3 האם הוא יתחבר לי בלי בעיה לUSB 2 יעני לא תיהיה בעיית תיאמות (ואני מדבר על זה שאני יחבר אותו או לDVD או לCDJ 400? (קומפקט דיסק של פיונר))* הבנתי שלא תיהיה בעיה* 3)איזה חנות עדיפה ומה המחיר המומלץ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הרדיסק חדש - MAXTOR 250GB SATA II כרגע ה XP (כונן C:\) שלי יושב על כונן 250 שהוא לא SATA אלא ATA IDE רגיל, של WD. אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש בכונן הזה (להעתיק, בשלב ראשון) לכונן ה SATA II ולקבוע שה BOOT יתבצע מה SATA II לאחר ההעברה הזאת, כדי שהוא יהיה הכונן שממנו עולה מערכת ההפעלה אני מעוניין שזה יעבוד, יעבוד טוב, ולא יהיה חשש לאיבוד מידע. אגב, נכון לעכשיו כונן C הוא ל XP וכונן E הוא החדש SATA II (ריק מלבד תיקיות מערכת שנוצרות לבד) אחרי ההעתקה, הם מתחלפים אוטומטית באות , או שאני צריך לשנות את זה בעצמי ?. אחרי ההעתקה אני אפרמט את כונן C הישן. בבקשה, אני לא מחפש השערות וספקולציות, אלא אנשים שעשו כזה דבר בעצמם בעבר ויודעים לספר על הסיבוכים בדרך אם אפש…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארדיסק 160 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל דגם WD1600JD רציתי לדעת איזה הארדיסק כדאי להוסיף בנפח 250 ג'יגה רצוי \ חייב שיהיה גם של ווסטרן דיגיטל ? הוא חייב להיות אותו דגם ? JD ? WD2500 JD ? תודה מראש על העזרה ! שבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את ה-WD6400AAKS למחשב לא חדש מדי, וראיתי שאין לי איך לחבר לו אספקת כוח. (מספק הכוח של המחשב הישן יוצאים רק קונקטורים מסוג Molex, והוא דורש איזשהו קונקטור אחר) תמונות: הכונן הקשיח חיבור Molex ראשית, רציתי לשאול איך נקרא החיבור שבו משתמש ה-WD6400AAKS, ובאופן כללי, איזה קונקטורים יש לאספקת כוח לכוננים קשיחים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב.ומחקתי קבצים חשובים,בטעות.הצלחתי לשחזר 90% מהקבצים אבל את התקייה שהייתה נעולה לא הצלחתי לשחזר. אני צריך עצות כאן.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ST3500320AS SEGAT 500G הומלץ לי לעשות בדיקת STRESS להרדיסק יישר שאני מתקין אותו במחשב לגלות בעיות כבר לפני .... 1) איזה תוכנה אני צריך בכדי לעשות את הבדיקה ? 2)אפשרי גם QUICK FORMAT , או שמומלץ לעשות פורמט מלא ? (XP PRO) עכשיו לבעיות .... 1) למה ב"HEALTH" הוא מראה צהוב ? מה שאומר שייתכן ותהיה בעיה בעתיד ..... ציתות מהאתר : http://www.hdtune.com "If the parameter is highlited in yellow it means that the parameter almost reached a critical value. At this point it is highly recommended to check this parameter regulary to see if the value becomes worse. If the parameter is highlited in red it means that the parameter has reached a critical value. In t…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חוץ מהעובדה שזה sata מול ide מה ההבדל ביצועים אם בכלל?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש לי לוח תומך SATA2 ומחובר עכשיו הארד דיסק 80GB שהוא SATA. לא תהיה בעיה להוסיף עוד הארד דיסק,אבל שיהיה SATA2 נכון?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעיליפ פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד 0 ? המערכת עובדת עם 4גיגה ראם. תודה על כל עזרה, שחר.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו Sony TRV-340E ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ? ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב.... אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית??? תודה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך אני מפרמט HD נייד 120 ג'יגה עם חיבור USB.כפתור ימני על הכונן>"אתחול"???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
למה הוא צורב במהירות כזאת ולא ב 52 כמו שאמור להיות
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מספיק לי חיבור USB2.0 חשוב שיהיה קטן וקומפקטי, אך אם אפשר מעל 160 ג'יגה זכרון תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?