עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sheff2k1,

קניתי WD 80ג'יגה עם 8 מגה קאש. ישר שמתי לב שהוא עושה ויברציות מוזרות מאד. לא הויברציות הגבוהות שהיינו שומעים מדיסקים קשיחים לפני שנים, אלא דווקא צליל נמוך שכזה.....חיכיתי עם זה יום והלכתי להחליף. החליפולי על המקום, וגיליתי שעם הדיסק המוחלף ההיפור אותו סיפור. השאלה: האם ישנה סחורה "סוג ב'" בכל הקשור להארדיסקים? קשה לי להאמין שחברה כמו WD תייצר היום מוצר שמפיק ויברציות כאלו.. יכול להיות שמכרו לי חרא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dog,

חברים, ראשית מתנצל על ריבוי שאלות סביב ההתקנה שלי. כחלק מההכנה שלי להתקנת כונן ssd חדש אני מנסה לשנות את ההגדרות בביוס ממצב ide בו אני נמצא עכשיו, למצב ahci. כרגע מע' ההעפלה וה boot נמצאים על הכונן המכני הישן. זוכר שכבר בשעתו כשניסיתי להעביר לahci במצב הזה, זה עשה לי בעיות בעליית מע' ההפעלה. נכנסתי לביוס. יש שם שני מקומות להגדרה הזו. Onboard sata/ide cntrl. Mode והשני- pch sata cntrl. Mode. בשלב ראשון שיניתי בראשון. הוינדוס עלה, אך הוא לא הראה כונן מכני נוסף שהתקנתי לאחרונה. כששיניתי גם בשני, זה עשה לי בעיות בהעלאת הוינדוס ונכנס ללופים בנושא. כשהחזרתי גם את הראשון למצב ide חזר לי הכונן הנעלם. ראשית איזה מהם עלי לשנות? שנית, יכול להיות עניין של דרייברים שחסרים אצלי ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Motix,

3 כוננים קשיחים של סמסונג הלכו לעולמם. הם עובדים והכל אבל גורמים לאיטיות במחשב או שאין תאימות בין שלושתם או שלא יודע מה יש להם. ניסיתי לסדר אותם איכשהו אבל ללא הצלחה גרמו לאיטיות נוראית במחשב. כמעט כל תיקיה שפותחים נתקע האקספלורר ל10 שניות וגם סרטים לוקח זמן להפתח ומוזיקה. כרגע אני עם ssd 120 גיגה של crucial m4 מה שהמלצתם לי פה ועם 2tb western digital 7200rpm אני מחפש לבנתיים הארדיסק של 1tb x2 או אחד שהוא 2tb. מה אתם ממליצים לי לקנות? 1000rpm? יתאים בכלל לכרטיס מסך שלי? השימושים הם סרטים אינטרנט מוזיקה והכי חשוב זה אולפן הקלטות. כך שחייב מהירות. זה המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RAD…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. על איזה חברה ועל איזה דגם אתם ממליצים לי???? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by dimashk,

אריזת CAKE עומדת על הצד ונפתחת מלמעלה. שימו לב לנוכחות המוזרה של כיתוב RW (בעיגול הלבן)... כאשר הדיסקים הם DVD-R קוד מדינה במספר הבר-קוד 729 הוא ישראל. הדיסקים מזוהים כ TYG02, שאמור להיות של Tayo Yuden (מזוייף) הדיסק מזוהה כX16 כאשר TYG02 הוא רק X8. חסר מספר סידורי על המדיות (שאמורות להיות על מדיות של TY), לא צויין על האריזה שהדיסקים תוצרת יפן (על אריזות של דיסקים תוצרת TY חייב להיות מצויין שהם תוצרת יפן). לאחר שהאריזה כבר העלתה חשדות, בוצעו 2 צריבות לצורך בדיקה. שניהם נצרבו בX8, נסרקו בX7. כמעט חטפתי התקף לב כשראיתי את הסריקות. סריקה 1 סריקה 2 בדיקת מהירות 1 בדיקת מהירות 2 דיסקים אלו הם TYG02 מזוייפים! הם באיכות מאוד ירודה, אנא הימנעו מרכישה של דיס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב למחשב ורציתי לדעת אם יש הבדלים באיכות הצריבה (במוסיקה, כמובן) בין הצורבים השונים, או שכולם אותו דבר. אותי לא מעניין במיוחד הפונקציות של הצורב או אפילו מהירות הצריבה אלא האיכות. האם בצורב מסוים, האיכות של הדיסק שאני אצרוב תהיה יותר טובה מצורב אחר? או ששוב כולם צורבים באותה האיכות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by erro,

שלום חברים, ברצוני לקנות דיסק קשיח 2G. ראיתי באמזון את הדיסק הבא: http://www.amazon.com/Seagate-ST2000DM001-Barracuda-3-5-Inch-Internal/dp/B005T3GRN2/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1333892916&sr=1-1 מחירו כ-450 ש"ח לעומת כ-670 ש"ח בארץ (בהפרש מחירים כזה עדיף אוליי לקנות שניים). 1. האם כאשר קונים באמזון, הנציגות של סיגייט בארץ מכירה באחריות ? 2. האם יש מכס/מע"מ על מוצר זה אם שולחים זאת באחד מחברות ה-US ADDRESS ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום. אני רוצה לרכוש כונן קשיח למערכת שלי ג'ב512-1000ג'ב, הלוח אם שלי הוא Intel Whitesburg DP55WB מה כרגע הכי מומלץ ומה יתאים לי ללוח אם? תודה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום,יש לי DiskOnkey של Kingston בגודל 8GB. כאשר אני מנסה להעתיק אליו קובץ של 5GB הוא מציג לי הודעה שדיסק היעד מלא. פירמתטי את הדיסק והוא ריק. הוא בעל Partion אחד בלבד. במאפיינים שלו הוא רושם שוגדלו 8GB. עשיתי איחוי וניקוי דיסק ועדין הוא לא נותן לי להעתיק קבצים הגדולים מ- 4GB לערך. בעבר לא הייתה בעייה להעתיק אליו קבצים גדולים. במסך האתחול הוא רושם לי Fat32. אודה לכיווני פתרון.תודה

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by poop,

שלום לכולם! קניתי היום צורב DVD של LG הדגם הנ"ל, והוא צורב וקורא כל מדיה, חוץ מ- TEAC שהוא רק צורב אבל לא קורא. אולי מישהו יודע ממה זה נובע ומה הפיתרון? תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם. האם זה אפשרי לעשות רייד 1 בין 2כונני ssd של 250 ברייד 0 לבין כונן מכאני יחיד של 500. האם זה אפשרי והאם זה נכון לעשות דבר כזה כדי לקבל את הגיבוי של רייד 1 אבל לחסוך בעלויות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by berner,

חברים שלום רכשתי לפני כ 3 חודשים HD תוצרת MAXTOR 7200/133 כנראה נדפק לי שליש מהנפח . המקום שרכשתי כבר לא קיים איך אני ממש אצל היבואן בארץ אודה על המידע והנסיון שלכם בנושא בברכה ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  15. שאלה ראשונה: איזה צורב מומלץ בתקציב של אלף שקל (ובדקתי בשאר הנושאים והם לא ממש ענו לי) שאלה שניה: יש DVD ביתי שהוא גם צורב והוא עולה כמה אלפים עכשיו השאלה היא... יש אפשרות לחבר אחד כזה למחשב ולצרוב דרכו? או שיש עוד זמן לחלום ולקוות על זה? תודה מראש ומקווה שלא מעצבן אותכם. ;D

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Romek Tagid Lo,

מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום יש לי בעיה מוזרה בדיסק און קיי בנפח גודל 64GB - USB 3.0 (Extreme) - חברה SanDisk אני לא זוכר עבר הרבה זמן הישתמשתי בו בערך שנה ושלושה חודשים או יותר משהו כזה. זה לשימוש בעבודה וגם בבית גיבויים חומר קבצים. לאחרונה משהו מוזר אני מחבר דיסק און קיי 64GB למחשב נייח במארז שיש חיבור אחד מקדימה USB 3.0 לא מזהה אותו. לפני שנה היה עובד ועכשיו לא עובד. אני מחבר דיסק און קיי 64GB לחיבור מקדימה USB 2.0 וזה עובד ותקין. וכן מזהה אותו. נסיתי ליבדוק גם במחשב נייח מאחורה יש חיבור 2 יציאות USB 3.0 וזה לא מזהה אותו. וגם חיברתי בדיקה מאחורה ביציאת חיבור USB 2.0 וזה עובד ותקין. יש לי עוד אחד דיסק און קיי USB 2.0 בנפח גודל 16GB - ונסיתי ליבדוק חיבורים מקדימה וג…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by m_g,

קניתי 2 דיסקים קשיחים מאותו הסוג (שניהם SATA 2) חיברתי את שניהם לחיבור ה SATA הרגיל שנמצא בלוח האם עכשיו מה שאני לא יודע זה מה עושים עם הבקר RAID שיש לי על הלוח אם יש לי P5N32 SLI DELUXE ויש עליו חיבור שנקרא SATA RAID1 איזה כבל אני מחבר לחיבור הזה ולאן אני מחבר את הצד השני?? תודה

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by moskitos,

כל ההפסקות חשמל הורסות לי את המחשב,כבר קרה לי שנמחק לי איזה קובץ חיוני ונאלצתי לפרמט מחדש כי פשוט מערכת ההפעלה(XP PRO) פשוט לא עלתה.איזה פיתרון יש ?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by leonchik1976,

האם דיסקים של SILVER LINE נחשבים לאמינים?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by compman12,

אהלן, מחפש כונן SSD למחשב מדיה סנטר שיריץ עליו רק מערכת הפעלה OPENELEC. כבר קניתי אחד של 120 של סמסונג, שעלה 520 ש''ח מחפש כונן יותר קטן מבחינת מקום - כי זה בזבוז רק למערכת הפעלה. במידה ולא כדאי, אז המלצה לכונן 120 SSD איכותי ואמין - שלא קורע את הכיס. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי Maxtor 120 IDE, מרגיז אותי שבעבודה עם קבצים יש איטיות, אם אני פותח RAR ותוך כדיי מעלה משהו אז לוקח המון זמן יש אפשרות להטיס אותו,

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by pc4u,

האם ההבדל במחיר הוא גם בביצועים כשמדובר בצורבים 40X12X40 מתוצרת LG ופלקסטור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם. היוזר ניים שלי לצערי די מסגיר את הידע שלי במחשבים :s05:, אבל בגלל זה אני פה. אשמח להשכיל ובהמשך לשנות את היוזר שלי בהתאם לידע הצורב הרגיל שלי התקלקל. החלטתי על קניית צורב חדש. שאלתי היא כזו: הבנתי שכיום יש בשוק צורבי דיוידי. מה היתרון שלהם על צורב רגיל? מה הם יכולים לעשות בעצם שצורב רגיל לא יכול לעשות? אני יודע שזו שאלה די מפגרת כי לרובכם אולי זה נראה ברור מאליו, אבל עשיתי חיפוש (וראיתי שזה פורום מאד מקצועי) ולא מצאתי תשובה. אני אשמח אם מישהו יוכל להקדיש לי 2 דקות מזמנו בתשובה, או לחילופין אם יש לכם לינק לאתר שיש בו הסברים לשאלות בסיסיות כאלו. תודה רבה!

25. Started by acker16,

אני רוצה להוסיף עוד אחסון מהיר ומתלבט האם לקנות עוד 850 Evo או להוסיף כסף לקנייה של 960 evo שכמעט כפול במחיר (תלוי באיזה נפח) השימושים העיקריים יהיו מערכת הפעלה ומשחקים כי לא סביר שאני אאחסן דברים על כונן כל כך מהיר מבדיקה קצרה באינטרנט התשובה היא לא, למרות שכל המבחנים מציגים תוצאות מטורפות של מהירות פי 5 כנראה שבפועל ההבדלים בזמני טעינה הם באחוזים בודדים. אולי זמן התקנה יהיו מהירים יותר אבל האם זה מצדיק את הפרמייה? אשמח לעוד דעות...

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.