עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Classify,

לאחרונה הכונן שלי החליט לעשות טררררררררררררר.. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic הרצתי QUICK TEST והכל עבר יפה, עכשיו אני מריץ את ה-EXTENDED.. בעקרון רעשים מההרדיסק זה סימן שסופו קרב, אבל אם זה עובר את כל הבדיקות של WD, מה זה אומר? עריכה: בסוף זה היה המאורר אז אם אפשר תמחקו את ההודעה הזאת בבקשה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שאני מחבר את הכונן החיצוני למחשב מראה לי שעובד אבל לא מופיע במחשב שלי ישמח לעזרה תודה ויום טוב שבת שלום

3. היי, יש ברשותי SSD 250GB ועוד כונן מכני בגודל 1TB. נכון להיום אני מנצל רק 100GB מה SSD. חשבתי לחלק את הכונן ה SSD למחיצות כך שתיהיה לי מחיצה בגודל של 30GB ואז אני אשתמש בה כדי ליצור SRT intel לכונן המכני ובכך לשפר את הביצועים שלו. מה אתם אומרים? יעיל? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. השתמשתי בכבל IDE של הצורב וחיברתי גם לכונן החדש שהוספתי... חיברתי לחשמל הכל... לא ניתקתי שום דבר, לאחר שהדלקתי את המחשב הצורב לא עבד וזה מוזר כי לא ניתקתי שום כבל.. מה יכולה להיות הבעיה? שהשתמשתי בכבל IDE אחד לשתי כוננים ?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. Started by esharone,

שלום לכולם יש לי דיסק קשיח בגודל של 80GB איך כדאי לי לחלק אותו? לכמה מחיצות? מה הכי כדאי מבחינת זה שהוא יהיה מסודר ומבחינת הביצועים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. באם אני יקח 2 כוננים של 250 GB לדוגמא ויכוון אותם שיהיה להם סה" כ 160 GB 80 +80 GB ויש לשניהם 16 MB קש האם המהירות שלהם תשתפר ??? ( לעומת 2 כוננים של 250 GB ) הודה לבעלי ניסיון

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by the duck,

שלום אני מחפש דיסק קשיח שני למחשב של 500GB עכשיו יש לי 250 WD KS וחשבתי על ה W.D AAKS אבל ראיתי בחנות רק AACS מה זה הדגם הזה? הוא טוב יותר טוב מהAAKS? ומה ההבדל? ובכלל איזה דיסקים קשיחים עכשיו נחשבים הכי טובים ומה כדאי לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. במידה וקיים דבר כזה בכלל. תודה מראש. עריכה: כנראה שלא קיים דבר כזה, למחוק בבקשה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by Grim Reaper,

האם כדאי לעשות זאת? הצורב היינו DVR-112D של פיוניר. קראתי ברחבי האינטרנט שעושים את זה בכדי לפרוץ כל מיני מחסומים ושמעתי על עידכוני חומרה של באפלו או כל מיני..... יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבאלגן?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:31:01 גיליתי שע"י צריבת פךאש פרוץ ל 112D הופכים אותו לצורב שכותב LABELFLASH ו..."but it is the 112L that gives you the bitsetting, labelflash, and DVD-RAM burning capabilitie" 112L הוא הגירסה של באפלו.... יש משהו שיכול להסביר לי על מה לעזאזל מדובר???????????????? וכמו כן יש את הגרסאות האתר החברה שהם גרסאות מורשות ומקוריות. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=215568

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. אורח אלי
    Started by אורח אלי,

שלום, מישהו מכיר את החברה? האם היא אמינה וטובה או לא? חשבתי לקנות את הדגם הבא: Transcend JetFlash 780 128GB TS128GJF780. האופציה השנייה שלי היא ללכת על sandisk extreme שעולה 100 ש"ח יותר, אבל ידוע לי מניסיון שהוא איכותי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ברשותי דיסק קשיח 320GB של WD, אחרי העברה למחשב אחר (עכשיו הבעיה בכל המחשבים) הוא לא מסתובב והלוח מתחמם מאוד. אני חושב שהבעיה במעגל (אם יש הצעות אחרות..), יש לי בו נתונים חשובים מאוד שברצוני לשחזר. אם למישהו פה יש דיסק קשיח של Western Digital דומה לזה שפירטתי למטה, אבוא אליו עם הדיסק שלי ונחליף מעגל, במידה וזה יתאים אשלם לו. בקשר לתשלום נדבר כבר בטלפון. מעוניין גם לקבל חוות דעת על סיכויי ההצלחה / רעיונות אחרים .. מישהו יודע כמה עולה לשחזר בעסק מתמחה לבעיה כזאתי? הפירוט: MDL: WD3200AAKS - 00B3A0 S\N: WCAT14223622 Product of thailand DATE: 22 SEP 2008 DCM: HHRNHTJABN R/N: 701537 LBA: 625142448 320GB WWN:50014EE1014F52CE 5VDC --- 0.65A 12VDC --- 0.50A Canada ICES - 003 Clas…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. קניתי היום את הLG DVD GSA4163B ונתקלתי בבעיה בצריבת סרט בנרו 6- אקספרס יש את האפשרות: DVD VIDEO FILES כאשר אני מנסה להוסיף שם סרט -AVI או WMV (כל מה שניסיתי) יש את ההודעה הבאה: no compatible file found עכשיו לא הבנתי מזאת אומרת הקובץ לא תואם?? למה??? וראיתי שיש לצורב הזה תמיכה ב DVD-ROM מה זה אומר? בתודה manor

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ^eranet^,

יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  15. היי חברים מה יותר מומלץ מבין הכוננים הנ"ל? לפי מה שאני שומע הIOMEGA מומלץ האם זה נכון? של חברת seagate http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9916 או חברת iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9478&perur=2&t=14&c=556 תודה למגיבים.

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. שלום! אני רוצה לחבר שני כוננים ב- RAID0 ובשבילי זאת תהיה הפעם הראשונה. אני רוצה לעשות את זה בצורה הכי טובה אז חשבתי שאני אשאל פה. הלוח הוא: ASUS P8P67 PRO הכוננים: WD BLACK 1TB המעבד (אם זה שייך): Core i7 2600 חלונות 7 פרופשיונל לפי מה שאני רואה במפרט של הלוח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=HMMvTCuBcZLfu2YL&templete=2 יש לו 2 או אולי אפילו 3 בקרים onboard Intel® Rapid Storage Technology Marvell® 9120 controller JMicron® JMB362 SATA controller -- לא ברור לי אם זה רק בקר ל- eSATA או שגם יש לו תמיכה ב-RAID באיזה בקר לבחור? אם אני רוצה לעשות RAID באמצעות ה- MARVELL, אני צריך לחבר את כבלי ה-SATA למקום שונה בלוח ובבקר של אינטל לא? לא ברור לי העניין הזה. מה תחל'ס יה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SyPhEx,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש שאת המפרט שלו פירסמתי בפורום מפרטים עכשיו, אני רוצה לקחת את הדיסק קשיח שיש לי עכשיו (40 GB) שעליו אני לא יכול לוותר כי כל העבודות שלי והשירים וכו' נמצאים שם ולא בא לי להתחיל מאפס אז הוספתי עוד 80 GB אמרו לי לקחת SATA (שאין לי מושג מה הוא שונה מ HD רגיל) אבל מישהו אחר אמר לי שאולי תהיה בעייה בלחבר את ה SATA לנוכחי שיש לי אפשר לקבל יותר מידע על כל העיניין הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי 128MB דיסק און קי והוא נימחק לי למישהו יש תוכנה לשיחזור החומר (החומר ממש חשוב )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ivan,

אם XP הותקן ב IDE אין בעיה לעבור ל AHCI וחזרה ל IDE מתי שבא. אם XP הותקן ב AHCI אין אפשרות לשנות ל IDE זה לא עובד. חלונות עולה עם מסך כחול 0X7B מה לא ניסיתי - התקנת דריברים בכח ל IDE , שנויים ברגיסטרי, סקריפטים שמבטיחים אבל לא מקיימים, ומה לא. מישהו יודע איך וגם והצליח לשנות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Holy,

יש לי לאחרונה מחשב חדש עם צורב Asus DRW-1814BLT. עד היום צרבתי רק CD-R ו-DVD-RW והיום כשבאתי לצרוב בפעם הראשונה DVD+R המחשב פשוט מזהה לזהות את הדיסק, הוא טוען שאין דיסק בכונן. מדובר בסידקים איכותיים של Verbatim. בנוסף הצורב לא עושה בעיות בקראיה של כל סוגי המדיות (כולל DVD+R) האם לדעתכם מדובר בבעיית חומרה או שיש משהו שווה לנסות (חוץ מלשים אותו על מחשב אחר כי זה קצת מסובך) תודה נ.ב לא יודע אם יש איזשהו קשר אבל הוא מחובר עם מתאם חשמל ממולקס לחשמל SATA

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, לפני מספר ימים קראתי בפעם הראשונה על ה-i-RAM של חברת Gigabyte והבנתי שמדובר ברכיב חומרה מדהים (בלשון המעטה). אז קודם כל למי שלא מכיר אני אסביר (אני מכיר את זה מספר ימים אז אם יש לי טעויות תתקנו), ה-i-RAM הוא רכיב חומרה שמתחבר ללוח אם דרך חיבור PCI ועליו מובנה 4 מקומות לזיכרון עבודה. כאשר שמים עליו זיכרונות הוא משתמש בהם כזיכרונות ROM (ר"ת: Read Only Memory / זיכרון קריאה בלבד) ואז בעצם מאיץ את ביצועי המחשב בהבדלים משמעותיים. הערות: [מחיר: 120$] [קישור לוידאו אשר מראה באיזו מהירות מערכת ההפעלה XP נדלקת (8 שניות): http://www.youtube.com/watch?v=1PiYgBhAkAM] אוקיי אחרי שהייתי נחמד והסברתי לאנשים מה זה וכו', אני רוצה שתתמקדו בשאלות שלי: 1. האם …

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. הדיסק הקשיח שלי נקנה לפני שנתיים, (Western Digital 160GB 7200RPM (WD 1600 AAJS. הוא נכשל בשלב של הBIOS כבר מספר פעמים בעבר אך בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות רציניות, של תקיעות, לא מזוהה על ידי המערכת, ולא לדבר בכלל על מספר ההכשלויות בשלב הBIOS. הומלץ לי להשתמש בתוכנה HDD Health אך כשרציתי להוריד אותה היא לא דורגה כתוכנה טובה במיוחד. בנוסף בדקתי בפורומים של אתר זה אם ישנן תוכנות אחרות, אך לא מצאתי. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה שהתנסתם בה וראיתם שהיא באמת טובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.