עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by e.t,

קניתי מלירה 2 מדיות Ritek Ridata DVD+RW X8 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785 גם ב-NERO וגם ImgBurn הוא לא מזהה את הדיסקים (ניסיתי את שניהם). דיסקים אחרים הוא מזהה וצורב בלי בעיה (Verbatim, Memorex), גם CD וגם DVDR. WTF!?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן... ברשותי לוח מתוצרת Lucky Star, אשר עליו מותקן מעבד פנטיום 2 במהירות 350 מגהרץ, עם 192 מגה זכרון פנימי. דגם הלוח הוא 6ABX2V גירסה 1.2 והוא משתמש בערכת השבבים האגדית של אינטל - ה 440BX. כרגע מחובר ללוח כונן קשיח בנפח של 2 ג'יגה, במהירות 5400 סל"ד. אני רוצה לתת את המחשב לאחותי ותוהה אם הלוח יסתדר עם כונן חדש בנפח של 40 ג'יגה (זה בתאכלס כל מה שנחוץ ע"מ לעבוד איתו בצורה שפויה). מאחר ועדכון ביוס ללוח עדיין לא הצלחתי למצוא ואני מודע לכך שעם כונן חדיש בנפח של 80 ג'יגה, הלוח לא מסתדר (תקיעת תהליך ה POST)... הדבר גורם לי לתהות בנוגע לכל הארדיסק חדש שהוא. ידוע לי שבלוחות ישנים, אשר אינם עושים שימוש בגירסאות ביוס עדכניות, אין את היכולת להתמודד עם נפחים הגדולים מ 40/60 ג'יגה (נ…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by RGod,

כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by COca,

שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש למחשב ישן (פנטיום 1.4, לוח אם 850GB של אינטל) רק רציתי לדעת אם הארד דיסק כזה, שלפי הבנתי הוא Sata 1 יוכל להתחבר אל המחשב ללא בעיות. לא היתי רוצה לקנות פשוט הארד דיסק שלא יתאים לי למחשב. ?Western Digital? - ?80GB 7200RPM, 8MB?. או את הגרסה של ה 160. אני חושב לקנות אותו מ KSP שנראה במחיר מאוד זול, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  6. מתלבט בין הדגמים האלה : Hitachi XL Desk http://www.hitachigst.com/hitachi-xl-desk FreeAgent Desk™ http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/ Seagate® External Desktop 1-TB Hard Drive http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?name=ST310005EXD101-RK-emea-expansion-desktop-usb-1tb-hd&vgnextoid=c4e78e8d50131210VgnVCM1000001a48090aRCRD&locale=en-GB#tTabContentSpecifications My Book Essential http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=726 G3 Station external hard drive http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=93&subtype=97&model_cd=503 ישמש ככונן חיצוני למדיה ע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ran B,

טוב.., חבר שלי ביקש לשאול אותם איזה הרד דיסקים טובים של 80GB אתה ממליצים אני המלצתי לו או מקסטור או WD שלפי דעתי אלה החברות המוחברות ביותר היום..אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בחברות ובאיכות.. פתחתי את הדיון..כמובן הוא לא רוצה כל כך יקר.. אם תוכלו לעזור לי לחפש משהו טוב אבל seagate או משהו כי הוא אמר לי שלא איכפת לו כל כך האיכות העיקר שזה זול וזה 80GB ככה שאתם לא צרכים להתמגד על מקסטור ועל WD אפשר גם חברות מאפנות..משהו בתקציב ה-300 שקל או קצת יותר..(ואני בספק שיש..).. תודה רבה לכל העוזרים!, רן!

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by Screw_Master,

400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום שלום יש לי הרדיסק SATA אחד ועוד אחד רגיל. הבעיה היא שאם אני מג'מפר את הHD שלי לMASTER המחשב אינו מזהה את הHD (שעליו מותקן הווינדוס) והוא מזהה אותו רק בSLAVE. מה אפשר לעשות והאם זה עקרוני שהוא מוגדר כSLAVE? תודה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  10. יש לי כונן SATA2 וחשבתי להוסיף כונן שברשותי מסוג IDE האם זה יאיט את פעולת המחשב? 2)ומה באשר לחיבור כונן אופטי נוסף האם הוא יאיט? תודה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by NTK1,

הזמנתי כונן SSD מארצות הברית שאני צריך לקבל ביום שני ( חצי מחיר ממה שעולה בארץ ) בכל מקרה יש לי לפטופ עם כונן שמחולק לשני מחיצות, אחת ( D ) של בערך 15GB ויש בה את ההתקנה של ה-WINDOWS בשביל שחזור המערכת, וכל שאר המקום זה ב-C, איזה תוכנה הכי טובה לשכפול הכונן 1:1 של שני המחיצות בדיוק כמו שהם עכשיו ועוד שאלה שלא ממש ידעתי באיזה פורום לכתוב, יש לי תחנת עגינה עם 4 כוננים של 2TB שמחוברים ב-USB 3, אני רוצה לשים אותם רחוק מהמחשב ואני צריך כבל מאריך, אבל הבעיה שלא מצאתי כבל מאריך ל-USB 3 של יותר מ-3-5 מטר אם אני אחבר 2 כבלים של 5 מטר האם תהיה בעיה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. אהלן, חברה שלי מעוניינת בכונן נייד. האם יש כונן מומלץ או שהרוב אותו הדבר? מחירים הבנתי שבין 400 - 800, יש סיבה לקנות את הכי יקר? הבדלים משמעותיים באמינות או ברעש למשל? חברה מומלצת? אשמח להפניה למקום עם התשובות או עם מישהו מכם יוכל לתת לי המלצה זה עדיף. תודה רבה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אם לא, נא לעדכן. יש לי סטרימר Probox2 שמחובר לטלוויזיה ואליו מחובר כונן חיצוני עם מדיה. עבד בסדר רוב הזמן. אלא שהכונן עם מעט שטח, התמלא ולכן רכשתי כונן אחר עם נפח גדול יותר: Westren Digial 4TB. העברתי לשם את המדיה וחיברתי אותו במקום. מאז קורה מדי פעם שבזמן שזה מנגן סרט התמונה נתקעת. זה כאילו ממשיך לנגן, כי אפשר לראות את השניות זזות, אפשר להריץ קדימה\אחורה וכן ממשיכים לשמוע את האודיו, אבל רק התמונה תקועה ורק אתחול מחדש של הסטרימר עוזר. לא קורה תמיד ולא שמתי לב אם זה במקרים מסוימים, ככל שבדקתי לא נתקלתי בבעיה עם הכונן הישן. האם יכול להיות שיש בעיה בדיסק החדש או שאולי הוא פשוט לא מתאים לסטרימר? או שבכלל הבעיה…

15. Started by bomba90,

יש לי בלפטופ SSD שמשמש את מערכת ההפעלה, כל התוכנות וכל המשחקים. בנוסף, יש לי HDD שמשמש להורדות ואחסון של תמונות וסרטים ולמעשה לא נמצא בשימוש יומיומי. במצב הנוכחי ה-HDD נכבה אחרי 5 דקות של חוסר שימוש. נשאלת השאלה: האם אפשר שה-HDD לא יידלק בכלל כאשר אני מדליק את המחשב אלא יידלק רק כאשר אני ניגש אליו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום שלום תראו יש לי בעיה חמורה עם כרטיסי זכרון... אז זה מה שקרה: רכשתי מכשיר של סוני אריקסון מדגם W810I לאחר בירורים ברשת, היה חשוב לי שהמכשיר יתמוך בכרטיס זכרון בנפח 4 גיגה אכן מצאתי הודעות בפורומים הרלוונטיים של אנשים שדיברו עם היצרן בנושא ואושר שהמכשיר תומך, כמו כן הודעות של אנשים שהתקינו זכרון כזה בטלפון הזה ואפילו בטלפונים ישנים יותר שאינם תומכים בכרטיס רשמית ולא היו להם בעיות. אפילו מצאתי די הרבה מפעילות סלולר בחו"ל שמוכרות את הטלפון עם כרטיס 4 גיגה מותקן כבאנדל. סוג הכרטיס הוא מסוג Memory Stick Pro Duo אגב השבוע רכשתי את הכרטיס המדובר, וקצת לפני זה קורא כרטיסים של LEXAR, שאמור ליהיות איכותי וגם עלה לא מעט. כשמילאתי את הכרטיס ב-MP3-ים, לצורך נסיון, הבחנתי בכך שלאחר…

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

איזה דיסקים DVD_Rכדיי ליקנות? המחיר הוא עד 5 שקל למדיי כי יותר מזה זה לא משתלם. הדיסק צריך להחזיק מעמד הרבה זמן. אתם אומרים ליקנות את VERBATIM כמה זה צריך לעלות למדיה אחת?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by foxil,

שלום, אשמח להמליץ על כונן SSD חיצוני עם חיבור USB במיוחד עמידות בפני נפילות וזעזועים. התקציב הינו 350 ש"ח ללא קשר למידת אחסון. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. בעקבות הבאג שהתגלה בסדרת הM4, C יצא עידכון קושחה מומלץ פירוט הבעיה בקצרה: משתמשים ותיקים שהתחדשו בכונן המדובר, דיווחו על מסכים כחולים ועל כך שהכונן הפסיק להגיב אחרי כ5200 שעות עבודה איתחול חשמלי היה עוזר למשך כחצי שעה עד שעה בלבד על המסך הכחול הבא לפרטים: http://www.crucial.com/support/firmware.aspx אצלי העידכון של הM4 עבר די חלק, לצרוב על CD, ולהמשיך ע"פ הוראות שבלינק, לוקח פחות מ5 דקות כל העסק חשוב לציין: *עידכון קושחה טמון בסיכון מסויים, לכן גיבוי מלא מומלץ במקרה של כשל עידכון *לוודא שהכונן מחובר ליציאות הSATA של הבקר המובנה בצ'יפסט ולא לבקר מובנה/חיצוני אחר בעת העידכון. *לוודא יציבות חשמלית שהמחשב לא עובד על סוללה(נייד) או אל פסק(נייח). *מומלץ לבצע את הע…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by m0sh,

שלום חברה...רציתי לדעת אם יש לכם מושג איפה אני משיג בארץ דיסקים מיני של DVD בשביל הגיימקיוב שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  21. ערב טוב ושבת שלום, יש לי שאלה שלא מובנת לי - אם כי נשמעת אפשרית. אני מעוניין למפות כונן לוקאלי לכונן רשת - הכונן ישב במחשב שכרגע משמש כשרת וכתחנת עבודה, במחשב לוקאלי יישבו דיסק מ"ה ודיסק רשת. האם ניתן ליצור מצב של DMZ בכונן לוקאלי שמופה לכונן רשת? הסיבה היא שאני מתקן מחשבים בביתי ולאחרונה נוצר מצב בו אני עובד על מספר מחשבים בו זמנית, והרעיון הוא שאשתמש בכונן רשת כדי למשוך ממנו קבצים ודרייברים, הבעיה שכל מחשב שאחבר לרשת פנימית זורק וירוסים בצורה מטורפת (כן,גם היום בעידן האנטי וירוסים החינמיים יש משתמשים שאינם מתקינים תוכנה כלשהי שתגן עליהם). אני רוצה לבלום כמה שאפשר את אפשרות הוירוסים בשרת... אשמח אם אקבל תשובה! תודה!

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by FireStar,

שלום לכולם, הזמנתי את ההארד דיסק הבא: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD. כאשר אני יקבל אותו, אני אמור לעשות לו FDISK ולאחריו FORMAT. נאמר לי שדוס יזהה את הדיסק רק בתור 10 ג'יגה או משהו כזה. האם לאחר התקנת מערכת ההפעלה, אני אראה את מלוא הנפח שלו? זה משנה איזה מערכת הפעלה (98 או XP) אני יתקין?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צריך עזרה למצוא ולהבין קצת יותר על בקרי רייד. מה שהולך לקרות זה מחשב יעודי לטובת סטורג' ושיתוף רשת , יש כבר 6 הארד דיסקים של 2 טרה. הבקר צריך לאפשר לפחות 12 פורטים ויכולת עבודה ברייד 5, החשיבה ללכת על רייד על הלוח אם ירדה עקב הדרישה העתידית להגדלת הנפח - או יצירת מחיצה נוספת ברייד 5 גם כן.. אני יכול לקנות מNewegg או מכל אתר ששולח לארה"ב... יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מתכוון לרכוש זוג כונני SAMSUNG בנפחים של 160 ו 320, האם נתקלתם בבעיות שהם בקשיחים של החברה?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.