אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש וכרגע אין לי כונן ואני לא יכול להתקין תWindows אז השאלה שלי היא כזאות, האם יש דרך להעביר מהמחשב הישן צורב בעל חיבור IDE למחשב החדש עם לוח DS3L שיש לו יציאה אחת לIDE?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הכונן לSATA ולמקור הכוח - המחשב עשה בדיקת סטטוס כמו לכל חיבור מכשיר חדש. לאחר מכן ביקש ממני לבצע רסטרט - אך הכונן לא עולה. מה לעשות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי : מעבד QX9770 1600MHZ זכרון: 8GB DDR3 לוח אם: GA-EP45C-UD3R western digital black caviar 2tb :H.D מערכת הפעלה: WIN7 64Bit אני מעוניין להוסיף SSD למחשב בעיקר בכדי להאיץ את זמן הצגת ועיבוד התמונות (אני משתמש הרבה בלייטרום) מכיוון שהמחשב שלי תומך ב SATA 2, אני מניח שאצטרך בקר ל SATA 3 בנוסף. האם בקר באמת יתן לי את המהירות של SATA 3 ? אשמח לכל המלצה בעניין. * אגב הסכום שחשבתי עליו הוא כ 600 ש"ח. תודה, גיא
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בחיפושי אחר צורב אמין רציתי לשאול 2 שאלות: 1)רציתי לשאול אם מישהו בעל צורב אמין (אם אפשר זול ) וטוב שכותב 24+ ומוכן להמליץ עליו בלב שלם אני אשמח.. 2)האם יש חנות באיזור חיפה והקריות שמוכרת צורבי לייט און תודה! :-*
-
שלום, האם יש טעם בקניית כונן SSD למחשב עם SATA1 ? הדבר שהכי מציק לי במחשב הוא עליית המחשב במיוחד לאחר עדכונים של וינדוס וגם זמן הפתיחה של תוכנות כמו אאוטלוק או וורד. לא חשובה לי בכלל מהירות העתקת קבצים. במידה ויש טעם בקניית כונן SSD אשמח להמלצה. 120GB גם טוב, לא חובה 128GB.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Wholesale-price-pen-drive-8-gb-usb-flash-drive-16-gb-and-32-gb/2036447153.html?s=p 10 דולר ל64GB. כשבארץ זה עולה איזה 300 שקל. יש פה איזשהו קאצ' או שללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר'ה... יש לי הארד דיסק 80גיג'ה. מתוכם - 17 - Primary Partition ו-60 - Extended Partitions שמכיל: 3 - 20gb per volume כלומר: כונן C - 17 גיג'ה כונן D,E,F - כל אחד 20 גיג'ה. יוצא יש לי 3 גיג'ה לא מנוצלים בכלל ! איך אני יכול להוסיף אותם ל-Extended Partition כדי שאני יוכל להוסיף אותם לVolume E כלומר שיהיה בו 23 גיג'ה בלי לפרמט! תודה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום הלך לי ההארדיסק וחשבתי להשתדרג לSSD איזה מומלץ מבחינת אמינות ומהירות התקציב לא מוגבל אבל לא משהו מטורף יהיה עליו ווינדוס 10 וכמה משחקים קלים כמו CS GO וכו'
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות היום צורב CD רגיל. על מה אתם ממליצים? (בבקשה מהמבחר בKSP ירושלים - כי לשם אנחנו הולכים). ודרך אגב - צורב הDVD המומלץ נשאר ה NEC 3540A??
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה עושים? הצורב דיי חדש...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בלחיצה כפולה על כונן התקליטונים , לאחר נסיונות של כמה שניות טובות, מתקבלת הודעה שמשהו לא זוהה... שגיאה וכו' יש בדיסקט קובץ חשוב. תודה
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&locale=en-US&reqPage=Model&modelReqTab=Features# ב- 300 שקל. איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי כונן ישן ששכב בארון כבר איזה שנה. ניסיתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להשמיע ביפ בעוצמה נוראית. אני יודע שהארד דיסק מכיל חלקים נעים וכל זה ושהוא עשוי לא לעבוד אחרי שנה. אבל עדיין, למה הביפ?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן הארד דיסק של 640 גיגה של סמסונג וגיליתי שהוא לא מספיק לי.... אני רוצה לקנות כונן 3.5 2 טרה כי הבנתי שהם יותר אמינים מאשר ה2.5 . הייתי שמח להמלצה עם לינק אם אפשר לגביי כונן מומלץ . ולגביי השאלה האם יש דרך להעתיק 500 גיגה בצורה בטוחה מכונן 2.5 ל3.5 ? קרה לי פעם שהעתקתי סרטים והיה תיקעות ... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם המוצר..? איך הוא בהשוואה לwd או seagate? מבחינת הרעש אם יש,המהירות,איכות האריזה,תאימות,צריכת חשמל(מיועד למחשב נייד),עמידות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם יש כזה דבר מגירה להארדיסק שאני שם בתוכה הארדיסק IDE רגיל, אך שהיא מתחברת ליציאת ה-USB וכך אני יכול לנתק ולחבר אותה בלי לכבות את המחשב כל פעם ולפתוח אותו... יש כזה דבר? אם כן, היכן אפשר לקנות ובאיזה מחיר? והאם זה מסובך לבנות אחד כזה לבד? (במקרה שזה מאוד יקר)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי חבילה של 5 דיסקים CD-RW של חברת GPT. עכשיו הבאתי לחבר שלי אחד שיצרוב לי איזה משהו ואחרי שהעתקתי את זה למחשב הלכתי ל Nero וניסיתי לבצע מחיקה מלאה לדיסק. Nero הראה שהוא כביכול מוחק את הדיסק, אחרי שהוא גמר בדקתי את הדיסק ולהפתעתי הוא היה מלא באותם קבצים. נתתי לחבר שלי את הדיסק שינסה למחוק ואצלו זה הלך. ניסתי גם ב ECC אך הבעיה חזרה על עצמה.. ולי ולחבר שלי יש אותה גירסת נרו בדיוק וגם Windows 98. כנראה זה קשור לצורב.. יש לי צורב HP 8200 4X4X8 ולחבר שלי 40x12x40 LG ועל העטיפה של הדיסקים כתוב שמהירות הצריבה של הדיסקים היא 4X-12X, אז מכיוון שהצורב שלי עומד במהירות הזאת למה זה לא הולך ? תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pcdoctor.co.il/index.php?osCsid=62af1229daacfdd3a8bdd3e00d69796c&cPath=28
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני צורב , הכל עובד יופי כשמסתיימת הצריבה אני רוצה לראות את מה שיש על הדיסק והוא מראה לי דיסק ריק אבל אחרי ריסט למחשב הוא מזהה את הדיסק והכל צרוב עליו פרפקט ??? יש למישהו מושג מה זה צריך להביע? זה טיפה מעצבן :-\ הצורב כבר בן שנתיים - yamaha 20 10 40
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשפר את הכונן של מערכת ההפעלה . ברשותכם מספר שאלות שאלות הן לויסטה ול XP 1.הייתי רוצה לדעת האם יש תמורה טובה (ביצועים-יציבות) כאשר מערכת ההפעלה נמצאת בכונן תחת RAID ?במקרה וכן איזה מומלץ? 2.בהינתן מערכת הפעלה על שני כוננים ב RAID 0/1 האם ניתן לבצע GHOST ואם כן איך? 3.מדובר בשני דיסקים של 160 WD AAJS - האם הגודל הפיזי לא מהווה שחיקה/ירידה בביצועים,האם עדיף כוננים קטנים יותר או חלוקה לפרטישן קטנה יותר.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש אפשרות לצורב עוד סשן סדיק אודיו? או ברגע שצורבים סשן אחד הדיסק נסגר? אני משתמש בנרו.
-
שלום! יש לי בעיה בכונן במחשב הישן שלי, הוא פשוט הפסיק לקרוא דיסקים שהם DVD אבל דיסקים CD רגילים הם קורא בלי בעיה פשוט אני ממש חייב להתקין WIN 7 ויש בעיה עם DOK ואני רוצה על דיסק, הכונן הוא GH22NP20 של LG יש לי 2 כאלה בחיבור IDE ואחד SATA במחשב החדש שעובד מעולה. ניסיתי את 2 הכוננים והם פשוט לא מזהים DVD וניסיתי לעדכן קושחה וזה לא עזר וגם החלפתי כבלים וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע להעריך? שווה לקנות את כונני ה8 M של היום או לחכות לS.ATA? חוץ מזה מישהו יודע כמה מהירים הם הולכים להיות?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-