עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by r.b.y,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by ShayGTi,

טוב אז בזמן האחרון הצורב כבר לא קורא לי דיסקים...זאת אומרת שאני נכנס לדיסק אני לא רואה שום קבצים שאמורים להיום שם... האם הוא הלך לעולמו??? למרות שהוא צורב (כביכול) בסדר אבל כשאני מנסה לראות את הקבצים...שום דבר... :2girls:

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עד שננעלתי על Vertex3 Max IOPS, אני קורא יותר ויותר על בעיות איתו! (תודה לאל שההגעה הרשמית שלו המשיכה להידחות).. חשבתי שהחלופה תהיה ה-M4.. גם שם אני מתחיל לקרוא על אותן הבעיות.. כשראיתי ש- CORSAIR נכנסו לתמונה, אמרתי הם בטח יהיו מצויינים.. שוב אותן בעיות.. כבר עשו RECALL.. נראה לי שזה עניין הבקר.. לא? אז עם מה נשארתי? INTEL 510? אחר? תודה רבה מראש דרישות: - נפח - כיוון ה-120GB.. (מערכת הפעלה ותוכנות) ואם זה יעזור שקבצי SAMPLES של אודיו ווידאו ישבו גם הם על SSD.. אז אלך על שניים כאלה או על אחד בנפח כפול (אם זה טוב יותר שיישבו על אותו דרייב אך בפארטישן נפרד).. - אמינות - ללא תקיעות / ריסטים / מחיקות מידע לא רצויות / חוסר יכולת של מחיקה בפועל (TRIM.…

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by KoM,

שמתי לב בזמן האחרון כשאני הופך דיסקי DVD צרובים הצריבה לא נראית אחידה, כלומר החלק הצרוב מאחורי הדיסק מחולק לכמה חלקים... יש לציין שהדיסקים יוצאים מעולה וקריאים ופעילים לחלוטין... האם אומר משהו ?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by yoav9,

לא מצליח להבין, אם יש תחום שאין לי אפילו הבנה בסיסית בוא הוא הארד דיסקים, על כן אני חייב לשאול, היות והמחירים כמעט זהים, מה לקנות! Seagate Baracuda 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail ומה באמת נותן לי ה8 mb???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DC 1.3,

שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  7. יש לי דיסק שצרבתי לפני כמה ימים - אבל הכונן שלי לא מצליח לקרוא אותו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק וראיתי שהוא צרוב טוב ולא היו בעיות. כשאני נכנס ל-NERO ובודק את הדיסק התוכנה אומרת לי שהוא מלא ואת גודל הקובץ אבל שאני מנסה לפתוח אותו דרך ה-EXPLORER... שום דבר... עם דיסקים אחרים אין בעיה. יש משהו שאפשר לעשות? נ.ב. מדובר בצורב של BENQ X32.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Kremer,

יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by ~SeReGa~,

אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yuval12321,

שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ScreameR,

הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by easyuri,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש ולא מזמן הובא לידיעתי שמערכת הקבצים שלי היא fat32 ולא ntfs, ידוע לי שntfs מציעה אפשרויות מתקדמות של אבטחה ושיתוף תיקיות אך לא משתלם לי לפרמט את המחשב רק בשביל אפשרויות אלה. שאלתי היא האם למערכת הקבצים המתקדמת יתרונות נוספים בתחום השימוש הביתי כגון יעילות וביצועים? והאם יש אפשרות, אולי באמצעות תכנת עזר, להחליף מערכת קבצים ללא פירמוט? תודה מראש, אורי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. במשך שנה מתקלקל הקונן הקשיח השלישי ומתחיל להיות מוזר. לא התקלקלו לגמרי אבל התחיל לבקש CHDSK ו-BAD SECTOR מדובר על קוננים WD : ראשון היה 250 - פעל כשנה וחצי שני - 640 ופעל כ-3 חודשים השלשי - 640 - םעל כ-7 חודשים המחשב הוא חזק עם חלקים יקרים ויש עוד 2 קוננים נוספים. אני לא יודע אם אני חושב נכון: לוח אם יכול לקלקל את הקוננים? מה עוד יכול להיות כיב-20 שנה שני מששתשמ במחשבים לא היה לי אף פעם בעיה כזאץ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by גד :),

הנה הדיסק קשיח, שימו לב לחיבור! איך אני אמור לחבר אותו למחשב הסטנדרטי שלי? אולי אני צריך מתאם... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי כונן קשיח נוסף למחשב. הכונן SATA עם חיבור קטן. :s05: יש לי כרגע במחשב שני כוננים מחוברים לIDE. ראיתי שיש בלוח אם שני חיבורים SATA1 וSATA2. חיברתי לראשון את הדיסק החדש ונתתי לו חשמל. הדלקתי וכלום. הוא לא קיים. אפילו בBIOS לא רואים אותו. מה עושים? תודה : לוח אם: A8V-E deluxe ASUS הארד דיסק: 320WD

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by igalln,

הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by froggy,

שלום לכולם אפשר בבקשה הסבר על המערך RAID 0? איך מתקינים, האם פועל על כל לוחות האם, האם פועל על כל סוגי דיסקים קשיחים ואיזה דיסק קשיח מומלץ? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by yotamavi,

רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kobi3211,

רציתי לדעת מה זה בדיוק low level format תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש איזה מחשב ישן תיכו שיודע לקרא את הדיסקים הישנים האלו {הם מאד חשובים לי} או שאני יכול לקנות את זה באיזו שהוא חור?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jackok111,

קניתי maxtor basics 1T. הויסטה אמרה שצריך לעשות אתחול. עשיתי אתחול אבל המערכת מזהה לי אותו ככונן של 43.9GB בלבד ולא 1T... מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by gabbay,

ראיתי לאחרונה שהתחילו לצוץ כונני SATA 3 ותהיתי אם ההשקעה שווה את השידרוג. כיום אני משתמש ב RAID0 של כוננים ב SATA 2. עד כמה יהיה ההבדל משמעותי במעבר לSATA 3?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by מר מקלדת,

לא יודע אם זה קשור לכאן, אבל לדוגמא שמתקינים windows על דיסק קשיח חדש יש הבדל עם בוחרים בפירמוט רגיל או בפירמוט מהיר? פירמוט רגיל של 200GB לקח לי יותר משעה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shmil_y,

קניתי את WD10EADS 1TB כתוספת ל HTPC שלי. כרגע יש לי את ה AAKS 500GB גם של WD. ההבדל ברעש הוא עצום בין ההארד-דיסקים. ה WD10EADS 1TB פשוט הארד-דיסק מרעיש! במיוחד לעומת ה AAKS שפשוט ולא שומעים אותו בכלל. ביקשתי להחליף את ההארד-דיסק בחנות והם הסכימו, למרות שהם טוענים שה-EADS אמור להיות מאוד שקט. השאלה שלי היא איזה HD יותר שקט מה-EADS ולפחות באותה רמה כמו ה AAKS וכמובן 1TB. האם הדגם של ה FALS שקט יותר, ואיך הוא גם בהשוואה לסמסונג 103UJ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by maors,

שלום לכולם.. קניתי כונן SSD של Vertex 3 iops 120gb. והתקנתי אותו במחשב. הלוח שלי (EVGA 790I SLI FTW) תומך רק ב Sata 2 ולכן אני יודע שהביצועים שלו יירדו. רציתי לדעת לאיזה מהירויות כתיבה וקריאה אני אמור לראות כי לא מצאתי את זה בשום מקום. נכון לכרגע לפי AS-SSD-Benchmark אני מקבל תוצאות של AS SSD Benchmark 1.5.3784.37609 ------------------------------ Name: OCZ-VERTEX3 MI ATA Device Firmware: 2.15 Controller: msahci Offset: 1024 K - OK Size: 111.79 GB Date: 30/11/2011 22:27:11 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 183.01 MB/s Write: 150.63 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 16.91 MB/s Write: …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.