אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
במנהל ההתקנים ההארד דיסק מזוהה כ Mass Storage Device ושהכל תקין אצלו, אבל לא רואים אותו במחשב שלי ואין לי גישה אליו. ניסיתי כמה אופציות של ג'ימפור כמאסטר וכסלייב אבל גם זה לא עזר. בדקתי גם בכמה מחשבים שונים, ללא הצלחה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אפשר קצת רקע על הדבר הזה? אם אני נגיד קונה עכשיו הארדדיסק חיצוני מבחינת איכות הוא מתפקד ממש כמו ההארד דיסק הרגיל שלי? מהירות קיראה והעברה איכות בשמירה על קבצים וכו'..?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות וקניתי כונן קשיח של WD של 200 גיגה.. חיברתי אותו למחשב שלי .. והופ.. כשאני מפעיל את המחשב שלי הוא מציג לי שיש עליו רק 127 גיגה... WTF ? מה אני עושה ? האם המוצר פגום ? עזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
המחשב מזהה את ה Floppy אבל שאני שם דיסקט או אומר לי להכניס דיסקט למרות שהוא בכונן Floppy מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? :hanged: :itschy:
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
במשך שנה מתקלקל הקונן הקשיח השלישי ומתחיל להיות מוזר. לא התקלקלו לגמרי אבל התחיל לבקש CHDSK ו-BAD SECTOR מדובר על קוננים WD : ראשון היה 250 - פעל כשנה וחצי שני - 640 ופעל כ-3 חודשים השלשי - 640 - םעל כ-7 חודשים המחשב הוא חזק עם חלקים יקרים ויש עוד 2 קוננים נוספים. אני לא יודע אם אני חושב נכון: לוח אם יכול לקלקל את הקוננים? מה עוד יכול להיות כיב-20 שנה שני מששתשמ במחשבים לא היה לי אף פעם בעיה כזאץ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעולם לא היה לי כונן מסוג זה, למרות שהרבה מאוד זמן כבר רציתי לרכוש אחד אחרי שקראתי פה באתר על ההבדלים שכונן שכזה מספק. כעת שיש הרבה מבצעים על כונני ה 128GB הייתי מעוניין לדעת איזה כונן הכי משתלם לרכוש מבחינת תמורה/אמינות/מחיר (מוכן לשלם מעט יותר אם זה הבדל משמעותי). ראיתי בעיקרון ארבעה דגמים שנמכרים במחירים סבירים לחלוטין מבחינתי והם: 1. kingston v300 ב 200 ש"ח. 2. Transcend SSD370 גם כן ב 200 ש"ח. 3. Corsair Force LS ב 280 ש"ח. 4. Sandisk SDSSDP ב 295 ש"ח כל הכוננים הם בגודל 128GB. אשמח לדעת איזה כונן מבין אלו הכי מומלץ? האם יש כוננים אחרים בתג מחיר דומה שעדיפים בהרבה על אחד מכוננים אלו? במידה וכבר ענו על תשובה זו בדיון אחר אני מתנצל מראש, אך עברתי על …
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר על הדגמים: WD5000AAKS ו- ST3500320AS כשחשבתי על דיסק 500GB ישר קפץ לי לראש "AAKS" בלי לחשוב יותר מידי, אבל אז התחלתי להזכר בכל העשרות תארדים שראיתי על משתמשים שהתלוננו על בעיות עם הדיסק הזה וזה דיי הרתיע אותי כי נכון שביצועים זה חשוב, שקט זה חשוב, טמפ' חשובה, הכל חשוב, אבל אמינות זה מס' אחד אצלי שמדובר בהרדיסק. חיי הנתונים יותר חשובים מהרבע שניה הבדל שיקח לי להעביר אותם לשם. אשמח לתגובות רציניות, הרדיסקים הם בהחלט נושא חשוב אצלי. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש דיסק קשיח חיצוני, לאחר חיפוש קצר ב ZAP מצאתי: Maxtor Basics 1000GB www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 [459 ש"ח] המחיר נראה לי נחמד אבל איבורי זה חיסרון... איך הדיסק הזה? יש אופציות טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי כרטיס SDHC 16GB של קינגסטון class4 שאני משתמש בו בתור כרטיס הרחבה לD2+ שלי ויש לו בעיה מוזרה... כל פעם שאני מעתיק אליו שירים או קבצים אחרי שאני מוציא את הכרטיס מהמחשב ומחבר אותו שוב התיקיות עם הקבצים שהעתקתי פשוט ריקות לפעמים הוא עושה לי בעיות בהעתקה קבצים מסוימים הוא כן קורא וחלק נעלמים אחרי שמנתקים את הנגן מהמחשב האם אפשר לשכוח ממנו ולקנות חדש? או שיש פיתרון לבעיה המתוארת? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל שניהם X16 , אז איפה בדיוק ההבדל ? ,(הבנתי שהוא יותר מהיר במשיהו ) , במה בדיוק ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא כונן וצורב מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם שאלתי היא האם אני צריך פשוט לחבר את הכונן והצורב הישנים ואז כבר הכל יעבוד ? או שאני צריך לעשות משהו נוסף כדי שהמחשב יקרא את את הכוננים ? שאלה נוספת - אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מה ההבדל בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5638&CatCode=399 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8782&CatCode=399 ומה עדיף לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גם מספר שאלות שאודה מאד אם תוכלו להתייחס אליהן: אני מחפש לקנות דיסק חיצוני לגיבוי בעיקר, אני מתלבט בין 3 אפשרויות (אני מתכנן את הקניה ב IVORY או KSP ): 1. Maxtor Basics http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 2. Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 3. לקנות מארז חיצוני של אייבורי + דיסק פנימי - אשמח להמלצות לגבי דיסק איכותי. **התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 +- ש"ח ואין לי 750 ש"ח להוציא... מספר שאלות: 1. שמעתי וקראתי שיש בעיות עם דיסקים מסויימים של סיגייט-האם כדאי לוותר עליהם ולקחת חברה אחרת או שיש דיסקים מוכרים טובים ואמינים שלהם שאני יכול לקנות בלב שקט? 2…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב teac cw-540e 48*12*40 ודיסקים של 100 דקות , אני רוצה לצרוב עליהם , אך אני לא יודע כיצד , מישהו יכול ללמד אותי או לשלוח לי מדריך ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם שלא תומך ב SATA. אני מעוניין לקנות בקר PCI שיוסיף לי את התמיכה ב SATA (יש לי דיסק קשיח SATA שאני מעוניין לחבר) 1. האם אוכל לבצע BOOT מהדיסק הקשיח שאחבר לבקר SATA??? 2. אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש האם לקנות IDE או SATA (שאוכל לחבר לבקר החדש)?? 2. האם אוכל לבצע BOOT מצורב SATA שאחבר למחשב??? 3. יש הבדל מעשי בין SATA1 ל SATA2???? 4.המלצה לבקר SATA תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נקנה לפני חודש מ KSP והדגם הוא 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS אני חווה קריסות מוזרות ממשחקים ושגיאות אחרות. החשד הועלה מהסיבה שבכל הפעלה מחדש של הווינדוס הכונן מתקתק בקצב קבוע שש פעמים עשיתי בדיקה ב HDTUNE ואין שגיאות אבל הזמני קריאה וכתיבה קצת מוזרים (תמונה) רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אז בסופו של דבר קניתי את הצורב Samsung SW-252B 52x24x52 שלפי דעתי צורב מצויין בדיוק כמו Lite-On ש- Samsung גם זול גם אמין ומהיר מאוד ושקט מאוד. ויש הבדל נורא קטן בין 3 שניות ל Lite-On אז לקחתי את Samsung. השאלה שלי אם אני מוריד מאתר של Samsung את הגירסה החדשה שלהם של firewere האם זה מוריד לי את האחריות ?? ועוד שאלה קטנה שאני צורב, הוא צורב לי במהירות של 32 זה אומר שהדיסק הריק מוגבל למהירות של 32 ??? תודה רבה זאביק. :AR15:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מקווה בזמן הקרוב להחליף את הכונן קשיח שלי לגודל של 160-200 GB. אני מחפש את הכי זול , אבל שלא יהיה זבל , שיעבוד טוב עם איזה 7200RPM (לא כמו אצלי עכשיו עם ה40 גיגה ) תקציב: לא יותר מ450 . תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-