אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בבעלותי מחשב DELL M4800. המחשב מחודש שהזמנתי ממוכר אמריקאי מהאיביי. הוא הגיע עם כונן מכאני היברידי חצי טרהבייט. אני מעוניין להחליף לכונן SSD. יש לי 3 אופציות. לשים כונן MSATA בנוסף לכונן המכאני. לשים כונן SATA רגיל במקום המכאני. לשים עוד כונן במקום הכונן האופטי(אני לא רוצה לוותר על הכונן האופטי בלי סיבה מוצדקת). הקצבתי לי 75 דולר(כדי להישאר במגבלת המכס)- לא כולל משלוח. כל הכונני MSATA שאני מוצא של חצי טרה הם או מחברות לא מוכרות או עולים יותר מ 100 דולר. https://www.ebay.com/itm/Zheino-msata-SSD-512gb-3D-Nand-mini-msata-SSD-Internal-Solid-State-Drives-For-PC/183456217143?hash=item2ab6d7b837:g:xZAAAOSw3bZcSZ4Z …
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
לדיסק חיצוני WD Passport יש תוכנת גיבוי אוטומטית של Dmailer שמעצבנת אותי! איך אני עוקף אותה, מוחק אותה, מנטרל אותה בכדי שאוכל לעבוד עם הדיסק כדיסק קשיח רגיל. יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש דיסקים קשיחים שמוגדרים כSATA2 וכאלה שמוגדרים SATA RAID, האם בשביל לעשות RAID 0 אני צריך את הSATA RAID, האם זה הכרחי ומה עדיף אם לא? אני קונה 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה ואחד לווינדוס של 80 גיגה. הלוח הוא P5B DELUXE תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה במחשב נייד מ HD מכאני ל SSD. המחשב שלי תומך רק ב SATA II. אין לי כוונה להחליף את המחשב בקרוב אז לא רואה טעם לקנות SSD מהיר יותר רק כדי שיתאים למחשב אחר בעתיד. האם כדאי לקנות את אחד הכוננים המופיעים בסטיקי של כוננים מומלצים, או שבגלל המגבלה של SATA II יש כוננים זולים יותר עם ביצועים דומים ? אני מעוניינת בכונן של כ 120-250GB (גמיש אם יש הצעות משתלמות יותר), ואם זה משתלם אולי אזמין מארה"ב. חשובה לי האמינות ומשך החיים של הדיסק יותר מאשר הביצועים במחשב שלי מותקן כרגע 4GB זיכרון ומעוניינת לשדרג גם את זה בקרוב ומערכת ההפעלה היא win7 pro 64 תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקינו לי צורב DVD חדש מסוג נק, כל פעם שאני מכניס תקליטור ומאתחל את המחשב אני מקבל מסכים כחולים וניתנת לי האופציה להריץ את הווינדוס במצב בטוח. אם אני מוציא את התקליטור אז הווינדוס עולה והכל בסדר.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 לוח אם ASUS 45533-MX הארד דיסק WD (ישן) מערכת הפעלה XP. פתאום הדיק הקשיח החליט שהוא מלא. ניסיתי לפרמט, לא הלך(לא הצליח לקרוא מכונן הדיסקים). לשם ניסיון החלפתי הארד דיק, לא לפני שבדקתי שאינו מלא. אולם שוב גם כאן החליט המחשב שההארד דיק מלא, מוזר. מה עליי לעשות ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות כונן SSD בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN7) וכמה משחקים עליו (ואולי תוכנות לא בטוח). שמעתי שהכונן של סמסונג 840 ממש טוב ויש לי זיכוי של 300 שקל באייבורי וראיתי שיש להם את הכוננים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=ssd+840&x=0&y=0 האם אחד מהם שווים? או ששווה לי להשקיע בכונן אחר? אם אחד מהם שווה, איזה מהם כדי לי לקחת? אני מחפש נפח של 120,128,250 ג'יגה, תלוי כמובן גם במחיר אבל אם זה שווה את זה אני יוכל לחרוג. (כנל לגבי כוננים שונים לא ה840) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנית היום את ההארד דיסק של סמסונג יש לי לוח אם של גיגה בייט עם חיבור SATA (כבל צהוב) הבעיה שלי היא איפה החיבור של החשמל על הכונן???? בכל שאר הכוננים יש חיבור שמגיע מספק הכוח והוא של 4 חוטים שצד אחד אדום וצד אחד צהוב. איפה מכניסית את הכבל של המתח לכונן של סמסונג ואיזה כבל צריך? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ישלי את הסיגייט ברקודה 60 ג"ב 7200 RPM ובדקתי באמצעות תוכנה שנקראת:SpeedFan את הטמפרטורה של הדיסק הקשיח וזה הראה:39 מעלות! 1. זו טמפרטורה גבוהה מדיי?? 2. אם כן, מה לעשות?
-
- 25 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קודם היה לי 0 מקום פנוי.. עשיתי ריסט וחזרו 2GB מישהו מוכן להסביר לי מה קורה לפני שאני מפרמט מעצבים ומתקין גנטו? בנוסף חסר לי גם 10GB בכונן d:/ משום מה זה בשימוש אבל שום דבר לא משתמש וירוס?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן 1.5TB ST31500341AS בעל קשוחה CC1H. פתאום באמצע עבודה הוא החל לתקתק ללא הכרה, הפעלה מחדש גרמה לו להזדהות כ st_m13fqbl. לפי מה שקראתי והבנתי הוא שיש בעיה שהוא מנסה לקרוא ולא מצליח מאזור שמור בפלטות וכתוצאה מכך הוא טוען גרסה שמורה של קשוחה שהיא st_m13fqbl. ראיתי שישנן כלמני פתרונות של חיבור ה PCB למחשב עם RS232 והרצת כמה פקודות לאיפוס. מישהו ניסה? יודע על דרכים אחרות לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. אפשר בבקשה המלצה לצורב dvd שצורב וגם קורא דיסקים dvd ... ראיתי בזאפ צורבים וצורבים משולבים, מה הכוונה משולבים? הכוונה לצורבים שגם קוראים dvd ? מה אתם אומרים על זה? כונן אופטי: צורב PIONEER DVR-215DBK X20 SATA http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 ומה ההבדל בינו לבין זה : Pioneer DVR-215BK 2. וכן המלצה להארדיסק 500gb בחרתי את זה, הוא טוב? http://tms.co.il/product/4982
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, חזרתי מטיול מחו"ל ומחצית מהתמונות שהיו על הזיכרון של המצלמה - נמחקו האם יש תוכנת שחזור טובה שיודעת לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי את הכונן החיצוני WD Elements 2TB 2.5" מאתר כלשהו שרוב הסחורה בו היא מסין במחיר ממש מגוחך שחשבתי שנשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי, ומסתבר שצדקתי, הכונן הגיע ומהרגע שפתחתי את האריזה כבר התחילו התמיהות, בפנים לא היה כלום חוץ מכונן בעל נורה אחת (בלי שום כפתורים), כבל USB ו-2 עלונים לא שימושיים במיוחד, שאחד מהם אני מניח זה האחריות. חיברתי את הכונן וניגשתי לאתחל אותו כ-NTFS. לא עבד ("ווינדוס לא הצליח להשלים את האתחול" משהו כזה). ניסיתי שוב הפעם עם אתחול מהיר. לא עבד. היתה אפשרות נוספת לאתחל כ-exFAT, אז ניסיתי. שוב לא עבד. הנחתי שהבעיה היא במחשב שלי כי המחשב שלי ובמיוחד ה-XP שעליו די מקרטעים בזמן האחרון. הלכתי למחשב שבסלון עליו מותקן ווינדוס 7. ניסיתי שוב לאתחל כ-N…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי HD 1TB של סיגיט שמחובר למחשב דרך מארז חיצוני של חברת OWC (לינק למוצר http://eshop.macsales.com/shop/firewire/1394/USB/EliteAL/400+USB2 השאלה שלי היא האם 46 מעלות טמפרטורה בעת צפיה בסרט זה נורמלי הוא שיהרס את הדיסק (הדיסק מחובר ב E-SATA ) תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הי, נתקלתי בבעיה קלה ב-Nec 3500A בשילוב עם Nero 5.9...התוכנה מזהה את הצורב עצמו, אבל לא מזהה שום נתון שקשור אליו,קרי- מהירות,קושחה, Buffer וכו'. צירפתי תמונה בשביל שתעזרו לי להבין מה לא בסדר פה. פתרונות יתקבלו בברכה,תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ורוצה כונן של 500GB. לא התעמקתי עד עכשיו בנושא הזה, חשבתי לקחת WD 500AAKS, אבל מישהו באחד הפורומים באתר (שבאמת אין לי מושג אם הוא מבין בנושא הזה או לא) אמר לי שלא כדאי לי לקחת כונן של WD אלא של היטאצ'י או סמסונג. אז מה אתם אומרים, איזה כונן 500 עדיף?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני עים לוח asus p8z68 WD black ראשי WD blue לאחסון הכחול נראה לי נכנס למצב שינה או חיסכון כל פרק זמן מסויים שהוא לא בשימוש כי כשאני מקליק על תיקייה שם לוקח איזה 3-4 שניות להכנס אליה ושומעים רעש מהאר דיסק או שהסיבוב עולה אבל לא נראה לי או רעש אחר כזה התוכנית חשמל אצלי על ביצועים גבוהים אך אפשר לשלוט על זה ? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום! בעקבות כונן חיצוני WD שהתפגר, אני מחפש דיסק קשיח בגדול של 500-1000 ג'יגה שמגיע עם חיבור רשת. כל מה שמצאתי עד עכשיו זה בסביבות ה1000 שקל לכונן של טרה וזה נשמע לי המון. האם (ואיפה) אפשר לקנות קופסת מתאם ודיסק בנפרד כך שזה יצא יותר זול? לא במיוחד אכפת לי מהמהירות של הדיסק או הרשת, וכמובן שלא מRAID או חיבור של יותר מדיסק אחד. אני רק צריך משהו שיהיה אפשר להחביא בבית. גם, האם מישהו ירים את הכפפה ויעדכן את הסטיקי שיכיל מידע גם על דיסקים חיצוניים בחיבור רשת? (עכשיו מצאתי שם רק על דיסקים חיצוניים בחיבורים הרגילים).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
סרט שהורדתי בפורמט AVI שוקל 750 מגהבייט ושאני מנסה לצרוב אותו ל SVCD הוא אומר לי להכניס דיסק עם יותר מקום..... אין לי דיסקים יותר גדולים.... והשאלה היא האם יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מגה..... (האם OVER BURN יעזור).???? מה לעשות?????????? תודה רבה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי כיצד לבצע מערך רייד 0 (ביצועים) עם לוח אם של אסוס p5qc ? - האם ביצוע הרייד מתבצע לאחר התקנת מערכת ההפעלה או בשלב התקנתה? - מה לבחור כאשר אתבקש לבחור גכמות הבלוקים ? - ועוד שאלה, האם ניתן לבצע רייד של 3 ו 3 ? תזומרת 3 דיסקים לביצועים ו3 דיסקים שמגבים אותם תודה מראש, מאוד מעריך עזרה מכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-