עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tz2000,

שלום הייתה לי בעיה של דינמיק דיסק דיסק קשיח שלא הראה תכוננים של 500 GB שמחולק ל2 מחיצות מצאתי פתרון ברשת. http://www.neondemon.com/archives/how-to-fix-invalid-disk-error-in-windows-7 ע"פ זה לפתוח עם התוכנה הזו שפה ולשנות בכונן מ 42 ל07 , לאחר שעשיתי זאת זה מצא מחיצה אחת ומראה את התוכן של מחיצה אחת בלבד לאחר ששינתי ת42 הבעיה שאני לא רואה את המחיצה השניה ואני לא רואה עוד שגיעה מתחת של 42? מה לעשות בבקשה עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הכוננים הארגוניים החדשים של הענקית הקוריאנית מנצלים את טכנולוגיית ה-V-NAND על מנת לספק לנו נפח גבוה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/רואים-תוצאות-סמסונג-משיקה-כונני-ssd-בנפח-4/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gt2,

שלום, יש לי הרדיסק של 640GB של WD מהסידרה CAVIAR BLACK ואני מרוצה מאוד אבל הוא קצת קטן...(קצת הרבה אני עובד עם הרבה תוכנות גראפיקה ומתחיל ללמוד עריכת ווידאו וזה גומר לי את המקום בטירוף) אני רוצה להוסיף עוד הרדיסק וחשבתי על להוסיף 2TB מהסידרה CAVIAR GREEN הם באים עם 64MB CACHE וזה המון נפח ולא עולה הרבה מה דעתכם עליו? זה הכונן דרך אגב: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=773 זה יהיה כונן לאחסון בלבד המערכת הפעלה וכל התוכנות מותקנות על ההרדיסק המהיר יותר...(הBLACK)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Stern,

אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. אני מעוניין בתוכנה נוחה שתעזור בניהול אוסף דיסקים שונים. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yonir,

במחשב חדש שקיבלתי לאחרונה מותקן כונן Seagate 500GB עם חיבור SATA (דגם ST3500320AS). כשהמחשב עולה הוא רושם: SATA is found running at IDE mode! SETUP option is available to set SATA to AHCI mode. Do you want BIOS to enable this option for you? מה זה בדיוק נותן לי והאם כדאי לאפשר את זה? (הערה- אם כדאי לאפשר את זה אז אני מניח שההערה הבאה שמצאתי בויקיפדיה רלוונטית.. Enabling AHCI in a system BIOS with Windows Vista already installed will result in a BSoD if SATA has been running in IDE mode during Vista's installation. Before enabling AHCI in the BIOS, users must first follow the instructions found at Microsoft Knowledge Base article 922976. אני מקווה שזה לא מתוסבך..)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המחשב, כמו שכתבתי הוא פנטיום 3 866 עם 384 mb זיכרון. באתר היצרן של הצורב מפורסם שדרישות המינימום הם פנטיום 3 800. למה צריך מעבד כל כך חזק בשביל צריבה? אני קונה בעיקר בשביל גיבוי. עוד שאלה, האם בשביל גיבוי זה משנה עם זה אם המדיה היא - או + והאם יש מדיה מיוחדת לדטה? ושאלה אחרונה, על איזה חנות אתם ממליצים?, חנות שהיא גם פיזית, לא רק באינטרנט.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by jackhammer,

יש לי 2 דיסקים של 1TB כל אחד ועוד דיסק של 2TB (במפרט) אני רוצה לעשות רייד 0 בין הדיסקים של ה1TB ושים את הדיסק השלישי של ה2TB בתור רייד 1 האם זה אפשרי? כי לפי מה שאני יודע ריידים עושים על דיסקים פיזים ולא על VOLUMES האם הדבר אפשרי ואם אני עושה רייד 0 חומרתי בין שני הדיסקים של ה1TB ואז מגדיר את הדיסק של ה2TB בתור MIRROR VOLUME ממנהל הדיסקים של הווינדוס זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by smootskin,

שלום חברו'ס אני רוצה דיסק קשיח חיצוני של 1TB עד - 700 ש"ח אם אפשר במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין חשוב שיהיה מהיר, חיבור USB, הגודל לא כל כך משנה - העיקר שיהיה נייד. אין לי כל כך סבלנות להרכיב אז אם יש משהו ששווה קנייה בלי להרכיב אז עדיף, אם עדיין מומלץ לקנות בחלקים אז שיהיה... עשיתי חיפוש בפורום ואני עדיין לא יודע... אשמח לעזרה תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sos,

יש לי לוח אם abit kn8 ultra-9 ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל-SATA כדי להעתיק אותם לדיסקט. קיבלתי עם הלוח אם דיסקט שנקרא NVRAID האם זה הדרייברים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Art Tatum,

אחרי המתנה ארוכה מאוד, התוכנת caching החדשה של ROMEX עושה הופעת בכורה בגרסת בטא preview. עם כל התכונות הקודמות + persistent L2 cache ועוד... התוצאות(על פי דיווחי משתמשים בפורום שלהם) מעולות. ונראה שהתוכנה אוכלת את שאר תוכנות הSSD caching הקיימות בשוק. להתקין או לא להתקין? מדובר בגרסת בטא preview ראשונה, ובאופן טבעי בגלל שנעשו יחסית מעט בדיקות שטח יש בה סיכון. אלה אם כן הכונן/מידע לו אתם עושים CACHE מגובה ויש לכם את היכולת לשחזר את המצב בקלות, עדיף לחכות עד שתצא גירסה בשלה יותר. לינק לתוכנה: http://www.romexsoftware.com/download/preview/PrimoCache.Setup.zip למה באמצעי אחסון ולא בתוכנה? מאותה הסיבה שדריוור לכרטיס גראפי נמצא בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום תוכנה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם וחג שמח. ניסיתי לצרוב DATA DVD ומשום מה הוא נתקע על 1%, ואז מוציא את הדיסק החוצה, שגיאת MEMORY. יש לציין שכבר צרבתי על סוג הדיסקים הללו כבר (קופסא כבר חצי ריקה...), ודיסק CD רגיל הוא צרב לי בסדר. הדיסק מסוג DVD-R של VERBATIM. ניסיתי כמה דברים : 1. לצרוב על דיסק DVD אחר. 2. הורדתי את מהירות הצריבה. 3. עשיתי UNINSTALL לדרייבר של הצורב (הדגם רשום במפרט שלי) 4. ניסיתי על תוכנת צריבה אחרת. יש פתרון אחר ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי את ההארדיסק 3200AAKS של WESTERN DIGITAL עכשיו הוא כל הזמן עושה לי רעשים של חשיבה כמו שהיה פעם בהארדיסקים הישנים שהיה בהם WIN98 אותו דבר כמו שם ! הוא עושה הפסקה של 5 דק ואחר שוב מתחיל מפסיק ומתחיל .. גם במשחקים למה הוא עושה את זה ? משהו לא תקין?: הרצתי DATA LIFE GUARD ויצא שהכל תקין BAD SECTORS הרצתי הכל תקין HDD SMART - כל הבדיקות שם תקינות.. מה עוד יכול להיות? ואני עובד על XP

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה

16. המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לקנות DOK 16 GB. התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח. על איזה דגמים אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל דגם? הדבר היחיד שחשוב לי שהוא יתמוך בUSB 2 ושיהיה מספיק קטן להיכנס לכיס במכנס. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by duzapz,

היי, יצא לי במקרה לשמוע שקיים דבר כזה SSD שמתחבר בחיבור PCI-E 3.0 ויכול להגיע למהירות קריאה של עד 2150MB/s ו-1500MB/s מהירות כתיבה. הבנתי שזה מתאים ללוחות שתומכים בסוקט M.2. אני לא מכיר את הסוקט הזה ולא מבין אם זה מתאים למחשבים פרטיים. האם זה בכלל מיועד לשרתים? ומה עוד כדאי לדעת על זה?

19. היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by CASIOMAN,

שלום, יש לי כרטיס MicroSD בתוך קורא כרטיסים קטנטן.. ככה שאני אקרא לזה DOK אני מחפש דרך לחלק אותו ל2 למשל שתהיה מחיצה של 450 מגה ומחיצה שהיא כל השאר.. והאם יש דרך ליצור הדמיה כלשהי שכאשר אני מכניס אותו המחיצה של ה450 מגה תופיעה כ CDROM? אגב הצלחתי ליצור שתיי מחיצות, אבל רק מחיצות primary ככה שכל פעם רק זאת שמסומנת כ ACTIVE מופיעה.. לוגיות לא הצלחתי ליצור תודה רבה, איתי שרוני

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי, אבא שלי הביא לי את המחשב שלו - HP Pavilion dv3-4110ej על מנת שאעזור לו לפתור איזו בעיה שהתגלה אצלו לאחרונה. הכונן דיסקים שלו פשוט לא קורא את הדיסקים. הכונן עצמו מוצג במחשב. כשמכניסים דיסק, הוא מנסה לקרוא אותו והתוצאה הסופית במחשב היא "דיסק ריק". ברור שהם דיסקים שמלאים בתוכן כלשהו וניסיתי כמה דיסקים. גם DVD וגם CD. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 750 GB עם שתי מחיצות כנראה שאחת מהם שייכת לWD ואני רוצה למחוק אותה ולעשות מהכל מחיצה אחת ושהכל יהיה NTFS איך עושים את זה? מה שחשוב לי זה מחיצה אחת (בלי מחיצות בכלל!) תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dimokchip,

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הדיסקים האלו ברשותי 3 דיסקים מהסוג הזה והבנתי שצריך כרטיס SAS למחשב ה PC בחיבור PCI כדי לחבר אותם אך הם יקרים מדי למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אתם?????? hp 146gb 10k sas model dg0146farvu כפי שציינתי 3 דיסקים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by XCG120,

אני מעוניין לקנות מהאתר הרשמי של חברת https://www.westerndigital.com/ האים הם שולחים לישראל או שאין אפשרות לקנות מהאתר הרשמי, כי הם לא שולחים אלינו לישראל? תודה.

25. יש לי את הקשיח הזה של WD. בזמן האחרון הוא עושה לי אין ספור בעיות. כל הזמן הוא מאבד מידע. פעם שהדלקתי אותו הוא אמר שאין קבצים של הוינדוס. כל הזמן שאני שומע שירים הוא נתקע אמצע. במשחקים הוא יודע כי יש בעיה בקריאה. בקיצור כל מה שיכול לקרות. רעשים הוא לא עושה. קניתי אותו מתי שהוא רק יצא. אני רוצה לדעת מה היא הבעיה, והאם אפשר לתקן אותה? תודה מראש. :]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים