עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Iron Man,

מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום יש לי כרגע דיסק קשיח 1T של סמסונג 103SJ , על מחיצה שלו יש את מערכת ההפעלה, ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיית מקום קשה (קשה היום כשכל סרט בלו ריי זה 40Gb) אני חושב לקנות 2Tb ראיתי את המומלצים (204UI) אבל נראה לי שזה לא מעודכן. האם זה עדיין הדיסק הכי כדאי? הוא רק 5400rpm האם הביצועים שלו לא נופלים משמעותיתי מכונני היטאצ'י וסיגייט 7200rpm ? זה אמור להיות הכונן שיעבור איתי בשנה הבאה למחשב הבא כך שהוא צריך להיות מהיר וטוב למרות שמטרתו היא איחסון... אם היה ניתן לקנות במחיר סביר כונן קשיח של 1Tb שיהיה מהיר משמעותי מה 103SJ הנוכחי שלי הייתי שוקל לקנות אותו, לקבוע אותו ככונן הראשי, ומעביר את ה 103SJ להיות כונן איחסון, האם זו אפשרות? ... נכנסתי לאתר השוואות, אולי אלה עדיפים? הא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כנראה הולך לקנות את מצלמת וידאו דיגיטלית סמסונג SMX-F40 http://www.camera.co.il/Sale.asp?pid=6170&salenum=# היא מגיעה ללא כ.זכרון רציתי לשאול איזה יהיה מתאים ולכמה שעות וידיאו יספיק. הדרישה שיהיה לפחות 2 שעות של ווידיאו. כמה גיגה אני צריך לקחת? והאם אני צריך ללכת על הדגמים היקרים והמהירים יותר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, הלך לי ההרד דיסק ואני בטראומה מאובדן המידע. הבנתי שעלי לרכוש כונן קטן (של 500MB) למערכת ההפעלה וההתקנות השונות, וכונן גדול (אני מעדיף 2TB) לשם גיבוי הנתונים ושמירת נתונים שאין בהם צורך מיידי. שאלתי לגבי כונן ה 2TB היא - האם לרכוש כונן פנימי או חיצוני ? מהם השיקולים החשובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היום פעם ראשונה ניסיתי לצרוב על מדיה של DVD+RW Verbatim X4 באמצעות הצורב של Optiarc שמצויין בכותרת. הצורב לא הצליח לצרוב על המדיה. ניסיתי מדיה אחרת מאותו סוג וגם אותה הוא לא צרב. ניסיתי לצרוב עם צורב LG על אותה המדיה שה-Optiarc לא הצליח, וה-LG כן הצליח. ה-Optiarc צורב על DVD+/-R ו-CD-R של Verbatim ללא בעיה. מה זה אומר? האם המדיה בעייתית או שהצורב תקול? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Rbix,

בעיקרון אני מחפש ssd חמוד למחשב נייח שיריץ מערכת הפעלה. איך זה?http://ksp.co.il/?uin=29521

7. קניתי הארד דיסק של 320 ג'יגה (סמסונג) אחרי התקנת הווינדוס הוא מראה לי שיש לי רק 150 ג'יגה, בSETUP אני רואה שהארד דיסק הוא 320 (גם כתוב עליו) אודה לעזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח 2TB אני לא מעוניין בדיסקים ירוקים למיניהם. זה הולך להיות דיסק קשיח יחיד בתוך מחשב שמשמש ל: 1. פעולות רגילות כמו: גלישה, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים, גם סרטי 720P, 1080 2. משחקים 3. עריכת וידיאו. אני צלם חובב, אני מצלם הרבה וזו אחת הסיבות לכך שאני מעוניין ב- 2TB אשמח לקבל המלצות תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני לא רוצה להכפיש שום חנות מחשבים אבל יש לי חשדות אני רוצה לקנות הארדיסק פניימי של WD 500 GB 7200 16 CACHE ידוע לי שהמחירון שלו נע על 130-140 דולר זתומרת בין 600-650 שקלים בKSP(ושוב...בלי להכפיש) הם מוכרים את זה ב450 שקלים השאלה שלי היא כך": אם זה כל כך זול יכול להיות שזה הארדיסק משופץ? או הארדיסק לא מקורי מהיצרן כמו שיש זכרונות מזוייפים? או שזה MADE IN CHINA? או שזה עבר המון ארצות בקונטיינר זול? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלה? אשמח לעזרה לפני הקנייה תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nissan.elgavy,

שלום, יש ברשותי סטרימר - xtreamer pro עם הארד דיסק 2 טרה בייט של WD, בדרך כלל אני מעביר להארד דיסק (בעזרת חיבור כבל) מידע מהמחשב אולם עכשיו כשאני מחבר את הסטרימר המחשב פשוט לא קולט את החיבור. כאילו אין שום חיבור למחשב. נכנסתי להתקנים בלוח בקרה, ודווקא הוא כן הוסיף את ה SATA USB COMBO (ככה זה נקרא ב'התקנים של המחשב') אבל משום מה אין אפשרות לפתוח את ההארד דיסק עצמו מהמחשב (מוזר..) כמו כן, ניסיתי להפעיל את הסטרימר- גם הסטרימר עצמו לא מזהה את ההארד דיסק, פשוט לא מזהה, כאילו הוא לא קיים. מוזר מאוד. למישהו יש אולי דרך לתקן את העסק הזה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

קניתי את הכונן 4 טרה של סיגייט st4000dm000 אני מתחיל להעתיק אליו קבצים ואחרי כמה שניות אני מקבל io error הכונן מפורמט דרך gpt ניסיתי בדיקת שגיאות של סיגייט ושל הוינדוס וכלום לא עזר(גם לא נמצאו שגיאות) יש לי וינדוס 7 64 ביט ולוח 965p-s3 איך עוד אני יכול לבדוק את הכונן? האם יש איזה בעיית תמיכה ב4 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום כולם! אני מראש אומר לא הרצתי חיפוש ולא כלום כי אני כרגע בקולומביה ואין לי ממש זמן לשבת ולחפש אז אני אודה לכם אם לא תעשו לי יותר מידי בעיות בכל אופן תקציר הבעיה אני מטייל בדרום אמריקה ומעלה תמונות פה ושם ומן הסתם קרה שהכרטיס זיכרון שלי נדבק בוירוס כזה ואחר עכשיו לאחר סריקה של NOD32 הוא הסיר את כל הוירוסים אבל הבעיה זה שעכשיו לא רואים תיקיות הנפח שנתפס נשאר אותו נפח את התמונות ניתן לראות במצלמה אבל לא במחשב ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב זה לא עוזר ניסיתי ישירות עם קורא כרטיסים זה לא עוזר את התמונות אני מצליח לראות רק דרך המצלמה ואני בכלל מצליח לראות תיקיות דרך המחשב אני אודה לכם מאוד מאוד על העזרה זה מאוד חשוב זה כל הזכרונות שלי מהטיול! בתודה מראש לירן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zik125,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה כונן פנימי קשיח של ווסטרן ואני מעוניין להתקין אותו אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק עושים את זה מבחינת חיבורים ואיך הג'אמפר אמור להיות ? בתודה מראש ZIK

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני יש לי נרו ואני רוצה לצרוב דיסק של 90 דקות אבל בתוכנה זה שם לי את הקו האדום אל 80 דקות מה אני צריך לעשות בשביל לצרוב 90 דקות? יש לי נרו 6

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sim,

אם אני מתקין את מערכת ההפעלה + משחק על כונן SSD האם הגרפיקה תהיה יותר טובה מאשר התקנתה על דיסק קשיח רגיל. זה מעניין כי עד כה כרטיס המסך היה אחראי על הגרפיקה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mccartney,

שלום! המארז שלי מגיע עם מסילות לכוננים הקשיחים, כך שלכל כונן צריך לחבר מעין 2 מסילות משני הצדדים (כל מסילה כזו נראית כמו מגלש סקי זעיר, ויש לה שני פינים שמתחברים לכונן במקום שבו יש חורים לברגים) מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה מסילות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by קיפוד,

היי קניתי מחשב חדש עם. לוח אםga-h87m-hd3 עם ST2000DM001 מה אני צריך לעשות על מנת ליצור מערך ך raid 1 ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי SSD כדיסק מערכת הפעלה\התקנות ראשי, וזה רק לאכסון. קונה באנגליה, מחפש דיסק כמה שיותר גדול. חשבתי לקנות SSD גם בשביל זה, אבל לא מצאתי נפחים גדולים כמובן... אין בעיה לקנות דיסק יקר כי יש לי תקציב מהקולג' תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by HaiPBM,

ה 840 ישן יותר לא? למה הוא יקר יותר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Inuyasha,

הממ אם אתם יכולים להמליץ לי על הרדיסק טוב של 40 גיגה (אני מתכנן לקנות עוד השבוע) תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shimon23,

שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, לפני שבוע קניתי את הכונן הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5472 מאז היו לי כמה בעיות ואני דיי בטוח שמדובר בבעיות בהארדיסק החדש, דבר ראשון כאשר ניסיתי להתקין חלונות 7 RC, נתקלתי במסכים כחולים בהתקנה (בקשר לזה אני לא בטוח שזה קשור לדיסק אבל אני מציין את העניין בכל זאת) לאחר מכן התקנתי XP, והכל היה נראה כשורה, אבל בימים האחרונים המחשב עשה ריבוט מספר פעמים, והיום כאשר חזרתי הבייתה אפילו נתקלתי במסך כחול שלאחריו התבצע הריסט. לאחר בדיקה ב- EVENT VIEWER אני רואה את השגיאות הבאות: The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. The ESET Service service hung on starting. איזה בדיקות עלי לעשות לדעת בדיוק מה הבעיה, אני מניח שאני יוכל להחליף את הכונן ר…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקיי, אז תראו מה קיבלתי היום (MCC 03): בהתחלה אני הולך לגבות (NEC3520AW, FW: Dee's 1.0UF) משחקים שיש לי, המשחקים הם למחשב בלבד, לא לשום קונסולה. חלק אני הולך לצרוב כ- ISO על הדיסק, וחלק אני הולך לעשות כ- Autorun. ניקח לדוגמה את הגיבוי של רידיק - אני הולך לצרוב אותו כ- Autorun ישר מהדיסק. המטרה שלי: ללכת על בטוח, ומקסימום תאימות. האם להשתמש ב- DVD-R או DVD+R @ DVD-ROM? לפי האתר של החברות שיצרו את הכוננים שלי (3520A ו- ASUS 16x, הצורבים תומכים בצורה מושלמת בשני הפורמטים, אז לא תהיה בעיה). עוד משהו שאני צריך לדעת? (אגב, איפה אני מאשר את הביטסטינג?) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, אז לקחתי DOK והשתמשתי -MEMTEST בשביל לפרמט אותו ולאתחל ממנו מחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו חזרה, אבל אני לא מצליח לגרום לו להופיע במחשב עם WIN7. לא משנה אם המערכת היא FAT32 או NTFS הוא פשוט לא מופיע. ודרך WIN7 אני לא מצליח לפרמט. מה צריך לעשות?

25. Started by Rockstatement10,

הודות למבצע שיש כרגע באמזון, הדגם הזה של הכונן בנפח 500GB עולה כ-480 ש"ח כולל הכל. כיום יש לי 850 EVO בנפח 500GB.. האם כדאי לי להחליף את הכונן? כיום המפרט שלי סביר אבל הוא די ישן ושנה הבאה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי אולי עדיף לי שיהיה לי כבר כונן עדכני שאולי גם יעבור איתי למחשב החדש? או שאולי במחשב החדש עדיף לי לעבור ל-NVME?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.