אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הדיסקים האלו ברשותי 3 דיסקים מהסוג הזה והבנתי שצריך כרטיס SAS למחשב ה PC בחיבור PCI כדי לחבר אותם אך הם יקרים מדי למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אתם?????? hp 146gb 10k sas model dg0146farvu כפי שציינתי 3 דיסקים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גם מספר שאלות שאודה מאד אם תוכלו להתייחס אליהן: אני מחפש לקנות דיסק חיצוני לגיבוי בעיקר, אני מתלבט בין 3 אפשרויות (אני מתכנן את הקניה ב IVORY או KSP ): 1. Maxtor Basics http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 2. Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 3. לקנות מארז חיצוני של אייבורי + דיסק פנימי - אשמח להמלצות לגבי דיסק איכותי. **התקציב שלי הוא בסביבות ה 500 +- ש"ח ואין לי 750 ש"ח להוציא... מספר שאלות: 1. שמעתי וקראתי שיש בעיות עם דיסקים מסויימים של סיגייט-האם כדאי לוותר עליהם ולקחת חברה אחרת או שיש דיסקים מוכרים טובים ואמינים שלהם שאני יכול לקנות בלב שקט? 2…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מיקרו אסדי של סנדיסק מאליאקספרס, ואני חושד שהוא מזויף. אמנם הקיבולת והמהירות תקינים, כך שאם זה מזויף - מדובר בזיוף ברמה, ולא זבל סיני ירוד [אולי זבל סיני איכותי...], ובוודאי לא מזויף מבחינת הקיבולת שלו. זה נבדק בתוכנת H2testw. האם מישהו יכול לדעת על פי הצורה החיצונית שלו האם הוא מזויף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע HD 160 ג'יגה של WD ואני רוצה לקנות HD נוסף של 250 גי'גה אותו דגם. מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין את ההארד דיסק החדש? אני פשוט מחבר אותו וזהו? תסבירו לי בבקשה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודות למבצע שיש כרגע באמזון, הדגם הזה של הכונן בנפח 500GB עולה כ-480 ש"ח כולל הכל. כיום יש לי 850 EVO בנפח 500GB.. האם כדאי לי להחליף את הכונן? כיום המפרט שלי סביר אבל הוא די ישן ושנה הבאה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי אולי עדיף לי שיהיה לי כבר כונן עדכני שאולי גם יעבור איתי למחשב החדש? או שאולי במחשב החדש עדיף לי לעבור ל-NVME?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלושה דיסקים קשיחים 1TB כ"א לשימוש ב RAID 5 בתקציב של 500-800 ש"ח לדיסק. מישהו יכול להמליץ על דיסקים? הדגש הוא, לפי הסדר: אמינות, צריכת חשמל, פליטת חום, רמת רעש, ביצועים. מצאתי את ההשוואה הזאת בין 4 דיסקים שלפיה הסמסונג נראה מצויין (בממוצע) אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעודכן ואילו דיסקים חדשים יצאו בינתיים. תודה מראש. - barduck
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מארז חיצוני וכונן 1-2TB. כמובן שהכונן יהיה SATA. איזה מארז צריך? מזה ESATA? אשמח להמלצה על מארז ספציפי? והאם צריך ספק חשמלי בנוסף לחיבור USB? אני כמובן רוצה לחבר את הכונן הקשיח דרך USB למחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה אמין ותיהיה עליו אחריות,לא מוכן לחרוג! תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברו'ס אני רוצה דיסק קשיח חיצוני של 1TB עד - 700 ש"ח אם אפשר במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין חשוב שיהיה מהיר, חיבור USB, הגודל לא כל כך משנה - העיקר שיהיה נייד. אין לי כל כך סבלנות להרכיב אז אם יש משהו ששווה קנייה בלי להרכיב אז עדיף, אם עדיין מומלץ לקנות בחלקים אז שיהיה... עשיתי חיפוש בפורום ואני עדיין לא יודע... אשמח לעזרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצות למדיות צריבה עליהן אני אצרוב דברי אודיו [העתקה מדוייקת של דיסקים אחרים {כמובן שזה לשימוש פרטי שלי}]. אני זקוק לכך שהן יהיו קריאות ע"י כל הכוננים [כולל רסיברים ישנים] ויחזיקו לאורך זמן. http://www.sfo.co.il/user/product.php?id=1176 חשבתי על אלה כי הם גם נראים נחמד - השחורים נראים כמו תקליט ויניל. או שכאלה התומכים בLIGHTSCRIBE יהיה גם כן מאוד נחמד.[br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 18:37:16 היי, אני אשמח לעזרה כלשהי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד (Dell 5470) בגירסא עם ה SSD של 128GB. כרגע על המחשב הנייח שלי יש SSD של 250GB. אני רוצה להחליף בין שניהם כאשר על כל אחד מותקנות מערכת הפעלה+ תוכנות בלי לאבד את המידע. האם מישהו מכיר תוכנה שיכול לעשות זאת? או לחילופין דרך אחרת? אני רק אציין כי במחשב ישנה מחיצת שיחזור. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כונן SSD שיהיה איכותי, אמין, ביצועיסט ובלי בעיות מפגרות של דריברים. אני מבין שה X-25M עונה על דרישות אלה ? אבל הבנתי שבקרוב אמור לצאת ליין חדש של אינטל ? איך התחרות מולו ? אם הייתם צריכים לקנות השבוע בארה"ב הארד דיסק SSD, איזה הייתם קונים ולמה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי חיפוש גם בפורום, ראיתי דיון של אחד גם עם תקציב לא גדול שהמליצו לו על לייט-און, אני מחפש משהו לא יקר, ובטח שלא פלקסטור\ימהה כי זה לא לתקציב שלי, הסתכלתי בפנדה ראיתי שLG ואזוס יש להם מהירויות כתיבה 32 בדי זול, ולאזוס יש גם 40 ב500, עכשיו השאלה איך אזוס וLG בצורבים, כי ממש אין לי מושג בתחום או שבכלל ללכת על לייט און? תודה נ.ב אם תצרפו קישורים לביקורות זה גם יהיה נחמד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי היום בקייס של Rosewill שמאוד מומלץ פה בפורום ביחד עם הרדיסק של סמסונג, גם הוא חביב הקהל - 103SJ של 1TB. זכור לי בעבר ששאלתי פה ונאמר לי שבהעברת נתונים עם eSATA בכוננים של 2.5" המהירות האופיינית היא 60-70 מגה לשניה, ואילו עבור 3.5" ניתן להגיע ל 80-120. ובכן, בהעברת נתונים רגילה בין המחשב, בו מותקן כונן 7200RPM שכמובן מחובר ב SATA לסמסונג שמחובר לכניסת ה ESATA אני נמצא אי-שם באיזור ה -55מ"ב לשנייה. מה שמוזר זה שלמרות שהעתקה אחת תסתכם ב-55מ"ב לשנייה, אם אעתיק במקביל מהרדיסק אחר אליו (לדוגמה אחד שמחובר ב USB2) אוכל לקבל שם 25~מ"ב לשנייה מבלי לפגום ב-55 של ההעתקה הראשונה. אם אני באמת מצליח לקבל מקסימום של 80מ"ב, מדוע איאפשר גם בהעתקה אחת..? האם זה נתון אופטימלי שעלי לה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה) ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב, כמו שכתבתי הוא פנטיום 3 866 עם 384 mb זיכרון. באתר היצרן של הצורב מפורסם שדרישות המינימום הם פנטיום 3 800. למה צריך מעבד כל כך חזק בשביל צריבה? אני קונה בעיקר בשביל גיבוי. עוד שאלה, האם בשביל גיבוי זה משנה עם זה אם המדיה היא - או + והאם יש מדיה מיוחדת לדטה? ושאלה אחרונה, על איזה חנות אתם ממליצים?, חנות שהיא גם פיזית, לא רק באינטרנט.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב המיועד בעיקר לעריכת וידאו. ראיתי בכמה ת'רדים אנשים שמתווכחים על היעילות של ה RAID למחשבים מהסוג הזה. מישהו מוכן לנסות להסביר לי במה יועיל לי לקנות לוח עם RAID למחשב אותו אני קונה. ובמידה ואכן כדי - אני מבין שאני צריך לקנות שני HD כדי לחבר אותם ל RAID... אם כך איזה HD רצוי לקנות - מבחינת גודל של כל רחד מהם. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בונה מחשב חדש ושוקל להשקיע ב M.2 ככונן ראשי, לוח אם גיגהבייט gaming7 Z97 .. השיקול הוא בין SSD SATA3 לבין ה M.2 שמציג ביצועים עדיפים וגם לא תופס חיבור SATA. בנוסף יהיו מחוברים למחשב עוד 4 כונני HDD אז גם חוסך בכבלים.. תןדה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש ssd חמוד למחשב נייח שיריץ מערכת הפעלה. איך זה?http://ksp.co.il/?uin=29521
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את ההארדיסק 3200AAKS של WESTERN DIGITAL עכשיו הוא כל הזמן עושה לי רעשים של חשיבה כמו שהיה פעם בהארדיסקים הישנים שהיה בהם WIN98 אותו דבר כמו שם ! הוא עושה הפסקה של 5 דק ואחר שוב מתחיל מפסיק ומתחיל .. גם במשחקים למה הוא עושה את זה ? משהו לא תקין?: הרצתי DATA LIFE GUARD ויצא שהכל תקין BAD SECTORS הרצתי הכל תקין HDD SMART - כל הבדיקות שם תקינות.. מה עוד יכול להיות? ואני עובד על XP
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתור הקדמה, יש אצלי במחשב שלושה כוננים קשיחים שמחולקים לשני מערכים. הרוב ב-RAID5 וחלק קטן ב-RAID0. לפני שבועיים העברתי את מערכת ההפעלה לכונן SSD נפרד. רציתי לשתף אותכם במה שקרה לי בשעה האחרונה. התחלתי לנקות את החדר והזזתי את המחשב (הוא על משטח גלגלים) כדי לנקות מאחוריו ושמעתי ממנו רעש מוזר. הסתכלתי על המסך, הזזתי את העכבר, ראיתי שהכל מגיב כולל הכוננים והמשכתי לנקות. כשסיימתי לנקות הזזתי את המחשב חזרה ושמעתי שוב פעם רעש מוזר, אבל הפעם היתה הודעה בשורת המשימות שלא ניתן לגשת לכונן מסויים. ניסיתי לפתוח חלונות או לעשות ריסט אבל הכל היה חצי תקוע. לחצתי על כפתור הריסט והתפללתי. כהמחשב עלה שמעתי רעש של נקישות SEEK חזקות מאד כל שנייה והמסך של ה-RAID כתב ששני המערכים אצלי במצב FAIL…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטרימר של Xiaomi Minibox S וכונן של Western Digital מחובר אליו יש לי גישה לכונן, ואני יכול להציג ולהפעיל את הקבצים שבו, אך כאשר אני מנסה לערוך שמות קבצים או למחוק, מוצגת לי הודעת שגיאה של בעיית הרשאה. דברים שניסיתי לעשות אך לא הצליחו 1. להפעיל את ההגדרה של שינוי שם ומחיקה של קבצים דרך הגדרות האנדרואיד TV. 2. לנסות לערוך / למחוק קבצים דרך מנהלי קבצים שונים למיניהם דרך חנות האפליקציות של גוגל + מנהל הקבצים של Kodi. שני רעיונות שלא ניסיתי 1. ישנה אפשרות בהגדרות של הסטרימר לפרמט את הכונן החיצוני כך שיעבוד אך ורק עם הסטרימר הזה - אני לא יודע אם זה רעיון חכם, אם יש המלצה אשמח לשמוע. 2. ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-