אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק אונקי 8GB, לא יודע איזה חברה לא השתמשתי בו כמה זמן עכשיו רציתי להעביר משהו הכנסתי אותו וכתוב כאילו שהוא לא מפורמט או לא יודע מה בקיצור פרמטתי וזה מה שיצא ואי אפשר להיכנס אליו.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע כיצד להפוך את הדיסק און קי ל"קריאה בלבד"?Write Protect? (אין לחצן פיזי עליו). לחילופין, האם ניתן לאבטח אותו באמצעות דרך אחרת...? שבוע טוב (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 500GB של WD הוא ממש טוב אני אוהב אותו הוא מהיר, הרצתי HDTUNE והוא הראה לי תוצאות די טובות. אז חשבתי אולי לקנות 2 כוננים מהירים (שיהיו מאותה סידרה) ולעשות להם RAID 0 תאורתית המהירות מוכפלת והביצועים אני מקווה שגם ופה בעצם השאלה שלי, עד כמה אני ארגיש את השיפור הזה, בתור גיימר ומשהו שעובד בPH וMAYA מידי פעם? וכל זה ביחס לSSD? תודה.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לחבר שלי קרתה תקלה והוא הציף את אחד המחיצות. שהוא מנסה לפתוח את המחיצה יש לו אפשרות רק לאתחל. אבל יש לו קבצים חשובים שהוא לא רוצה למחוק. האם יש דרך להציל את הקבצים לפני שבמצעים אתחול?. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ניסיתי היום לצרוב 5 דיסקים DVD ואחד אחרי השני הם נכשלו בצריבה , נסיתי דיסק CD רגיל לצרוב וצרב ללא בעיה הצורב חדש של חברת פיונר משמומלץ פה בסטיקי עד עכשיו לא היו שום בעיות אצלי 3 שבועות דיסקים של חברת VANGUARD גם כן עד עכשיו נצרבו ללא בעיות מה הבעיה צורב או הדיסקים ?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, כנראה מישהו נגע לי בכונן 1טרה בית שלי החיצוני, ואתחל אותו או משהו, ועכשיו הוא מציג אותו, אבל מראה כאילו יש בו 0 מקום, ואי אפשר לפתוח אותו. הוא ישר אומר שצריך לאתחל אותו, וניסיתי לאתחל, אבל הוא אומר שוינדוס לא מצליח לסיים את האתחול. ד"א יש לי וינדוס 7. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זה כבר כמה זמן שאני מחכה שמחירי הדיסקים הקשיחים ירדו ונכון לעכשיו קצת הרמתי ידיים והחלטתי לרכוש. אני עובדת על איימק 27" עם דיסק בנפח 1TB - מטרת הדיסק הקשיח החיצוני היא גיבוי ואחסון. אני מתכננת לחלק אותו ל-1 טרה של אחסון ו-1 טרה של גיבוי בלבד למק. אז ניסיתי לעשות סקר נרחב באינטרנט בנוגע לכוננים שיש בשוק, הצלחתי להוריד את lacie מהרשימה אבל עדיין נשארו western digital ו-seagate. כל הקשיחים לרוב באים עם שנתיים אחריות ככה שכאן אין הבדל, usb 3.0 לא קריטי כי יש לי רק 2.0, ואין צורך ב-firewire כי זה רק לגיבוי. אני מתכננת לרכוש דרך מכירה אישית באינטרנט כי שם יש את המחירים הכי זולים (wallashops/olsale). אלו הדגמים שקיימים שם, אשמח לפידבק נוסף בנוגע למה עדיף: WD 2TB My Book Essentia…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שני ארדיסקים למערך RAID בנפח של 160 ג'יגה כל אחד בממשק SATA2 16MB ובטכנולוגיית NCQ התקציב כרגע עומד על 600שח+ אם אפשר נפחים גדולים יותר גם יתקבל בברכה שאלה נוספת היא אם הבקר של הלוח שלי יהיה טוב למערך RAID מדובר בלוח ASUS COMMANDO? בתודה מראש שגב שטובי!
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האחד מקסטור DiamondMax Plus D740X שהוא 7200 ו40גיגה והשני גם מקסטור DiamondMax Plus 8 שהוא גם 7200 והוא 30 גיגה אגב השני חדש בשנה יותר עכשיו מאיזה מהם עדיף לעשות מאסטר??? אודה אם תזדרזו לענות לי כי הכול מחכה רק לתשובה שלכם תודה רבה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i can buy here the latest internal dvd-rw from lacie 16x16 for 130$ or the external d2 for 200$ the problem is that the software and the drivers arein japanses and there is problems with the english xp. is there any why the download all the softwares and drivers IN ENGLISH? i can also buy the latest pioneer for 110$. thx for the help. plz write IN ENGLISH cause i cant see hebrew!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן קשיח חיצוני LaCie 500GB . יש לי אותו ממזמן אבל רק היום בדקתי לו פעם ראשונה טמפרטורה, ונדהמתי: הוא מגיע בלי בעיה ל58-61 מעלות ! ואם אני עושה לו איחוי זה אפילו יותר. האם אלו באמת מעלות גבוהות? ומה עלי לעשות בנידון? תמונה של הדיסק אם צריך:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה מידת הרעש שלו לעומת WD500AAKS של WD מן הסתם. 2.בESTOOL של סמסונג, מה בודקת בדיקת הRANDOM SURFACE READ או משהו בסגנון
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני של סמסונג, טרה וחצי - G3, הסדרה הירוקה. לפני כמה ימים פרמטתי הכל כדי להעביר לNTFS מ FAT32, ואז העתקתי את כל מה שהיה בו חזרה פנימה. מאז הוא עושה בעיות וכל פעם שאני באה להעתיק משהו ]נימה עולה הודעת השגיאה: error 0x80070037 . כל נסיון לעזרה שמצאתי בגוגל הפנה אותי לתוכנת סריקת מחשב כזו או אחרת שבסופו של דבר צריך לשלם עליה. (ואני אפילו לא יודעת אם היא באמת תפתור את הבעיה) אם מישהו מכיר דרך חינמית לטפל בזה אני ממש אשמח לדעת. תודה רבה גלית
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש (עבודת עריכה ורינדורים -לא משחקים) מעבד I7 2600 כרטיס מסך GTX570 מתלבט האם לקחת למערכת ההפעלה ותוכנות SSD . במפרט המליצו על CRUCIAL SSD M4 128 האם נחוץ האם כדאי . חבר שמבין אמר לי שכדאי לוותר שיש מגבלה של אורך חיים בכתיבה ומחיקה אם הבנתי אותו נכון . מעבר לזה שאני רואה בפורומים על תקלות לא מעטות לבעלי SSD
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לדיסק און קי שיהיה רב תכליתי ויאפשר לי להשתמש בו כ-bootable drive להתקנת מערכת הפעלה ולהעברת קבצים בין מחשבים או לטלוויזיה. בנוסף, כשימוש משני ובונוס נחמד יהיה אם יהיה מהיר מספיק כדי לתמוך בReadyBoost. התקציב שלי הוא אזור ה-100 שקל, עם חריגה לכל היותר ל-200 והקנייה היא מאייבורי (אני מאמין שאיביי זה סוג של חתול בשק). המטרה היא לנסות לחסוך ולא להגזים, אך גם לא להתקע עם גרוטאה סינית עם נפח פיקטיבי וביצועים זוחלים. בהתחלה חשבתי על SanDisk Cruzer Blade 16GB בקצת פחות מ-50 שקל, אבל קראתי בביקורות שהוא מאוד איטי. אחר כך ראיתי SanDisk Cruzer Extreme 16GB שלפי המלצות כאן ובמקומות נוספים אמור להיות מהיר. הבעיה שהExtreme עולה 117 שקל. השאלה- האם יש משהו משתלם יו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב אחר, בעת שימוש בתוכנת EaseUS Data Recovery Wizard, שלוקחת בדרך כלל כ-12 שעות לסריקה מלאה, שמתי לב שהסריקה לא כל כך מתקדמת, ואחרי 12 שעות הגעתי בקושי ל-5%. בדקתי הגדרות בלוח אם, ראית שבקר ה-SATA היה מוגדר AHCI שיניתי ל-IDE - ואז זה הסתדר והתוכנה פעלה בקצב הרגיל אני מבין ש-AHCI זה חדש יותר ונותן יותר אפשרויות. אבל איך זה שכל כך מאיט את עבודת הדיסקים, משהו כמו פי 20? (עם התוכנה שהשתמשתי) האם היה צריך להגדיר עוד משהו כדי לעבוד טוב ב-AHCI? ומה עדיף בכלל בעבודה "רגילה", IDE או AHCI? (לוח אם: Gigabyte H55M-USB3) תודה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לוח האם של המחשב החדש שלי מכיל בקר של ATA 100 בלבד (סיפור ארוך, אל תשאלו למה). וחשבתי להוסיף לו כרטיס בקר של ATA 133. אז הסתבר לי שבמחיר די זול אני יכול לשים כרטיס שגם נותן לי אפשרות ל RAID. מצד אחד, זה מחשב ביתי ולא שרת ואני לא ממש חייב RAID, אבל זה יהיה נחמד לדעת שאף פעם לא ממש יקרוס לי הדיסק (ויש לי דיסק ספייר לצורך העניין). השאלה שלי היא האם התקנת RAID תוריד את ביצועי הדיסקים (הרי צריך לכתוב כל דבר פעמיים, להחליט לאיזה דיסק לכתוב וכ"ו) בצורה כזאת שאני ירגיש את זה במשחקים ? למישהו פה יש ניסיון עם זה (לשחק משחקים על מחשב עם RAID) ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש איזו דרך לחבר הארד דיסק פנימי רגיל ודי ישן (בעל חיבור ATA133 ולא SATA) למחשב נייד ע"י usb או משהו כזה? מישהו יכול להפנות אותי למה אני צריך לקנות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-