עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מהו ההארד דיסק בעל הנפח הגדול ביותר כיום למחשבי pc ביתיים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by .y.s,

יש לי HD שהמחיצה C היא עם פורמט NTFS ושאר המחיצות ב- FAT32. שאלתי היא איך ניתן לשנות את מחיצה C ל- FAT32 (בידיעה שאאבד את הנתונים ב-C) תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים כי פשוט לא ידעתי לאיפה זה מתאים : אז ככה החלטתי שאני קונה צורב חדש אבל אני צריך תעזרה שלכם ... אז ככה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות כי אין לי ממש מושג בזה האמת שרציתי לקנות של sony בקיצור חברים תנו הצעות לצרוב סוס ללא בעיות וכו' אשמח לקבל הצעות תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש והחיבור של ההארד דיסק שלי הוא עכשיו sata אני רוצה להעביר מידע מההארד דיסק הישן לחדש ההארד הדיסק הישן הוא ide איך אני עושה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום האם זה משנה באיזה מהירות צריבה אני צורב? שמעתי שאם צורבים על מהירות נמוכה יותר, הדיסק יוצא איכותי יותר... האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by טל משעלי,

היי ושבוע טוב, אני כרגע עומד לפני שידרוג המערכת וברשותי כונן ssd של samsung 250gb evo רציתי לדעת האם במקרה של שידרוג לוח האם והמעבד נדרש פירמוט של מערכת ההפעלה שמותקנת על הכונן ssd תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ואם לא אז איזה כן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה לקנות 2 דיסקים קשיחים בRAID 0 בתקציב של עד 1000 ש"ח. אני רוצה MTBF גבוה כי אני הולך להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן, שהיו כמה שיותר מהירים ושהיו לפחות 250GB.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by iNi,

שלום אני חדש פה.. טוב קניתי היום צורב של סוני 52X32X52 ואני לא קיבלתי איתו כלום.. פשוט בשקית אם הצורב עצמו.. האם זה בסדר??.. טוב השאלה השנייה שלי היא כך.. אין לי מושג איך לחבר אותו המחשב שלי פתוח ואין לי מושג איפה לשים אותו ואיך לחבר.. אני לא ממש מבין במחשבים אז בבקשה תדברו איתי בעברית פשוטה חחח.. תודה לעוזריםם

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  10. יש למישהו להמליץ לי על איזה אחד? כי אני כבר לא ממש מבין בזה הרבה. תודה! (ד"א: נכנסתי לסטיקי למעלה אבל לא היה ברור לי ממש מה שווה לי לקחת עם כל ההודעות שם)

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by the kon,

שלום מה מצב?? יש לי כמה שאלות על הדיסק קשיח ועל איחסון כללי 1) יש הבדל בכלל בין חברה אחת לשניה?? כי המוצר זה אותו דבר בדיוק 2) עם אני קונה מחשב חדש ואני יוסיף תדיסק קשיח הישן שהוא 5200 RPM וATA זה יעכב ויעט לי תמחשב?? 3) אני יכול להתקין תוכנה או משחק על הזיכרון הנייד?? 4) יש אפשרות לעשות משהו כמו OC לדיסק ולגרום למהירות סיבוב לעלות?? תודב

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  12. יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ). ואני רוצה סוף סוף DVD. אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה. יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי. החנות היא IVORY.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  13. אז ככה, כמו לרבים יש לי את ה Lite-on x52x24x52 הידוע לטובה היום, באתי להתקין תוכנה הנמצאת באחד הדיסקים שלי ומה, הצורב פשוט לא רוצה לפתוח את הדיסק. אומנם אין שום הודעת שגיאה, הצורב פשוט מזהה הדיסק כדיסק ריק :-\ לעומת זאת כשאני שם את הדיסק בDVD טושיבה שלי הכל בסדר, והדיסק נפתח. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה, איציק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by slip,

לפי דעתכם מה ישלוט בשוק - 1.הדיסקים של BLU RAY או 2.HD-DVD

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  15. יש לי לוח 7VTXH+ שאמור לפעול ב ATA133 והארדיסק של מקסטור שגם אמור לפעול במצב זה. איך אני יודע באיזה מצב הוא פועל בכלל??! תעזרו בבקשה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iyehuda,

בבאג מחשבים מוכרים 100 דיסקים LG 700M X52 ב 69 ש"ח

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני (USB2) אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" קרה לי בכארבעה מחשבים ב USB2 וב USB1.1 גם לאחר העדכונים של windows XP למי שיש פיתרון תודה,

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by psu,

יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ariel007,

שלום, יש לי לוח אם ASRock H87M. לאחרונה הופיע באתר של אסרוק עדכון ביוס 2.60 שמוסיף: 1.Add ME FW version in BIOS Setup. 2.Add m.2 support. 3.Add NVMe support נאמר כי הביוס החדש יתמוך בתקן M2 וב- NVMe. השאלה, אם אני קונה SSD כמו הסמסונג 950 פרו שעובד בתקנים האלה, לאיזה קונקטור בלוח אם אני אמור לחבר אותו?

20. Started by aviv00,

קניתי לא מזמן HDD של WD טרה וחצי הגירסה הירוקה עם הפורמט החדש לפני כמה חודשים התחיל להתקע בסרטים למשל אחרי חצי שעה של סרט הסרט נתקע ולא ממשיך אלא אם כן סוגרים אותו ומפעילים מחדש לפי התוכנות לבדיקת SMART אין שום בעיות עם ה HDD בדקתי עם EVEREST או SSD INTEL אבל הביוס לפעמים רושם לי שיש בעיות בדיסק ניסתי לשנות SATA SLOT לא עזר מאיפה הבעייה מדיסק ? שמתי לב שבטורנט יש בעיות עם ה IO ז"א הטורנט מפסיק לעבוד ורושם שיש בעיות IO

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Coca Cola,

שמעתי שיוצא או כבר יצא נראה קוראים לו 4168B שיש לו תמיכה בLS השאלה שלי היא האם זה כבר יצא? ואיזה DVDRW הכי מומלץ להיום? אני ממש לפני קניית מחשב(חישובים כלכליים וכו'..) האם אמורים לצאת DVDRW טובים יותר עד לסוף אוקטובר? או לפחות עד 2006? תודה רבה לכל העוזרים.

22. Started by Satlan,

שלום :} במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר? WD 160GB SATAII

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  23. שלום לכם קניתי היום את הכונן הנ"ל ושאני מחבר למחשב שלי כדי ליצור כונן אחד של 4TB אני רואה שהמחשב מזהה את הכונן כשני כוננים למעשה (אחד של 2TB והשני של 1.6TB) ואני לא מצליח לאחד אותם לכונן אחד של 4TB בנוסף לזה אני יכול ליצור רק מחיצה אחת, רק את הכונן של ה2TB אני יכול ליצור (ולתת אות כונן לדוגמה H) עם השני כל האפשרויות באפור ואני לא יכול לעשות כלום ליצור אפילו שני כוננים איאפשר אשמח אם מישהוא יסביר לי מה הולך פה... אני רוצה כונן אחד סטורצ' של 4TB הנה תמונה: http://www.indexportal.co.il/images/wdb4thdd.png

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bright Moon,

חברת Seagate הכריזה היום, לראשונה בהיסטוריה, על כוננים בנפח 1.5TB (!!!), שלטענת החברה מהווים את הזינוק הגדול בהיסטוריה מביחנת נפח אחסון (50% יותר מהכונן הגדול ביותר עד כה - 1TB). הכוננים פועלים ב-7200 סל"ד, יש להם 32MB קאש והם מהווים את התוספת החדשה ביותר לסידרת Barracuda של החברה. הכונן צפוי להישלח לשוק החל מאוגוסט, והמחיר עדיין לא ידוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני עתיד לכנות את המזרים מדיה הנ"ל ומתלבט לגבי כונן חיצוני. אין לי כל כך הרבה מושג בחיבואים שיש במזרים מדיה ואני אני אנסה לפרט. אני מעוניין שהכונן יתחבר למזרים מדיה בחיבור המהיר ביותר. החיבורים במזרים מדיה הם: 1x USB 2.0 slave 2x USB 2.0 host (placed at front and back panel each) SATA Hardware Reset Button את התוכן (סרטים וכ"ו) אני אוריד דרך המחשב הנייד או דרך הPC שלי, ואז אני אנתק את הארד דיסק יקח אותו ליד המחשבים יחבר "וישפוך" לתוכו את הסרטים. ואז בחזרה למזרים מדיה. איזה הארד דיסק מומלץ לפי הצרכים שציינתי? תודה מראש על הסבלנות.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.