עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by summer69,

איזה צורב DVD של LG הייתם ממליצים לי? אני צריך אחד למחשב החדש, פעם היה לי רק צורבים של LG והייתי מבסוט מהם, רק מהאחרון שקניתי (4163B) הבעיה איתו זה שכשאני קונה חבילה של דיסקים לצריבה, רק חצי מהם הוא מזהה, וגם הקריאה שלו של CD-R לא משהו לפני זה היה לי 2 צורבים רגילים של LG שפעלו עשר בכל מובן רק בקשה אחת שיהיה שחור שיתאים למארז תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  2. אחרי השקה בהפתעה לפני כמה שבועות, סדרת ה-SSD החדשה של אינטל שמיועדת לרשת את כונני ה-600p זמינה לרכישה לכתבה

3. Started by KoM,

בדקתי היום שוב את הסיגייט החדש שלי המחולק לשניים, מחיצה אחת של 12 ג'יגה בייו ומחיצה שנייה של איזה 27 ג'יגה בייט, כאשר בדקתי עם סנדרה את המחיצה הראשונה הקטנה היא קיבלה ציון מעולה, מהיר מהמאקסטור, והמחיצה השנייה קיבלה ציון משמעותית כמעט חצי ממנו, מה יכול לגרום לדבר הזה ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by haifaboy,

כמו שכתבתי כאן בעבר ברשותי 4 דיסקים קשיחים של WD CAVIAR BLACK בנפח 1T שאליהם עומד להצטרף בקרוב דיסק קשיח דומה נוסף . אני מחפש כבר זמן מה פיתרון לאחסון חיצוני של הדיסקים הללו במארז נפרד מהמחשב , פיתרון כזה שיתן לי גמישות ואפשרות לחבר אותם גם למחשבים אחרים . אני מדליק ומכבה אותם כראות עיני וכמובן דור שיהיה להם חיבור SATA ואפשרות לרשת ( לא חובה ) . מכיוון שהדיסקים הללו גם מתחממים צריך קירור באמצאות מאוורר . מכיוון שהדיסקים מכילים מידע רב ואני לא מתכוון לפרמט אותם ( אם מישהו חשב על מערך RAID דבר שדרוש פרמוט ) ולכן אני צריך גם אופציה להפעילם כדיסיקם נפרדים . לצערי למרות החיפושים הרבים שלי לא מצאתי פיתרון הולם בארץ ( כל מה שמתאים לא מיובא לכאן ) . חרשתי את האתרים של גולדטוף , ז…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by corefff,

הדירוג בווינדוס 7 ממש נמוכה(על 5.9). אחרי שעשיתי בדיקה עם HDTUNE גיליתי שאכן המהירות שלו לא תקינה, האם יש איזה דרייבר שאני צריך להתקין? או לשנות משהו בביוס? כדי שהבעיה הזאת תתוקן? המערכת: I5 2500 לוח: TZ68+ זיכרון:8GB זה מחשב חדש שקניתי לפני חודש, התקנתי עליו ווינדוס 7 רגיל בלי שבכלל נגעתי בביוס ועדיין לא נכנסתי לביוס של המחשב. יכול להיות שבכל זאת צריך לשנות משהו בביוס? אני מודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by roee97,

בעקבות הדיון על הקניה המרוכזת- כנראה שאני אלך על ה-128, אם ירד לסביבות ה-600, אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מחשב שמותקן עליו windows 7 על הארדיסק 1 טרה, שמחולק לשתי מחיצות: מחיצה 1(158 מתוך 228 ג'יגה)- windows, program files ועוד כמה דברים שאני לא בטוח מה הם מחיצה 2(416 מתוך 703 ג'יגה)- משחקים, סרטים, תמונות. השאלה היא מה אני צריך להעביר לssd ואיך אני עושה את זה. 2. ראיתי בכמה מקומות שהיה כתוב שיש דגמים של ssd שבהם מהירות הכתיבה היא איטית מאוד, האם זה נכון גם לגבי הדגם הזה? 3. מה נדרש להתקנת הssd במחשב? ראיתי שצריך מתאם 2.5 ל3.5 איפה משיגים אחד כזה, והאם יש עוד משהו שנחוץ להתקנה. 4. שאלה אחרונה- מה הם השיפורים המרכזיים שיהיו כתוצאה מהתקנת הssd. השימושים העיקריים ש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה זמן לוקח לי לצרוב עם צורב כזה NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 דסק רגיל ודיסק של DVD וגם רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בנרו 6 או שאני צריך תוכנה מיוחד לצורב DVD

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

אפשר להגיד שבסביבות ה350-400 שקל התקציב,מחפש אחד עם לפחות 320 ג'יגה ושיהיה זול וטוב. יש המלצות אפשר תודה רבה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  9. שלום למשל יש דיסק CD... יש בו 700MB ו 80 דקות... כשאני צורב עליו שירים בשביל מערכת רגילה, זה לא משנה מה הגודל של הקבצים העיקר שזה יהיה 80 דקות... למה?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by KRS1,

אמממ...לא הייתי בטוח כ"כ לאן הת'רד הזה מתאים אז פירסמתי אותו כאן, בכל מקרה קניתי לפני שנה ( 14.2.02) הארד-דיסק סיגייט 40 ג'יגה בחנות כלשהיא. לפני כמה ימים,לאחר פירמוט ההארד-דיסק, גיליתי ע"י סקאן דיסק שטח פגום (או בשפה נכונה bad clusters ) שהבנתי שהוא לא ניתן לתיקון. עכשיו השאלה שלי אם בתוקף האחריות שלי (באתר החנות לא כתובה האחריות אבל בכל אתר אחר כתוב שהאחריות היא שנה) אני יכול להחליף את ההארד-דיסק בטענה שהוא דפוק\פגום? השאלה שלי באה מכיוון שאותה חנות כבר עשתה לי בעיות בעבר כשרציתי להחליף סידירום שעשה לי בעיות... תודה מראש לכל העונים 8)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by joni,

איך אני הופך אותו לBootable?!?? אני רוצה לעשות עידכון ביוס ללוח דרכו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן חברים, לפני כחודשיים קניתי הארד דיסק חיצוני 1TB של WD. לפני כמה ימים הגעתי למחשב והוא היה איטי בטירוף, חיפשתי מה מקור הבעיה כחצי שעה עד ששמתי לב שהוא לא מזהה את ההארד דיסק. ניתקתי וחיברתי מהתחלה, וכלום. בכל מחשב אחר שניסיתי הוינדוס התקין אותו אחרי 10 דקות של המתנה ללא שום פעולה, ואז עדיין לא רואה שום כונן בנוסף במחשב שלי. פעם אחת מכל הפעמים, הופיעה לי ההודעה שיש לפרמט את הכונן. כל החומר שלי בו, ובמקום לעשות גיבוי שמרתי בפנים הכל. מצד אחד יש לי אחריות עליו, אבל אומרים לי בחנות שאין להם מה לעשות עם זה והם יכולים לשלוח אותו למעבדה, מצד שני אין סיכוי שאני נותן להם אותו כיוון שכל הקבצים החשובים שלי נמצאים שם. אם אקח לטכנאי הוא יצטרך לפתוח את הכונן וכך תפוג לי האחריות, האם…

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. שלום, הרשותי כונן קשיח מדגם WD2500KS לאחרונה התחילו בעיות ולכן החלטתי לבדוק תקינותו בדקתי עם התוכנה של WD והוא נכשל,בדקתי עם S&M והוא נכשל גם כן וגם בבדיקה של הSMART של Speed fan הוא נכשל הנה התוצאות של בדיקת ה SMART של SPEED FAN (דרך האתר HDDSTATUS) Error: Reallocated Sector Count has reached its threshold. Current value is 122 and threshold is 140. According to S.M.A.R.T. specifications, your hard disk is failing and needs to be immediately replaced. Backup your data as soon as possible. Warning: Reallocated Sector Count reached, in the past, its threshold. Worst value is 122 and threshold is 140 Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 199 6169…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני זוכר שראיתי את NIKE רושם את זה איפשהו... אני מעוניין לעשות את זה בגלל שאני קונה PS3 ואני רוצה לחבר את הHD לשם (WD My Passport 250GB) תודה.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by ohad,

שלום העם ניתן לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק של 5400 rpm באותו מחשב.ועם ניתן גם לשים ארד דיסק של 7200 rpm ביחד עם ארד דיסק במהירויות נמוכות מה 5400 rpm. ותודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by גולדי,

קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים. מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם: LH-2B1S http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1 DVR-110BK http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29 BDR-101A http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל? כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  17. בשני הדיסקים הקשיחים יש sata2 250gb 16mb 7200rpm איזה יותר אמין פולט פחות חום ועושה פחות רעש, איזה יותר כדאי? תודה!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by johny,

רבות דנים כאן בדרכים לשפר ביצועים של מחשב, אנשים משקיעים מאות ואלפי שקלים בציוד שיתן עוד קצת ביצועים. האם אחרי ששמנו כרטיס מסך היסטרי, עשינו OC למעבד, קנינו זכרונות מהירים ויקרים לא כדאי לרכוש עוד דיסק-קשיח ולהפעיל את המחשב במצב של RAID? אפשר להגדיר לווינדוס לעבוד במצב של MIRRORED DISK, ולהנות ממהירות קריאה משופרת (מעבר ליתרונות הנוספים שיש לMIRRORING). דעתכם?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  19. יש סיכוי שהארדיסק עשה את שלו ופשוט מת? WD 250KS ההארדיסק מזוהה בביוס. http://ufu.co.il/files/7aw6owt5ayxpumrpb8x9.jpg מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aaalon,

שמצדיק את ההפרש במחיר???

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by VegansXe,

אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7 התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLER כשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0! אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה. מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by GeForce,

יש ברשותי לוח אם ישן לא תומך SATA אלא רק בחיבורי IDE. אני מתכוון להתקין כרטיס pci שמוסיף חיבורי SATA, האם אפשר לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר לכרטיס מסוג זה?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  23. יש לי על הלוח אם חיבורים נוספים של בקר marvell האם עדיף לחבר את הכוננים אליהם או ישירות לחיבורים של הלוח אם ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orengreen,

Hi I heard from a friend that combos are bad, and it's better to buy one drive bur burning and another for regular use. the problem is, if I want to read DVDs and CDs and I want to burn DVDs and CDs, do I buy 4 drives??? no , of course not! so what do you think? are combos really bad, or is it just silly? can I buy a reliable CD/DVD reader/burner combo? any advice or opinions on combos are welcome, thanks!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות hard drive של 300G כי אני מתעסק עם הרבה הורדות וכרגע ה120G שיש לי פשוט לא מספיק לי, עשיתי קצת סקר והגעתי לשתי דגמים שאני מתלבט בינהם, שניהם של maxtor בגלל הביקורות הטובות ששמעתי. הדגם הראשון הוא Maxtor DiamondMax 10 300 GB SATA II Hard Drive והדגם השני הוא: Maxtor Maxline Plus III 300 GB SATA II Hard Drive לא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם אבל הmaxline עולה כ100 שקלים יותר, השאלה אם יש לו איזו תכונה ששוה את המאה שקל האלה. לפי השוואה שעשיתי באתר EPINIONS מצאתי מספר הבדלים, אך אני לא ממש מבין את המשמעות שלהם. הmaxline תומך בS.M.A.R.T Technology וב- Hot Swap ויש לו MTBF של 1000000 Hours ובנוסף Sound Emission של 27 dB. (אין לי מושג מה כל זה אומר :-\) בניג…

• 7 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.