עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]

2. יש איתו בעיות בעיקר שאני מוחק קבצים גדולים לוקח להם מעל דקה להמחק שאני רוצה לראות על תקיה מסויימת מה הנפח שלה לוקח לזה הרבה זמן עד שהוא קורה את כל הנפח בקיצור איטיות. אחי קנה את הגרסה הירוקה והוא אמר לי שהוא קיבל עם הקשיח תוכנה שהחברה ממליצה להריץ אותה .ולתענתם ללא הרצת התוכנה הביצועים של הקשיח ירדו. יכול להיות שגם אני קיבלתי את התוכנה הזאת ולא שמתי לב. השאלה האם זה בגלל שלא הרצתי את התוכנה או שיש לי בעיה בדיסק הקשיח?.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by davidzada93,

שלום. לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי) אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך. חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן. בבקשה עזרה זה דחוף...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hachling,

יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by Elad87,

אז ככה אני נמצא כרגע באקוודור וקניתי דיסקאוןקיי של קינגסטון 16 ג'יגה דגם DT101 העברתי אליו תמונות וככל הנראה גם וירוס מאחד הקבצים ומאז אין לי אפשרות לפתוח את המכשיר המחשב מבקש כל הזמן לפרמט את המכשיר ןכל פעם לקראת סוף הפירמוט יש הודעה שאין אפשרות להשלים את הפירמוט. רציתי לדעת אם יש איזה משהו לעשות כדי לסדר את זה בעזרת תוכנה או שפשוט אני אצבע אותו בכחול ואזרוק לים. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by AMD 64,

ככה, זה התחיל לא מזמן. קורה לי לא מעט שפתאום, בלי שום פעולה שביצעתי במחשב, הנורית שמראה שהאר דיסק מבצע פעולה, נדלקת באופן קבוע ולא מפסיקה. ואז, אחרי כמה דקות, קורה אחד משני הדברים הבאים(או שניהם ביחד): 1. או שאותו האר דיסק נעלם(טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל) 2. או שהמחשב נתקע פתאום ואז חייב ריסט. ואז אחרי הכיבוי, אני מנתק את הכבל סטה והחשמל מHD, מחבר מחדש, והכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה(בד"כ אחרי כמה ימים ספורים). ניסיתי לפרמט ועשיתי אינספור סריקות אנטי וירוס וספיי וורים למיניהם ולא מצאתי כלום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by strifer,

שלום , לפני כמה ימים המחשב פתאום התחיל להגיב באיטיות בכל הנוגע לפתיחת ה EXPLORER (לא הדפדפן) , אחרי שנאלצתי לעשות לו בוט ידני כי הוא נתקע. שמתי לב בביוס שהמחשב נתקע בשלב הזיהוי של אחד ההארד דיסקים. הדבר הזה קרה לי בעבר עם 3 הארד דיסקים של WD (מאותה סדרה דפוקה של BLUE & GREEN מאז החלפתי לסמסונג ועבד טפו טפו בסדר עד לפני כמה ימים) ואף אחד לא ידע להסביר. המפרט שלי מופיע פה בצד , לפי דעתכם מה יכול לגרום לזה(ספק , כבל SATA) מלבד האופציה הברורה שכנראה הוא גוסס וצריך להחליף אותו (שדי באסה כי SKYPC כבר לא קיימים)... בתכלס לא נראה לי שזה הספק או הלוח אם כי ההארד דיסק של סיגייט עובד רציף כבר שנתיים בלי בעיות (טפו טפו). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Black_Devil,

יש לי הארד דיסק של 80 ג'יגה, שפעל כבר שנה+ הדיסק הראשי שלי מחובר עם SATA הדיסק הנ"ל מחובר בIDE הבעיה היא שהמחשב מזהה את הדיסק בהתחלה, אבל שהוא נכנס לווינדוס הוא לא מזהה אותו. בdevice manager הוא מראה אותו, אבל My Computer הוא לא מראה אותו. נכנסתי ל- Event Viewer וקיבלתי את ההודעה הבאה: The Logical Disk Manager Service failed while registering for device handle notifications on device \\?\storage#volume#1&30a96598&0&signature30002foffset7e00length12a14b8200#{53f5630d-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}. Win32 Error: 2. אם אני עושה בdevice manager דיסייבל ואז אנאייבל להארד דיסק הנ"ל הוא מראה אותו בMy Computer. איני יודע איך לסדר את זה. אודה למי שיוכל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק שהשני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by idani1983,

שלום, יש לי הארד דיסק 250GB שמחולק לשני מחיצות\כוננים, אחת לWINDOWS XP ואחת לVISTA אתמול כיביתי ברוב טמטומי את המחשב בזמן DISK CHECK של המחיצה עם ה XP ומאז אני לא יכול לגשת לכונן או לXP, אני יכול להעלות את ה VISTA. ניסתי אפילו לפרמט את המחיצה שיש עליה את ה XP אבל לא ניתן לעשות זאת. מה עלי לעשות?, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  14. מצרף צילום מסך , מה זה אומר ? יש עוד תוכנות טובות לבדיקה ? ההארד דיסק של סיגייט!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לדוד שלי נכבה המחשב וכשלקחתי את ההארדדיסק אלי אז ב WINDOWS הוא אומר ש1 הכוננים לא מפורמט אבל היה שם מידע ומידע חשוב האם יש דרך לשחזר את המידע הזה??? צריך עזרה מהר תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה .. הארד דיסק מתוצרת מקסטור 120 גיגא בייט 7200 RPM 8 מגא ביט באפר ... רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוק למשל אני מעלה תמשחק כלשהו לוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוק לעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנון ואז עולה הכל יש לי שמחב פנטיום 4 2.66 256 מגא זיכרון פנימי די די אר מחשב דיי חדש מישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ? אין לי משמ כח ללכתלחברה עם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזור או האם זה בעיה בכלל ? תודה ...

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by rasta22,

היי אנשים לפני שבועיים קניתי דיסק חדש של seagate baracuda 320 G התקנתי עליו וויסטה הכול טוב ויפה ועובד פתאום היום מסך כחול ומאז המערכת לא עולה המחשב לא מזהה את הארד דיסק אין לו זימן בביוס וגם בתחילת תהליך הפוסט הוא לא מזוהה יכול להיות שהדיסק הלך לי אחרי שבועיים ???? יש לציין שלפני חודש קניתי הראד דיסק של אותה חברה 250 ג'יגה והחזרתי אותו כי הוא היה מרעיש אז עכשיו 320 ג'יגה הולך אחרי שבועיים ??? מה עושים ? יש למישהו רעיונות למה הלוח ביוס לא מזהה לי את הדיסק ? אגב הארד דיסק SATA2 על לוח MSI מעבד קונרו 6300

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. טוב אז אולי מהכותרת לא הבנתם כל כך את הבעיה אז אני יסביר במפורט: יש לי 2 הארד דיסקים: 1 מכוייל MAC 1 מכוייל PC זאת אומרת שלא עשיתי בהם כלום מאז שקניתי פשוט אחד עבדתי רק עם MAC ואחד עבדתי רק עם PC עכשיו ניסיתי לחבר את ההארד דיסק החיצוני מכוייל PC ל-MAC והוא לא מזהה אותו בכלל משום מה =/ איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת בלי למחוק קבצים מההארד דיסק? וגם להפך שניסיתי לחבר את ההארד דיסק שמכוייל ל-MAC ל-PC הוא לא זיהה לי אותו. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? הדבר היותר חשוב לי כרגע זה שההארד דיסק של ה-MAC יעבוד לי על ה-PC אבל אם תוכלו לעזור לי ב-2 המקרים אודה לכם מאוד. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Motix,

הדגם רשום לי במחשב ככה: WD 5000bev external היו לי הרבה קבצים, נתקע באמצע ווינדוס (7) רשם שלא תקין ושצריך לפרמט, פירמטתי אותו (נתן לי לפרמט רק על est משהו כזה ובnfts נתקע). הנורה דולקת כשאני מחבר, הדיסק מסתובב (עושה רעש ורועד כזה), המחשב מזהה אותו אבל כל הזמן רוצה שאני אפרמט אותו, כשאני מעתיק אליו קבצים הוא נתקע. האחריות של שנתיים נגמרה לפני שנה האם יש אפשרות לתקן את זה? יש אולי תוכנה שיכולה לסרוק שגיאות ולתקן אותו? לתקן אותו בחנות לא נראה לי ששווה. כבר עדיף לקנות חדש, לא? אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by t d,

שלום לפני כשבוע קניתי הארד דיסק חיצוני שלWESTERN DIGITAL מדגם WDG1SU5000 , בנפח של 500 GB, עם יציאת USB וESATA. על המארז של הדיסק נורה שמסתובבת כאשר הוא בשימוש (קורא\כותב). את ההארד דיסק חיבתי בUSB משום שאין לי כניסת ESATA במחשב. התחלתי להעביר לHD מידע בלי בעיה, לפי חלון הPROGRESS של ההעתקה היא הסתיימה. הכל נראה טוב ויפה. אחרי כשעה חזרתי למחשב וראיתי שהנורה של ההארד דיסק מסתובבת שכן הוא בשימוש, אך על המסך לא נראית שום פעולה, ניסיתי לעשות SAFELY DISCONNECT אבל WINDOWS לא נותן לי ואומר שהוא בשימוש... אחרי כמה זמן עלתה הודעת שגיאה לפייה WINDOWS DELAYED WRITING FAILED. נסיתי קצת לחפש על הFEATURE הזה של ווינדוס ולא מצאתי הרבה, רק את העובדה שאי אפשר לבטל את זה אם זה הארד דיסק U…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by pure perfection,

יש לי הארד דיסק חיצוני של WD שעובד על כל המחשבים חיברתי אותו למחשבים בבית למחשבים אחרים והוא עובד בלי בעיות .. רק שבמחשב אחד של חבר שלי הוא לא רוצה לעבוד , הבעיה הוא לא ביציאות ה USB של המחשב כי חיברנו כמה דברים אחרים והם עבדו . מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  23. Started by creative,

נדפק לי הלפטופ ואני חייב את המידע שיש עליו...!! הוצאתי את ההארד דיסק שלו וחיברתי עם מתאם לUSB של מחשב שולחני אחר על מנת להעביר את המידע החשוב. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק שאני מחבר בUSB, הוא כן מזהה את המתאם ככה שזאת לא בעיה במתאם. מישהו מכיר איזושהיא תוכנה אולי או משהו כזה כדי לזהות את ההארד דיסק של הנייד שאני אוכל להעביר את המידע?? בבקשה תעזו לי אני חייב את מה שיש שם!! תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by tkhvbcht,

יש לי בעיה במחשב...אני מפעיל סרט אז הוא פועל עם תקיעות קטנות כל הזמן...שאני מפעיל את הוינדוס לוקח הרבה זמן...משחקים מקרטעים... המחשב בכלל עובד פחות מהר...אפילו שירים. זה נראה לי הדיסק קשיח כי המחשב כבר 5 שנים איתי והוא פעל המון זמן ( אני משאיר אותו דלוק בלילה) והוא חטף כמה הפסקות חשמל. וניסיתי לעשות בדיקת וירוסים וספיוורים ועשיתי איחוי לשתי הכוננים וגם בדיקת שגיאות וזה לא עוזר... זה נראה לכם בעיה בדיסק קשיח? אם לא מה עוד יכול להיות שלא טוב? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  25. יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים