עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Eli100,

שלום, ביום שישי קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD מדגם Passport בגודל של 250GB. יש לי בעיה איתו שאני יכול להעביר קבצים שהם פחות מ2GB זאת אומרת שאם אני מעביר RAR בגודל של 4GB זה אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ואם אני מעביר 20 RARים של 1GB זה כן עובר(כמובן שלא רק בקבצי RAR אלא בכל סוגי הקבצים) בעיה מוכרת? בעיה בדיסק עצמו? ככה זה בדיסקים חיצוניים ואני לא יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. יש לי 2 כוננים SATA WDC WD2000JS-00MHB0 (WD-WMANL1047648 WDC WD5000AACS-00G8B1 (WD-WCAUK0066782 ואחד שמחובר דרך USB כונן חיצוני ST3500320AS (5QM27SZT) ועוד כונן רשת של MAXTOR-1TB המס סיראלי שלו הוא 5E1F-0959 הכל עבד יפה וטוב עד שקניתי את הכונן רשת...הכל היה מהיר ולא היו תלונות מאז שחיברתי אותו הכונן של WDC WD5000AACS-00G8B1 מונע מהמערכת לעלות ונתקע במסך של הטעינת זיכרון אם אני מוציא תחיבור SATA של הכונן ועושה ריסט אז המחשב עובד כרגייל...ואחרי שהוינדוס עלה אני מחבר תחיבור SATA אליו בחזרה והכונן עובד והכל טוב ויפה מה הבעיה ?! ניסתי לעשות תיקון שגיאות דרך הוינדוס והוא נתקע ולא מגיב וגם דרך ההפעהל מחדש של המסך הכחול הזה..וגם זה נתקע חיקתי איזה שעתיים כלום לא זז מה צריך לעשות?…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. יש לי דיסק און קי של 16GB, ניסיתי לשים לב קובץ של 4.5GB וזה רושם לי שהכונן מלא. בדקתי במחשב וזה מראה לי שהוא באמת 16 GB. אחרי זה העברתי מספר קבצים קטנים שכולם ביחד שוקלים 4.5GB וזה כן קלט אותם. למה זה לא קולט קובץ אחד גדול ואיך אפשר לסדר את זה?

• 38 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. Started by efee123,

שלום, קניתי לאחרונה SSD בקניה הקבוצתית ואת ההארדיסק שיש לי רציתי לאחד. יש בו 2 מחיצות, אחת של 80 ג'יגה והשנייה 390... אין לי אופציה לאחד אותם! שניהם על אותו הארדיסק כמובן.. ניסיתי עם מנהל המחיצות בWIN7 ועם EaseUS Partition master וזה עדיין לא עובד. קראתי כמה פוסטים ישנים ולא מצאתי פתרון.. אשמח לעזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by UnwiZ,

שלום, רכשתי לאחרונה כרטיס USB בשם SanDisk Cruzer Edge 8GB. בשביל לאחסן בו העברתי קבצים לכונן שלו שמצאתי בתקיית המחשב שלי והתעלמתי מהתוכנה שקפצה עליי וניסתה להתקין לי כמה תוכנות (גוגל כרום ועוד תוספת לאיביי באקספלורר או משהו כזה... תאמינו לי שסיירתי בתוכנה וחיפשתי לראות אם יש בה משהו אחר אבל זה הדבר היחיד שמצאתי בה), שמתי לב שכשאני מנסה להעביר קובץ גדול (נגיד 6GB, כאשר להזכירכם הכרטיס הוא של 8GB) זה לא מאפשר לי בטענה שאין מספיק מקום אפילו שמצויין שזה 8GB. חשבתי שזה יותר הגיוני שלכרטיס הזה תהיה תוכנה או דרך לעקוף את הבעיה אבל כלום. איך ביכולתי להעביר את הקובץ היחסית "גדול" לתוך הדיסק און קי? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shmulik_bm,

קניתי כונן קשיח חיצוני של SAMSUNG בגודל 1 TB לפני שבוע והבעיה שלי היא כזאתי אני מסנה להעביר קבצים גדולים (8 GB) וזה לא נותן הוא רושם לי שאין מספיק מקום אחסון ואני צריך לבצע ניקוי דיסק. כמובן שזה שטויות כי יש 920 GB פנויים ואני לא מבין איך זה. קבצים בגודל 1GB וקצת מעל זה מצליח להעביר אבל כל השאר הוא לא נותן לי. יכול להיות מקולקל?? או שיש איזה הגבלה שצריך לבטל בשביל להעביר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 6847761,

שלום, ברשותי הארד דיסק (3 שנים) SAMSUNG_HD502HJ 500 GB 7200 RPM על הארד דיסק רצה מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT (לא מחולק למחיצות) יום אחד פתאום הארד דיסק לא עולה ורשום בBIOS את זה: Ultra DMA mode-5 S.M.A.R.T. Capable but Command failed ניסיתי להחליף כבל SATA ולא עזר ואז ניסיתי לחבר את הארד דיסק למחשב אחר, כאשר הארד דיסק פועל ככונן משני (מערכת ההפעלה רצה מכונן אחר) והמחשב קלט ורשם את אותה שורה שרשומה למעלה, אך כאשר זה נכנס למערכת הפעלה הארד דיסק כן פעל והיה אפשר לעבוד עם הקבצים שבתוכו. נ.ב. אני מציין שהאר דיסק כבר קרס פעם אחת לפני כ3 חודשים (פירמטתי אותו והוא עבד עד עכשיו) מה אתם אומרים, יש אפשרות לתקן אותו?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  8. יש לי הארדיסק 320 ג'גה של WD עם חומר מאוד חשוב ,תמונות שצילמתי במשך הרבה שנים מכל התקופות ,ואין לי גיבוי אחר חוץ מאשר על הארדיסק עצמו לא מצליח כ80 אחוז ולהעתיק ממנו מידע,אין לי מושג מה לעשות ,נסיתי תוכנות לתיקון סקטורים אבל זה גם אחרי 12 שעות זה לא עבר את האחוז. סרקתי בדיקת שגיאות ובעית סקטורים בוינדוס והוא אמר שזה תיקן אבל עדיין לא מצליח להוציא ממנו את המידע ,מה לעשות? אתם התקווה היחידה שלי ,אני שמח לשמוע הצעות של תוכנות או מקומות שבו אני אוכל לשחזר או לתקן את הארדיסק הזה. מה שבטוח אני גמרתי עם WD.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by nis98,

שלום יש לי ארדיסק של seagate barracuda 7200.11 500gb ופתאום המחשב הפסיק לזהות אותו בביוס. האם יש לי אפשרות כלשהי לשמור את המידע???

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי לאחר בדיקה עם התוכנה, ניכנסתי ללשונית הHEALTH , ראיתי שיש אזהרה ב: ULTRA DMA CRC ERROR COUNT (C7) , למה הכוונה ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itay.h.,

יש לי 900 ש"ח...........אני רוצה לקנות צורב ומצלמה דיגיטלית תעזרו לי לבחור בבקשה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  17. Started by viper_sb,

לפי האתר של החברה ניתן להגדיר את הכרטיס על כול סוגי המ"ה אך אני לא מצליח לגדיר על מערכות מיקרוסופטיות רק על ךינוקס,VMWARE מה ניתן לעשות ?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם יש לי שאלה שנישמעת ממש ממש מפגרת אבל זה מציק לי. קניתי לפני כמה שבועות הארד דיסק של wd 80 Gb sata ksp אם אתם מתעקשים... אקיצר מה שמוזר לי בכל העסק שבפועל גודל הדיסק הוא "רק" 74.6 או משהו כזה. כמעט 6 ג'יגה "חסרים"... טוב לא ציפיתי בשום שלב שזה יהיה עגול על 80 אבל 6 ג'יגה זה לא מעט... מה אתם אומרים? ככה זה אצל כולם?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  19. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג. שניהם בנפח של 60GB, מהירות סיבוב 7200RPM וחוצץ של 2MB. כל אחד מהדיסקים מחולק לשתי מחיצות: מחיצה ראשית - 8100MB, ומחיצה משנית - 48GB. כאשר הרצתי Norton Ghost 2003 בסביבת DOS לצורך גיבוי המחיצה הראשית של הדיסק הראשון (Master), שמתי לב לתופעה מוזרה: בדיסק הראשון (Master) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 56GB. בדיסק השני (Slave) מזוהים 2 מחיצות בגודל של 8GB ו-48GB - סה"כ 32GB. הדיסק הראשון חולק למחיצות באמצעות FDISK של Windows 98 ופורמט מלא ב-DOS. הדיסק השני חולק למחיצות ופורמט באמצעות Boot Disk של Partition Magic. האם מישהו נתקל פעם בתופעה זו? האם מדובר בזיהוי שגוי של הדיסק הקשיח ע"י Norton Ghost 2003 בשל העובדה שהדי…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by e_dor,

שלום לכולם ! לפני כשבוע הדיסק SATA שלי (120 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל) החליט שלא מתחשק לו לעלות והוא נותן תסמינים של וירוס. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנות טובות למקרים כאלה שישחזרו את המידע הזה, שמתאימות בוודאות ל-SATA ! תודה רבה רבה לכולם על השקעת הזמן ונקווה שגם על פתרון מתאים. ערב טוב. נ.ב להערכת אבא שלי שבדק את העניין הבעיה היא ב: Location Table.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by IGAmiel,

הי חברים מה המצב? יש לי כונן SSD מדגם OCZ Synapse 64GB. רציתי להשתמש בו כדיסק SSD רגיל על מלוא גודלו ולכן נכנסתי ל- DISKPART. שם בחרתי במחיצה הכבויה שבעצם לא ניתנת לתצוגה ורשמתי בטעות CLEAN במקום להיכנס לפארטישן וללחוץ על CLEAN. מה שנוצר זה שה- DISKPART לא מזהה לי כרגע יותר את המחיצה המחוקה. למישהו יש רעיון איך לשחזר את זה שאוכל לראות ב- DISKPART את החלק שנמחק ?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by carman6,

הכנסיתי דיסק און קי MP3 למחשב וכשאני משנה קבצים בו או מנסה להעביר אליו קבצים חדשים הוא אומר שהמכשיר מוגן בפני כתיבות. איפה אני משנה את ההרשאות שלו ואיך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, קניתי דיסק און קי חדש של SANDISK 30GB העברתי אליו תיקייה עם 19GB ומשום מה הכנסתי אותו למחשב ומראה לי תיקייה ריקה! אין קבצים בכלל. בדקתי וירוסים - אין כלום, עשיתי את אופציית הצגת קבצים מוסתרים ועדיין - התיקייה ריקה. חשוב לציין שאני מכניס אותו מראה כביכבול שאכן 19 ג'יגה נמצאים בתוכו ונשאר לי רק 11 ג'יגה פנויים, אז למה בכל זאת אני רואה תיקייה ריקה???

• 9 תגובות
    • 9.2k צפיות
  24. Started by Lanzar,

קיבלתי DOK 32GB מהדגם שכתוב בכותרת, אפשר לקרוא ממנו, אפשר להעתיק ממנו... אבל אני לא מצליח למחוק ממנו, לפרמט או אפילו לשנות LABEL... מצורפת תמונה עם ההודעה שאני מקבל, יש מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. קניתי 3 דיסק און קי 64 גיגה באתר סיני הוא מפורמט במערכת קבצים EXFAT אם אני מכניס לתוכו קבצים ללא תיקיות אני רואה הכל, אבל אם אני מחלק לתיקיות(אני חייב את זה לעבודה) כשאני מכניס שוב את הדיסק און קי למחשב למחרת או אחר שעתיים בתוך התיקיות לא רואים את הקבצים ניסיתי לפרמט ל NTFS ולא הצלחתי . אין שום וירוס מפני שזה קורה ב 3 דיסקים שקניתי בכולם אותה הבעיה אולי הבעיה היא במערכת הקבצים אני לא יודע משהוא מבין בזה? תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים