עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Gosha,

עד היום בבוקר היו לי שתי כונני DVD במחשב, אחד קורא והשני צורב והחלטתי להוציא את הכונן DVD הקורא מהמחשב בגלל שכבר אין בו כמעט שימוש. עשיתי את מה שעשיתי, רק הצורב נשאר - אבל כשאני פותח את 'המחשב שלי', הצורב מזוהה כאות "E:", מה שהוא היה קודם, ולא התחלף ל-"D:", מה שהיה ה-DVD הקורא. מה עלי לעשות כדי לשנות את ה-Drive Letter שלו ל- D?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by roncohe4,

היי יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג. זה הדיסק: http://www.novocom.co.il/index.php?content=product&pid=490&cid=55&bid=0&tid=73 יש לי אותו כ-9 חודשים בערך. שמתי לב לאחרונה שכשהוא עובד הוא עושה רעשי נקישה כאלו, נוקש קלות ממש.... יש עליו עדיין אחריות. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. ה-HD שעליו מותקנת המערכת הפעלה הוא ה- 2GB. יש ירידה מאור חדה בין הביצועים בהתחלה לסוף. האם זה נובע משום שהמערכת הפעלה יושבת על ההארד דיסק הזה ? (הרי מתקינים את הוינדוס על ה-HD המהיר ביותר לא סתם, אז למה הביצועים נמוכים שם משמעותית בין ההתחלה לסוף ושלא נדבר על 2 ההארדיסקים האחרים שבדקתי ). האם אני מפספס משהו או שהכל תקין ?

4. Started by SoftMaker,

ישנה בעיה מוזרה מאוד בגירסא הזאת של אל ג'י *12 כאשר קניתי אותו היה לי פנטיום 2 333 עכשיו לא יכלתי לצרוב על 12 תמיד זה היה נדפק עכשיו בדקתי אצל הרבה אנשים ובאמת הם יכלו לצרוב רק על 8 כי 12 היה דופק! עכשיו עברתי לפנטיום 4 ואני יכול לצרוב על 12! מבלי שידפוק עכשיו מה שמוזר כאשר קניתי את הצורב לא היה קיים עוד פנטיום 4 אז איך זה יכול להיות? ואם יש אפשרות לסדר את זה אשמח לשמוע למה בן דוד שלי לא יכול לצרוב על 12 ויש לו סלרון 667!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dd7,

לא הצלחתי להתקין ווינדוס בארדיסק sata2 אז התקנתי בארדיס ide שהיה לי. עכשיו בעיקרון שתיהם מחוברים למחשב התקנתי דרייברים והוא מזהה את ה-sata2 במחשב שלי 1. מה אני צריך לעשות בשביל להתקין תוונדוס על ה-sata2 בשביל שאני יוכל להיפתר מהארדיס ide 2. אם אפשר בבקשה בפירוט..תודה רבה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by ^eranet^,

יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by StreetRacer,

שלום, הכונן גיבוי הפסיק לעבוד. הכונן גיבוי מתחבר לרשת. כשמחברים לחשמל, שומעים את הדיסק עובד אך המנורה ה-CASE לא נדלקת. ניסיתי איפוס, לא עובד. הסרתי את הדיסק עצמו מה-CASE וחיברתי בחיבור SATA ישירות למחשב שלי. המחשב זיהה שכונן הותקן, אך במחשב שלי לא הוצג כלום. רק ב-DISK MANAGE הוא הראה אותו כמספר מחיצות אך לא נתן לי לעשות כלום מלבד מחיקת מחיצות (ואני מניח שאחר כך יהיה אפשר ליצור). בשדה של ה-VOLUME לא רשום כלום. המידע חשוב לי מאוד. היש דרך לראות את אותן מחיצות, אולי במערכת הפעלה אחרת ? (לינקוס אולי ?) או באמצעות תוכנה אחרת ? תודה מראש לעוזרים, זה חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by jackal,

חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. קניתי דיסק חיצוני G2 של סמסונג. הכל היה בסדר, אבל אז ראיתי שמערכת הקבצים שלו היא FAT32, אז פירמטתי לNTFS, בשביל קבצים גדולים. מאז הפירמוט, צצה בעיה מוזרה: אני לא מצליח לעשות לו "safe remove" מסרגל הכלים של ווינדוס. משום מה מופיעה הודעת שגיעה של unable to remove... חיפשתי בגוגל, ורוב האזכורים לעניין מתייחסים לrecycle bin, אבל גם אחרי שטיפלתי בנושא, הבעיה לא נעלמה. המוזר הוא, שלפעמים זה כן עובד, ואני לא מצליח להבין למה(מה בעצם ההבדל בין המצבים שבהם זה עובד, לבין המצבים בהם זה לא עובד..) האם יש לכם מושג למה זה קורה, ומה אפשר לעשות? זה לא שיש לי בעיה לכבות את המחשב ואז לנתק אותו, אבל אני חושש שאם השגיעה הזאת קיימת, אז ייתכן שווינדוס לא מבצעת כיבוי "מסודר" של הדיסק, גם כאשר אנ…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by eranRohatyn,

יש לי בעיה בסידירום שהוא כול הזמן נפתח מעצמו ואני גם לא מצליח לעשות בוט מהסידי לפירמוט הסידירום של benq אבל אני לא יודע את הדגם

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by RonCohen,

DoK של Sandisk לפעמים עובד ולפעמים לא כשאני מכניס אותו והוא עובד אז הכל טוב המחשב מתריע שנכנס התקן חדש וכשהוא לא עובד מופיע USB Device Not Recognize מה הבעיה אני ממש צריך אותו לא את החומר שעליו יש דרך לתקן אותו

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by fffSSS,

יש לי DVD של טושיבה אבא שלי אמר לחנות לשכפל מי כסטא לדיסק DVD אז סמתי את הדיסק במחשב והכול פועל אבל הבעיה שרואים מי הקסתא איזה 50-60 % הסרט הזה פועל עד50-60% ואז זה מפסיק את הסרט .. ניסיתי איזה 20 פעם.. אז החזרתי לו את הדיסק אמרתי לו את הבעיה אחרי כמה ימים או אמר שהדיסק פועל עד הסוף .. הוא אמר בטח בDVD של המחשב שלך אין כוח הDVD שלי לא תקין או התוכנה ??????? או הדיסק?יש עוד תוכנת DVD חוץ מיPOWERDVD

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by taotao,

יש לי כונן משולב של טושיבה דיויד וצורב (הצורב הוא לא צורב דיוידי הוא רגיל) דגם SD-R1002 דגם ישן ממחשב ישן עכישו שמתי אותו במחשב החדש ועוד שהוא היה בישן הוא עשה בעיות הוא לא צורב דיסקים רגילים של מוסיקה או כול דבר אחר או שהוא צורב ובסוף הוא נתקע ונרו אומרת שהצריבה נכשלה הוא בקושי קורא סתם דיסקים רגילים שאני מכניס אילו הוא כאילו קורא ומפסיק קורא ומפסיק ככה עכשיו דרייברים לא מצאתי כי הוא יש אולי מה לעשות? אני רוצה לשלוח אותו לתיקון לא יודע איפה אבל? תיקון שלא עולה על 100 שקל מישהו רעיון מה בעיה?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by AdiR^SiNaI,

חיברתי HD וכונן CD וFD ועכשיו המחשב לא עולה אמרו לי צריך לעשות ג'ימפור משהו כזה מזה בכלל ואיך עושים?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by fox gitlis,

היי לכולם!! קניתי HD חדש של WD 250 GB עם 16 מגה באפר. העניין הוא שהמחשב מזהה רק 130 GB. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SPIDERRRMAN,

הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by iyc,

יש לי HDD 80GB של סמסונג והוא מראה לי הודעה שהוא UNformated השאלה אפ אפשר לשחזר את המידע? זה דחוף!!! תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. שלום אנשים- שבוע טוב ומוצלח. יש לי בעיה עם כונן הHDD של של סיגייט 250GB SATA2 16MB הבעיה שלי שלפעמים הכונן מאבד מהתכולה המקסימלי שלו- כרגע 218GB מזוהה מה232GB המלא. לפעמים הווינדוס מוצא אותם מחדש ולפעמים הוא מאבד אותם, המצב שראיתי שהנפח מתחיל להיעלם הוא כאשר אני מבצע DEFRAG בAUSLOGIC , אז התחלתי עם 18GB פנוי, בסוף הוא יפול ל3GB פנוי, כ2~3 מגה לשניה נעלמים מנפח הכונן, אני מדבר על הנפח הפיזי הכולל ולא רק המקום הפנוי, כרגע יש לי 3.99GB פנוי(בבוקר היה 5.5GB) ותוכנת TREESIZE מזהה כ214GB של מידע על הכונן - כלומר צריך ליהיות כ18GB פנוי(מה שהיה לפני יומיים ונעלם אחרי הDEFRAG) מכירים את התופעה?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  20. Started by bublik1,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי INTEL SSD 330 120GB שיניתי בביוס לAHCI והתקנתי WINDOWS 7 64 ULTIMATE SP1 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכל והייתה לי בעיה שהוא לא זיהה את הכונן בTOOLBOX בגלל דרייבר של AHCI אז הורדתי מAMD את הדרייבר ועכשיו הוא מזהה אותו אבל כשאני רוצה לעשות SSD OPTIMIZER הוא רושם לי שגיאה:Error: RAID array detected. If RAID array not present, reboot and try again. המפרט שלי: PHENOM II X4 965 BE 3.4@GHZ MA78LMT-S2 GYGABITE 2X2GB PATRIOT 1333 DDR3 HIS ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 SS500W PSU )SEAGATE 1TB(ST310005 28AS )320GB(SAMSUNG HD322HJ SSD TOOLBOX 3.1.1 SSD FIRMWARE 300i מה אפשר לעשות? חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי לסדר את זה, אולי לא הורדתי דרייבר מת…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by hag911,

אני מחבר את האייפוד לUSB ונכנס לכונן שלו "F"( כול אחד זה משהו אחר) והוא מבקש ממני לאתחל אותו, ויש לי שמה דברים מאוד חשובים... יש איזשהי דרך להוציא אותם משם?! תודהה...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by dbx22,

יש לי בעיה בצורב דיוידי הזה. הוא כבר לא קורא דיסקים דיוידי שהוא צרב. שאלתי פה בעבר ואמרו לי שזו בעיה ידועה ויש אותה להרבה אנשים. אז מה שאני רוצה לשאול זה אם צריבת עדכון קושחה אחד מאלה יעזור? http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tk-hunter,

המממ אז ככה במחשב שלי מתי שאני מחבר ת'חיבור מאסטר (אני מתכוון לכבל IDE) בביוס הוא מופיע לי כסלייב ומתי שאני שם אותו על סלייב הוא עושה לי מאסטר בביוס... מה הבעיה פה? מאסטר זה החיבור הקרוב לחיבור של הלוח אם נכון? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by afik567,

המפרט: לפני כשנה וחצי הSSD התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שבועות הוא היה מפסיק לעבוד והמחשב היה נכבה. כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה את הSSD. ניתקתי אותו והפעלתי מחדש ולאחר מכן חיברתי שוב, והוא חזר לעבוד. בזמן האחרון הדבר קורה בתדירות גבוהה בהרבה, כל כמה ימים. ניסיתי להחליף כבל SATA, ולחבר בשקע אחר ולא השתנה כלום. חשוב לציין, שבמחשב אחר, יש SSD דומה, גם מסדרת corsair LS של 120 וגם במחשב הזה זה קרה כמה פעמים. האם הכונן תקול? מה ניתן לעשות? תודה.

25. Started by RockStarT,

שלום יש לי USB 8GB ,הוא נדפק לגמרי , שאני מכניס אותו למחשב הוא עובד אבל אי אפשר להעביר אליו דברים הוא מבקש ממני לאתחל אותו ואני מנסה ,וכל הזמן הוא אומר לי "לWindows אין אפשרות להשלים את האתחול" ניסיתי גם בSafe Mod וגם במחשבים אחרים. הוא נדפק או שאפשר לסדר אותו ? והדגם הוא kingstone

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים