אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שככה זה צריך להיות... אבל האם יש דרך להחזיר קצת כי זה בעצם איבוד של 80 GB!
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם משתלם הדגם CT512MX100SSD1 המופיע בפלונטר בקישור הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT512MX100SSD1 המחיר נראה מחיר מציאה לנפח SSD ענק...
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האים שווה לקחת את הכונן הזה בגלל ה32MB ? או שיש חלופות אחרות שהן באותה הרמה(ובאותו הסכום...)
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני צריך איכסון לעסק שלי. אני צריך אכסון גדול, כל יום מתווסף לי כ 55 ג'יגה. אני צריך את זה לתווך הארוך. הסתכלתי קצת באינטרנט ומצאתי כמה דברים אבל אולי יש לכם משהו טוב ואמין להציע לי. אשמח לדעת את האפשרויות שלי לפני שנדבר על תקציב. בתודה רבה מראש , מתן.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חדש, עם נפח של 1TB (אם יש יותר ובזול אשמח להצעה). אני מעוניין במהירות 7200RPM. כמו כן אשמח לפיתרון (מאיפה לקנות) קופסה להארד דיסק הנוכחי. מבקש קופסה איכותית כי הישנה שקניתי מאיזו חנות ישראלית נהרסה תוך זמן קצר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי HD נייד קטן של WD והוא ביקש ממני לאתחל אותו..איתחלתי ועכשיו המחשב לא מזהה אותו בכלל כאשר אני מחבר אותו אליו. עוד דבר הוא ביקש לעשות איתחול לאחר שבWINDOWS עצמו הוא הראה באיתחול שיש לי 127 GB ובעצם יש שם 320GB אז עשיתי פירמוט רגיל בדוס ואז חיברתי למחשב והוא ביקש איתחול נוסף ומאז נעלמו העקבות.. מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר דיסק קשיח לשני מחשבים במקביל? ואם כן, יש אפשרות אפילו תיאורטית שיהיה אפשר בגלל זה להגיע למחשב השני (וירוסים וכו')? ואם יש לי דיסק און קי, יש אפשרות להפוך אותו לקריאה בלבד (עדיף ברמה הפיזית ולא ברמת התוכנה)? הבנתי שיש לו 2 חיבורים של העברת נתונים (d+ d-) זה in וout או לא קשור? האם יש זיכרון (הכוונה לזיכרון שמחזיק את הקושחה של המכשיר כגון הקושחה של הdok) שאותו א"א לשנות, כך שברגע שצרבתי בו משהו זה יהיה בלתי ניתן לשינוי? אם אפשר לשנות ע"י כלים פיזיים מיוחדים זה לא נורא העיקר שלא כ"א שזה יגיע לידיו יוכל לשנות את זה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי הארד דיסק (SATA) בנוסף ל-ATA הקיים. יש זיהוי ב-Device Manager - ההתקן מזוהה ועובד טוב אך משום מה אינני רואה את ההארד דיסק ב-My Computer? (רק את הישן) מישהו יודע את הסיבה? תודה
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חשבתי על הקונטור של סנדיסק. יש משהו אחר שמתחרה בו במהירות? תודה רום
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הזמנתי מהאתר lira.co.il את הדיסקים האלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 שהבנתי שהם אחלה דיסקים, ובבדיקה שהרצתי ב nero infotool קיבלתי על המדיה את המידע שבתמונה המצורפת אני רואה שה media code שונה בשניהם, האם קיבלתי את מה שהזמנתי? או משהו יותר/פחות טוב? או שאני סתם לחוץ המדיות שקיבלתי מיוצרות ב india (הודו).... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בזה, המלצה לכונן קשיח חיצוני של טרה או 500 ג'יגה, מהיר אמין ואם קיים כונן קשיח חיצוני ב ssd אשמח להמלצה גם, שתהיה אליו גישה מהירה גם מהאינטרנט, תודה הכוונה בגידה חאינטרנט זה שנגיד אתקין שם תוכנה להורדת קבצים, שההורדה לשם תהיה סבירה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בעיה אחריי צריבה סיימתי לצרוב דיסק DVD הכל טוב ויפה.... אבל אחריי הצריבה הוא לא מזהה את הדיסק... ליפני הצריבה יש לי תמונה כזאת מה זה אומר? ולמה הוא לא מזהה את הדיסק אחריי שסיימתי את הצריבה?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב הארדיסק 500 ג'יגה .. מפרט בצד..תקציב עד 500 שקל.. עדיין לא החלטתי אם חיצוני או פנימי.. חיצוני הרבה פחות מביא ביצועים מפנימי או שזה לא משמעותי? איך הדגמים האלה של חיצוני? 500GB USB 2.0, My Book Essential Edition 2.0 של wd 500GB FreeAgent Desktop USB 2.0 של seagate או פנימי? רציתי את זה אבל אני לא חושב שיש להם אותו במלאי בירושלים.. ST3500630AS seagate אז אולי אני ילך על זה.. WD5000AAKS איך הוא? רק מ ksp בבקשה
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים נשרף לי בדרך פלא (כנראה בעיה במולקס) ג'וק מהכרטיס של ההרדיסק (Quantum Fireball 6.4 GB) היה שם מידע שהיה די חשוב ופניתי לאחת מחברות השיחזור הגדולות לקבלת הצעת מחיר לשיחזור. אחרי בדיקה (זריזה) הם הודיעו שכל המנגנון נשרף והשיחזור יעלה באיזור ה- $500. סכום זה היה גבוה מידי והחלטתי לקחת את הדיסק בחזרה ללא שחזור ולנסות לשחזר אותו בעצמי. חשבתי שאם אני אמצא דיסק זהה (דגם וסדרה) ואני אחליף ביניהם את הכרטיסים הוא יחזור לתפקד כמו חדש. המקום הראשון שבו חיפשתי היה Ebay. כמעט כמו תמיד Ebay לא אכזב ואחרי מספר שבועות מצאתי דיסק מאותו דגם וסדרה אצל בחור מקנדה וזכיתי בו עבור ¤70+-. לקח לו קצת יותר מחודשיים להגיע (כנראה שהאוניה טלטלה אותו כל הדרך) וכשהוא הגיע חיברתי אותו ל…
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק פלאש מסיבות שונות. אשתמש בו להפעלת מחשב ולאחסון סרטים. מישהו מכיר את הטכנולוגיה ויכול להמליץ? איפה רוכשים בארץ? מחירים מומלצים.... יצרנים מומלצים.... אני מחפש משהו בנפח 80-160 גיגה. הסיבה נעוצה בכך שהדיסק יעבור רעידות גדולות ותנאי חום גבוהים שלא נראה שדיסק קשיח רגיל יעבוד איתם. תודה, SPC
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/dvd_shootout/2/ "...ממבט ראשון בולט לעין המגש השחור שאמור לשפר את איכות הצריבה ..." האם כדאי לצבוע את שלי? יש לי LG
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנה ערכה שאמורה להגיע עם CRUCIAL M4 SSD שמאפשרת לשכפל דיסק קשיח ל-SSD ללא צורך בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה . רכשתי את CRUCIAL M4 אולם בקופסא שהגיעה אליי במשלוח לא הייתה שום ערכה שהיא . מה זאת הערכה הזאת בכלל ומה אני אמור לעשות כדי לקבל אותה ? אתר האינטרנט שממנו רכשתי את ה-M4 64 GIGA לא יודעים על מה אני בכלל מדבר . להלן הקישור שמציין בפירוש את הערכה הזאת ( מתוך סקירה של הכונן הזה כאן באתר ): http://hwzone.co.il/reviews/storage/newssdroundup2011/2
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תרד זה מופנה לכל בעלי צורבי ה DVD-RAM שעד היום מחפשים מדיות DVD-RAM לצרוב עליהם ולא מוצאים... אז ככה, בשום מקום לא מצאתי שמוכרים מדיות בודדות(אם מישהו מכיר\שמע\ראה יותר ממוזמן להפנות את תשומת ליבי). ב COMP-IL נמכרות ב 150 ש"ח חמישיות דיסקים של FUJI:(כלומר 30 ש"ח ליחידה) http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=EDFUJRM475&Cat2Cat1ID=1425&Cat2ID=1727 ב E-BAY נמכרות עשיריות דיסקים של OPTODISK(שנמכרים ב COMP-IL ב 60 ש"ח ליחידה) ב 25$+משלוח כלומר פחות או יותר 150 ש"ח סה"כ - ומכאן 15 ש"ח ליחידה. אבל דיברתי עם המוכר והוא מקבל המחאות בנקאיות בלבד, לא פאיפאל. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41793&item=5214238650&rd=1&ssPageName=WDVW א…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}" האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה של מישו על צורב רגיל לבן.. עד מחיר 200 שקל שיהיה אמין וטוב
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-