אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע בלפטופ: ssd m.2 pcie samsung pm981 512 gb. אני רוצה להחליף אותו לכונן חדש בנפח 1 TB בלי לקרוע את הכיס אבל עם שמירה על אותה רמת מהירות. אשמח להמלצות. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי כונן WD RAPTOR 150GB והשאלה שלי האם הוא יזוהה ב SATA כמו כונן IDE רגיל ללא בעיות או שהיני זקוק לדריברים מיוחדים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לצורך השוואת ביצועי כתיבה בחרתי קבצים (סרטים) בנפח של כ 105GB הנמצאים על דיסק מדגם WDC WD20EARS-00S8B1 2TB להלן זמני הביצועים לדיסקים אליהם הועתקו 179 קבצים: זמן דגם הדיסק תצורה RAID0 2XWDC WD50000AACS-00G8B1 5400 RPM 0:39:32 SATA2 WDC WD5000AAKS-00TMA0 7200 RPM 0:34:58 USB2/SATA2 SEAGATE FREEAGENT 2TB 1:01:50 USB2/SATA3 HITACHI HDS 723020BLA642 2TB 7200RPM 1:00:00 USB3/SATA3 HITACHI HDS 723020BLA642 2TB 7200RPM 0:24:00 מסתבר שבמערכת שלי, כתיבה לדיסק USB3 החיצוני היא המהירה ביותר.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא נא להעביר. אוקיי,אז כמו שכתבתי המחשב שלי חזר היום מתיקון אחרי שהופיעו אצלו מסכים כחולים כל פעם שעלה(מסתבר שסטיק אחד של זיכרון היה פגום והחליפו לי אותו), ועכשיו אני שם לב שיש כמה קבצים שהנפח שלהם התאפס,כלומר הקבצים עצמם נמצאים אבל הגודל שלהם הוא 0K,מה גם שאני שם לב שיש לי יותר מקום פנוי הHD מאשר היה לי לפני. וגם חשוב לציין שלפני ששלחתי את המחשב לתיקון הופיעו לי כל מני הודעות של רג'יסטרי לא תקין... לפי מה שאני זוכר יש איזו פקודה שיכולה לתקן את זה,אשמח אם תוכלו לעזור לי. אולי לנסות שחזור מערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כונן קשיח Caviar Green WD10EACS של WD. נקנה ב- 2009. שמתי לב לשתי בעיות: 1) לאחר חיבור ב- HotSwap, זמן רב עובר עד שהכונן זמין במערכת. 2) הניתוק לא מיידי, והמערכת ממשיכה להציג אותו כמחובר. אלו עוררו אצלי את החשד שהכונן במצב רע, ולכן הרצתי בדיקות בסיסיות בתוכנה של WD. צירפתי תמונה של כל החלונות הרלוונטיים. אני לא מבין בניתוח תוצאות SMART, ולכן באתי להתעייץ. יש לציין ששני החלונות התחתונים בתמונה הם של ה- Quick Test, שאפילו אותו הוא לא עובר. אין לי עליו שום מידע חשוב, רק רציתי לדעת אם כדאי לשמור אותו כדיסק ספייר או שלא לסמוך עליו כלל - ולהפטר ממנו. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הSATA על הלוח או לפחות איזה גירסא ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאח שלי היה מחשב בעל 20 ג'יגה. המחשב שלו התקלקל ואין צורך "בחלקים". אם אני אקח את ההארד דיסק ואחבר אותו למחשב שלי, יהיו בעיות? אני שואל את זה כי מותקנות על ההארד דיסק הזה אינטרנט, תוכנות, ווינדווס(אקס פי פרו), ועוד כל מיני דברים. *עריכה*: ההארד דיסק של ה20 ג'יגה שאני רוצה להוסיף, אין לו בעיות! הוא במצב טוב. ולי על המחשב יש כבר אקס פי פרו. תודה Street-Fighter
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי HD של wd 2500ks הורדתי את התוכנה HD TUNE ושם אינ רוא ה ב ID (BE) unknown atribute statua faild מזה אומר "הנכשל" הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב מסוים 2 הארד דיסקים,ומשהו מוזר קרה לאחר הפירמוט הכונן שנקרא כונן C: והכונן D: התהפכו ז"א שבכונן D: יש את הווינדוס אבל כשאני מוציא את כונן C: זה נותן שגיאה NTLDR משהו כזה, מה אפשר לעשות על מנת להוציא כונן אחד אבל להשאיר את השני עם הווינדוס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 400 ש"ח עם חריגה של 100 אבל חייב להיות נייד העסק (אני חייל) 2.5 חייב להיות תמיכה ב-USB 3.0 וכמובן אחריות של שנה ומעלה בלי קשר לזה ראיתי את זה אבל אני לא מכיר את החברה (אני כבר הרבה זמן בלי מחשב והיה מהפך רציני מבחינת חומרה) וצריך עזרה של ממש ^^ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 תודה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, פונה אליכם עקב הפקת לקחים בנושא הגיבוי המחשב שלי מת ואני חושב על הפיתרון ולא כל המידע גובה כראוי. נכון לעכשיו יש לי כנון חיצוני USB-WD Passport איתו הייתי מבצע את הגיבויים בצורה ידנית כמו ב 48 . רוצה להתקדם לכיוון כונן חיצוני עם רשת בעל נפח של 2T עם תוכנה שתגבה בצורה אוטומטית - האם יכול פיתרון זה לכלול סטרימרי אנדרואיד שפועלים ברשת? -האם התוכנה תדע לגבות לפי זמנים שניתן לקבוע? -האם תדע לזהות כפילויות של קבצים ולהמליץ על מחיקתם? -האם תדע להסתנכרן מול המחשב ולבצע גיבויים אל מול מה שנשתנה הוספה או מחיקה של קבצים יחסית לגיבוי האחרון. אנא בבקשה עזרתכם האדיבה והמהירה אנסה לרכוש עכשי…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי. זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה. קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז העיניין הוא שחבר צרב לי דיסק דיוידי, ולא הצלחתי להפעיל אותו אצלי. אמרנו שננסה שוב, ושוב זה לא פועל אצלי. אומנם הדיסקים שהבאתי מרוסיה כן עובדים. הצורב שלו נדמה לי הוא LG ,לא יכול להגיד על דגם ספציפי והצורב שלי הוא NEC 3520A. מה עושים? :-\
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב של סוני 24\10\40 הבעייה היא שאטני לא מצליח לצרוב מעל מהירות X8 אני משתמש ב -NERO , ויש לי את האופציה לצרוב X24. אבל שמתחיחלים לצרוב המהירות יורדת ל-X8. אם אתם יכולים לעזור........... תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. רציני לשאול... איזה סוג חיבור טוב יותר - USB2.0 480Mbps או 1394 400MBps... (לפי הנתון היבש ה- USB יותר מהיר אבל ראיתי כאן שממליצים מאוד על FW). אני מתעניין כי מחפש מארז חיצוני לכונן שלי, וחשבתי על זה - http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&pid=27. זה דגם הקומבו, אם לא צריך FW אני אלך על הרגיל בפחות כסף. עוד דבר. יש לי שני הארדיסקים זהים לחלוטין של 320GB מחברת WD בחיבור SATA. במקום להעתיק כל פעם להארדיסק אחד ואז שוב לשני, חשבתי לעשות מערך RAID1 - אבל בשום פנים ואופן לא בתוך המחשב, אני רוצה אותם חיצוניים ובתום השימוש להרחיק אותם למקום בטוח (יש מידע חשוב שם). תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה מידע על יבואני דיסקים SCSI בישראל וכמובן כרטיסי SCSI לי ידוע על יבואן " יניר מערכות ". האם יש עוד ? בבקשה נא לא לכתוב שמות של דילרים או ספקים למיניהם - !!! יבואנים !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-