עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Murmur,

הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כונן intel ssd 120 gb 330 קיבלתי ציון 452 מה אתם אומרים? ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חברי הפורום שלום רכשתי שני כרטיסי זיכרון מסוג micro SD מהאינטרנט והדבר הראשון שעשיתי כאשר הם הגיעו היה לבדוק אותם בעזרת תוכנת H2testw. תחילה אציין שני דברים: א. יש לי קורא כרטיסים של Transcend (מדגם RDF8K) שמתאים גם לחיבור USB 3.0. ב. חיבורי ה USB 3.0 במחשב שלי נובעים מכרטיס הרחבה של ASMedia המותקן בחריץ PCI Express 1.1 X1. בתחילה חיברתי את קורא הכרטיסים לחיבור USB 3.0 ובדקתי את כרטיסי ה micro SD עם תוכנת ה H2testw. שניהם נכשלו בשלב הכתיבה. הייתי בטוח שקבלתי כרטיסים פגומים או מזוייפים, אבל אז החלטתי לחבר את קורא הכרטיסים לחיבור USB 2.0 ולבדוק שוב את הכרטיסים (לאחר מחיקת הקבצים מהבדיקה הקודמת כמובן). להפתעתי שני הכרטיסים עברו את בדיקת…

4. Started by iyehuda,

צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Dimka,

יצרתי מערך RAID - 0 משני קשיחים WD 500GB. השתמשתי בבקר שנמצא על הלוח שלי, Jmicron 36X בגלל המגבלות של הבקר הזה, נאלצתי להשתמש ב-SATA וב-eSATA כדי ליצור מערך. נראה שמהירות הכתיבה ירדה ואילו מהירות הקריאה עלתה מאוד, זה נורמלי? כי תיארתי לעצמי שלא יהיו הפסדים פה. (תוצאות למטה) קשיח יחיד: מערך 0:

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

Samsung EVO 250 הגדרות: ACHI SATA3 ללא RAPID MODE ו- MAX PERFORMANCE: עם RAPID MODE ו- MAX PERFORMANCE: הכל טוב?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. תודה!!! רק מנסה לוודא שהדרייברים פעילים, מצב AHCI, וכן הלאה.

8. Started by mushon26,

קניתי כרטיס זכרון CORSAIR 64GB ואשמח לחוות דעתכם גודל הכרטיס ועל מהירות הכרטיס. גודל הכרטיס מראה 58GB שזה בערך 10% פחות. האם בסדר? אגב בערכים של הבדיקה השארתי את ברירת המחדל שזה 5 ו-1000MB - האם אלה הם הערכים הנכונים? ולגבי המהירות הנה הנתונים:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. סופסוף הוא הגיע Sandisk Extreme 64GB אשמח לחוות דעתכם על מהירות הכרטיס על האריזה מצוין: READ: UP to 245 MB/s WRITE: 190 MB/s האם הפרש של כ- 17% סביר?! ומה לגבי שאר הנתונים? הנה הנתונים:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

רציתי לדעת האם המהירויות שמתקבלות אצלי תקינות: Hitachi 500GB SATA2 בדיקת קובץ בנפח 500MB: בדיקת קובץ בנפח 5000MB: האם זה תקין שהמהירות אינה יציבה? Sandisk Cruzer Fit 32GB USB2.0 האם פרמוט למערכת NTFS יתן שיפור במהירות? Sandisk Cruzer 8GB USB2.0 (ישן, עבר פרמוט מלא לברירת מחדל) איך זה שמהירות הקריאה כאן גבוהה יותר איך הכתיבה נמוכה בהרבה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אתמול הגיע לי הבקר raid שמבוסס על צ'יפ Sil3132. ביצעתי אותו על קשיח HD103SJ ועל קשיח ST1000DM003, הכל עובד מעולה ובביצועים מעולים חוץ מזה שאני לא רואה את הטמפרטורות, ניסיתי בspeedfan ובeverest ואני לא רואה את המעלות של הקשיחים. את הקשיח השלישי שמחובר בsata ישירות ללוח אם אני רואה את המעלות שלו. מישהו יודע איך אני יכול לראות את המעלות של הקשיחים שמחוברים לבקר החיצוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. עשיתי hardware raid 0 לשני SSD מסאנדיסק שקניתי, כל אחד הוא 240GB כלומר שאחרי RAID 0 ווינדוס אמור להציג לי 240GB ולא 480 כמו שהוא מציג לי עכשיו... אני מאוד מבולבל למה זה מציג את הכמות הזאת? גם בintel raid שעולה לפני הbios זה מציג את זה כraid 0 עם 480GB ולא כRAID 0 עם 240 GB.....

13. Started by eranmor,

הHD שלי קיבל ציון של 632 נקודות מדובר על WD 10GB 5400RPM אם אני לא טועה עד כמה זה גרוע בהשוואה לHDים חדשים?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by MaoR_KilleR,

יש איזה תוכנה שאני יכול לעשות את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  15. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by dhdhdghd,

שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. יש לי דיסק DVD-R מלא בקבצים אני דיי בטוח שהוא קצת דפוק עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את שלמות המדיה אם כל הקבצים נגישים וכו'? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום יש ברשותי נייד Dell Inspiron i7559 וברצוני לשדרג אותו בכרטיס ssd m.2 500gb אני יודע שדגם Samsung 850 EVO M.2 מתאים. אבל אני לא סגור אם דגם ה 860 evo יעבוד עם הלפטופ למרות שהממשק אותו דבר בניהם, אבל ליהיות בטוח. אם אני משדרג אני מעדיף לדגם ה860, האם הוא יתאים?, ובכלל האם אתם ממליצים על סטיק ssd מדגם אחר. תודה רבה ! השוואה בין הדגמים

19. Started by grich,

אהלן, לשמחתי קיבלתי היום את כונן הssd שהזמנתי בזמן המבצעים של אמזון (סמסונג evo 850 500gb). לצערי, בזמן השליח הגיע אלי, מולי הוא הפיל את הכונן על הריצפה והרים.. יש דרך בה אני יכול לבדוק שהכונן עובד תקין ושהכל בסדר איתו? תוכנה כלשהי שתבדוק שכל הsectorים בסדר וששום דבר לא נפגע? סה"כ הכונן חדש והכל אמור לעבור תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

יש לי 840 EVO ולאחרונה המחשב מתחיל לקפוא לפעמים וזה מעצבן... אין לי וירוסים במחשב אבל אני רוצה לבדוק את תקינות הכונן איך אני עושה את זה?

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום עקב בעיה שבמחשב נתקע ומסכים כחולים .ביצעתי בדיקה לדיסק קשיח עם תוכנה היעודית .samsung80gb לא נמצא בעיות לעומת בדיקה של ווינדוס יש 4סקטוריפ פגומים . האם דיסק תקין .לאיזה בדיקה להתיחחס תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by -Tal-,

שלום קניתי הארדיסק WD 5000AAKS , שמתי לב שהוא עושה רעש כמו שהכונן דיסקטים (FLOPPY) עשה בזמנו.. סוג של תיקתוקים. במאמץ הוא מגביר את מספר התיקתוקים וכך גם את העוצמת רעש. קראתי את הסטיקי ולא מצאתי איפה יש ל WD תוכנה לאבחון הארדיסק. אבל הורדתי את HD TUNE לפי ההמלצה בסטיקי ואלה התוצאות: http://img517.imageshack.us/img517/5185/picub.jpg ההארדיסק חדש מלפני כמה ימים וגם המחשב עצמו. תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  23. לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

לאחרונה הוא עושה לי בעיות, ואני כבר חושש לצרוב איתו. לדוגמה, אחרי צריבה הקבצים לא מופיעים. רעש מוזר בזמן קריאה. מה עושים במצב כזה? קונים חדש?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by EroSenin,

היי נעלמו לי המחיצות בדיסק הקשיח של הטרה.ניסיתי לשחזר את המחיצוץ אך ללא הצלחה. ניסיתי לייצר מחיצה חדשה אך גם לא הצלחתי. Norton PartitionMagic 8.0 מזהה רק 8 GB מכל הכונן עצמו לאומת 250 שהוא מזהה מהכונן השני. לאור זה ששני המחיצות שלי נעלמו בפתאומיות ללא שום קריסות יש סיכוי שהלך לי הדיסק קשיח? הדיסק קשיח הוא של סאמסונג 1 טרה. איזה תוכנה יש לבדוק אם הדיסק בכלל בחיים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים