אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא:באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? אז ככה:יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200 ואחד של 250 GB. אני מאמין שהצטבר בהם הרבה זבל, לכך אני מבין שצריך איחוי. לא פעם לאחרונה הרגשתי האטה ניכרת במערכת, אם זה בהעתקת קבצים מכונן לכונן או אם זו התקנה. אף פעם לא ביצעתי איחוי וברצוני לבצע. אני מקווה ומאמין שזה יכול רק להמהיר ולשפר את המערכת. אז השאלה נשאלת: באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? תודה מראש. .swg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי 25 מדיות CD-R של חברה בשם XEO שעליהם כתוב 800MB/90Min, כלומר דיסק של 800 מגה בייט. בכל מקרה, אני מכניס דיסק אחד לצורב, בוחר תיקיה ששוקלת 799 מגה בייט לצריבה, לוחץ התחל צריבה, ואני מקבל הודעה מה-Nero שלי שאין בדיסק מספיק מקום ויש להכניס דיסק...שיש בו מספיק מקום. הורדתי כמה דברים מהתיקיה כך שהיא שקלה 762 מגה, וניסיתי שוב. אותה שגיאה. למה זה קורה? האם עלי לפקפק באמינות החנות שבה קניתי את הדיסקים או באותה חברה גרמנית בשם XEO? האם יש איזושהי דרך לצרוב על הדיסק יותר מ-700 מגה בייט, או שזה באמת לא דיסק של 800 מגה? http://www.xeo.de/90_100.html - הדיסקים שקניתי.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(
-
אהלן חבר'ה! יש לי בעיה, אני רוצה לקנות צורב DVD אך לא יודע איזה הכי הכי כדאי תעזרו לי??? תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, אבל מה שמצאתי בעיקר זה דיונים על צורביDVD או על דיסקים לצריבה וכ"ו וכ"ו. אז על מה אתם ממליצים? או שזה לא כזה משנה ואפשר לקנות כמעט כלDVD-ROM כמו שניתן לקנות כבר כלCD-ROM?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אמיג'וס =) צהרים טובים אני צריך עזרה בבקשה בקניית הארד דיסק חיצוני זכיתי במרכז של המדינה בהארד דיסק מסוג SAM-DISK 400 של סמסונג - 400 GB במחיר של 600 ש"ח רציתי לברר קצת מידע לגביו ולא מצאתי מקורות איכותים - אפילו באתר שלהם לא יצא לי למצוא את הדגם הזה. כמו כן ראתי ביקורות רציניות וחיוביות לגבי הארד דסיק חיצוני של WD - הסידרה My Book והסידרה השניה של הארד דיסק שניתן להתחבר אליו מכל מקום - אם אפשר מדיע לגבי זה אני אשמח! שהוא אומנם הרבה יותר יקר . ראיתי 500 GB - ב 1,300 וזה קצת יקר בשבילי. מחפש משהו בסביבות 600 - 900 ש"ח היעוד שלו זה גיבוי של מוזיקה - משחקים ותוכנות. משהו איכות ואמין יש לי מחשב בין חצי שנה בערך לא יודע אם זה נחוץ אבל זה המפרט מעבד DualCore Intel Core 2…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SATA ל-A-SATA? יש מדריך בעברית שמסביר איך לחבר כוננים דרך כבל SATA? נ.ב כונן קשייח זה hard disk?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני בשווווווק!! היום הטענתי סרט HD ובאמצע הסרט הוא נתקע לי עכשיו כאשר אני מכניס את הדיסקאונקי הוא לא פותח לי את החלון האוטומטי (לבחור איך לפתוח את הקבצים) אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו... המחשב מזהה שנכנס הדיסקונקי - וגם הנורות שעל הדיסקונקי נדלקות ניסיתי גם במחשב אחר וגם שם לא הצלחתי לפתוח אותו האם יש דרך לפרמט אותו או לאתחל אותו- לא אכפת לי שימחק מה שנמצא בפנים הדיסקונקי של חברת SANDISC דגם: Cruzer Slice 32GB USB מה עושים??? תודה רבה על העזרה... דותן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בנייד AOPEN 1557-G מגיע צורב דיסקים רגיל מסוג QSI SBW242B עכשיו אני מנסה לצרוב ..אוקי זה מתחיל לצרוב ומגיע עד ל 100% ושם הוא נתקע כאילו התוכנה ( הרבה תוכנות ניסיתי וכולן נתקעות על 100%) והדיסק לא יוצא..עד שאני מוציא ידנית ואז אני מכניס את הדיסק לכונן והוא מסרב לקורוא אותו למישהו יש פתרון זה ממש יעזור לי כי אני ממש חייב את זה עכשיו..בבקשה..ותודה מראש. נקודה חשובה..באתר החברה יש עדכון קשוחה (שקראתי שזה מתקן וממהר את הצורב) הורדתי וניסיתי להתקין אבל זה אומר לי שההתקן לא תואם לתוכנה..!!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שבוע טוב ! כמובן שמייקרוסופט עובדים על הפתרון, אבל בינתיים כדאי להיות ערים לבעיה. https://www.pcgamer.com/amp/windows-10-bug-wrecking-ssd/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שתי הארדיסקים, אחד של IBM 30 גיגה והשני Seagate 40 גיגה על שניהם יש בד סקטורים :-\ הIBM פחות מ3 שנים אצלי כך שאמורה להיות עליו אחריות, ויש עליו משהו כמו 2 מגה בד סקטורים שלמזלי הם נרגעו והפסיקו להתפשט (יכול להיות בגלל הקירור). הSeagate בן שנה בערך (אולי פחות) וגם נקנה עם אחריות ל3 שנים, ויותר מ2 מגה בד סקטורים. מחיפוש שעשיתי ראיתי שיש אחריות על בד סקטורים (לא יודע למה אח שלי אמר שאין) האם היבואן של שתי הכוננים הנ"ל אמור להחליף אותם בלי בעיה בחדשים? מותר לו "למחוק" (לא פיזית) את הסקטורים הפגומים ולהחזיר לי תכונן "המחודש"? ובכלל אני אמור לפנות ליבואן או לחנות שקניתי ממנה? (קניתי מהחברה שמנסים לחזור עכשיו חזרה לעסקים :) אם למישהו יש טלפונים של היבואנים או לפח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בדיסקים החדשים של הצריבה של 25 ג'יגה יהיה אפשרות למחוק ולצרוב שוב או חד פעמי? כמו זה למשל http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=783&cat=1
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
עריכה: אפשר למחוק. מסתבר שזאת יציאת power חלופית לSATA Power במקרה שאין פנוי
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא מבין בזה יותר מדיי, אבל הנה הפרטים: יש לי נייד WD My Passport 500 GB שהוא בתקופת אחריות לאחרונה התחילו איתו בעיות מוזרות...פתאום להעתיק קבצים גדולים (של 700 מגה למשל) לוקח לו יותר מדיי זמן ולפעמים הוא נתקע אחרי עצבים רבים פירמטתי אותו, שזה לבד לקח המון זמן, אולי 15 שעות. אח"כ הפעלתי סריקת דיסק של ווינדוס, וזה מצא שגיאות ותיקן אותן. הרצתי Hd Tune לבדיקת Benchmark וקיבלתי בכתיבה: מהירות כתיבה של 5.1 מגה ממוצע (בין 4.9 ל- 5.2) זמן גישה 17.9 מילישניה Burst rate: 28.7 Mb/s נתוני הקריאה הם גרועים גם: בהתחלה הוא עשה 3 מגה לשניה ב- 150 ג'יגה ראשונים, אח"כ עלה ל- 28 מגה לשניה. נבדק כשהוא מחובר ליציאת USB אחורית תחת חלונות 7. מה באמת צריך להיות הנתון? בערך? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים אבל אני ממש מבולבל אני לא יודע אם הם היו קודם או לא...זה רעשים ממש חלשים הייתי צריך לפתוח את המארז כדי לשמוע אותם טוב לעומת זאת את ההארד דיסק השני שלי אני לא שומע זה לדעתכם מעיד על זה שבקרוב ההארד דיסק יילך ? עשיתי בדיקה ב-hdtach http://img453.imageshack.us/img453/3603/hd8wj.jpg הנתונים נורמליים? זה שהוא לוקח 8 אחוז מהמעבד זה נורמלי ? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/180/1
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-