אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם שווה לקנות צורב תקליטורים תוצרת GL דגם 8240B ב320 שח והאם משהוא יודע האם הצורב הזה תומך ב OVER BURN
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין בדיסק חיצוני אני לא חושב שלמחשב שלי חיבור FIREWIRE מה האפשרויות האחרות? מה בעניין BUFFER כמה מומלץ?ואיזה חברה? והאם יש עוד דברים שצריך לדעת לפני שבוחרים? בכל מקרה אני מחפש דיסק בין 320-500 גיגה תלוי במחיר אנא תנו לי אופציות!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני גר בלוס אנגלס ומחשב SSD למחשב נייד, בבית בארץ קניתי לפני כשנה את הBX100 וevo850 של סמסונג, שניהם 250 את הסמסונג קניתי בזמנו מאמזון במבצע שהיה 70 ומשהו דולר, היום אני רואה שהמחירים שלו יקרים מאוד, איזה SSD מומלץ לקניה פה? מחפש 250 בלי להשקיע יותר מדי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי NUC אינטל ויש בו חיבור USB Type C, מה אפשרי לעשות איתו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה רצינית עם הדיסק און קי שאני לא מצליח לפתור אחרי שניסתי בכל הדרכים שאני מכיר בערך ??? יש לי דיסק און קי CRUZER MICRO 8GB שהתקנתי דרכו ווינדוס 7 למחשב... ביצעתי את זה עם התוכנה UltraISO שצרבה כאילו את מערכת ההפעלה לדיסק און קי ביצעתי אתחול מלא לדיסק און קי פעמיים אבל זה נראה כאילו חלק מהקבצים של הווינדוס עדיין יושבים באיזה פינה נסתרת ומסרבים להמחק... הבעייה העיקרית היא כשאני מנסה לחבר את הדיסק און קי לDVD שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו וכל פעם מקפיץ לי הודעה אין דיסק. לעומת זאת כשאני מנסה עם דיסק און קי אחר הוא עובד נהדר... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה לא בא לי שידפק לי הדיסק און קי ושהוא ישמש אותי רק להעברת קבצים בין מחשב למחשב... איזו דרך ישנה ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג asus n550jv cm248h ..ורציתי לקנות לו ssd בנפח של 256 גיגה.הכי זול ואיכותי שיש אם אפשר בבקשה המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ענקית השבבים מתכננת לקרוא תיגר על סמסונג במסגרת שוק ה-SSD הפורח, כבר במהלך השנה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%92%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%9b%d7%97%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לסדר את זה? האם זה עילה להחלפת הכונן במסגרת האחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני החלפתי את הsystem file של ההארדדרייב שלי מfat32 לNTFS כדי שאני אוכל להוריד קובץ מסויים למחשב שלי (מעל 4 GB). עכשיו אני יודע שזה די סיפור להחזיר את זה חזרה לfat32 אז לפני שאני מחזיר.. אפשר לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים (גם למשחקים וגם לפתחית קבצים במהירות)? המערכת שלי היא :'(: מעבד: 2.4 GB ראם: 512 ההארד דרייב: 27.5 GB
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות הרדיסק לגיבויים. חשבתי על 1T. כדאי לרכוש חיצוני או פנימי? קופסה בניפרד או כחבילה? בנוסף איך כדאי להגן אותו מפני וירוסים? קרה לי מקרה השבוע שנגן MP3נידבק בוירוס שחיברתי אותו למחשב אחר, ולאחר מכן שחיברתי אותו למחשב שלי הלך הוינדוס אפילו קספרסקי לא עזר למזלי רק הוינדוס מת, ולא הכונן עם כל התוכן.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו windows server 2003 בכונן scsi. נשכחה הסיסמא של ה win server אז אני מנסה לגשת למידע שבכוננים מwindows xp. את הwindows xp התקנתי על כונן ide. הבעיה שכונני ה-scsi לא מופיעים במחשב שלי. במנהל ההתקנים הכל נראה תקין(הבקר,הכוננים). ובניהול דיסקים הוא מראה אותם ככוננים דינאמים וכותב במצב שלהם נכשל. האם יש למישהו פתרון? ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות שמישהו יקנה לי בארהב ויביא לי את הכונן הזה. המחיר הוא מאה דולר. כמובן לדגם 250 גיגה. האם זו הקנייה הכי כדאית במחיר הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה אחד שהוא פנימי, ide, והכי מהיר שיש אמרו לי שיש את ה- PlexWriter 48/24/48 ואת ה- yamaha f1 (אבל שמעתי שיש איתו בעיות שהוא לא תומך בכל המהירויות) ואם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב של ריקו שנה בערך , והבעיה שלו עוד לפני שאני צורב משהו , הוא לא מזהה דיסקים , הבעיה התרחשה אחרי שהתקנתי תוכנה לכונן וירטואלי ומאז הוא התחיל לעשות בעיות , שרוצים לצרוב משהו אז יוצא הדיקס כאילו אין מדיה בכונן, והתוכנה של נירו אומרת שאין מדיה הכונן ריק . גם שאין דיסק, כאשר אני לוחץ על כונן הצורב הוא נפתח כאילו יש דיסק אבל בחלון אין כלום . מה שכן היה צריך להיות הודעה של נא הכנס דיסק לכונן . כאשר הוא מצליח לצרוב שזה באמת דבר נדיר , אחרי שהדיסק יוצא אני מכניס אותו שוב ואז נשמע צליל של כוכבית ואחר כך הוא מתחיל לצרוב . עדכנתי את aspi וללא הצלחה . מישהו יכול לעזור ? ??? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-