עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rosesr,

המשחק לא משנה איזה תוכנה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nasty_nas,

חשבתי לרכוש מתאם IDE ל USB ולחבר הארד דיסק עם מערכת הפעלה עליו כך שיעלה כמאסטר ויעזור לי לטפל במחשבים. בהנחה שהBIOS תומך באיתחול מ USB באילו עוד דרישות אני צריך לעמוד? האם אפשרי לאתחל מערכת הפעלה מUSB?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהגדלת המחציה בתוכנה פרטישן מג'יק ! מה השלבים בבקשה! תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה עושים? אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by zobako,

נכנסתי ל BIOS וראיתי שיש 2 אופציות: GSATA CTRL Mode - מוגדר על IDE ו PCH SATA CTRL Mode - מוגדר על IDE איזה מהאופציות אני צריך לשנות ל AHCI בשביל כונן ה SSD? והאם רצוי להשאיר את הכונן הקשיח הרגיל על IDE?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by akalithium,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כונן של 3 TB פנימי (יש לי חיצוני של 1 וזה כרגע מספיק, למרות שלא ברור לי איך היום כונן חיצוני עולה כמו פנימי). באופן עקרוני - אני מחפש כונן סטדנרטי שייתן תמורה טובה לכסף, ראיתי שהמחיר של כוננים 3TB היום הם בין 500-600 שקל. כרגע יש לי במחשב כונן 640 של WD מהסדרה הכחולה ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. על הכונן החדש יותקנו משחקים וגם ישמרו תמונות וכד'. אבל בגלל המשחקים חשוב לי שהכונן לא יקרטע. רציתי לשאול האם יש כיום HD עדיף בנפח הנ"ל ? האם יש סדרה שהיא מומלצת במיוחד ? או שיש דגמים שבהם חשוב לבדוק את תת הסדרה ? האם ידוע על איזו סדרה בעייתית של אחת היצרניות ? בכלל לפי מה שהבנתי בתכלס כל הכוננים היום זה או WD או SEGATE (שפשוט קנו את כל השאר) ? ראיתי דרך …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי במחשב הארד דיסק של 120 ג'יגה בייט. מותקנת ויסטה. Vista 32BIT Home Basic. יש לי 3 מחיצות תחת Manage. אחת מהן מוגדרת כ- EISA Configuration. מוקצים לה כמעט 5 GB. זוהי מחיצת השחזור של המחשב. אני מעוניין למחוק אותה ולאחד אותה עם מחיצה C ומבלי להיות חייב להתקים מחדש את מערכת ההפעלה. משום מה ווינדוס אינה מסוגלת לעשות. כיצד אני יכול לעשות זאת? האם יש תוכנה המסוגלת למחוק מחיצה זו ואז לאחד אותה עם אחרת? אפילו תוכנת ההתקנה של VISTA לא מסוגלת למחוק את המחיצה. תודה. נ.ב. הצלחתי למחוק את המחיצה ע"י המאמר הזה: http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/b1fb5a8a-1698-4187-a367-08e3ed41028d1033.mspx?mfr=true ניסיתי להגדיל את כונן C ע"פ המתואר פה, אך ללא הצלחה: http://tec…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by KoM,

לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי. זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה. קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by שגיב,

שלום מצאתי הארד דיסק SSD SATA 3 במחיר זול יותר מ SATA 2 עכשיו הבנתי שקיימת האפשרות לחבר בין הארד דיסק SATA 3 ללוח שתומך ב SATA 2 אז השאלה שלי האם זה יגרום בעיות לטווח הארוך? האם צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני. המטרה כמובן שהוא יהיה יחסית מהיר(לא חובה הכי מהיר שיש אם ההבדל במחיר גדול, העיקר שיהיה בערך ברמה של דיסק SATA II). אני חושב על קיבולת של כ250GB. האם יש לכם המלצות? או אולי אפילו עדיף אם תתנו לי פוינטרים לגבי מה חשוב כשבודקים על דיסק חיצוני? תודה על עזרתכם! גיא. נ.ב: אני קונה את הדיסק בארה"ב אם זה משנה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by GuGuSH,

שלום. רציתי לשאול אם דיסקים (DVD וגם CD) נהרסים עם הזמן. שמעתי חלק שאמרו שכן וחלק שלא. אז, הם נהרסים או לא? אני מדבר על מצב שבו הדיסק נמצא בתוך קופסא (איכותית) ולא נשרט. הדיסק יחזיק מעמד במצב כזה 20 שנה? אם אפשר בבקשה גם הסבר. ז"א, למה הם נהרסים? אם בכלל יש לזה הסבר.. תודה רבה רבה מראש, גיא שמנסה להוכיח לחבר את טעותו (שוב. בפעם המליון).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם לכמה מחיצות? לכמה? האם משאירים את כל ה80-200 ג'יגה בכונן אחד? ובכלל, מהי התצורה המומלצת לסידור מחיצות בדיסק גדול נפח? סתם סיקרן אותי...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי דסיק קשיח בן קצת יותר מ3 שנים מסוג WD2500KS. הדיסק ככל הנראה תקול וזאת לאחר ש: 1. הוא היה הדיסק הראשי שלי והופרד לשתיי מחיצות C וD, כאשר על C יושב הXP. לפני שבועיים, כשאתחלתי את המחשב, מחיצה D נעלמה כאילו לא הייתה. 2. קניתי השבוע מחשב חדש ואני מקווה לשלוף את המידע מתוך הדיסק הישן. יש לי כרגע דיסק ראשי חדש מסוג RAPTOR. כדיסק משני במחשב החדש, שתיי המחיצות של הדיסק הישן אינן מזוהות בכלל. הדיסק כחומרה מזוהה בDEVICE MANAGER - המחיצות לא. אני מנסה לקרוא מידע כRAW DATA מהדיסק הישן בעזרת תוכנה בשם STELLAR PHOENIX, אבל נדמה לי שזה גם לא מצליח - לאחר יום וחצי נראה שנבדקו בערך כ67 מליון סקטורים מתוך 488 מליון ובנתיים התוכנה לא מציגה לי שום מידע ואם זאת אני לא מקבל שום חי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by .:YoGy:.,

היי, מישהו יודע אם כדאי לי לקנות דרך ebay או דרך אמזון כונן SSD לכבוד ה black friday? מדבר על 512. ואם כן אז מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בלוח אם של המחשב שלי כבר אין את החיבור הזה. וגם מכשירים חיצוניים כבר לא תומכים בזה. באיזה אפשרויות אני יכול להשתמש כדי להוציא ממנו את המידע? ישנו מתאם כלשהו שאוכל לחבר ב USB למחשב?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי חבר'ס.. נמאס לי מהרעשים של הכוננים השקיחים. אני רוצה להגיע למערכת כמה שיותר שקטה לחדר שינה, ומבחינתי אם SSD יקר מדי כיום אפשר גם להשתמש בכרטיסי CF. את התוכן (סרטים/סדרות) אני אקרא ממחשב מרוחק דרך הרשת. מתאם מ-CF ל-SATA תומך UDMA זה לא סיפור רציני לפי המחירים ב-EBAY. השאלה בקשר לכרטיס CF, מה לקחת שיהיה מהיר מספיק ולא יעלה יותר מדי ויתן פתרון הולם ל-XP, ואם יש אפשרות אולי גם לויסטה (כמה בכלל לוקחת התקנה של ויסטה עם המדיה סנטר?) אני מקווה להשקיע בעניין פחות מ-100$ כדי לא באמת להשתגע, נוכח העובדה שמחירי הזכרונות גם רק יורדים כל הזמן, ויהיה אפשר להשתדרג ל-32GB מהיר יותר בעתיד. כרגע בסכום הזה יש כמה אופציות: Sandisk 4GB X250 Extreme IV - עולה בארץ 315 ש"ח, וקצב העבר…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ashand,

הרדיסק של היטאצ'י 147GB כאמור 15000 RPM ,איך הדיסקים האלו מבחינת ביצועים? האם שווה לשים עליו מערכת הפעלה? ואם כן...איך אני מעביר מערכת הפעלה קיימת כבר על HD SATA להרדיסק הזה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shaks,

1.יש לי זיכוי של 200 שקל בKSP, אני צריך DOK מהיר של 32GB, איזה מומלץ משם? 2. איך אני מונע הדבקה של ווירוסים ורוגלות בכונן החיצוני שלי/ DOKים (המחשב שלי נקי מווירוסים, של אחרים... לא תמיד)? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! אני רוצה לחבר שני כוננים ב- RAID0 ובשבילי זאת תהיה הפעם הראשונה. אני רוצה לעשות את זה בצורה הכי טובה אז חשבתי שאני אשאל פה. הלוח הוא: ASUS P8P67 PRO הכוננים: WD BLACK 1TB המעבד (אם זה שייך): Core i7 2600 חלונות 7 פרופשיונל לפי מה שאני רואה במפרט של הלוח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=HMMvTCuBcZLfu2YL&templete=2 יש לו 2 או אולי אפילו 3 בקרים onboard Intel® Rapid Storage Technology Marvell® 9120 controller JMicron® JMB362 SATA controller -- לא ברור לי אם זה רק בקר ל- eSATA או שגם יש לו תמיכה ב-RAID באיזה בקר לבחור? אם אני רוצה לעשות RAID באמצעות ה- MARVELL, אני צריך לחבר את כבלי ה-SATA למקום שונה בלוח ובבקר של אינטל לא? לא ברור לי העניין הזה. מה תחל'ס יה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SaXtoR,

KINGSTON SV300S37A120G לפי PerfectDisk 12.5 בסביבות 24 אלף קבצים לא מאוחים. קראתי שאסור/לא מומלץ לאחות כונן SSD, אז יש משהו אחר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ngn1,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח ולהתקין עליו את מערכת ההתקנה, הוצעו לי שתי אפשרויות, מה עדיף בבחינת המהירות ויכולת ההתמודדות עם הפעלה מאומצת וממושכת? הדיסק הראשון: Western Digital Caviar Green WD5000AZRX 500GB SATA3 / SATA2 64 mb הדיסק השני: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX 32 mb תודה על מענה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.