עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iSolt,

https://www.amazon.com/SAMSUNG-PCIe-Internal-Gaming-MZ-V8P1T0B/dp/B08GLX7TNT/ref=sr_1_3 מחיר נוכחי Total ILS 582.07 כולל מעמ ומשלוח חינם עד אתמול עלה 690 עם משלוח

2. Started by deluxe,

אהלן במארז המחשב שלי די נגמר המקום לכוננים קשיחים ואני זקוק למעין מארז חיצוני עם אוורור שיכול להכיל את הכוננים עם אופציה להרחבות בעתיד. מבחינתי שיהיה מעין יחידת אחסון שאוכל לחבר גם למחשבים אחרים עם כבל. האם יש מוצר שעונה על הצורך הזה? מה סוג החיבור המהיר ביותר להעברת נתונים במצב כזה? אני לא ממש מכיר את האופציות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by BONO,

חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shiftysnip,

שלום לכולם, השאלה שלי, העם קיים אמצאי אחסון חיצוני STAND ALONE שיעבוד אצמאית ויהיה מחובר לרשת ביתית, כלומר שבכל רגע נתון מכל מחשב יהיה ניתן לגשת אליו כאל קונן רשת ? קיים כזה דבר ? (בלי להקים מחשב נפרד SERVER כמובן) המטרה היא בכללי , יש לנו 3 מחשבים , כל אחד מוריד סרטים , ויוצא לא פעם ולא פעמיים ששני מחשבים הורידו את אותו סרט. מה שאני רוצה הוא ליצור כונן רשת משותף ל3 מחשבים ושכולם יורידה סרטים ישירות לשם. אבל בתנאי שכונן יהיה STAND ALONE כלומר שלא יהיה חייב להיות דלוק מחשב בישבילו. יש הצעות ? תודה על תשומת לב !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by deadelus,

איך לפצל הארד דיסק והאם צריך תוכנה מיוחדת לכך ומטיפה ניתן להוריד אותה ? :-\

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ofer,

אחרי 3 שנות עבודה לא מאומצות במיוחד כונן CD של LG 523252 שוב לא קורא ברצף מה דעתכם על LITEON או ASUS ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Torian,

היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

האם מבחינת ביצועים....שווה להתקין מערכת הפעלה של DOK?? לקנות DOK של 4GB לחבר אותו באחורה...ושהוא תמיד ישאר שם...לעשות בוט מהUSB... האם יהיה שיפור בביצועים??...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Gil28,

במסגרת האחריות החליפו לי את ה-M4 המיתולוגי באיזה SSD של sandisk. בכל מקרה, קיבלתי תוצאה גרועה. יש לציין שאני עם לפטופ, ממשק SATA2 והתקנה נקייה של windows 8.1 עם כל הדרייברים מעודכנים. תמונה:

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shaks,

1.יש לי זיכוי של 200 שקל בKSP, אני צריך DOK מהיר של 32GB, איזה מומלץ משם? 2. איך אני מונע הדבקה של ווירוסים ורוגלות בכונן החיצוני שלי/ DOKים (המחשב שלי נקי מווירוסים, של אחרים... לא תמיד)? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Aner,

מחבר ללפטופ שיש לו esata יש הבדל בין משהו זול למשהו כמו thermaltake max4? מחפש כמה שיותר זול אבל אם אין אז משהו אמין וזול

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by erashel,

שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. סדרה חדשה של WD יצאה לשוק - EARS. אלו דיסקים קשיחים מסדרת ה-Green Caviar בנפחים של: 640 ו-800GB וגם 1, 1.5 ו-2TB. הדיסקים מגיעים עם זיכרון מטמון ענק של 64MB, ממשק SATA 3Gb/s וכמובן כיאה לסדרת ה-Green, הספק Idle נמוך במיוחד לעומת המתחרים. המיוחד בסדרה החדשה, פרט לזיכרון המטמון הוא ה-Advanced Format ש-WD מובילה בהטמעתו: http://www.anandtech...doc.aspx?i=3691 עריכה ותיקון לאחר הערה. נקודה למחשבה - הדיסק לא מתאים למערכת ההפעלה XP ופוגע בביצועים במידה ניכרת (מכיוון ש-XP עובדת עם sector בגודל 512בייט). כמו כן, דיסקים מסוג זה לא מומלצים (בלשון המעטה) להרצת מערכת הפעלה בכלל. המחיר, נכון להיום ב-KSP הוא 970ש"ח ל-2TB, ובארה"ב הוא $190. מי מעוניין לשמוע עוד ואולי להצטרף לרכישה של ד…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום... אני מחפש לקנות דרך KSP צורב DVD טוב,שיהיה גם במחיר סביר הסתכלתי על רשימת הצורבים שלהם,אבל אין לי מושג בכלל בתחום הצורבים,ולכן גם אני לא יכול לאמוד מה טוב ומה לא... אני מחפש צורב טוב מרשימת הצורבים שלהם,שהמחיר שלו יהיה במקסימום 250 ש"ח... תודה לכל העוזרים... נ.ב-מה ההבדל בין DVD RAM לבין DVD RW?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dyn,

שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה עושים? אנא עיזרו לי!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nuctornal wisdom,

כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)? רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tomyem,

עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Electric Boom,

ההארדדיסק שהתשמשתי בו עד עכשיו(SEAGATE 60GB 2MB CACHE) להקלטות כנראה עושה את נשימותיו האחרונות בכתיבת שורות אלה (תרתי משמע) והייתי מעוניין להחליפו. בעצם הבעייה היא שהוא מתחיל להרעיש נורא (טרטור כזה, כמו רעש חריטה) ואני מעוניין באחד שקט אני חושב ש-320GB יספיקו בהחלט בינתיים, מה גם שהם(עד כמה שידוע לי) מציגים יחס מצויין של מחיר\נפח בקיצור אני מעוניין ב-320GB(אם פחות עדיף לדעתכם, פסדר) עד 500 ש"ח, שקט ומהיר - יעני עם סיקטיימס נמוכים ו-16MB CACHE(עדיף), חיבור SATA (עדיף II עם PERPENDICULAR RECORDING או איך שלא קוראים לזה (PMR או NCQ, יתכן מאוד שאני מבלבל כי אני לא מעודכן)) - כמה שפחות כואב לכיס. אממ אם גם תוכלו להמליץ על ברגים מיוחדים כאלה (THUMB SCREWS כאלה אם עדיין מוכרים א…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by QkSr756,

אהלן..... החלטתי לקנות צורב בלוריי מאחר והמחירים של הכוננים הקשיחים לא שפוייים כרגע. חשוב לי שהוא יתמוך ב DL ויהיה מסוגל לצרוב 50GB. התקציב באזור ה 400-500.. לוח האם שלי Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3096#sp עוד שאלה לגביי הדיסקים: עד כמה זמן הם שורדים? נניח דיסקים של חברה טובה כמו Verbatim. מה אתם חושבים על הדיסקים האלה http://www.ebay.com/itm/10-Verbatim-blu-ray-BD-R-DL-50GB-4x-Printable-no-case-/290538133604?pt=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item43a56c1864 ? תודה לכל העוזרים....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jambo222,

שלום יש לי מחשב נייד איטי 2gb זיכרון , האם הוספת כונן SSD USB חיצוני למערכת הפעלה תגרום למחשב לעבוד מהר יותר ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Splashy,

יש לי DOK של Sandisk Cruzer Micro 16gb. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. איזה מערכת קבצים תתן ביצועים עדיפים ב-DOK הנ"ל ובויסטה, FAT32 או NTFS? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים