עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by or,

אני רוצה אחד שהוא פנימי, ide, והכי מהיר שיש אמרו לי שיש את ה- PlexWriter 48/24/48 ואת ה- yamaha f1 (אבל שמעתי שיש איתו בעיות שהוא לא תומך בכל המהירויות) ואם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני זקוק לדיסק קשיח חדש בנפח של 1.5 TB . בסקירות שהספקתי לקרוא ראיתי שההבדלים בביצועים וברמת הרעש אינם משמעותיים (גם כך הצבא דפק לי את האוזניים, כך שכמה דציבלים נוספים לא ממש ישנו לי ). גם עניין הטמפרטורה אינו משחק מבחינתי תפקיד מפני שממילא דלת המארז אצלי פתוחה ובנוסף הדיסק יזכה לקבל ממני את הפינוק המקסימאלי שדיסק יכול לקבל מבחינת מאורר קידמי במארז שזורק עליו אוויר ישיר וגם סוויטה מפנקת שבה הוא ישכב לבדו על מיטת אלומיניום משובח (גוף קירור ענקי מאלומיניום שפירקתי ממכשיר אלקטרוני שהלך לעולמו ). גרסאות ה-BLACK נהנות מאחריות מלאה למשך 5 שנים שזה כמעט פי שניים מגרסאות ה-GREEN ומהמתחרים שלהם – SAMSUNG ,SEAGATE (זמן האחריות של חלק מהדיסקים של סיגייט הוא 5 שנים אולם זאת עבודה …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.engadget.com/entry/1234000070026297/ INPHASE הכריזה על פיתוח של כונן אופטי בעל קיבולת של 1.6TB לדיסק... חביב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by getsomefood,

אני החלפתי את הsystem file של ההארדדרייב שלי מfat32 לNTFS כדי שאני אוכל להוריד קובץ מסויים למחשב שלי (מעל 4 GB). עכשיו אני יודע שזה די סיפור להחזיר את זה חזרה לfat32 אז לפני שאני מחזיר.. אפשר לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים (גם למשחקים וגם לפתחית קבצים במהירות)? המערכת שלי היא :'(: מעבד: 2.4 GB ראם: 512 ההארד דרייב: 27.5 GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ברשותי דיסק קשיח חיצוני TRANSCEND 500GB המתחבר למחשב ע"י 2 כבלי USB. הדיסק משמש למעבר אינפורמציה בין מס' מחשבים. לאחרונה המחשב הנייח שעליו מותקנת מערכת הפעלה XP אינו מזהה את הכונן [ כנראה שכן מזהה היות והוא קופא לפרקים לאחר חיבור הדיסק הנייד למחשב]. במחשבים אחרים שאני משתמש עלהם קיימת מערכת הפעלה WIN7 אין את הבעייה הנ"ל. ניסית לפרמט את הכונן הנייד ולא עזר. לאחרונה עידכנתי גירסה לאנטי וירוס [NOD32 -5] חשבתי אולי הוא גורם לבעייה שכן בעבר הלא רחוק הכונן עבד מצויין במחשב ה-XP. איך אפשר להתמודד עם הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tttrrr888,

שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ngn1,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח ולהתקין עליו את מערכת ההתקנה, הוצעו לי שתי אפשרויות, מה עדיף בבחינת המהירות ויכולת ההתמודדות עם הפעלה מאומצת וממושכת? הדיסק הראשון: Western Digital Caviar Green WD5000AZRX 500GB SATA3 / SATA2 64 mb הדיסק השני: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX 32 mb תודה על מענה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קיבלתי החלפה של דיסק חיצוני סיגייט go flex החדש עם מתאם של firewire 800 במחשב יש לי firewire 400 ( ישן יותר)/ האם יש דרך או מתאם שאפשר יהיה לחבר את המחשב הישן לדיסק החיצוני בfirewire? האם מישהו יודע אם באמת כבר לא מיצרים דיסקים חיצוניים עם ESATA???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rk666,

האם את המדיות האלה מייצרים בארץ? כי ששמתי את במדיה בצורב ובדקתי עם nero CD SPEED מי היצרן היה כתוב פלסמון האם הם משקרים שהם כותבים MADE IN ISRAEL? אני יודע שיש להם איזה שהוא מפעל בתפן האם הם שם רק מטביעים על הדיסקים DCD וזהו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. זה הDOK שהומלץ עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/storage/fast_doks/3 רציתי לדעת אם זה הגיוני שהמחיר שלו הוא רק 100 שקלים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5941 אגב, זאת החנות היחידה שנותנת אחריות לכל החיים (כמו שהיצרן נותן) לעומת 3 אצל השאר. לא יודע כמה זה קריטי, אבל רק מציין עובדה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by elis02,

שלום, בטעות פרסמתי גם בתמיכה טכנית. לא שמתי לב לפורום הזה. אני מחפש לשדרג לשלושה מחשבים את זכרון הRAM רציתי לדעת איזה זכרון RAM מקסימאלי ניתן להשתמש. בכל שלושת המחשבים מדובר על 64 ביט. (באחד מהם וינדוס 7 לא יודע אם זה משנה אבל גם 64) להלן הלוחות אם: ראשון: Manufacturer LENOVO Version 0B98401 PRO Chipset Vendor Intel Chipset Model Haswell Chipset Revision 06 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model H81 Southbridge Revision C1 שני: Manufacturer LENOVOModel 627436G (CPU Socket - U3E1)Version Win8 Pro DPK IPGChipset Vendor IntelChipset Model Ivy BridgeChipset …

16. Started by ronorx,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה. קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה. השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי? עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי? תודה רבה [ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by amd@ati,

בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביא הבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריק הזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזה יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ~SeReGa~,

אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג asus n550jv cm248h ..ורציתי לקנות לו ssd בנפח של 256 גיגה.הכי זול ואיכותי שיש אם אפשר בבקשה המלצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by alfa100,

היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. השאלה בכותרת.. האם יש NAS במחיר סביר לדיסקים 3.5" שיש לו חיבור GIGA LAN ובאמת מאפשר העברת נתונים במהירות הזו או לפחות קרוב אליה ? כי עד היום נתקלתי רק בכאלה שהממשק שלהם GIGA LAN אבל בפועל נותנים מהירות שאפילו לא מגיעה לזו של רשת 100mbps.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.