עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מקום מיותר.. ר…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  2. יש לי כונן אחד של 1 TB מתוכו 100 GB מוקצה למערכת ו כול השאר בדיסק השני ( ככה עשו אלה שהתקינו אותו לרישונה החנות ) ה 100GB הזה ניגמר ואני נמצא תמיד על הגבול שלו יש אפשרות להעביר איזה 100GB מהמחיצה של C למחיצה של D ? כי הם גם ככה על אותו כונן .... כבר מאוחר מידי ל "תתקין על הכונן השני, מה הבעיה ? " כי כבר יש עליו הרבה דברים (תוכנות) תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני לא מבין גדול בבאנצ'מארקים של SSDים אבל התוצאות פה נראות פשוט גרועות, ביחס למוצהר ולביקורות ברשת זה עגום.. צירפתי תמונה אבל למעלה רשום: "pciide - BAD" באדום, ומשהו שאחריו רשום "BAD" באדום לא נראה טוב., האם הביצועים הירודים קשורים לכך? קבלו תמונה: ה-SSD הוא Corsair Force 3 בנפח 120GB נקנה ב-KSP במבצע ולא בדקתי אבל לדעתי המס' הסידורי שלו הוא לא של הפגומים..

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK SSD Crucial 128GB CT128M4SSD2 SSD OCZ AGILITY 3 120GB AGT3-25SAT3-120G SSD איזה מבין השלושה הכי עדיף לשימושים הבאים Sony Vegas PhotoShop Dreamwaver VMware וכמובן משחקים כבדים (C2 / battlefield 3 ..) שלושתם נעים בין 780-790 שקל ועוד כמה ה"MTBF" משמעותי ? ל m4 יש 1.2M בניגוד לאחרים עם 2M

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by deluxe,

האם יש בעיה לגבות את המידע שעל המחשב בדיסק קשיח פנימי? האם יש סכנה ל-HDD מוירוסים ותקלות כאשר הוא מחובר ככונן פנימי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

אף פעם לא יצא לי להיתעסק עם 2 כוננים או יותר השאלה שלי איך אני בוחר בכונן אחד שיהיה C והשני יהיה D והכונן השלישי יהיה F, האם בפירמוט זה נותן את האפשריות הללו? נכון לרגע זה אין לי צורך במספר כוננים.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by omerz90,

שלום, ברצוני לקנות HDD חדש למחשב בגלל שהמקום שלי כבר נגמר. (יש לי כרגע 1160 GB) בגלל המחירים המופרזים בארץ אז אני חושב על הזמנה מEbay, גם יקר אבל חוסך לי 100 שקל. מה אתם אומרים שווה לי לקחת את הסיכון? המוכר נראה בסדר גמור ויש עליו אחלה פידבקים. http://www.ebay.com/itm/Seagate-Barracuda-1TB-7200rpm-64MB-Cache-SATA-3-3-5-Hard-Disk-Drive-ST1000DM003-/180843349204?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1b1a84d4#ht_4932wt_1397 ובאותה הזדמנות אני מעוניין לקנות בקר SATA 3(בגלל שאין לי חיבור SATA 3 בלוח אם) שתומך גם בRAID 0. ולעשות עם הST1000DM003 והHD103SJ שילוב של RAID 0 בעזרת הבקר, האם זה אפשרי והאם זה לא יאט בביצועים של הSATA 3 בגלל שהוא במערך עם SATA 2? http://www.ebay.com/itm…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by omerz90,

http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-BLADE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/320775900715?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aafbbce2b#ht_2148wt_1163 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SLICE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/330660002007?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item4cfcdf38d7#ht_2091wt_905 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SWITCH-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-BRAND-NEW-LIFE-TIME-WARRA-/220918766766?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item336fc8dcae#ht_2139wt_1163 איזה DOK הכי מהיר מבין שלושתם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן. יש לי כונן פנימי מסוג WD Cavaiar SE 200GB SATA. אני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני שיתחבר בחיבור USB 2.0 לטלויזיה ע'מ לצפות בסרטים. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות בשביל זה, ומה המחירים, אני מתכנן על משהו בסביבות ה150 ש''ח. ניתן לקנות גם מאי-ביי. תודה.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by 00Amir,

אני זקוק לצורב חיצוני DVD טוב, צריך שיהיה מחברה אמינה ומהיר... יש כאלה בלי חיבור לחשמל ? רק USB...

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

ST3000DM001 VS ST33000651AS של סגייט האחד הוא ברקודה והשני הוא ברקודה XT מיועד למחשב עבודה. דבר חשוב זה אמינות אמינות ואמינות!! מה ההבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  12. שלום! חיפשתי מארזים לכוננים חיצוניים שתומכים ב-USB 3.0 במחיר סביר ומצאתי שתי אופציות: 1. Thermaltake Max 5G קישור (סקירה - ללא חסרונות, נראה לכם אמין?) 2. HornetTek Viper-U3 3. Vantec NST-310S3 הנטייה שלי ללכת על הטרמלטייק בגלל השם, המאווררים והחו"ד החיוביות (גם באמזון). על מה כדאי ללכת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. יש ברשותי שני קשיחים מסדרת ברקודה st3500320as, ולשניהם בעייה דומה. אחד עם פלטה שרופה, והשני עבר התעללות קשה שכוללת ריסוק ברוטאלי של הפלסטיקה בחיבור הSATA ותלישה של הפינים... אם יש פה למישהו דיסקים מתים (מכנית, אני זקוק לפלטה) שזרוקים בצד מהסדרה הנ"ל או מסדרה מקבילה, אשמח לקבל אותם. המון תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. http://www.ebay.com/itm/Seagate-1TB-32MB-7200RPM-SATA2-Hard-Drive-FREE-SHIPPING-/320880421800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f6aba8#ht_1484wt_1139 הוא מוכר 1TB של סיגייט ב 35$. למוכר יש 30 פידבקים חיוביים. הפידבקים הם על מוצרים בעלי ערך, לא על דברים בדולר. האם לדעתכם המחיר הזה הגיוני, ושווה להסתכן ולקנות?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by kalda01,

לאור המחירים המופרזים של דיסקים קשיחים, אני מאוד מתלבט אם להשקיע 150 שקלים נוספים על WD מסידרת GREEN בגודל 1TB או לקחת 500GB מסידרת BLUE. האם הדיסק ה"ירוק" באמת יותר שקט וחסכוני באנרגיה ?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by AMD 64,

דרישות?לא'דע, סאטה, שיצרוב מהר, שיקרא דיסקים במהירות ושאר הירקות. לא נעול על שום חברה ומה שיציעו הכי הרבה עד היום בלילה-אני אקנה אותו מחר. תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LRa,

שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני של טרה למטרות עריכת וידאו. אשמח לקבל 2-3 המלצות תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. רכשתי את הכונן המדובר (נפח 64GB, למרות שהנפח האפקטיבי הוא כ30 בגלל הoverprovision). בזמן הקנייה הדיסק הקשיח העיקרי שלי היה במעבדה אחרי תקלה, וכשבוע השתמשתי בכונן כSSD רגיל, ללא תקלות כלשהן, אם כי הביצועים יחסית לSSD היו בינוניים יחסית (יש לזכור שבSSD הביצועים עולים עם הנפח, וכאן מדובר בכונן מאוד קטן מבחינה פרקטית). כשקיבלתי את הדיסק שלי בחזרה, התקנתי את הכוננים בקונפיגורציה הנדרשת לשימוש העיקרי בכוננים כאלו. החדשות הטובות (בערך): אחרי התקנת התוכנה וההפעלה מחדש הנדרשת, הביצועים של הדיסק הקשיח הרגיל אכן עלו פלאים, לביצועים שמזכירים SSD. למה רק בערך? כי בהשוואה לדיסק SSD שCrucial באותה טכנולוגיה, לפי מבחנים ברשת, אפשר היה לצפות להרבה יותר מזה - וזאת למרות שהOCZ גדול יותר בנפ…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  19. יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by matrix66,

היי יש לי זכרון פלאש נייד של קינגסטון בנפח של 16GB ואני מנסה להעביר אליו קובץ ששוקל 4.5GB בערך והוא נותן לי את השגיאה שאין מספיק מקום בדיסק (למרות שבפועל יש..) אני משער שזה קשור לבעיה הבאה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322749.msg2798968#msg2798968 במידה וכן האם אפשרי לפרמט זכרון DOK FLASH באופן של NTFS או שלא? תודה מראש.. -------- יש פתרון בתחילת הפורום.. אפשר לסגור את ההודעה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. Started by topcat115,

אם אני מחבר דיסק קשיח SATA III ללוח שתומך ב SATA II הוא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by drbrain,

שלום לכולם אני צריך להתקין חלונות 7 מחדש וחשבתי באותה ההזדמנות להפעיל ACHI יש לי כונן WD 500 GB מסדרה כחולה רציתי לשאול עד כמה יתן לי הפעלת מצב ACHI ו-NCQ מבחינת ביצועים קראתי את המאמר באתר זה בנושא NCQ השאלה שלי יותר מתמקדת בתאכלס / בשטח הרוויח משהו או לא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by BoJlk,

אני מחפש כבר הרבה זמן, אולי תוכלו לענות לי. יש לי דיסק 1.8 SSD שאני רוצה למצוא לו מתאם לגודל 2.5 כדי להכניס אותו למחשב נייד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי DOK 16GB מה עדיף לעשות איתו NFTS או FAT32? תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.