אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ואני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח לאחסון קבצים בנפח 1TB. אני מתלבט בין 3 דיסיקים קשיחים: WD10EACS .1וWestern Digital עולה 600 ש"ח . 2. WD1001FALSוWestern Digital עולה 700 ש"ח. 3. ST31000340ASוSeagate עולה 544 ש"ח. מה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד QUAD ו-4 ג'יגה זיכרון ולאחרונה המחשב החל לעבוד לאט , חשבתי שמערכת ההפעלה עייפה אז פירמטתי והתקנתי מחדש , הבעיה הסתדרה למס' ימים ושוב חזרה פירמטתי שוב והתקנתי גרסה שונה של ווינדוס וזה עבד מס' ימים בסדר ושוב חזר, לוקח למחשב הרבה זמן עד שהוא מגיב כמו כן הוא נתקע אודה לתשובתכם מהי הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי RAID 0 במחשב. כרגע המערכת הפעלה מותקנת ככה שאין בעיה אבל אם בעתיד ארצה להתקין הכל מחדש, נניח למחוק ולהתקין אני מבין שצריך דיסקט עם הDRIVERS. העניין הוא שאין לי כונן 1.44MB קטן. יש דרך אחרת? אפשר נניח עם CD צרוב או משהו כזה? תודה מראש על העזרה המבורכת!! נ.ב. לגבי סוג בקר RAID שיש לי וכו', אפשר להסתכל במפרט מחשב שלי, הלוח הוא X48.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם יש דרך לקצר את זמן העתקה בנפחים גדולים כמו 250 גיגה
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בלוח אם שלי יש 2 חיבורי sata אבל יש לי 3 הארדיסקים.. האם יש מכשיר או משו שיכול להוסיף כניסות ללוח אם/מפצל? וכמה חיבורי sata יש בלוחות חדישים? (כי ראיתי שיש אנשים פה שיש להם הרבה יותר מ3 הארדיסקים) תודה..
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי כונן של 'סיגייט' מסדרת 'ברקודה' בנפח 2TB. הקונקטור שלו היה תקול ולכן החלפתי לו את כל המעגל אחרי שמצאתי כונן מאותו הדגם (לפי מספר המודל על התווית, אם כי מדובר בשתי סדרות ייצור שונות - אחד יוצר בסין והאחר בוויטנאם. הכונן החליפי היה תקין. קיבלתי אותו ב'אקומיוניטי'. כבר שם, בבדיקה הראשונית שלאחר הרכבת המעגל על הכונן המקורי, הוא לא זוהה ע"י המערכת). כאשר בדקתי את הכונן בבית הוא השמיע רעש שחזר על עצמו שוב ושוב ונשמע כאילו המנוע לא מצליח לתפוס מהירות. * האם לפי הרעש הזה ניתן לקבוע מהי הבעיה (מנוע/ראש קריאה-כתיבה)? * האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא המעגל ה'חדש' שהרכבתי על הכונן? היתכן שלכל כונן יש את המעגל האישי הייחודי שלו? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני בדרך לרכוש כונן בנפח 1TB שך WD מסדרת ה-GP (הבנתי שזה הכי מומלץ היום - תקנו אותי אם אני טועה). וראיתי בזאפ שישנם 2 דגמים שונים, מה ההבדל ביניהם ? דגם א : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 דגם ב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720943 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קראתי את הנעוץ, אבל מאחר ומדובר במחירים זהים, אשמח לעזרתכם. Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 מחיר: 270 ₪ כל אחד Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX מחיר: 330 ₪ כל אחד מה עדיף בכל אחד מהנפחים?
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, לחבר הלך ההארד-דיסק במחשב הנייד, והוא מחפש המלצה לקניית חדש. מדובר על קומפאק מלפני 4 שנים, והחיבור הוא SATA. קראתי בסטיקי, אבל יש שם רק כונני 3.5". האם ניתן להסיק שגם לנייד מומלץ סמסונג, או שלא בהכרח ? חיפשתי כאן בפורום וגם בפורום לניידים, אבל לא מלאתי משהו מועיל. אשמח לכל פידבק !
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
זה הכרטיס שאני רוצה לרכוש. - לחץ כאן, יש גם פה בדולר יותר.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מתלבט עדיין אם אני באמת צריך אחד, אבל בכל זאת מתעניין לגבי מחירים וכו'. הייתי רוצה SSD של 250 גיגה כדי להעביר את הכונן הנוכחי שלי AS IS ל- SSD (כרגע שוקל +- 230 גיגה, אני מעריך שאפשר לנקות עוד בערך 60-70 גיגה) יש אחד משתלם בסביבות ה- 450 ש"ח? אולי שווה לי לחכות עוד? אין לי בעיה, חיכיתי עד עכשיו... לא בוער לי בינתיים ראיתי פה שפורסם זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256MX100SSD1 שנשמע עוד איכשהו במחיר סביר, אבל עדיין לדעתי על הצד היקר. במיוחד כשמסתכלים על זה שלפני כמה חודשים קניתי כונן של 3 טרה באותו המחיר הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ולשמוע המלצות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע מה כולכם חושבים... איך אני מבזבז את הזמן בשאלות כאלה... אבל, השאלה היא הרבה יותר מורכבת מזו - יש ברשותי כרגע MAXTOR 40 גיגה, עובד תקין ובריא, עם אחריות ל 3 שנים.... אחותי גרה בארה"ב והיא רוצה לקנות לי ת 80 עם ה 8 מגה באפר, הבעייה היא כזו - אם היא קונה לי - את ההרדיסק שלי אני מוכר לשכן (זה לא אופציה, אני לא יכול לשמור אותו), ומה שהיא מביאה נשאר אצלי - כמו שכבר הבנתם - אחריות ככל הנראה לא תהיה לי... השאלה היא אם זה שווה את הסיכון - כי אני אישית ממאוכזבי WD, שהסטנדרט היה 1.5 גיגה אחותי קנתה לי מארה"ב את ה 6.4GB, במחיר עתק של 220$!!!, ולאחר חודשיים של עבודה הוא שוכב בארון עד עצם היום הזה... מה ימנע מ WD לחזור בקאמבק? ומי יכול להבטיח שההרדיסק באמת שווה משהו ולא ידפק …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי, קניתי צורב דיוידי ואני רוצה להמיר סרט בפורמט xvid לDvd ולצרוב אותו עם הכתוביות ובלי להדביק את הכתוביות בגוף הסרט, אלא כתוספת של כתובית כמו בdvd רגיל. איך אני עושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של בערך 6500 ש"ח. מקריאה בפורומים למדתי ש-RAID 0 יכול לשפר את מהירות הקריאה\כתיבה של הכוננים הקשיחים. אני מודע לבעייתיות שבכך שבמידה וכונן אחד נופל אין תועלת במידע בכונן השני. ולשאלות: 1. האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונני RAID 0? 2. האם תוספת של כונן נוסף, מעבר לשני כונני ה-RAID, יפריע לביצועי המחשב? 3. האם שילוב של כונני SATAII (בקונפיגורציית RAID) וכונן IDE יאט את ביצועי המחשב (כונן IDE לשמירת מידע חיוני)? 4. שאלה אחרונה. האם הפעלת מערך RAID פוגעת בכונן הקשיח ומקצרת את אורך חייו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת לא מבלבלת ;D אז יש לי ד.ק של 640GB בא נגיד שיש 600GB בסך הכל 3 מחיצות. עשיתי את כונן C עם יותר מדיי מקום ועכשיו אני צריך לגבות המון דברים ואין לי מקום בשביל זה בגלל שהגודל של C יותר מדיי גדול לעומת D וF. איך אפשר להעביר את כמות השטח הפנוייה מכונן C לכוננים האחרים? אשמח לתשובה פשוט בניהול דיסקים לא מצאתי משהו כזה. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
HD של WD. עושה רעש פעם בכמה דקות או שעות לפעמים כזה, טיק אחד. מה זה אומר? לממש את האחריות? איך עובדת פרוצדורת האחריות? אני פשוט אומר שההארדיסק לא תקין ומקבל חדש במקום? והאם יכולים לשחזר מה שהיה עליו? לאחר פירמוט?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
או שכדאי ללכת על ATA-100? ובכלל האם ההבדל כל כך משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-