אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חברים יש לי בעיה ענקית!!!! המחשב תקע לי את הוינדוס בתוך לולאה של reboot ואז אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים של לנסות לו שחזור אמרתי יאללה שיקפוץ אני מתקין חדש! ההתקנה של הוינדוס זרקה אותי איזה 6 -7 פעמים באמצע חילוץ הקבצים (ניסיתי ממספר דיסקים שצרבתי) ואז חשבתי שאולי הצריבה דפוקה או הגירסה שהורדתי אז השגתי דיסק מקורי של וינדוס.... הוא נתקע לי באמצע ההתקנה וזרק אותי לגמרי מהמחשב. בשלב הזה פתאום התחילה להופיע הודעה מוזרה smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs ובקשה שאני יגבה את ההרדיסק כי הוא הולך להידפק. לחצתי f1 להמשיך ואז אין מערכת הפעלה.... הורדתי לינוקס live cd ושם הוא מצא לי את הכוננים והכל היה בסדר.... אמרתי טוב אם הלינוקס מזהה אותו אז אולי בכל זאת יש ת…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג asus n550jv cm248h ..ורציתי לקנות לו ssd בנפח של 256 גיגה.הכי זול ואיכותי שיש אם אפשר בבקשה המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק קשיח Seagate Constellation ES ST1000NM0011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 ניסיתי היום להתקין עליו מערכת הפעלה WIN7 אבל על המסך מופיע ההודעה 3rd master hard disk error בביוס הוא מזוהה בשמו אבל נפחו 0 בעת ההדלקה אני מרגיש שההארד דיסק נכנס לפעולה לשתי שניות ומפסיק. האם ההארד דיסק מקולקל או אוליי אי אפשר להתקין על הארד דיסק זה מערכת הפעלה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי על הכרטיס זכרון איזה לינוקס או לא זוכר מה, לפני מלא זמן, עכשיו אני רואה שבמקום 32 גיגה, יש לי משהו כמו 300 מגה. אני לא מצליח לפרמט, גם לא דרך סרטונים ביוטיוב, יש איזה תוכנה שאפשר להוריד לוינדוס 10 שעושה את כל הפעולת מאוחרי הקלעים ומפרמטת? כי בפרמוט הרגיל של הוינדוס לא עובד, גם לא עם כניסה לביוס (נדמה לי זה ביוס) לפי מה שרשום באיטנטרנט תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי דסיק קשיח בן קצת יותר מ3 שנים מסוג WD2500KS. הדיסק ככל הנראה תקול וזאת לאחר ש: 1. הוא היה הדיסק הראשי שלי והופרד לשתיי מחיצות C וD, כאשר על C יושב הXP. לפני שבועיים, כשאתחלתי את המחשב, מחיצה D נעלמה כאילו לא הייתה. 2. קניתי השבוע מחשב חדש ואני מקווה לשלוף את המידע מתוך הדיסק הישן. יש לי כרגע דיסק ראשי חדש מסוג RAPTOR. כדיסק משני במחשב החדש, שתיי המחיצות של הדיסק הישן אינן מזוהות בכלל. הדיסק כחומרה מזוהה בDEVICE MANAGER - המחיצות לא. אני מנסה לקרוא מידע כRAW DATA מהדיסק הישן בעזרת תוכנה בשם STELLAR PHOENIX, אבל נדמה לי שזה גם לא מצליח - לאחר יום וחצי נראה שנבדקו בערך כ67 מליון סקטורים מתוך 488 מליון ובנתיים התוכנה לא מציגה לי שום מידע ואם זאת אני לא מקבל שום חי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כונני הדיסקים החיצונים? אני רואה שכולם כמעט אותו הדבר רק המחיר שונה בעיקר.. אני רואה שלחלק רשום "Tray" "Slot".. אפשר הסבר מה ההבדל בין הכוננים והאם הפרש המחירים מצדיק? http://ksp.co.il/?select=.268..1210.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב חיצוני למחשב, אך לפני כן יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. קודם כל רציתי לדעת אם יש הבדלים באמינות, איכות וכו'... בין צורב חיצוני לפנימי - כי אמרו לי שצורב חיצוני פחות אמין מפנימי ושיש לו לפעמים בעיות בצריבה בגלל החיבור usb ממנו למחשב שבו העברת הנתונים לא תמיד רציפה (מה שאין לפנימי - IDE) - האם זה נכון? או סתם שטויות... 2. אם סעיף 1 נכון, האם לא עדיף לקנות צורב פנימי רגיל ו"להוסיף" לו מארז לכונן dvd וכך להפוך אותו בעצם לצורב חיצוני? (זה יוצא בערך אותו מחיר כמו צורב חיצוני). 3. אם אין בעיה בצורב חיצוני - מה מומלץ לקנות? אני שמעתי שצורב חיצוני של lg דגם 2166D הוא טוב....אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע. מתנצל על ריבוי השאלות....אני פשוט לא רוצה להוצי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא בטוח ששאלות בנוגע לסטרימרים זה כאן אבל אנסה את מזלי ,אני מחפש שמתחבר לטלוויזיה ומאפשר צפייה בתכנים כגון סרטים סדרות וכו'.כזה שיהיה קל לתפעל גם עבור אנשים שלא מתעסקים בטכנולוגיה יום - יום (אמא שלי).התקציב - עד 500 ש"ח רצוי כמה שפחותתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן היה לי דיסק קשיח אחד במחשב והמחשב היה שקט ! אחר כך הוספתי עוד 2 דיסקים קשיחים והתחיל לצאת רעש חזק מהמחשב אחרי שהוספתי את הדיסקים הקשיחים!. ניתקתי את כל המאוררים ועדיין היה רעש מהדיסקים ,רעש כאילו ציפצוף ארוך שלא נגמר וזה גם כאשר הדיסקים לא פעילים! מישהוא יודע מה זה לכול הרוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מספר רב של הרדיסקים, אני מעוניין לבנות סטורג' גדול כולמר לחבר בין כולם ולהפוך את זה למען שרת סאן. אך אין מספיק חיבורים בלוח לדיסקים מחפש פיתרון לחיבור רב בין הרדיסיקם.תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק DVD שהוא שרוט קצת והסרט קופץ האם יש דרך לתקן את זה? האם אפשר איכשהו להעביר אתה סרט למחשב ולצרוב מחדש ואז הוא יהיה בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לפצל הארד דיסק והאם צריך תוכנה מיוחדת לכך ומטיפה ניתן להוריד אותה ? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במסגרת האחריות החליפו לי את ה-M4 המיתולוגי באיזה SSD של sandisk. בכל מקרה, קיבלתי תוצאה גרועה. יש לציין שאני עם לפטופ, ממשק SATA2 והתקנה נקייה של windows 8.1 עם כל הדרייברים מעודכנים. תמונה:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 האם הכונן יתאים לטורנט? 8TB מהירות מדווחת היא 5900 כרגע יש לי כונן 4TB WD GREEN (מהירות 5400) שעובד מצויין מול טורנט. מאפשר גם הורדה על מקסימום רוחב הפס וגם הזרמה אל מחשבים בבית (רשת ביתית) בדרך כלל ביחד אלא אם הרוחב פס של הסרט גבוה מדי (אני מוריד כמעט רק REMUX) עוד משהו אמרו שיגיע בקרוב כונני 10TB אבל לא ראיתי באף אתר למכירה כונן כזה. והאם כבר יש כתבות שמוודאות את האמינות או את תנאי העבודה והמהירות של הכונן 8TB הזה? כי לא קראתי עליו עדיין אף סיקור
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה במחשב נייד מ HD מכאני ל SSD. המחשב שלי תומך רק ב SATA II. אין לי כוונה להחליף את המחשב בקרוב אז לא רואה טעם לקנות SSD מהיר יותר רק כדי שיתאים למחשב אחר בעתיד. האם כדאי לקנות את אחד הכוננים המופיעים בסטיקי של כוננים מומלצים, או שבגלל המגבלה של SATA II יש כוננים זולים יותר עם ביצועים דומים ? אני מעוניינת בכונן של כ 120-250GB (גמיש אם יש הצעות משתלמות יותר), ואם זה משתלם אולי אזמין מארה"ב. חשובה לי האמינות ומשך החיים של הדיסק יותר מאשר הביצועים במחשב שלי מותקן כרגע 4GB זיכרון ומעוניינת לשדרג גם את זה בקרוב ומערכת ההפעלה היא win7 pro 64 תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מרכיב מערך RAID 0 של שני טרה לכונן (סהכ שני כוננים) + 256GB CACHE של SSD ועוד כונן אחד של 4TB HDD שכל הזמן מגבה הכל, בכל זאת, RAID 0..... המערך שונה במקצת ממה שstoremi או intel rapid store מציעים, כיוון שהם אינם תומכים בRAID כלל, לצורך העניין אני משתמש בתוכנה שנקראת PRIMOCACHE והיא מומלצת בחום למי שמעוניין לפני שיקפצו להזכיר לי שSSHD כבר קיימים, לדעתי SSHD נכשלו בגלל שהם הגיעו עם קאש של מקס 8GB וזה פשוט לא מספיק לכלום, משחק רגיל היום מגיע ל50 ג"ב בקלות, 8GB לא יעזרו בכלום. בכל אופן, למי שמעוניין (בעיקר לגיימינג) יש את הבנצ'מארק המצויין הזה ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=HxeP7FqT-1A אני אשמח לעשות בנצ'מארקים במער…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בכונן חיצוני של WD, דגם My Book Essential USB2.0 1TB. במשך תקופה גיביתי אחת לשבוע את הקבצים במחשב שלי, ולפני שהחלפתי לו את לוח האם והמעבד, גיביתי שוב. היות והמעבד פועל ב-64BIT ומערכת ההפעלה פעלה ב-32BIT, נאלצתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס 7 (אולטימט) מחדש. עכשיו לאחר הפרמוט, כאשר אני נכנס לתוכנה ומבקש לבצע RETRIEVE לכל הקבצים המאוחסנים על הכונן, הוא מוצא פחות מ-110MB, והשאר לא נכללים ברשימת הקבצים אותם הוא רוצה לשחזר לי. נכנסתי לכונן דרך המחשב, ומצאתי שהקבצים מחולקים לשתי תיקיות - האחת נקראית WD_SmartWare והשנייה עם שם זהה, אך בעלת סיומת .swstor - בתיקייה ללא הסיומת ממוקמים מספר מועט של קבצים (ספציפית, חלקיק ממה שהיה לי בכונן D לפני הפירמוט), ואותם ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יודע האם הצורב שלי תומך ב OVER BURN או לא ואם כן כדי להפעיל את הפעולה הזאת צריך לעשות פעולה מיוחדת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי 2 אר דיסקים ממש ישנים שאני רוצה להעביר תמונות לאר דיסק מודרני ולזרוק אותם למחזור פסולת אלקטרונית ראיתי שיש באלי אקספרס מלא מתאמים לחבר את האר דיסק למחשב עם usb 3.0 צירפתי תמונה עם אלו חיבורים קיימים קיימים בהם אשמח ללניק למתאם שאני צריך על מנת לחבר למחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב. רכשתי הארדיסק 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ חיברתי אותו למארז חיצוני, ואני משתמש בו לצורך חיבור ל-lcd כאשר אני צופה בסרטים לאחר כ-10 דקות הארדיסק ממש ממש חם! גם כאשר אני מוציא אותו מהמארז (אבל עדיין מחובר) הוא עדיין חם ככה ששהבעיה היא לא באמרז (בדקתי ב-2 מארזים שונים). כאשר אני מחבר את הארדיסק למחשב וצופה בסרטים דרך המחשב הארדיסק כמעט ולא מתחמם. מה יכול לגרום לבעיה? האם יש באמת בעיה בטלויזיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את CORSAIR SURVIVOR 64GB. הזמנתי אונליין ומשום מה אכלתי סרט שהוא מגיע עם כבל. לא נוח לי פשוט לתקוע אותו בפאנל הקדמי, עוד שהחיבור שם הוא רק USB2. יש לי לוח ASUS P8P67PRO אז לא חסרים לי חיבורים של USB3. בינתיים חיפשתי בבית ומצאתי כבל שמתאים, אבל זהו למעשה כבל USB מעריך ישן (זכר - נקבה). הכבל עצמו ממש דק. יש לי אותו כל-כך הרבה שנים, עוד כנראה מהתקופה שהייתי מחבר דרכו את אחת המדפסות (USB1). אני משחק פה עם הסטיק, מפרמט אותו וסתם כותב עליו כל מיני קבצים והמהירות מגעילה. אני די סבור שצריך שיהיה כבל נורמלי אבל אני לא רוצה לקנות משהו סתם בלי לדעת. מה אני צריך לקנות? אם תתנו לי קישור לחנות אונליין זה בכלל יהיה מעולה. לא מתאים לי להתרוצץ בין החנויות ולחפש את הדבר הזה. אני יודע…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-