עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by slrr,

http://www.amazon.com/Super-Talent-FPM64GHAE-Solid-State/dp/B001O9PG7I/ref=sr_1_66?ie=UTF8&s=pc&qid=1253897954&sr=1-66 ואם לא אז למה זה משמש?? ואם חיבור ה-PCIE מהיר יותר מה-SATA??

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שמעתי על זה פעם שאפשר לחבר CD-ROM לספק (מחוץ למחשב) והוא יקרא שירים וינגן אותם.. אפשרי? תודה!

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. שלום. יש לי כרגע pentium 4 2000 לוח אם של אינטל 512ram Maxtor 6E040L0 DIAMONDMAX PLUS 8 40GB HD ATA/133 7200RPM אם אני רוצה להוסיף דיסק קשיח חדש 250gb sata2 אני יכול ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by alonkl,

יש לי הארד דיסק SATA2 ובלוח יש רק 1, אפשר לחבר אותו?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אם אפשר לחבר בכבל אחד שיהיה מחובר לצורב ולדיסק קשיח??

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. שלום יש לי Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS, האם אוכל לחבר אותו לכניסת SATA 3, אני כבר לא מעודכן, SATA3 זה חיבור שונה מSATA רגיל?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. Started by tal_be,

שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אפשר לחבר הארד דיסק SATA 2 לחיבור SATA 1? אני מדבר על DFI LANPARTY CF-DR לפי מה ששמעתי אין בו SATA 2 כמו nForce 4.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2. אמת? תודה מראש. פשוט צריך יעוץ, מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  12. אני רוצה לקנות צורב חיצוני של ASUS CRW-5224A-U והוא בעקרון עם ממשק USB-2, האם אני יכל לחבר אותו אצלי במחשב אם יש לי רק ממשק USB-1 נראה לי שאפשר אבל זה רק יהיה איטי יותר ???

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  13. אני זוכר שראיתי את NIKE רושם את זה איפשהו... אני מעוניין לעשות את זה בגלל שאני קונה PS3 ואני רוצה לחבר את הHD לשם (WD My Passport 250GB) תודה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  14. אני רוצה לראות באיזה מהירות הדיסק הקשיח שלי רץ.... אפשר לינק לישיר לתוכנה שבודקת זאת ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by davidreznic,

היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by galCool,

אפשר לנעול כונן שלא יהיה אפשר להתקין עליו? אם כן איך? תודה!!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. אפשר לנקות דיסקים עם מגבונים שיש בהם אלכוהול?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ibrow-Now,

הם באים רק עם 2MB של באפר...

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  19. התחלתי לעשות פירמוט לדיסק קשיח חיצוני בנפח של 500 GB באמצעות CMD לFAT32. זה לוקח המון המון זמן (כבר שעה ורק 10%) האם אפשר לעצור את התהליך, זה לא יגרום לנזק? אשמח גם אם מישהו ימליץ לתוכנה שיודעת לפרמט דיסקים גדולים לFAT32.

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Devil Servant,

חשבתי על זה... לUSB זה יציאות מתח ומידע וגם לHD אפשר לקחת HD רגיל ולחבר אותו ליציאת USB ולעשות כונן נייד?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by aviv00,

יש לי X25-M 80 גיגה אני רוצה לקנות X25-V 40 גיגה ולעשות RAID 0 בניהם זה אפשרי ? זה ייתכן ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אפשר לכבות\לעשות הפעלה מחדש לווינדוס כאשר כונן חיצוני 2.5 מחובר דרך הUSB?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לי HDD עם חיבור SATA ואני מעונין להוציא ממנו כבל USB בנוסף, כדי שאוכל להעביר בקלות קבצים למחשב אחר מדי פעם. אז בעצם אני צריך מתאם של SATA ל SATA + USB או ל2 SATA יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  24. שלום לכולם קניתי DVD של LITE ON 16x 48x חדש... השאלה שלי היא אם אני יכול לפרוץ לו את ה- REGIONS... כי זה יהיה דפוק אם אני אראה רק איזה סוג מסויים ולא אוכל לראות את הכל... תודה לכל עזרה שתינתן.... ואם יש אפשר לינק?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים