אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך אני צורב בו זמנית את אותו הדבר באותו חלון??.(יש לי נרו6...מקורי...סתם בצחוק..)... איך אני יכול לצרוב משהו בשתי הצורבים..(שניהם LG...אחד 52*32*52 והשני 16*10*40).....
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הומלץ כאן בסטיקי על הכונן של סיגייט הזה ST31000520AS ואני ביום חמישי הולך לרכוש מ- KSP כונן של 1 טרה, מה שנראה באתר שלהם הדגם המוצע הוא ST31000528AS יש הבדל מהותי שאני צריך לחשוש ממנו או שמה יש דגם יותר טוב ממנו שאתם יכולים להמליץ עליו, תודה ניר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני זקוק למארז לכונן 3.5" SATA, שהוא גם USB 3.0 (: אני זקוק שהכונן יזדהה ע"י Paragon (מהBOOT) בKSP יש כמה דגמים Chieftec BlackBox Hard Disk Sata 3.5'' Enclosure External USB 3.0 Warranty 1 Year Model CEB-35S-U3 Connector USB 3.0 Plug & Play Dimension (DxWxH) 218mm x 130mm x 35mm Weight 1155 g Form factor 1x 3.5'' (SATA-HDD) Power AC adaptor 12V/2A 90V-250V (2.6A) Data transfer rate up to 5 GBit/s (USB 3.0 Super-Speed) Material Aluminum & plastic Special features one touch backup USB2Power cord, USB 3.0b data cable, driver & software CD-ROM,, Software manual, HDD-installation guide, exter…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא יודע, תמיד זה יוצא יותר יקר ממילא.. אז למה? שמעתי איזה משהו על מערך כלשהו ששמים דיסק אחד על השני וזה מגדיל את המהירות/משפר את הביצועים או משהו.. מישהו יכול בבקשה להסביר ולפרט לי על זה?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה המון המון המון כתבות\אשכולות על ssd זולים אני לא יודע איפה לחפש כי יש כל כך הרבה כתבות ואשכולות, אם תאכלו להגיד לי איפה ניתן להשיג בחו"ל ssd של חצי טרה הכי זול שיש ואם יש טרה ממש ממש משתלם וזול אז אולי טרה תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון אני מצליח לצרוב רק על x4... ניסיתי דיסקים מחברות שונות, ניסיתי לצרוב סוגים שונים של מידע, וזה עדיין ככה... מה עושים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עכשיו התקנתי 2 כונני WD 160GB בהגדרת RAID Stripped (RAID 0) ההתקנה נעשתה בשביל מהירות גבוהה יותר בקריאה / כתיבה לכוננים. תוך כדי ההתקנה ובכרגע בויסטה אני רואה שיש 300MB מקום בכונן אחד, כשאמור להיות בעצם 160 לא? האם 2 כוננים שמחוברים בראיד 0 יתנו גודל כפול ומהירות כפולה? אשמח לכל עזרה או טיפ בנושא לפני שמתקין הכל מחדש.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
האם יותר טוב להתקין על הארדיסק 10,000RPM מערכת הפעלה למרות שהוא לא בא בנפחים גדלווים? או עדיף על 7200 RPM?? שהוא בא בנפחים גדולים?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה sh-s223f בחיבור SATA וכשאני מנסה לצרוב בOVERBURN דרך נרו אני מקבל את ההודעה הבאה: could not perform start of Disc-at-once הפעלתי את האפשרות לOB בתוכנה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רציתי לצרוב איזה דיסק של מוזיקה ואחרי שהתחלתי לצרוב אותו שמתי לב שאחרי כל שיר הבאפר של הצורב מתרוקן ומתמלא מחדש, לכן עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ועשיתי איחוי לכל הכוננים דבר זה אומנם עזר לכך שהבאפר לא יתרוקן אבל עכשיו בעיה אחרת צצה והיא שהצורב צורב את החמישה השירים הראשונים טוב ואח"כ מתחילות לצוץ בעיות שמיעה בשירים בחלק ועל אחרים ואחרים בכלל אי אפשר לשמוע. ניסיתי לנקות את המערכת שלי ואת הצורב אבל זה לא עבד... הצעות למישהו? ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון Maxtor 120GB SATA חדש חנדנד וכשונא NTFS רציתי לעשות אותו FAT32 (הישן והטוב) השאלה איך עושים את זה FDISK יודע לעבוד עם SATA? יש דגך לגרום לוינדוס לפרמט הרדיסק גדול מ-30 גיגה ב-FAT32?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורבdvd, וראיתי שיש צורב בלו ריד, אני רוצה לדעת עם יש אותו בארץ? כמה או עולה? ועם כדי ליקנות בלו ריד או ליקנות לגיל
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחרי איזה 4 חודשים בערך שיש לי את הכונן והוא עובד לי קבוע אני לא מנתק אותו או נותן לו מנוחנות הוא פשוט מתחבר ומתנתק כל הזמן אני לא יכול לעשות הורדה רציפה של שום דבר כמעט לפעמים הוא יכול לפעול כמה ימים ברציפות ולפעמים אני יכול לנסות שעה לחבר ולנתק וכלום לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי ללכת עליו, ולא שמעתי עליו דברים רעים, והוא ניצח בהשוואה בטכנו. יש אותו בפלונטר ב260 ש"ח דרך המכרז שלהם, מה שאומר שזאת העלה של 90 ש"ח בלבד בין הסידי לDVD, שעובד בX16 לDVD וX48 לCD. שאלות:א. למי יש אותו?איך הוא? ב. המחשב הוא טוטאלי למשחקים-האם יכולות להיות לי בעיות? ג. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך עם TV-OUT ולחבר לטלויזיה, ואז לראות סרטי DVD שאני אשכיר\אוריד-זה ייתכן? זה אפשרי? והאיכות תהיה נורמלית(חס וחלילה לא מושווה לאיכות של מכשירי DVD...) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי צורך בד.קשיח בנפח 1TB. אני רוב הסיכויים קונה מKSP ואלה שני הדגמים הכי זולים שיש להם. לא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע על שניהם, אז חשבתי אולי אני אתעניין פה ואולי למישהו יש מידע או ניסיון עם השניים. והאם הם פחות טובים מהמוצרים המתחרים מבית WD או SAMSUNG? מידע שכן עליתי עליו הוא המון ביקורות בNEWEGG על ההיטאצ'י שהוא מגיע תקול או מתקלקל לאחר תקופה ממש קצרה. עדיף להמנע ממנו?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, במחשבי יש 4 סלוטים ל-IDE כאשר בכל אחד אני יכול לחבר 2 התקנים, חישוב פשוט = 8 התקני IDE 2 IDE יש על הלוח מובנים ועוד 2 IDE יש לי על כרטיס PCI שקניתי בכ-200 ש"ח. כך זה מחובר אצלי: IDE0 הארדיסק IBM 60 ג'יגה הארדיסק WD 13 ג'יגה IDE1 צורב ו-DVD עכשיו ב-IDE של הכרטיס, אני משתמש רק ב-IDE0 שעליו יש 2 הארדיסקים. עכשיו הגעתי לעיקר... אני קונה בקרוב הארדיסק 80 ג'יגה של WD עם ה-8 מגה באפר. רציתי לדעת איפה כדאי לחבר אותו? על ה-IDE1 שפנוי לגמרי בכרטיס PCI שקניתי, או ליד ההארדיסק של ה-IBM ב-IDE0 של הלוח-אם ואת ה-WD של ה-13 ג'יגה שנמצא שם עכשיו, להעביר לכרטיס PCI? איפה ההארדיסק החדש יפעל יותר ביעילות ויפגין יותר ביצועים? תודה רבה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי אותו והוינדוז ביקש לעשות פרטישן ראיתי שיש לי דיסק אחד WD120JB עכשיו כשאני מסתכל בוינדוז אני רואה שיש לי רק 100 GB אני יודע שיש הבדל בין גודל הכונן לבין כמות מקום האיחסון המעשית שיש עליו אבל 20 ג'יגה זה קצת יותר מדי לא?? האם עבדו עליי או שכך הדבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות: כמה שיותר מינימליסטי. (מינימום כבלים, גודל), ואמינות כמובן. אני הולך לאחסן עליו את כל התמונות והוידאו מהמסעות שלי, + סרטי HD כשאני חוזר, אז אני מניח שלמהירות קריאה יש פה משקל. תודה רבה, מעריך את זה. אני קונה בבנגקוק, המחיר הממוצע פה בערך בסביבות ה320 שקל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד משהו 64מגה אולי... ב 200 שקל מקסימום ראיתי שיש כאלה זולים ב 150 שקלס וכאלה בהרבה יותר ... יש הרבה הבדל ביניהם? ואם כן מהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינץ', בנפח שבין 500 ל-1000GB. (מכוון כרגע ל-640GB נניח) הדרישה שלי שהכונן יהיה בעל מהירות של כ-7200RPM. (יחבור באמצעות USB 2 רוב הזמן) ישמש להעברת קבצים/סרטים בין מחשבים, ולגיבוי המחשב שלי..... יש סלט לא כונן , המון כוננים בשוק, באתר של WD אי אפשר לראות כמה RPM יש לכל כונן חיצוני שכזה.... אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר, הלכתי לאיבוד גם ב-ebay וגם באינטרנט בכלל! תודה, תומר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שוב, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי. על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב. אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי? ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק? תודות.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, בדיסק קשיח שלי יש סקטורים פגומים. ראיתי את זה גם שביצעתי בדיקה עם תוכנה וגם קיבלתי על זה שגיאות ה event log. הדיסק עדיין פעיל ועובד, אך אני חושש שיקרוס או שמספר הסקטורים הפגומים ילך ויגדל. יש לי עדיין אחריות על הדיסק. האם אני יכול להחליף אותו? או שיש מינימום סקטורים פגומים או משהו כזה לפני החלפה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח חיצוני 500GB , לצורכי גיבוי ואחסון בעיקר של מוזיקה בקרוב אני פותח פורום מוזיקה , התקציב שלי הוא 500 עד 650 שקל,חשבתי על הווסטרן דיגיטל מיי בוק,מה אתם אומרים?תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-