עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by oran26,

טוב אז ככה כאשר אני נמצא במחשב שלי הוא מראה לי על כונן e שיש 61 ג"ב גודל כולל ופנוי 600 מ"ב (שאומר ש60 ג"ב תפוס) אבל אם אני נכנס לכונן עצמו ומסמן את התקיות הוא מראה לי שכל התקיות ביחד תופסות 47 ג"ב אז מכאן נעלמו לי 13 ג"ב מה אני עושה כדי להחזירן..?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מישהו יודע מה ההבדל הטכני בין WD5000YS ל-WD5000ABYS? שניהם שייכים לסדרת RE2, שניהם מיועדים ל-RAID, בדיוק אותן תכונות טכניות. גם באתר של WD לא מצאתי את ההבדל בינהן. 2. האם ניתן להקים מערך RAID 1 כאשר על אחד הדיסקים כבר יש מידע או שצריך למחוק את תוכנו לפני כן? 3. כנ"ל לגבי מערך RAID 5: האם ניתן להוסיף לשני דיסקים קיימים עם מידע עליהם דיסק נוסף וליצור מערך RAID 5 ללא מחיקת המידע?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. קצת אחרי הטיזר המסקרן מחברת ADATA, יצרנית נוספת מבטיחה להציג לנו בקרוב זכרונות דינאמיים וכונני NVMe מהירים באופן בלתי רגיללכתבה

4. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי MAXTOR One Touch 4 (לא PLUS) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא רושם לי Unknown Device (ככה זה בשני מחשבים שעובדים כמו שצריך). אני שמתי אותו בתיק עם חולצה כדי שלא יקבל מכות והייתי על אופנוע .. אז אני חושב שהחיבורים זזו .. יש אפשרות לדעת אם זה החיבורים או לא ? ואם זה כן החיבורים, יש מדריך מסויים איך לפרק אותו ? או שיש מעבדה שעושה את זה ? זה נורא חשווווב ! יש שמה תמונות של כל המשפחה! תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. Started by lgman,

ושלא יהיו יקרים ושיהיו איכותיים!!!!!!!! 8) : :-[

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by mm0011,

אהלן חבר'ה! יש לי בעיה, אני רוצה לקנות צורב DVD אך לא יודע איזה הכי הכי כדאי תעזרו לי??? תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  9. יש לי דיסק פנימי 320GB של WD. אני רוצה להפוך אותו לחיצוני, אז השאלה היא האם יש לקנות את הקופסה של החיצוניים בנפרד (אין לי צורך ביציאת USB3 כי זה מחשב ישן בעל יציאות USB1.1, אז USB2 יהיה טוב). ועוד שאלה. אני צריך כרטיס הרחבה מ-PCI ל-SATA האם יש דבר כזה (שחיפשתי מצאתי רק ל-PCIE). אשמח לתשובות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by esaly,

היי חברים, משום מה אני מרגיש שהEVO840 איטי מהM4 הקודם שהיה לי - מתבטא בתגובות של הפעלת תוכנות. צירפתי את התוצאות בדיקה שלי. אתה רואים משהו חריג? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by amitc,

שלום חברים, אני מתלבט לגבי רכישה של צורב Sony DRU-500A שתומך בכל סוגי המדיות של הדיוידי. למישהו יש ניסיון איתו? הסיבה העיקרית להתלבטות היא מחירי המדיות כיום. המחירים שראיתי הם בסביבות 20 ש"ח לדיסק, כאשר בחישוב של מחיר פר מגהבייט , CD-R הרבה יותר משתלם. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מדיות של DVD במיר סביר בארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  13. Started by Royz,

היה לי _NEC DVD_RW ND-4550A הוא עשה הרבה בעיות ובסוף נהרס... אני צריך צורב חדש, התקציב הוא עד 250, איזה צורבים נחשבים לטובים היום? חובה שבצבע יהיה שחור ומהחנות הזו: http://www.pandas.co.il/default.php כמובן חובה צורב DVD

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנוגע לכונן SSD ולבדיקה האם הכל בסדר בכונן הקשיח כיום, עם שאלות בקשר לכוננים ישנים. 1) על איזה SSD אתם ממליצים בתקציב של 550ש"ח? 2) על איזה HDD בתקציב של 550 ש"ח? 3) למטרת משחקים, עדיף SSD או HDD ? 4) אם אני קונה כונן SSD ומפרמט מחדש פשוט להתקין עליו מערכת הפעלה בכונן החדש, כך שזה לא אמור לפגוע בכונן הקשיח הרגיל (ניתן למחוק ידנית את תיקיית הWindows)? 5) האם בכונן של SSD יש גם פיצול של דיסקים כמו E - D - C ? או שזה רק דיסק 1 גדול? 6) איך אני יכול לבדוק אם יש לי כונן קשיח גוסס (5) שנים? 7) פשוט קראתי דברים וזה מפחיד לחשוב שהכל יכול לההרס בפנים, איזו תוכנה ממליצים בבקשה? יש לי גם כוננים ישנים של מחשבים שאינם פועלים, (שנת 2005) Western…

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by moskitos,

מבחינת איכות,אמינות וכו'?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by Mr.D,

אני יכול להקליט המכונן למחשב והמחשב לכונן אני לא יכול! למה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  17. פרט ל HD TUNE איזה תוכנות ממולץ להריץ? בעיקר לבדוק תקינות דיסק וביצועים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9. יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור... נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים. איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  19. מובילת שוק כונני ה-SSD תשיק בקרוב גירסה מעודכנת לכונן ה-SM951 המתקדם שלה, שיציע ביצועים גבוהים עוד יותר תודות לתמיכה בתקן ה-NVMe החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ohad5g,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  21. Started by dor17,

יש לי כרגע צורב של LG נראה לי GSA-H22N הוא דומה לו לפחות (מדובר בחיבור IDE) עכשיו מבחינת קריאת דיסקים אין איתו בעיה בכלל אבל שזה בא לצריבה באמצע הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה בנרו והצריבה נכשלה התקנתי נרו כמה פעמים מאז וגם השתמשתי בתוכנות אחרות כולם אומרים שיש בעיה יש לכם אולי רעיון? יש לי לוח אם ABIT AB9 PRO אם המון יציאות SATA שלא בשימוש כדי לעבור לSATA או לחכות? מה לגבי ה LS? תודה דור

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. מחפש לוח אם עם לפחות8 או 10 SATA , שיתן רייד לגיבוי , כנראה רייד 5, השאיפה היא לבנות מחשב שישמש כשרת קבצים של לפחות 16 טרה כולל גיבוי, השאלה היא אם ללכת על לוח אם כזה או בכלל לנסות למצוא בקר רייד נפרד? תקציב לא רלוונטי , זה מחשב לעבודה. מה שצריך זה מה שנקנה. מעבד יהיה I7 כנראה למרות שיכול להיות שבגלל שזה יהיה רק מחשב להעברת קבצים אז אולי משהו אחר זול יותר.. רעיונות? עריכה: צריך גם לפחות איזה שתי eSATA..

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום. יש ברשותי כונן חדש WD 1TB קרה לי כבר כמה פעמים שבזמן צפיה בסרט הנגן פשוט מקפיא את התמונה. וכעבור דקה או שתים הנגן ממשיך לנגן כאילו לא קרה כלום שמתי לב גם שברגע שזה קורה בנגן , כל ההורדות לאותו כונן מאיטות כמעט ל0 כל הקבצים שבהורדה\בניגון נמצאים אל אותו כונן. למה זה קורה? יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כונו חדש מחובר דרך כבל USB 3 בהדלקת המחשב הכונן לא עולה כלל כאשר אני מנתק ומחזיר את ספק הכח של הכונן המחשב מזהה את הכונן .מחשב חדש ווינדוס 7 פרו 64 ביט פתרון בבקשה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. כמו שאפשר לראות בתמונה: כל הציונים שלי הם גבוהים רק הציון של ההרד דיסק נמוך יחסית ואני לא יודע למה יש לי שניה דיסקים דשיחים במחשב 1. WD1600JS 2. WD2500KS הויסטה מותקנת על הכונן של ה160 (WD1600JS) והכונן מחולק ל 2 מחיצות אחת של 24.4 שעליה מותקנת המערכת והשניה של 124 שבה יש לי סתם קשקושים והדיסק השני (WD2500KS) לא מחולק בכלל 250 עצמאי מה יכולה להיות הסיבה לציון יחסית נמוך? תודה לעוזרים! נ.ב ניסיתי לחפש באתר של מייקרוסופט מידע על הנקודות ולא מצאתי אולי זה בגלל האנגלית שלי ואלי כי באמת אין שוב תודה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.