אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיסק און קין 32GB חדש, באריזה כתוב 5 שנים אחריות בשפה אנגלית.שאלתי את המוכר כמה שנים אחריות הוא אמר לי 3 שנים אחריות בישראל.באריזה שכתוב באנגלית 5 שנים אחריות זה רק בחוץ לארץ. האם בעל חנות מחשבים אמר נכון והוא צודק וזאת אמת? למה הוא לא נותן לי אחריות 5 שנים לפי שכתוב באריזה בשפה אנגלית? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב די ישן עם לוח אם KN8 Ultra (כן, אני יודע שזה די ישן ) החיבור sata של ההארד דיסק הישן שלי נשבר (התושבת לא הפינים) מה שגורם לחיבור להיות רופף ובכל פעם שאני מזיז את המחשב ה hd מתנתק, רציתי לקנות hd חדש רציתי לדעת איך ולאיפה אני מחבר אותו כדי שהוא יהיה slave כדי שאני יוכל להעתיק את כל הקבצים לhd החדש ולזרוק את הישן קצת נתונים של הלוח אם שלי: SATA 3Gb/s RAID * Supports 4 ports SATA 3Gb/s data transfer rate * Supports SATA AHCI, providing native command queuing and native hot plug * NV SATA RAID 0/1/0+1
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 8 חודשים ואני רוצה להוסיף לו זכרון וכונן קשיח . יש לי לוח ASUS P4SGX-MX וכונן קשיח 60 GB וזכרון 256MB 333MHz בסטיק אחד . רציתי לדעת איזה סוג כונן אני יכול להוסיף בעדיפות ל160GB או יותר וזכרון 512MB בסטיק אחד . השאלה היא כמה מקומות פנויים לחיבורים יש לי בלוח אם לכל חלק .... תודה על העזרה electrikspider
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חדש אני צריך שתעזרו לי לבחור מה הכי כדאי לקנות אני צריך גם שהצורב יהיה אמין ויחזיק הרבה זמןיכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
500GB של SEAGATE דגם BARRCUDA WD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAX יש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות בניורון כונן קומבו של MSI 48X24X48X16, ואני רוצה לדעת אם מישהו שרכש כאן כונן קומבו בעבר מרוצה ממנו - או שכדאי יותר לקנות שני כוננים בנפרד. נ.ב. אם למישהו כאן יש את אותו כונן, אשמש לשמוע חוות דעת. תודה. *תיקון טעות - זה 395 ש"ח, לא 495 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות או את ה lg 4160b או את ה Sonys Double Layer(DWD-22A) DVD±RW x 16 - Bulk או את ה LITEON (SOHW-1633S) - DVD±RW Double Layer - WHITE ולבנקיו אני לא מתקרב מנסיון עם צורב רגיל שדי נדפק אחרי חודש בלי סיבה הגיונית... אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , מצאתי את הצורב הבא: SH-S223F DVD±RW x22 White Sata , מחיר : 115 ש"ח אני צריך צורב ל: צריבת dvd dual layer + multisession צריבת cd קריאת dvd קריאת cd עמיד למשך 3 שנים (לא כמו ה NEC שיש לי עכשיו ) זה בסדר? יש משהו אחר שמומלץ? (קראתי את האשכול על הצורבים , אל תפנו אותי לשם בבקשה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני קונה תצורב הזה שלH20L LG מה אתם אומרים? http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=7&subcatid=23&prodid=123&keySearch= יותר טוב מH10A ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק חצי טרה שאני רוצה שיהיה לו גיבוי ברשת. כמה שאלות: * יש מישהו שנותן כזאת כמות של שטח גיבוי בחינם? או שאפשר לפתוח בו כמה חשבונות חינאמיים כדי להגיע לזה? * זה בכלל ריאלי עם UPLOAD כ"כ נמוך כמו בישראל?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מה ההבדל בין SATA I ל- SATA II וגם שמעתי שיש בדרך SATA III?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 HD של 320 אני רוצה להוסיף עוד 1 תהיה בעיה אם יהיה 3 כי אף פעם לא היה לי יותר מ-2?תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעביר בין שני כוננים קשיחים,מהמחשב הישן לחדש משהו כמו 40 גיגה,לא הרבה,ואין לי כח להתחיל לצרוב! אז איך אני יכול להעביר בין הכוננים?יש דרך בכלל?זה איזה כבל?מסובך?מבולבלים?חח,סתם...אשמח לתשובה! תודה רבההה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש היה לי הרדיק חיצוני של 500GB שהחליט לא לפעול יותר יום אחד כי איכשהו הוא לא קיבל חשמל... אז פירקתי לו תחיים וגיליתי שבפנים בכלל יש שני הרדיסקים במערך RAID 0 שפועלים כהרדיסק אחד. מכיוון שמאוד חשוב לי המידע שבפנים אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי. אבל היו לי שתי בעיות... (1) הלוח אם שלי לא תומך RAID (כמה מפתיע). (2) הלוח אם שלי בנוי לחיבור SATA וההרדיסקים שהוצאתי הם IDE... אז מה שאני מתכננן לעשות זה לקנות: לקנות PCI IDE ATA 133 RAID CARD מפרט: Specification: Chipset: Silicon Image 0680 ---------------------------------------------------------- Bus Interface: PCI bus 32 bit ---------------------------------------------------------- Features: * Compa…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות תקליטור צריבה בגודל 8.5GB DVD+R DL 8X יש לי שאלה: ראיתי בחנות מחשבים מוכרים 2 חברות תקליטורים צריבה בגודל 8.5GB מה מתאים לצורב שלי? חברה 1: SILVER LINE חברה 2: VERBATIM מה זה "+" וגם "-"?. מה הכי טוב לקחת "+" או "-"? אני בבית עושה עריכה וידאו וצילומים.מה מתאים תקליטור צריבה ? הצורב פנימי IDE שלי בבית. בדגם HL-DT-ST DVDRRW GWA-4164B - LG בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש דיסק קשיח 500 GB אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 500 GB לגיבוי מה שאני רוצה לעשות זה להורות למחשב לעבוד רק עם דיסק 1 וכשאני ארצה למשוך נתונים אז להפעיל את הדיסק השני . כל זאת מבלי לנתק ולחבר חיבורים אלה בעזרת תוכנה או מלוח האם . תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב משו שאוכל להעשות שיעלה מהבוט {כמו שיש בדר"כ בוינדווס} אאמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך נרו אפשר הסבר מפורט?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום. יום אחרי שקניתי מחשב חדש, הלך לי הארד של 30 גיגה : < נשארתי עם 10. אשמח אם תמליצו לי על הארד מהיר, טוב ושיחזיק כמה שנים ולא יעשה לי בעיות (כמו שזה של 30 עשה לי. שנה עבד טוב, שנתיים עשה לי בעיות). תקציב: הממ.... עוד מעט משכורת, אז לא משנה לי כל כך
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אוקיי תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן.. אבל אני רוצה להוסיף 320 ג'יגה HDD למחשב כי אני מוריד סדרות ולא מספיק לי 80 ג'יגה גם כי אני משחק LINEAGE ו WORLD OF WARCRAFT האם SATA II יתאים בשבילי? 16 MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II או שהמחשב שלי בכלל לא תומך בזה? אם כן אז אוקיי תודה ואם לא איזה HDD אני אמור לקנות?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-