עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by skyline,

שלום לכולם, אני מחפש כונן SSD עם ביצועים טובים ונתקלתי בדגם הנ"ל, שקראתי עליו קצת והתרשמתי ממנו . ראיתי אותו באיביי במחיר יחסית סבבה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150813711256 כמו כן ראיתי גם סיקור מקיף על מבחני ביצועים וגם בהשוואה לכונני SSD אחרים והוא מציג נתונים יפים : http://www.overclockersclub.com/reviews/ocz_vertex_4_256gb/9.htm מה דעתכם עליו? אם אתם צריכים, הנה מפרט של הנייד שקניתי ממש עכשיו: מעבדIntel® Core™ i7 3612QM Processor, 2.1GHz - up to 3.1 GHz, 6MB Cacheזיכרון8GB DDR3 1600Mhz 2 x 4096 MB, Up to 8 GBכונן קשיח1TB 5400 Rpmתצוגה15.6'' Full High Definition 1080p WLED with AntiGlareמאיץ גרפיAMD Radeon™ HD 7730M 2GBצורב8X DVD+/-RW Dri…

2. קניתי כונן קשיח חדש - Maxtor 80GB 8MB CACHE. עכשיו צריך ליצור מערכת קבצים חדשה עם FDISK. טוב אז הרצתי את FDSIK והוא אמר שהדיסק שיש לי גדול מ 512MB ושאל אותי אם לתת תמיכה בדיסקים מעל 512MB, לחצתי לו Y-YES. עכשיו הגעתי למסך שנותן את האפשרויות האלה: 1. Create DOS partition or Logical DOS Drive 2. set active partition 3. delete partition or Logical DOS Drive 4. Display pertiotion information אחר כך בחרתי את 1, (צריך אחר?) ואחרי שבחרתי ב 1 זה רשם: 1. Create primary DOS partition 2. Create Extended partition 3. Create Logical DOS Drive(s) in the partiton מכאן הייתי תקוע ולא הבנתי מה צריך לבחור?... בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה צריך לבחור, ומה עושים אחרי זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itaysk,

יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by avihy,

אני מעוניין להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 . האם זה מומלץ? ועד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bennnn,

שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Knopix,

האתר של היצרן: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18322&search=ADDLINK+SSD http://www.addlink.com.tw/ssd-s70 מה שמעניין אותי: 1. כדאי לקנות? 2. מאיזה חברה השבבים? 3. דגם בקר 4. גודל SLC 5. כמה זיכרון? תודה

10. Started by eran131,

שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! אחרי התלבטות אם לבצע oc למחשב שלי הגעתי להבנה שהוספת דיסק ssd יעזרו לביצועי המחשב שלי לפני שאני מחליט איזה לקנות יש לי שאלה... מה ההבדל בין sata3 לבין sata 6gb? לפי מידע מהרשת זה בעצם אותו הדבר אשמח אם מישהו יתן לי הסבר מדויק בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MzDay,

אז אני מתכוון לקנות כונן SSD בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN7) וכמה משחקים עליו (ואולי תוכנות לא בטוח). שמעתי שהכונן של סמסונג 840 ממש טוב ויש לי זיכוי של 300 שקל באייבורי וראיתי שיש להם את הכוננים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=ssd+840&x=0&y=0 האם אחד מהם שווים? או ששווה לי להשקיע בכונן אחר? אם אחד מהם שווה, איזה מהם כדי לי לקחת? אני מחפש נפח של 120,128,250 ג'יגה, תלוי כמובן גם במחיר אבל אם זה שווה את זה אני יוכל לחרוג. (כנל לגבי כוננים שונים לא ה840) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי שאלה בכותרת , מחפשים מתנה לחבר . ראיתי ברשת שהרוב מרוצים(כנראה גם במבחינת האמינות) ממותגים כמו סמסונג, SanDisk, אינטל . ראיתי מספר דגמים בטווח מחירים הנל אבל לא מבין מה עדיף בפועל מבחינת ביצועים כלומר מי יתן לי את המהירות הכללית הכי טובה בפועל בשימוש במחשב ??? הסתכלתי על : SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW SanDisk Extreme II SDSSDXP-120G-G25 Crucial MX100 CT128MX100SSD1 2.5" Intel 530 Series SSDSC2BW120A4K5 2.5 Transcend SSD340 TS128GSSD340 2.5" פחות או יותר מה שמצאתי שקיבלו בחול ביקורות טובות , מי מהם מומלץ מבחינת ביצועים ??? אם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו ציינתי שיגיד.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הגרסה המקוצצת של מוצר הדגל מבית פלקסטור הגיעה אלינו לביקור – הכירו את כונן ה-SSD מדגם M6S לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6s-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%97-%d7%a9%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by idan_v,

כרגע יש לי את לוח האם MSI X58 Pro-E עם כונן קשיח WD 500GB הגרסה הירוקה. אז כעיקרון זה כבר ממש מגביל אותי ורציתי להוסיף כונן קשיח של 1TB, הכל בעיקר בשביל גיימינג. עם זה אין כל בעיה, אך האיטיות בעת הפעלת המחשב וכל הדברים שקשורים למערכת ההפעלה (Windows 8.1) כבר חוצת גבולות, ואני פשוט מעוניין בכונן SSD אך ורק בשביל מערכת ההפעלה. מכיוון ש 1.5TB יהיו לי בשביל גיימינג, אין לי כל צורך ב SSD עם מאות של GB אלא אחד פשוט אפילו של 30GB, העיקר שכל עניין שקשור למערכת ההפעלה "יטוס". חיפשתי קצת מידע בפורום אבל התבלבלתי לגמרי, כוננים דפוקים, איטיים, באגים וחברות גרועות שכבר אין לי מושג מה לרכוש. מישהו יכול להמליץ לי? (מהיר, עם קצת מקום, רק בשביל מערכת הפעלה)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם יש תוכנה שתומכת בזה - להכין דיסק און קי שיעלה בהפעלת המחשב ללא וינדוס ויבצע בדיקה לתקינות ה HDD , אני חושד שיש לי קריסות מרובות בעקבות תקלת חומרה ומנסה לאתר האם מדובר ב HDD או בספק. התוכנה Hutil שאמורה לבצע בדיוק את זה - לא ממש עבדה לי ולא הצלחתי להכין דיסק און קי שהוא BOOTABLE איתה... ה ISO אינו כזה שהוא BOOTABLE

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by xena,

רכשתי WD 3TB בנוסף לעוד 3 WD שיש לי במחשב. רק ה 3TB משמיע דפיקות חלשות כל 2-3 שניות, דיי באותו הקצב, וכשאני מניח יד עליו, אני מרגיש שזה מגיע ממנו. כמו לשים אצבע על וריד ולהרגיש דופק. מה הדיאגנוזה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן. יש לי דיסק קשיח שמחובר באמצעות USB. כשהמחשב מתחיל לקרוא אותו, הוא מציע לי לעשות לו FORMAT. בMANAGE הדיסק מופיע כדיסק "בריא". לעומת זאת, כשאני מנסה לפתוח אותו מ-My Computer - אותה הודעה שמציעה לי לפרמט את הדיסק. לאחר שאני מסרב לפרמט את הדיסק, מופיעה הודעת שגיאה "Data error - cyclic redundancy check" האם יש דרך להציל את המידע שעל הדיסק? איזשהי תוכנה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חפשתי במלא מקומות ואני לא מצליח למצוא! אני צריך כבל ארוך או 80 או 60 או 100 במהירות ATA100 או ATA133

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בנתיים הרצתי את ה Quick Test והכל בסדר, חייבים לגבות לפני ה Extended זה יכול למחוק את המידע ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם יש לי שאלה דחופה ביותר האם יש אפשרות לשחזר חומר מ-HD לאחר פורמט וחלוקה מחדש למחיצות? המצב הוא כזה דיסקשיח 80 ג'יגה שהיה מחולק ל-4 מחיצות עשיתי התקנה מחדש של windows , תוך כדי ההתקנה , מחקתי אתה המחיצות והתקנתי את ה-windows על מחיצה אחת של 80 ג'יגה אחרי התקנה של ה-windows חילקתי שוב את הדיסק ל-4 מחיצות מעזרת Partition Magic 8. יש אפשרות להחזיר את הדיסק למצב ההתחלתי לפני התקנה של ה-windows ?? תודה רבה !!!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gilazi,

שלום אני חדשה בפורום ולכן אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון- אנא תקנו אותי. יש לי מחשב HP הhard didk התקלקל ואני רוצה להחליף אותו. כשפתחתי את המארז גיליתי שההארד דיסק הנוכחי מחובר בSATA1 ( גם data וגם חשמל) יש רק יציאת IDE אחת ומחוברים אליה הצורב וכונן התקליטורים ( בכבל אחת , אחד אחרי השני) כל ה hard disks יש לי בבית הם עם חיבור IDE יש אפשרות להשתמש בהם איכשהוא באיזושהי דרך של חיבור הרכיבים? תודה גילה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by omerz90,

איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים