אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות מארז ZM-HE350 U3E עם כונן Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ. מה דעתכם? ולמה בסטיק של הפורום ממליצים רק על Samsung?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב! לפני כמעט 3 שנים קניתי את הקשיח Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS לפני כחודש ביצעתי בדיקה עם HDDTUNE והתגלו כמה כשלים. ניגשתי היום לחנות (אייבורי) ובלי שאלות מיותרות החליפו לי את הקשיח ל Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS (הקשיח הגיע ללא אריזת פלסטיק אפילו וכנראה משומש), התלוננתי למוכר שזו גרסא ירוקה של 5400RPM שפחות תתאים למערכת הפעלה אבל הוא טען שהדיסק פועל ב7200RPM ,ובמידה ולא אהיה מרוצה יחליף לי אותו. לאחר בדיקה ברשת ראיתי שאכן הדיסק פועל במהירות 7200 אך יורד גם למהירות 5400 . האם כדאי להישאר עם הדיסק הנ"ל (לאחר שיעבור בדיקות כמובן) שיישמש גם למערכת הפעלה?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן , במהלך הסופש אתקין win 7 על ה m4 128gb האם אני צריך להוריד דרייברים ספציפים להתקנה ? אני פשוט לא רוצה להתקע בחלק הזה שאין לי מחשב ובנוסף , bios - achi נכון ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דיסק שיהיה בביצועים טובים ומהירים, וגם שקט מאד ללא זמזום מעיק כלשהו. השימוש הוא ביתי, הרבה גלישה ומוזיקה בעיקר. אשמח מאד להמלצות של כולם נאמר לי שסיגייט שקט מאד- אך לא מכיר אותו ולא את ביצועיו. לכן מעדיף לשאול פה בכלל על כל המותגים הטובים שידועים שעונים על דרישות אלה ,מנסיונכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש הארדיסק 500 גיגה של SEAGATE. יש הסתייגויות כלשהן לגביו? אני מחפש משהו שקט, שגם לא יהיה איטי מדי. הווסטרן הרעישו לי. כנל דיסק מחברה אחרת. לכן חשבתי עליו. יש פה איזה הודעה שנותנת לינק לבדיקת סיגייט נגועים, זה יצר אצלי חשש מסוים עכשיו לגביו. מישהו יכול להסביר מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חייב לפחות להחיות אותו אפילו אם זה לשעה לקחת משם דברים חשובים ...זה ההרדיסק בוט שעליו ישב הווינדוס ניסיתי מחשבים שונים כבלים שונים בשום מקום הביוס לא מזהה אותו ...בכל מצב (כל מחשב) נורת ההרדיסק דולקת קבוע (ואף כאשר הוא מחובר לוקח יותר זמן להיכנס לביוס בשני מחשבים שניסיתי...) אין שום רעש של קליקים אין שום דבר מנסיון עבר עבר רחוק היה זכור לי שפריזר במקרר שעה דיי עוזר .... ניסיתי (גיליתי שם שלגון שטראוס מלפני 3 שנים ...אך לא עבד עניין ההרדיסק לצערי) חייב משם מידע חשוב מאוד ! מה עוד ניתן לעשות במצב שתיארתי שאפילו הביוס לא מזהה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדמה לי שהכונן שלי מתחיל להראות סימנים של הגיל שלו, מתקין משחקים לאט, מעתיק לאט ולא בעקביות... (לדוגמא מעתיק מהכונן לדיסק הקשיח ב 5-7MB בלבד) אגב יש תוכנה לבדיקת התקינות של המהירויות? זה LG דגם GSA-H62N. אני לא מכיר את הצורבים החדשים ולא יודע מהן מהירויות כתיבה וצריבה סבירות לצורבים של כיום, אבל צורב עם מהירויות כמו של הצורב הישן שלי בהחלט יספיקו. הוא מלפני 4 שנים כמעט. אני מחפש צורב DVD ו DVD DL מחברה אמינה עם מהירויות קריאה וכתיבה סבירות לצורבים כיום, ב כ 200 שח. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום המחשב היה מכובה והדלקתי אותו וזה עשה קראית קבצים במסך השחור הזה אני לא יודע מזה ממש כי הלכתי בנתיים להקתלח זה הבעיה "D:\ is not accessible - The file or directory is corrupted and unreadable" הוא נסגר על ידי BITLOCKER אני לא מבין למה, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי ממש פיתרון עשיתי כפתור ימני על הדיסק והיה משו כמו BOOT BITLOCKER אז זה עכשיו עושה איזה פעולה אבל היא בטח תקח המון זמן כי ככה זה נראה, לבנתיים רשום the paremeter i s incorrect למה אבל..... מה כבר יכול היה לקרות בבקשה חברה אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שמה המון דברים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים בעיקר בדגמים הבאים: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי 3 מחיצות שהייתי רוצה לאחד ולחלק מחדש מבלי לפגוע במידע שמאוחסן על המחיצות. אחת משלושת המחיצות © מכילה את המערכת. לפני כ-10 שנים השתמשתי בהצלחה ב-PQ MAGIC אבל בטח דברים השתנו מאז.. אז מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לצריבות.מעדיף חנות KSP אם יש בזול (או באייבורי שפחות עדיף)
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אני לא מבין מה טוב כל כך בסדרה הירוקה של WD בפרט ובכוננים ירוקים בכלל. קראתי שהם איטיים יותר, שהם זולים יותר ושהם חוסכים בחשמל. זה לא מסביר למה אני שומע על הזמן אנשים שאומרים שכונן ירוק זה מה שצריך לקנות. מישהו יכול להסביר מה הסקס אפיל של כונן ירוק כי אני ממש לא רואה זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול מת לי ה WD3200AAKS. הוא אמנם לא היה הראשי במערכת, אבל הוא שימש אותי להרבה מאוד מידע (הורדות, גיבויים..) יש לי כרגע הארדיסק של טרה שמעל חצי ממנו פנוי, כך שמבחינת מקום אני מסודר ואין טעם להשקיע בהארדיסק בעל נפח גדול. חשבתי לנצל את ההזדמנות הזו ולרכוש SSD על מנת לשפר את ביצועי המערכת. אני אמנם עדיין מתלבט בגלל שהטכנולוגיה הזו עוד לא ממש בשלה והבנתי שההארדיסקים האלו נשחקים מהר (מה שנשמע לי קצת מוזר כי אין שם שום חלק נע שיכול להישחק..). בקיצור, אני מחפש הארדיסק SSD בנפח סביר (ישמש למערכת הפעלה, תוכנות, ואולי קצת מסמכים), שיתן ביצועים טובים ושיהיה כמה שיותר אמין. נניח ש60-80GB יספיקו לי אגב, כדאי לחכות קצת שיצא משהו יותר בשל? כי העניין לא ממש דחוף לי ואני מתכנן לק…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן , חושב לקנות כונן SSD , אני לא צריך יותר מ128 גיגה (זה לטובת מערכת הפעלה win7) חשבתי על אחד מהכוננים האלה: SanDisk SDSSDX-120G-G25 550/510 או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 מה ממולץ חברה? תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי Crucial M4 128GB SSD ופרמטתי את המחשב, עברתי גם על המדריך הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide. יש לי גם כונן WD CAVIAR BLACK 500GB שקראתי לו "E", לא מותקן עליו שום דבר שקשור למערכת. כרגע נכנסתי ל"Computer" וראיתי שמתוך 465GB נותרו בכונן 461GB ונוצרה בו תיקייה עם סימן של מנעול בעלת שם מוזר, זה חלק ממנו: 28957cb5fe3e9 (יש עוד קצת). היא ריקה לגמרי (בדקתי גם עם קבצים מוסתרים) וכתוב שהיא שוקלת 0 bytes, אבל בכל זאת הלכו 4GB מהכונן... זה יכול להיות בגלל WINDOWS UPDATE? זה קרה במהלך התקנת 100 עדכונים... אשמח לעזרה או להסבר, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-