אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום השאל שלי כזאת האם כדי לחבר את ה SSD בחיבור SATA Express ועם זה משנה משהוא או פוגם בSSD או שכדי להשקיע ב M2
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הלכתי לרכוש דיסק קשיח מחברת MAXTOR וראיתי שעל גבי הדיסק רשום reatail ata133 40gb ועל דיסק אחר FIRBALL3 ATA133HDD מי יכול ללמד על ההבדלים והמשמעויות בברכה רא
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים , מחפש לקנות כונן קשיח גדול ומהיר ומתלבט כרגע בין האם לקחת M2 מאליאקספרס בגודל 1TB שעולה סביבות ה 400 שקלים שיתן מהירות אבל מבחינת גודל זה עדיין 1TB או לקחת סיגייט באראקודה בגדול 2TB שעולה סביבות ה 300 שקלים אבל יותר איטי. דילמה נוספת היא שיש לי רק חיבור SATA3 אחד, שאליו מחובר ה SSD של המערכת הפעלה , ככה שאם אני אקנה כונן מכאני הוא יהיה מחובר ב SATA2 שזה לא יתן לנצל את המהירות שלו עד הסוף . המהירות קראיה כתיבה מאד משמעותית בישבילי בגלל שאני עובד עם קבצי וידיאו 4K ורבצי EXR שהם כבדים גם כן . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי... אני לא ממש בעסקי הצורבים אבל אני נכנס עכשיו... רציתי לברר על משהו תחת המפרט של הצורב שאני רוצה יש 2MB buffer memory with Buffer Under Run Proof Technology זה טוב?!?! זה לא טוב?! זה סטנדרד?! אשמח לתשובה ועצה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכם 1,000 דולר מיותרים והמון מידע שצריך להיות נגיש בזריזות? מהיום תוכלו למצוא את כונני ה-850 Pro וה-850 Evo של סמסונג גם בנפח 2 טרה-בייט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%91%d7%a2%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי פירמוט ההארד דיסק השני שלי 320GB לא מזוהה גם אין אותו בDISK MANAGEMENT וגם בביוס לא מצאתי אותו מה יכולה להיות הבעיה ? (לא התעסקתי בכלום במחשב לא ג"אמפרים ולא כלום )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב שניתן לעשות לו CROSSFLASHING ל H10N שיתן כמה שיפורים משמעותיים, אבל שימו לב שקושחה לא רשמית מבטלת אחריות. GSA-H10A -> GSA-H10N These two drives appear to be identical internally. The firmware revision code for both drives shows the string GSA-H10NMAIN, indicating that the firmware used for both drives is meant for the same drive. This alludes to the fact that the drives use identical hardware. The H10N has more powerful features, which is the main reason behind cross flashing the H10A -> H10N : H10A : - 8x DVD+DL max writing speed - 5x DVD-RAM max writing speed H10N : - 10x DVD+DL max writing speed - 12x DVD-RAM max writing speed …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי כונן SSD של Vertex 3 iops 120gb. והתקנתי אותו במחשב. הלוח שלי (EVGA 790I SLI FTW) תומך רק ב Sata 2 ולכן אני יודע שהביצועים שלו יירדו. רציתי לדעת לאיזה מהירויות כתיבה וקריאה אני אמור לראות כי לא מצאתי את זה בשום מקום. נכון לכרגע לפי AS-SSD-Benchmark אני מקבל תוצאות של AS SSD Benchmark 1.5.3784.37609 ------------------------------ Name: OCZ-VERTEX3 MI ATA Device Firmware: 2.15 Controller: msahci Offset: 1024 K - OK Size: 111.79 GB Date: 30/11/2011 22:27:11 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 183.01 MB/s Write: 150.63 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 16.91 MB/s Write: …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהצורב Scsi שלי שבק חיים החלטתי שאני חייב צורב חדש, חשבתי על - LiteON אבל מה אתם אומרים על TDK שאבא שלי מכיר את היבואן טוב ויכול לסדר לי מחיר פצצה? המלצות אחרות יבואו בברכה! בתודה מראש imac ! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, נעלתי ממש מזמן תיקייה בכונן חיצוני שלי ואני לא מצליח לשחרר את זה בשום צורה. האם אפשר לעשות את זה ואיך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מחשב גיימינג חדש עם מפרט גבוה. בחלק מלוחות האם עם צ'יפ Z79 יש חיבור sata express חדש שיכול להעביר עד GB\S 10. השאלה היא האם קיימים כבר SSD שבאמת יכולים לנצל את החיבור הזה, כלומר לקבל עדיפות משמעותית על חיבור SATA III. אני מעוניין ב- SSD בנפחים 120 - 256 GB.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נגן נייד MP3 512 העניין הוא כזה מאז הפעם האחרונה ששמתי בו שירים הוא פשוט נתקע!כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו אך בלתי אפשרי להכנס אל ההתקן כי הוא פשוט נתקע!גם בקליק ימני הוא נתקע המכשיר נדלק כראוי אך בכניסה לשירים היא נתקע ואני נאלץ לכבות אותו יאמר שהרדיו במכשיר פועל תקין! מה אפשר לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחר התקנה נקייה של windows 8, והתקנת דרייבר של צ'יפסט, ביצעתי benchmark וזה מה שקיבלתי : לא נשארה לי תמונה של התוצאה שקיבלתי אחרי התקנה נקייה של windows 7 (לפני כמה חודשים כשרק קיבלתי את ה SSD) אבל אני זוכר שהציון היה בסביבות 770. מהי הסיבה לירידת הביצועים? חשבתי שלהפך, הביצועים אמורים לעלות, מכיוון שמאז שעשיתי את הבדיקה על windows 7 יצאו דרייברים חדשים של הצ'יפסט והמערכת עצמה יותר חדשה? ה SSD כמעט ריק אז לדעתי זו לא בעייה בגלל מקום פנוי מועט. האם מישהו נתקל בתופעה דומה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח הנ"ל ?האם למישהו יש נסיון בנושא ? בנוסף, דרוש המלצה למארז חיצוני עבור דיסק קשיח "3.5 . מתלבט האם עם e-sata או USB3. (החיבור לא יהיה בשימוש אלא בעוד מספר חודשים. עד אז, USB2)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כאחד הכוננים הרגילים לכן כשאני רוצה לנתק(הוצאת חומרה בטוחה) אותו אין לי אפשרות כזאת מישהו יודע איך אני להגדיר אותו כדי שיתנהג כמו DOK על הדרך עוד שאלה, חיבור עם ESATA לא תומך בחיבור חם, חייבים לכבות כדי שהכונן יזוהה, נכון? לא נראה לי משמעותי אבל ההארד דיסק הוא סמסונג במארז של VANTEC, והוא מחובר דרך USB למחשב תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735506 כנראה שההארדיסק שלו נדפק. כי כשהמחשב עולה מקבלים הודעה על כך שיש בעיות עם ההארדיסק וכדאי לגבות את המידע. (כנראה ההודעה מתקבלת באמצעות טכנולוגיית SMART, מה שזה לא יהיה). בכל אופן, אני מניח שצריך להחליף את הארדיסק, למרות שהוא רק בן שנה. אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים. האם אני יכול לבחור איזה הארדיסק שאני רוצה ולשים אותו במקום ? או שזה חייב להיות של lenovo ? כי ממה שאני רואה ב- http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=2165139 המחיר של זה ממש יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות SSD למחשב החדש מתוצרת אינטל, ואני מתלבט בין : סדרה 750 של אינטל בחיבור SATA . סדרה 730 בנפח 240GB. סדרה 535 בנפח 480GB . מה לקחת ? (המחירים הם לא מחירים לצרכן, לכן אין משמעות למחיר .)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן חיצוני בגודל 2TB לאחסון מידע ללא גיבוי, רציתי לדעת אם עדיף לקנות 2 כונני 1TB חיצוניים ולקוות לטוב (במידה ו2TB לא אמינים).. ולגבי הכונן עצמו, אני חשבתי על הדגם של Western Digital - WDBACW0020HBK במחיר של בערך 600 שקלים, הוא גם מאוד מומלץ אבל יש עוד כוננים חיצוניים של WD הנה לינק למוצר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779350 מישהו ממליץ/חוו"ד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי עד לא מזמן Seagate Backup Plus 4TB מאמזון בדיל טוב. הכונן הקודם שהיה לי WD Elements 500GB ובגלל שהנפח היה די מעיק החלטתי להביא נפח גדול משמעותית וגם קשיח חדש, הקודם לפעמים גם לא עבד... העניין הוא שעושה רושם שהוא איטי, ההעתקה אליו איטית, וגם בהתקנות הוא נורא איטי... אני חושב שאפילו הקודם היה מהיר יותר... אני אמנם אולי לא עושה בו שימוש נכון (מכניס אליו גם כמה משחקים לפעמים) אבל בכל זאת... אמנם אין לי USB3 במחשב, אך עד כמה גישה לדבר כזה ישפר את הביצועים? יש בקר או מפצל שיאפשר USB3? או שהגיע הזמן למחשב חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לשדרג את הכוננן קשיח במחשב שלי ורציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הדגם הבא http://tms.co.il/product/7958 בהתחשב בעובדה שהחיבור לי הוא מהSATA הראשונים שהיו? האם הקונפיגורציה של המחשב שלי תתאים. תודה רבה, אלדד כהן. (המפרט מתואר בחתימה שלי)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנים של קמצנות וצהל על הראש, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן/ מחודש שלי (מפרט בצד), יש כמה דגמים שאני מתלבט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102717 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103287 https://www.tms.co.il/ASX8200PNP-512GT-C אם יש כוננים אחרים שמומלצים אני אשמח לקבל.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-