אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
זה היה חודש גיהנום ! נדפק לי הארד דיסק WD 20G 5400RPM לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה נאמנה .. הלכתי לחנות וקניתי סיג'ט ברקודה 40G 7200 .. יצאתי מהחנות אם חיוך מאוזן לאוזן ... התקנתי את ההארד דיסק הוא עבד שבוע .. והתחיל לעשות בעיות .. מסכים כחולים, לא נתן לי לפרמט/להתקין ווינדוס מחדש ... ועוד מלא בעיות בסגנון הלכתי לחנות ואמרתי להם שההארד דיסק דפוק ... הם החליפו לי ל - WD 40G 5400RPM ונתנו לי 100 שקל החזר ההארד דיסק עבד שבועיים וחצי ... ונשרף ! הלכתי אליהם אם המחשב ... שהם ראו את המודינג והפאנבאס .. הם אמרו לי זה בגלל זה ! שאני הרסתי את המחשב .... והכי הרבה הרסתי בגלל שעיגלתי את הכבלים IDE ... חייכיתי לתכנאי במבט מזלזל .. ויצאתי אם כל הכסף בחזרה .. הם אמרו לי שהם …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הלכתי לרכוש דיסק קשיח מחברת MAXTOR וראיתי שעל גבי הדיסק רשום reatail ata133 40gb ועל דיסק אחר FIRBALL3 ATA133HDD מי יכול ללמד על ההבדלים והמשמעויות בברכה רא
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/gsa4163b-p10.shtml
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש לדעת דחוף לצורך רכישה במבצע בבלאק פראיידי אפשר להתקין את הכונן הזה: https://ocz.com/us/ssd/rd400-ssd על הלוח הזה: https://www.asus.com/il/Motherboards/Z170-K/ ולהתקין עליו ווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, בידי הארד-דיסק חיצוני בנפח 320GB. ישנה תקייה ספציפית על המחשב שלי שאני זקוק לגיבוי מלא שלה לפחות פעם בשבוע. רציתי להתייעץ כיצד לעשות זאת? (כמובן מבלי לגבות ידנית כל שבוע מחדש - אלה שהגיבוי יתבצע בצורה אוט' פעם בשבוע). יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפרמט את המחשב שלי כי הוא כבר ניהיה איטי ואני גם צריך לגבות מידע. יש לי Green caviar בנפח 1.5TB, זה הספיק לי( נשאר לי 400GB פנוי אבל יש שם גם הרבה תוכן שאני כבר לא צריך). אני מתלבט עם לקנות Black caviar בנפח 1TB כי הוא מהיר יותר ולגבות עליו את התוכן ואז להחזיר חלק מהתכנים לירוק ולהתקין את המערכת על השחור, או לקנות כונן חיצוני ולגבות עליו את המידע ולקנות SSD בנפח 120GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ושאר המידע ישאר על הכונן הקיים. מה אתם אומרים? יש המלצות לכונן נייד ו SSD? חשבתי על SSD של samsung מסדרת ה EVO ועל כונן נייד של WD.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתיים אחד רק למערכת הפעלה(ותוכנות כמו אנטי וירוס אנטי הרק וכדומה) והשני לתוכנות שונות ומשחקים הורדות וכו' אך כדי לי לחלק תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש ואני מתכוון להתקין עליו מערכות הפעלה (דואל בוטינג) - גם וינדוס "נקי" וגם לינוקס (בנוכחי אין מספיק מקום לזה). בעתיד הוא ישמש כדיסק קשיח הראשי. איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים ככה שהנוכחי (שממנו אני עובד עכשיו) ישמש אחסון/גיבוי ואני יוכל להעתיק את מדיה (שירים/סרטים וכו') שיש בו לחדש?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד RYZEN 5 3600 לוח אם Asus PRIME B550M-A WIFI אלו הנתונים לגבי האחסון אני רוצה לקנות SSD ורוצה לדעת: 1. כמו שאפשר לראות יש לי שני חיבורים - אחד במעבד והשני בצ'יפסט: לאיזה מהם עדיף לחבר? 2. האם חיבור למעבד יוריד את הכרטיס מסך לX8? בנוסף האם אפשר לעבוד גם עם שני SSD מחוברים לM2 בלי שיפגע בכרטיס? (הכרטיס שלי די ישן הוא PCIE2 אם זה משנה) 3. אני לא צריך משהו מטורף אני מחפש משהו במחיר סביר, ראיתי שיש WD BLUE PCIE NVME ויש BLACK. בנפח של 500 גיגה ההבדל באמזון הוא 10$, זה לא הרבה אבל ראיתי שאין ממש הבדל. בנוסף ראיתי שיש SABRENT 1TB ב100 דולר. איך הוא בהשוואה לכוננים האלו ב1TB? 4. המיקום של הM2 הוא ממש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים של קמצנות וצהל על הראש, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן/ מחודש שלי (מפרט בצד), יש כמה דגמים שאני מתלבט: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102717 https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103287 https://www.tms.co.il/ASX8200PNP-512GT-C אם יש כוננים אחרים שמומלצים אני אשמח לקבל.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי כונן מסוג EVO לפני שבועיים ואחרי עיון באתר הנתי שיש בא לדגם הזה אז אני קצת מודאג . 1. אך אני בודק שהכל כשורה עם הכונן ? 2. לכל אלו שכבר רכשו כונן EVO איך מאבחנים את הבאג ? איך אני אמור לזהות את הבאג ? מה הסממנים ואך ניתן לטפל ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאחר התלבטויות קלות החלטי לקנות את הדיסק Sandisk Cruzer Titanium 4GB (נפח אמיתי 3.7 GB) התרשמות חיצונית: הדיסק מגיע באריזה די פשוטה, כשעליה כתוב הגודל שלו ומהירותו, ובתוכה הדיסק עצמו, תעודת האחריות ומדריך מקוצר תקע ה USB נכנס לתוך הדיסק, והדיסק עצמו מורכב ממארז מתכתי להגברת עמידות (בביקרות אחרת נאמר שהוא יכול לשאת עד 900ק"ג אך לא מצאתי מידע שיאמת את העובדה הזו) בפעולה, הדיסק נדלק באור כחול בגוון חייזרי למדי שימוש: דיסק זה, בדומה לאחרים תומך בפלטפורמת ה U3 אשר מאפשרת להתקין על הדיסק תוכנות ללא התקנה, ובנוסף מציעה כלים כמו הגנת סיסמא, הורדת תוכנות, ותפריט דמוי Start ב Windows. Windows Vista זיהה את ההתקן ללא בעיות והתקין את הדרייבירם הנחוצים. במידה והוג…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לחבר כונן נוסף, יש לו שני SATA וספק ליברטי 400 הכוננים מחוברים ע"י כבל מתח אחד האם עדיף לחבר אותם בכבלים שונים או שאין הבדל תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות קופסא שתתאים להארדיסק 320GB IDE. קופסא שתהיה עם מאוורר , ותשמור על הכונן. אני לא יודע אם זה משמעותי, אבל הכונן לא יהיה פעיל יותר מ3-4 שעות רצוף. אני לא ממש מתמצא בנושא הזה והייתי שמח להצעות (גם של קופסא כזו וגם של חנות אם אתם מכירים) התקציב הוא בכיוון 150 (ברור שאם יש משהו טוב ב180 ,זה לא מה שיפריע). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה משתלם יותר גם מבחינת ביצועים אבל כמובן גם בשיקלול מחיר במילים אחרות התמורה הטובה ביותר לכסף. בהנחה שמדובר על נפח זהה: 1. SSD Raptor HD .2 2 HDs with Raid 2 .3 אשמח גם לפירוט אם אפשר בנושא הביצועים והמחיר היחסי אם מישהו עשה פעם את ההשוואה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב נראה לי שהבית שלי שוכן מעל שדה מגנטי, אחרת אני לא יכול להסביר למה הארדיסקים מתקלקלים אצלי על ימין ועל שמאל. לא אני לא בועט במחשב שאני מפסיד בפוקר אונליין. בכל אופן , הארדיסק 160GB של Samsung , ניסיתי להתקין עליו משחק ללא הצלחה ... הרצתי CHKDSK ו- 256KB נמצאו ב Bad Sectors. האם ההארדיסק הזה גמור ? אפשר לעשות משהו זמני ? האם יהיה ניתן להתקין עליו אי פעם משהו שוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני לא ממש בעסקי הצורבים אבל אני נכנס עכשיו... רציתי לברר על משהו תחת המפרט של הצורב שאני רוצה יש 2MB buffer memory with Buffer Under Run Proof Technology זה טוב?!?! זה לא טוב?! זה סטנדרד?! אשמח לתשובה ועצה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים המכאניים הגדולה פיתחה מערך ייחודי עם מספר כפול של ראשי קריאה-כתיבה, שיוכל להאיץ משמעותית את זמני התגובה של אמצעי האחסון הוותיקים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מגבה הרבה חומר (בדר"כ תמונות) על HD חיצוני,וגם על DVD/CD. מישהו יודע מה אורך החיים של החומר הזה? כמה זמן מחזיק חומר על HD? בצריבה על CD או על DVD? מה לדעתכם המדיה הכי בטוחה לארכיון התמונות היקר שלי? איך זה שבעצם אין שום פתרון גיבוי אמין לגמרי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום השאל שלי כזאת האם כדי לחבר את ה SSD בחיבור SATA Express ועם זה משנה משהוא או פוגם בSSD או שכדי להשקיע ב M2
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב שניתן לעשות לו CROSSFLASHING ל H10N שיתן כמה שיפורים משמעותיים, אבל שימו לב שקושחה לא רשמית מבטלת אחריות. GSA-H10A -> GSA-H10N These two drives appear to be identical internally. The firmware revision code for both drives shows the string GSA-H10NMAIN, indicating that the firmware used for both drives is meant for the same drive. This alludes to the fact that the drives use identical hardware. The H10N has more powerful features, which is the main reason behind cross flashing the H10A -> H10N : H10A : - 8x DVD+DL max writing speed - 5x DVD-RAM max writing speed H10N : - 10x DVD+DL max writing speed - 12x DVD-RAM max writing speed …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קניתי HD חדש 300GB של MAXTOR IDE בשביל מכשיר הMVIX שלי. אך כאשר חיברתי אותו למכשיר ראיתי שהמכשיר לא מזהה אותו. אז ניסיתי לחבר אותו למחשב וזה גם לא זיהה אותו. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהמחשב ישן אז ניסיתי גם במחשב שלי שהוא בן חצי שנה וזה לא עובד... ניסתי לשחק עם מסטר סלייב IDE 0 IDE 1 וכלום שום דבר לא עזר. אנא סייעו לי להתגבר על תקלה זו. תודה רבה חג שמח ומועדים לשמחה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלןן חברים יש לי בבית HTPC עכשיו הלך לי שמה הכונן של 80גיגה [מע' הפעלה בלבד] אין לי צורך בכונן בנפח גדול לכן אמרתי אני ילך על SSD של 64GB ההתלבטות שלי כרגע זה בין הCRUCIAL M4 שהיה פה לא מזמן במכירה הקבוצתית...[באסה שפספסתי] או הOCZ VERTEX 4 החדש הקרושיאל עולה 410 שקל והOCZ עולה 490. בכל מקרה אמרתי אני לא נוגע בSANDFORCE למה שמעתי מה שלא אינטל עושה בעיות... יש איזה תובנות חברים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-