אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש המלצה לכונן חיצוני סופר מהיר לעבודה רבה בנפח 500 עד 1000 ג' תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתקין מעה"פ חדשה ונקיה Vistax64 על המחשב שלי שמפרטו די ישן לוח אם ASUS P5WD2 PREMIUM מעבד Intel Pentium 820 D 2.8GHz 90nm Dual Core [כפולי הליבה הראשונים מ 2005] זיכרונות 2 * 1GB של Kingston תדר 533 ו 1 * 2GB של Super Talent בתדר 800 כרטיס מסך 9800GX2 מסך DELL 2407 - גודל "24. יש לי במחשב 2 דיסקי SATA בנפח 200GB כ"א [נדמה לי שאחד מהם SATAI והשני SATAII] המזוהים תמיד ב BIOS, אך אחד מהם כנראה תקול, כי הוא אינו מזוהה בדר"כ ע"י מהע"פ XP [נבדק במחשבים שונים] וגם כשהגדרתי את שניהם ב RAID0 עם בקר MATRIX תוך כדי התקנת ה VISTA [שזיהתה את המערך] מתקבלת הודעת שגיאה בנוסח" Windows cannot be installed on this system" [אנו לא בטוח שזה הניסוח המדוייק]. (לעומת זאת כש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה היה חודש גיהנום ! נדפק לי הארד דיסק WD 20G 5400RPM לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה נאמנה .. הלכתי לחנות וקניתי סיג'ט ברקודה 40G 7200 .. יצאתי מהחנות אם חיוך מאוזן לאוזן ... התקנתי את ההארד דיסק הוא עבד שבוע .. והתחיל לעשות בעיות .. מסכים כחולים, לא נתן לי לפרמט/להתקין ווינדוס מחדש ... ועוד מלא בעיות בסגנון הלכתי לחנות ואמרתי להם שההארד דיסק דפוק ... הם החליפו לי ל - WD 40G 5400RPM ונתנו לי 100 שקל החזר ההארד דיסק עבד שבועיים וחצי ... ונשרף ! הלכתי אליהם אם המחשב ... שהם ראו את המודינג והפאנבאס .. הם אמרו לי זה בגלל זה ! שאני הרסתי את המחשב .... והכי הרבה הרסתי בגלל שעיגלתי את הכבלים IDE ... חייכיתי לתכנאי במבט מזלזל .. ויצאתי אם כל הכסף בחזרה .. הם אמרו לי שהם …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הלכתי לרכוש דיסק קשיח מחברת MAXTOR וראיתי שעל גבי הדיסק רשום reatail ata133 40gb ועל דיסק אחר FIRBALL3 ATA133HDD מי יכול ללמד על ההבדלים והמשמעויות בברכה רא
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! בזמן האחרון ההארד דיסק מעצבן אותי, הוא עושה לפעמים קולות כאלה של מאמץ ודברים שנשמעים כמו חריטה על לוח עם הציפורן - רק קצת יותר עדין. הוא עושה את זה לפרקים, והרעש מאוד קצר, חצי שניה - שניה, ולפעמים ממש נדירות הוא עושה את זה לאורך זמן. עכשיו, עשית chkdsk לשני הכוננים (ל- C, שבו מותקנת מע' ההפעלה עשיתי כמובן לאחר אתחול המחשב), ולא נמצאו תקלות. עכשיו, אני לא יודע אם זה ההארד דיסק או שהמחשב סתם נהפך איכשהו לאיטי בזמן האחרון (אני בבסיס לפרקי זמן ארוכים, ואחים שלי עושים מי יודע מה למחשב כשאני לא נמצא) ופשוט אפרמט אותו. ישנה בדיקת מערכת כוללת שבה אוכל למצוא מה הבעיה, או לפחות בדיקה להארד דיסק, או שפשוט אפרמט? תודה מראש ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צלם ומחפש לרכוש כונן גיבוי חיצוני 4 טרה (2 גיבוי2 אחסון). מה מומלץ? האם חיבור רשת יהיה לי אטיות כאשר יערוך תמונות? עדיף USB? איזה חברה אמינה ביותר תודה לכם. אילן פורת צלם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים, ראשית מתנצל על ריבוי שאלות סביב ההתקנה שלי. כחלק מההכנה שלי להתקנת כונן ssd חדש אני מנסה לשנות את ההגדרות בביוס ממצב ide בו אני נמצא עכשיו, למצב ahci. כרגע מע' ההעפלה וה boot נמצאים על הכונן המכני הישן. זוכר שכבר בשעתו כשניסיתי להעביר לahci במצב הזה, זה עשה לי בעיות בעליית מע' ההפעלה. נכנסתי לביוס. יש שם שני מקומות להגדרה הזו. Onboard sata/ide cntrl. Mode והשני- pch sata cntrl. Mode. בשלב ראשון שיניתי בראשון. הוינדוס עלה, אך הוא לא הראה כונן מכני נוסף שהתקנתי לאחרונה. כששיניתי גם בשני, זה עשה לי בעיות בהעלאת הוינדוס ונכנס ללופים בנושא. כשהחזרתי גם את הראשון למצב ide חזר לי הכונן הנעלם. ראשית איזה מהם עלי לשנות? שנית, יכול להיות עניין של דרייברים שחסרים אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לחפש NAS שעליו ישמרו הנתונים רצוי שהיה מהיר . אני רוצה 4 תאים ושכרגע היו אני רוצה למלא שני תאים עם 8GB כל אחד. חשוב לי שלא יכיל WIFI או פרוטוקולים שאני בחיים לא מתשמש לווידאו מוזיקה ...או תוכנות גיבוי. משהו עובד עם משהו מומלץ ..... ואין הגבלת מחיר ...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ממליצים לקחת סמסונג או מאך ? להלן קישור של המאך http://www.logicpc.co.il/Product/480gb-mach-xtreme-turbo-25-mxssd3mdstp-480g-sata-iii-ssd ולהלן קישור של הסמסונג http://ksp.co.il/?uin=20231 לא משנה לי גם אם תאמרו דגם אחר - גם הPRO של סמסונג והמחיר שלו מקובל - רק תאמרו מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ועמידות(שעמידות יותר חשובה לי מאשר ביצועים)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק שיש עליו סריטות, יש סיכוי להציל את הקובץ שעליו? ניסיתי להעתיק אותו למחשב אבל הוא מראה שגיאה אחרי מספר דקות שהוא מעתיק.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את הדיסק הנ"ל לצורך אכסון ולהלן מס' שאלות: 1. קראתי ביקורות קנייה ב-newegg ושמתי לב שרבים ממליצים על עדכון קושחה עבור באג מסויים(SMART problems). מישהו יודע במה מדובר? 2. לגבי פרמוט הדיסק, לא הבנתי את כל נושא ה-4K סקטורים , האם צריך להגדיר משהו שונה באתחול? 3. אשמח לקבל המלצת תוכנות בדיקה לדיסק/סקטורים פגומים/ועוד(מבית סמסונג או שלא), לפני שאני מתחיל להעמיס עליו מידע. 4. מה יהיה עדיף מבחינת ביצועים: להשאיר את מערכת ההפעלה והתוכנות על ה-WD2500KS הישן (יתרונות:7200RPM, דיסק פיזי נפרד למערכת הפעלה ותוכנות ודיסק נפרד עבור השאר) או להתקין אותה על מחיצה ב-SAMSUNG החדש (יתרונות: דיסק חדש יותר וכנראה שגם מהיר יותר)?? האם יהיה בכלל הבדל משמעותי בשימוש ביתי …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חצוני WD500ME שקבל מכה לפני מספר ימים. עכשיו המחשב מזהה אותו כ- removable storage device, אך כשלוחצים על הכונן אי אפשר להכנס אליו. מצד שני במנהל התקנים הכונן מופיע תחת שמו, ואף רשום כי ההתקן פועל היטב. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו לב שניתן לעשות לו CROSSFLASHING ל H10N שיתן כמה שיפורים משמעותיים, אבל שימו לב שקושחה לא רשמית מבטלת אחריות. GSA-H10A -> GSA-H10N These two drives appear to be identical internally. The firmware revision code for both drives shows the string GSA-H10NMAIN, indicating that the firmware used for both drives is meant for the same drive. This alludes to the fact that the drives use identical hardware. The H10N has more powerful features, which is the main reason behind cross flashing the H10A -> H10N : H10A : - 8x DVD+DL max writing speed - 5x DVD-RAM max writing speed H10N : - 10x DVD+DL max writing speed - 12x DVD-RAM max writing speed …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות SSD למחשב החדש מתוצרת אינטל, ואני מתלבט בין : סדרה 750 של אינטל בחיבור SATA . סדרה 730 בנפח 240GB. סדרה 535 בנפח 480GB . מה לקחת ? (המחירים הם לא מחירים לצרכן, לכן אין משמעות למחיר .)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בפורום ולכן אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון- אנא תקנו אותי. יש לי מחשב HP הhard didk התקלקל ואני רוצה להחליף אותו. כשפתחתי את המארז גיליתי שההארד דיסק הנוכחי מחובר בSATA1 ( גם data וגם חשמל) יש רק יציאת IDE אחת ומחוברים אליה הצורב וכונן התקליטורים ( בכבל אחת , אחד אחרי השני) כל ה hard disks יש לי בבית הם עם חיבור IDE יש אפשרות להשתמש בהם איכשהוא באיזושהי דרך של חיבור הרכיבים? תודה גילה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שהMX100 שקל crucial והEVO של סמסונג הכי מומלצים. השאלה היא האם הכוננים הזולים יותר לא שווים כלום? למשל ראיתי כוננים של Sandisk ושל Kingston בכמעט 100 שקלים פחות. כלומר המומלצים ביותר יקרים ב30% מהכוננים האלה. מה שחשוב לי הוא קודם כל אמינות. אחר כך ביצועים מקסימליים. אני מניח שכל אחד מהכוננים האלה עדיף על HDD רגיל. אז עד כמה המומלצים ביותר שווים את תוספת המחיר(מה ההבדל בביצועים?). כמו כן האם לדעתכם blackfriday יביא איתו מבצעים גם בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני יודע שרוב האנשים ממליצים להתקין Windows ושאר תוכנות חשובות על SSD קטן (~128GB), והשאר על כונן קשיח. יש לי רק בעיה אחת עם זה.. (ראו תמונה מצורפת). אני לא מוכן לכונן C קטן מ- 200GB, ו- SSD בכזה נפח עולה המון. מה שמשאיר אותי עם SSD Caching (כמו Intel SRT) או כלום. למישהו יש ניסיון עם מנגנון כזה (SSD Caching או אפילו SSHD) ויכול לומר לי איפה הוא רואה שיפור? למשל משחקים, זמן boot, דחיסה/כיווץ, גלישה. כמובן שהמלצות לפתרונות אחרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[בס"ד קניתי לפני כמה ימים את ה vertex 2 80gb מ ksp ו תוצאות הביצועים שלו הנה תמונה (לא הצלחתי להעלות תמונה אז הנה בכתב הביצועים) ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 171.308 MB/s Sequential Write : 41.005 MB/s Random Read 512KB : 161.213 MB/s Random Write 512KB : 41.916 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 15.809 MB/s [ 3859.6 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 25.655…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מעוניין בדיסק חיצוני אני לא חושב שלמחשב שלי חיבור FIREWIRE מה האפשרויות האחרות? מה בעניין BUFFER כמה מומלץ?ואיזה חברה? והאם יש עוד דברים שצריך לדעת לפני שבוחרים? בכל מקרה אני מחפש דיסק בין 320-500 גיגה תלוי במחיר אנא תנו לי אופציות!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה HD 250 ג'יגה 16 מגה עולה ב50 שקל פחות מ250 ג'יגה 8 מגה בופר? זה לא אמור להיות ההפך?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שתי מגירות SNT135 לכוננים קשיחים סאטא במארז hec שלי (מחשב חדש וחדיש). המחשב כולו הורכב בחנות מחשבים מקצוענית, אבל, פעם אחר פעם הצטרכתי לקבל מגירה חדשה פר כל מגירה מכיוון שהמגרות התחילו להרעיש יותר ויותר, כנראה רעש שבא מהמאוורר בקידמת המגירה של כל אחת. רעש שבתחילה כמעט שלא היה, ועם הימים גבר וגבר ללא סיבה עד לרמות לא מתקבלות בנתיים, אין לחנות בעיה לתת מגירה חדשה כל פעם אבל כמובן שמצב זה לא ייתכן. האם גם לכם קרה מקרה כזה עם המגירה הנל או מגירה דומה (בעלת מאוורר קטן בקידמתה)? אני מבסוט מהמגירות בצורה כללית, יש להם מנעול און אוף שמתאים לצרכים שלי וכולי. יש אפשרות לניתוק המאוורר הקטן של כל מגירה - אבל... האם בכלל לחשוב על לעשות את זה? עכשיו חורף והטמפרטור…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-