אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
-
חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאי עדיפות לאזור המרכז?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות כונן SSD בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN7) וכמה משחקים עליו (ואולי תוכנות לא בטוח). שמעתי שהכונן של סמסונג 840 ממש טוב ויש לי זיכוי של 300 שקל באייבורי וראיתי שיש להם את הכוננים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=ssd+840&x=0&y=0 האם אחד מהם שווים? או ששווה לי להשקיע בכונן אחר? אם אחד מהם שווה, איזה מהם כדי לי לקחת? אני מחפש נפח של 120,128,250 ג'יגה, תלוי כמובן גם במחיר אבל אם זה שווה את זה אני יוכל לחרוג. (כנל לגבי כוננים שונים לא ה840) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? לדוגמא חיבור של ssd של סנדיסק ultra ii ללפטופ של hp probook 440 g3. האם חייב לרכוש ssd שתואם לחיבור m.2? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטכנולוגיה לחיבור שכבות של שבבי הבזק דרך הסיליקון עצמו מתחילה לקרום עור וגידים בעולם המסחרי, ותסייע לנו לקבל כונני SSD חסכוניים ומהירים יותר, בנפחים מוגדלים לכתבה: http://hwzone.co.il/טכנולוגיית-ה-tsv-של-טושיבה-תאפשר-לנו-לקבל/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח בן כ 3 שנים צריך להחליף דיסק קשיח אתם ממליצים על שני דגמים של סאמסונג- 103SJ 103SI ההבדל הכספי זניח מה עדיף-מי אמין יותר? תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם תחנת עבודה מבוססת לוח אם Asus ProArt B650-Creator. אני מעוניין לחבר לתחנה, בנוסף לכונן הראשי שלה, עוד שני כונני Intel P4510 2T. כונן אחד יהיה לגיבוי והשני לשמירת מסמכי עבודה. מכיוון שהכוננים הם בחיבור U2, אני מבין שאי-אפשר לחבר אותם ללא מגשר. מהי הדרך המומלצת ביותר לחבר את הכוננים? תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מה המצב? אז אחרי שקרסו לי עוד כמה הרדדיסקים, החלטתי שאני צירך לקנות לי אחד טוב, ולהעביר את ה WD80GB שלי לאמא, שתעביר את שלה לאחותי והלאה... אז זה מה שאני מחפש בהרד דיסק: 1. ש-ק-ט !!! בזמן עבודה מעט פחות חשוב, ב IDLE יותר חשוב, שאני יוכל לישון בשקט. 2. ביצועים טובים, אני חושב ש 8MBCACHE זה הכרח, SATA זה יתרון, וגם 7200 סל"ד כמובן. 3. שהחוטים לא יתפסו הרבה מקום במארז, עדיפות ל SATA, למרות שאם יש כבלים מעוגלים אז גם ATA זה לא כזה נורא... 4. זול, שלא יהיה יקר מדי, ומכאן העדיפות ל 80 ג'יגה ולא ל 120, למרות שגם 120 בסדר(נראה לי בזבוז לקנות היום 40) 5. אחריות לזמן רב, כלומר עדיף מאודדד שיהיה ל 3 שנים. 6. שתהיה חנות אמינה ולא אחת שתיתן לי אחריות ל3 שנים ושבוע הבא תסגור ותטוס להוד…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיים לא שמעתי על החברה ופתאום אני רואה שהיא מומלצת!!! So what did I miss?? ברמה של איזה חברה אחרות המוצרים שלה? מה עוד היא מייצרת חוץ מנגני/צורבי דיסקים/DVD?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מספר כוננים קשיחים שיושבים סתם בבית וחשבתי להפוך שיהיו לגיבוי. יש לי בבית כונן קשיח חיצוני של WD, וראיתי שיש עליו מין בקר כזה(מצרף סרטון). השאלה שלי היכן ניתן לקנות כזה, חשבתי לחפש מוצרים כאלו רק עם הכיסוי ובלי הכונן אך אני לא מצליח למצוא. (תעבירו ל7:10 דקות אם הסרטון לא מתחיל בדקה הזאת)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=13384 או http://ksp.co.il/?select=.1033..146..374.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17091&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איזה עדיף מביניהם ???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי המון זמן שאני בודק את הנושא של כונני ה-ssd החלטי לקנות אחד משלושת הכוננים הבאים Samsung 840 evo 120gb Samsung 840 pro 128gb Samsung 840 evo 250gb אז ככה בהרבה מקומות ראיתי המלצות לשניהם(pro evo) ואני עדין לא מצליח להחליט ולהבין עד הסוף מה עדיף? השימוש שלי במחשב הוא רגיל למטרות של אינטרנט מידי פעם משחקים ואופיס. אם אפשר בבקשה התייחסות לגבי tlc mlc וגם על הכונן יותקן מערכת ההפעלה. המחירים הם: Evo 120gb 309₪ Pro 128gb 469₪ Evo 250gb 587₪
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ב-KSP את הכונן הזה ב-565 ש"ח ל1.5TB. למישהו יש ניסיון איתו? ראיתי בגוגל שלחלק מהאנשים הוא עושה פריזים או מהירויות כתיבה איטיות מאד אחרי שהכונן מתמלא (מעל 80%). אני מעוניין בכונן לאכסון תמונות וסרטים. לא ממש קריטי בשבילי שהוא לא הכי מהיר, אבל נפילות למהירות של 1MB/SEC זה לא משהו שאני מוכן להתעלם ממנו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה צורב טוב? http://www.plextor.com/english/products/40_12_40a.html
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של Seagate 500G שקניתי מלפני כחצי שנה, היום אני ראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי,בדקתי ובביוס הוא מופיע. עכשיו כשאני נכנסתי לניהול דיסקים אני ראה שרשום שהוא לא אותחל. מה הבעיה ומה אני צריך לעשות אני חייב עזרה יש עליו יותר מ100G של נתונים וביניהם גם עבודות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מובילת שוק האחסון מנצלת את דור שבבי ה-V-NAND העדכני שלה בכדי להתחיל בייצור סדרתי של דגמים בנפח אדיר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הגרסה המקוצצת של מוצר הדגל מבית פלקסטור הגיעה אלינו לביקור – הכירו את כונן ה-SSD מדגם M6S לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6s-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%97-%d7%a9%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה מחר יהיה לי מישהו באילת וחשבתי לנצל את זה כדי לקנות SSD 256GB שאני רוצה כבר זמן מה. לא רוצה KINGSTON וחוץ מיזה אין בקשות מיוחדות. כמו כן מוכן לחרוג כמה עשרות שקלים אם צריך. על מה הייתם ממליצים? חשבתי על ה MX100 או אולי על ה SANDISK ULTRA תודה מראש. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את לוח האם MSI X58 Pro-E עם כונן קשיח WD 500GB הגרסה הירוקה. אז כעיקרון זה כבר ממש מגביל אותי ורציתי להוסיף כונן קשיח של 1TB, הכל בעיקר בשביל גיימינג. עם זה אין כל בעיה, אך האיטיות בעת הפעלת המחשב וכל הדברים שקשורים למערכת ההפעלה (Windows 8.1) כבר חוצת גבולות, ואני פשוט מעוניין בכונן SSD אך ורק בשביל מערכת ההפעלה. מכיוון ש 1.5TB יהיו לי בשביל גיימינג, אין לי כל צורך ב SSD עם מאות של GB אלא אחד פשוט אפילו של 30GB, העיקר שכל עניין שקשור למערכת ההפעלה "יטוס". חיפשתי קצת מידע בפורום אבל התבלבלתי לגמרי, כוננים דפוקים, איטיים, באגים וחברות גרועות שכבר אין לי מושג מה לרכוש. מישהו יכול להמליץ לי? (מהיר, עם קצת מקום, רק בשביל מערכת הפעלה)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כונן למחשב חדש, השימושים יהיו לגמרי ביתיים ויום-יומיים, ללא גיימינג וכולי. הפעולות הכי ״כבדות״ יהיו צפייה בנטפליקס בhd, גלישה במספר לשוניות, אופיס... יהיה אחסון של תמונות רבות אם זה משנה. (בהיקף של כמה עשרות ג׳יגה, הערכה פרועה לגמרי תהיה 50). נתקלתי בכונן crucial mx 300, נפח 275 ג׳יגה. http://www.crucial.com/usa/en/ct275mx300ssd1 מבחינת נפח, זה מצויין ולא יהיה צורך בקשיח מגנטי לצידו. אני שואל את עצמי האם יש catch בנפח שלו? לעומת כל שאר הכוננים שמגיעים בנפחים 240-256, זה מעלה טיפה את החשד, לא? או שאני דואג יותר מדי והוא אמין ובסדר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-