עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB, תמיכה בUSB 3.0 (כמובן שיתמוך לאחור בUSB 2) ובגודל 2.5 אינץ'. השוק מלא בכוננים קשיחים חיצוניים אך אני מחפש כונן אמין, מהיר ועמיד לאורך זמן. לכן אני פונה אליכם חברי הפורום בבקשה להמלצה על דגמים איכותיים אשר יעשו את העבודה. התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. דגמים אשר עוררו בי עניין: HTOLMX3NA10001ABB HDTB110XK3BA תודה לכם! נ.ב: עיינתי בנעוץ לגבי כוננים מומלצים ובקטגוריה של החיצוניים אין זכר לדגמים מומלצים..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GMTK,

טוב אז ככה עקב חוסר מקום אני צריך כונן קשיח של 2T ומעלה לא גרייין הוא איטי מידיי. אז על מה אתם ממליצים ועל מה הכי כדאי ללכת שהיה לפחות 7200 סיבובים לפחות לא 5000 כמו הגריין. זה הולך לשמש לאיכסון סרטים שירים התקנות של משחקים. אני חושב אפילו לקחת 2 שהיה לי 4T למה הסרטים של התלת מימד שוקלים מלא ויש לי אוסף גדול של סרטים. ולהריץ קובץ תלת מימד זה לוקח הרבה מהמחשב במיוחד שזה 1080P אז צריך משהוא איכותי וזריז. תודה רבה לעוזרים אשמח לשמוע הצעות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by loading,

קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by loading,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני נייד לדיסק קשיח בגודל 2.5. מה שחשוב לי שהוא יהיה מחברה טובה ועם יציאת USB 3. יש המלצות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomer84,

יש לי דיסק און קי של sandisk 4gb עכשיו המחשב מזהה אותו בהתקנים ומדפסות וכותב שהוא דורש פתרון בעיות שאני עושה את זה זה לא עובד צילמתי את התמונה בהתקנים ומדפסות ובמחשב שלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7118 מחפש חוות דעת לגביו, יש לו שנתיים אחריות והוא עולה 620 ש"ח, ככונן לגיבוי, שווה ?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  7. Started by jara14,

שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. האם קבצים שנמחקו מכונן C קשים יותר למחזור והאם יש דרך יעילה להשיבם במלואם? אז נמחקו לי 40 ג'יגה בכונן C של סרטים בMP4 ועכשיו אני רוצה לשחזרם .. האם יש אפשרות ומה הסבירות,, ואם יש עצות- אשמח לקבלן כל טיפ יעזור, זהו מצב חירום תודה

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  10. היי, מה דעתכם על תחנת העגינה הבאה: http://dealextreme.winwin.co.il/p/usb-3-0-dual-bay-2-5--3-5--sata-hdd-docking-station---black-104256 שווה הזמנה?

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אחרי עדכון קושחה שעשיתי עכשיו לCRUCIAL M4 שלי לגירסת 000F נוכחתי לדעת בבדיקת בAS SSD שיש ירידה בביצועים בשני מספרים בכל פרמטר לעומת בדיקה לפני העדכון , וזה אחרי שהעברתי בביוס מIDE לAHCI. למה זה ומה עושים ??

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. היי לפני קצת פחות משנה רכשתי את הדיסק הזה: http://kst.co.il/Product.asp?productid=857 שלוש שנים אחריות, 2 טרה, 3.5 אינטש, USB-3. עקב רעשים שהוא עשה, פניתי לחנות ממנה רכשתי (KSP) ולאחר בדיקה אמרו לי שיביאו לי דיסק אחר, חדש, מהדגם הזה: http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=885&language=1 על הנייר - הם נראים בדיוק אותו הדבר. ההבדל העיקרי שהוא נותן 'רק' שנתיים אחריות, אבל נאמר י ב-KSP שהם יאריכו לי את האחריות ל-3 שנים מינוס החודשים שעברו מאז שרכשתי את הדיסק. הם טוענים שהם מחליפים כי כבר כמעט שום חנות בארץ לא מוכרת דיסקים של סמסונג.... מה דעתכם? זה בסדר? לעשות את ההחלפה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by אSף,

כמה שווה להציע עליו? יש לי עד 200 ש"ח...ואני תוהה אם שווה לזרוק עליו את הכסף. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290737895167&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_1646wt_1163

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. או זבל טהור? היה לי פשוט תמיד רק ASUS וLG ואני עכשיו צריך צורב DVD להחליף וראיתי צורבים של PLEXTOR שסיקרנו אותי מישהו מכיר את החברה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. נשאר לי קצת עודף מקנייה של כרטיס מסך(כ200 ש"ח), חשבתי אולי לקנות SSD קטן (60 ג'יגה) אבל בKSP/אייבורי המינימום לאחד כזה הוא 400 ש"ח אז..נראה לכם שהמחירים יירדו , או ששווה להתאמץ ולגרד עוד 200? מבחינתי אם בטווח של השלושה חודשים הקרובים תהיה ירידה, אז שווה לחכות. יש משהו כזה באופק?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. שלום יש לי Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS, האם אוכל לחבר אותו לכניסת SATA 3, אני כבר לא מעודכן, SATA3 זה חיבור שונה מSATA רגיל?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  18. Started by Psy,

חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Elad128,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 2TB. הדיסק אמור לשמש לאיחסון כך שהביצועים לא כל-כך חשובים. איזה דיסק כדאי לקנות (ושיהיה זול עד כמה שניתן..)? תודה!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by shai87,

שלום , שאלתי את השאלה הזאת בפורום תוכנה אך לא זכיתי למענה ואולי לכם יהיה הפתרון. קניתי MP3 בשביל אבי מחברת באג הידועה לשמצה, הכנסתי אותו למחשב והופיע לי מן ווירוס כזה שמצורפת תמונה שמראה זאת הבעיה היא שמאותו רגע לא רק הנגן הספציפי הזה עשה את הבעיות הללו, אלא גם הנגן שלי וה-DOK שלי מחקו את כל הקבצים הקיימים והראו לי את הווירוס המעצבן הזה. ניסיתי לסרוק אותם בעזרת אנטי ווירוס ומשמיד רוגלות\טרויינים ושום דבר לא מצא זאת פרמטתי את כולם בדרך הרגילה בקליק ימני אך זה לא השתנה, הווירוס קיים בכל הנגנים גם אחרי פירמוט. האם יש דרך לפרמט בצורה ייסודית יותר את ההתקנים הנשלפים שלי?? תודה רבה ,שי

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב. לאחרונה שידרגתי את המחשב בבית ללוח אם asrock z68 extreme 4 gen3 ומעבד i7 3770k. בנוסף רכשתי גם את ה ssd ocz agility 3 . הכל עבד יפה מאוד עשיתי עידכון Firmware ל SSD מהאטר של OCZ והכל עבד ממש טוב, אבל לאחר שהתקנתי קצת תוכנות ועידכונים של הוינדוס המערכת התחילה להיתקע לאיזה דקה ואז להשמיע קול נקישה כזה ואז חוזרת לעבוד,חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו כל פעם שיש עבודה מאומצת קצת עם פתיחת קבצים כמו חילוץ מ RAR וגם עם המחשב ניכנס למצב שינה הוא נידלק מהר אבל המערכת נישארת תקוע לאיזה דקה לפחות,בנוסף מערכת ההפעלה התחילה לעלות מאוד לאט כלומר אחרי הלוגו של החלונות שמגיעים ומיתחברים (וינדוס 7 64BIT) המערכת תקוע על הלוגו איזה 40 שניות ורק אחר כך ממשיכה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.