עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by soundf,

ממש מוזר... לא בדקתי לעומק ואין לי רעיונות איפה לבדוק גם אבל ההיתי באייבורי ובפנדה ולשניהם אין את הכבל המבוקש ופנדה הנחמדים ביררו לי בכל הסניפים (אני ההיתי בבאר שבע) והם אמרו לי שאין להם את המוצר ביכלל ואין אותו בארץ ואין להם צפי מתי יגיע די מוזר כי הם מוכרים הרד דיסק חיצוני שאחת היציאות שלו זה eSATA שאני רק ביגלל זה קניתי אותו כי זה מהיר מUSB פי כמה וכמה וקיום אני תקוע על USB עם הרד דיסק חיצוני 500G שהמטרה שלו זה לדפוק ביצועים רצינים וזה די מעפן ככה חחח בכל מקרה מישהו יודע איפה קונים תכבל הזה בארצנו הקטנטונת??? אגב זה בצורת ן וזה ממש שונה מכבל SATA מכוון שהוא לא ניכנס ולא באותו צורה (הSATA זה L חח) אגב זה הכונן המדובר מרוצה עד הגג קניתי מסקי פיסי כל הכבוד להם על …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. הזכרתם אותו בסטיקי ואף הבאתם מחיר מומלץ אבל לא מצאתי אותו בשום חנות בארץ אם מישהו יכול לייעץ אני אשמח

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצרוב lg 6163b חיברתי את הצורב אבל אני לא רואה אתהכונן שלו במחשב משום מה לא יודע איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצורב כי במחשב הוא אומר שהוא מחובר .

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  7. אני פשוט לא מוצא ... מיועד ל- Cheetah של סיגייט 10K סל"ד

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. אני פשוט רוצה להשיג את הפאנל הדמי שלו רק כדי להלביש על צורב DVD רגיל של אסוס חשבתי להביא את הצורב הזה ועליו להלביש את הפאנל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13740 המיוחד בפאנל הקידמי של זה זה שהוא מבריק ויש לו צבע שחור פיאנו מבריק (שזה מתאים לי יפה עם המארז) אבל המחיר שלו בשמיים ואין לי צורך בתכנולוגיית הבלו ריי עשיתי חיפושים וכל הצורבים של אסוס (ובכללי ) הם מפלסטיק שחור אפור מחוספס אז חשבתי אם אפשר להזמין רק את הפאל של הצורב BD הזה ולשים על צורב רגיל זה יהיה מושלם אם אתם אולי מכירים צורבים של אסוס או בכללי צורבים שהם כן מבריקים אני אשמח לראות(אני פשוט חיפשתי ובחיפושי לא מצאתי דבר) תודה רבה זה הצורב ASUS BW-12B1LT Internal Blu-Ray

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אחרי שעשיתי העברת נתונים אל SSD (אינטל 330 120GB) באמצעות AOMEI BACKUPPER והשארתי אותו ללילה בבוקר הוא לא הזדהה יותר במערכת הפעלה וגם ב-BIOS. כמובן ניתוק וחיבור מחדש, חיבור בפורט אחר, חיבור דרך USB-SATA חיצוני לא עזרו. האחריות פגה תוקף. למרות זאת דיברתי עם תמיכה של אינטל ואמרו לבדוק במחשב שולחני. בדקתי ב-LENOVO מחשב נייד שלי גם וכל פעם זיהוי בהפעלת מחשב לקח חצי דקה והסתיים בכישלון לזהות SSD. יש לי עוד תקווה לבדוק במחשב שולחני אבל אין לי. למישהו יש רעיון יש לעשות זאת? ללכת לחנות מחשבים ולבקש? הסיכוי שאמצא מחשב זרוק ברחוב הוא נמוך מאוד... תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תודה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. איפה אפשר להשיג דיסקים של TY חוץ מLIRA וCOMP-IL? כבר נמאס לי מהמדיות של LG המעפן שיש לי עכשיו אני רוצה לצרוב רק על דיסקים איכותיים מעכשיו. אם אין בשום מקום אחר חוץ מלירה וCOMP-IL אז הVERBATIM יהיה גם בחירה טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  12. היי אני צריך כבלי SATA ארוכים כדי להדביק אותם לדפנות המארז, כך שלא יתרוצצו סתם בפנים. בכל החנויות שבדקתי האורך הסטנדרטי שהם מחזיקים הוא 0.5 מטר. האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כבלים ארוכים יותר (של מטר אחד) ? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by BURTON,

אתמול קיבלתי את הרכש החדש שלי ;D(ראה תמונה) ורציתי לצרוב סרט אבל אני לא מוצא בשום מקום מדיות DL(שכבה כפולה) אודה למי שיאיר את עיניי ויתן לי שם של חנות המוכרת מדיות כאלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  14. והאם המדיות האלו הם משני הצדדים או שהם פשוט שני שכבות?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by EYALL,

בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אלא כמו רדיו-דיסק שמכניסים את הדיסק חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

גמו בכותרת

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. אני מעונין בצורב שחור כדי להתאים אותו למארז שלי. המודל המועדף עלי הוא NEC ND2510A, אבל אם אתם מכירים צורבי D.L. אחרים (שיש להם Firmware פתוח ל- RPC1) בצבע הנ"ל זה גם בסדר. מי יודע איפה אפשר לקנות את הנ"ל? אני רואה מודעות בחו"ל אבל לא בארץ (ניסיתי את zap).

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  23. יש אולי מקומות מומלצים? מה צריך לשים לב שקונים דיסקים כאלו? האם יש הבדל בין DVD-R DL לבין DVD+R DL? בתודה, אייל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gueta_o,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות מדיית DVD dual layer ומצאתי רק בזאפ במחיר של 40 שקל(!!!). למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות את המדיה הזו במחיר הגיוני? עדיף באיזור חיפה. ולשאלתי השנייה, איפה אפשר לקנות מדיות DVD-R איכותיות (עדיף silver line או verbatim) במחירי סיטונאות ובכמויות גדולות? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים